BIESEMANS-CORNILLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIESEMANS-CORNILLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.205.603

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 01.07.2014 14229-0429-016
11/10/2012
ÿþ Mod wad 11.1

In de bijlagen het BeI isCh Staatsblad bekend te maken kopie

_bij g~ I~~

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AfdeJing Brume)

op: p 2 OKT. Zeil

I1IIUIIHIfl1 IIIOVI IIO~

+12168096+

v4 behi

aar

BeII Staa

.. _Ondernemingsnr 0849 ~ ~ ~ - - Benaming

(voluit) ÿ "BIESEMANS-CORNILLE"

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8310 Assebroek, Generaal Lemanlaan, 78.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Ruilt een akte verleden voor Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, in datum van

zevenentwintig september tweeduizend en twaalf, blijkt het volgende:

VENNOTEN

1) De Heer BIESEMANS Wouter Maria Frans Louisa, geboren te Asse op" 30 juni 1980, echtgenoot van mevrouw CORNILLE Vanessa Ghislaine Marie-Paule, hierna vernoemd, wonende te 1700 Dilbeek, Stationsstraat 253 bus A (NN:80.06.30-143.97)

2) Mevrouw CORNILLE Vanessa Ghislaine Marie-Paule, geboren te Knokke-Heist op 31 juli 1982, echtgenote van de heer BIESEMANS Wouter, voornoemd, wonende te 1700 Dilbeek, Stationsstraat 253 bus A (N N:82.07.31-032.33)

BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij neemt als naam "BIESEMANS-CORNILLE".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA".

ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 8310 Assebroek, Generaal Lemanlaan 78.

Hij kan bij beslissing van de zaakvoerders naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht.

Iedere zetelverandering wordt door de zaakvoerders bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerders administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen, bewaar- en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- het administratief en commercieel beheer van één of meer apotheken uitgebaat onder het wetenschappelijk toezicht, de leiding en verantwoordelijkheid van apothekers. De apotheken hebben onder meer als taak: de aan- en verkoop, de bewerking en verwerking van farmaceutische, fyto-farmaceutische, veeartsenijkundige en scheikundige producten van alle aard, toilethygiëne en drogisterijartikelen, verbandmiddelen en dieetproducten, verplegingsproducten en allerlei aanverwante goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of in verband staan met het hoger vermeld algemeen maatschappelijk doel. Hoger vermelde opsomming is niet-exhaustief, en moet van rechtswege geacht worden aangevuld te zijn met aile activiteiten die krachtens de wet of de gebruiken worden geacht deel uitte maken van het normale werkingsveld van de apotheker,

- het verlenen van diensten in de ruimste zin als apotheker-provisor dan wel als apotheker-niet-provisor, en dit zowel voor kortlopende als langlopende opdrachten, vervangingen;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het roerend patrimonium;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van het eigen onroerend patrimonium, en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle daden van beheer en bestuur, waaronder de aankoop, verkoop, verhuring, zelf in huur nemen, vruchtgebruik, recht van opstal,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

erfpacht, ruilen van alle onroerende goederen, de oprichting van gebouwen en onroerende goederen, de renovatie, de verbouwing, de herinrichting, van alle gebouwen in de ruimste zin;

- het beheer van haar roerend of onroerend vermogen.

Zij mag alle handels- nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag op welke wijze ook, belangen nemen, zowel in België als in het buitenland, in aile zaken, ondernemingen, vennootschappen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en ermee samensmelten.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden, zaakvoerders en vennoten, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht, voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering. Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van onvermogen van een vennoot.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (30.000,000 en wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigend.

Het is de vennootschap niet toegestaan winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, uit te geven. INSCHRIJVING

De driehonderd (300) maatschappelijke aandelen worden in contanten ingeschreven en afbetaald, als volgt:

1. Door de heer BIESEMANS Wouter, voornoemd, op honderd vijftig (150) aandelen, hetzij voor vijftienduizend euro (15.000,00¬ ), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,000;

2. Door mevrouw CORNILLE Vanessa, voornoemd, op honderd vijftig (150) aandelen, hetzij voor vijftienduizend euro (15.000,000, volstort ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00¬ );

TOTAAL: dertigduizend euro (30.000,00¬ ) vertegenwoordigende de driehonderd (300) aandelen of de algeheelheid van het kapitaal.

AFBETALING

De comparanten verklaren dat het bedrag van de afbetaling van de aldus ingeschreven aandelen, zijnde zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ), gedeponeerd is bij de naamloze vennootschap BELFIUS Bank op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend onder het nummer BE12 0688 9580 1592.

Een bewijs van die deponering, de dato 19 september 2012, wordt in het dossier van ondergetekende Notaris bewaard,

Bovendien verklaren de comparanten dat het hiervoor vermeld bedrag, gedeponeerd bij bedoelde bank, ter beschik-king is.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Zij zijn bevoegd aile daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, bestuurt deze alleen, Indien er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de vennootschap, is deze gehouden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappenen dienaangaande na te leven.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing vanwege de algemene vergadering.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, worden geldig door één zaakvoerder afzonderlijk handelend ondertekend, die nochtans, tegenover derden, niet is gehouden zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De rechtsvorderingen, hetzij ais eisende, hetzij ais verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door één zaakvoerder, afzonderlijk handelend benaarstigd of vervolgd.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

De zaakvoerders mogen, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat zij bepalen en voor een duurtijd die zij vaststellen. JAARVERGADERING

De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om 20 uur.

Als die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,

RESERVE - VEREFFENING

Jaarlijks wordt van de nettowinst, vermeld in de jaarrekening, een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die oppermachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerders, handelend als vereffenaars en, bij hun ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien in het Wetboek van vennootschappen. OVERGANGSBEPALINGEN EN BESLISSINGEN VAN DE OPRICHTERS.

Nadat de statuten van voormelde vennootschap aldus zijn vastgesteld, beslissen de oprichters nog hetgeen volgt:

1. Benoeming van zaakvoerders.

De oprichters beslissen het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op twee:

Voor de eerste maal benoemen de oprichters :

- De Heer BIESEMANS Wouter, voornoemde oprichter;

mevrouw CORNILLE Vanessa, voornoemde oprichter,

tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur, die aanvaarden.

Op de vraag hen door ons, notaris, gesteld, hebben de hiervoor benoemde zaakvoerders verklaard te voldoen aan aile wettelijke vereisten om de functie van zaakvoerder te mogen uitoefenen.

Het mandaat van de heer BIESEMANS Wouter is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het mandaat van mevrouw CORNILLE Vanessa is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Elke voormelde zaakvoerder erkent dat ondergetekende notaris hem ingelicht heeft over het feit dat hij mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de rechtshandelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld váár de ondertekening van de oprichtingsakte,

Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging van rechtspersoonlijkheid teneinde zijn aansprakelijkheid te beperken dit in toepassing van artikel 52 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar.

De oprichters beslissen dat het eerste boekjaar begint te lopen op de datum van het verkrijgen van

rechtspersoonfijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

3. Datum van de eerste jaarvergadering.

De oprichters beslissen dat de eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2014.

4. Commissaris.

Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw" verrichte schattingen dat vcor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf twee, van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, beslissen de oprichters geen commissaris te benoemen.

5. Bekrachtiging verbintenissen gesteld voor de vennootschap in oprichting.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten door de comparanten in

naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte

R

oor-

o uden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving

van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap met name :

- Globale overeenkomst met betrekking tot apotheek Maertens de dato 27/08/2012

6. Volmacht voor vervulling wettelijke formaliteiten

Tot bijzondere lasthebbers worden door de oprichters aangesteld:

- de belde oprichters, afzonderlijk handelend;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `ACCOFISC KORTRIJK, met zetel te 8500

Kortrijk, Gentsesteenweg 67, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,

- de vereniging zonder winstoogmerk 'LUMINAD', met zetel te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,

alsook hun aangestelden, ieder met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan wie telkens volmacht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van de inschrijving - van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor de vervulling van alle formaliteiten jegens alle ondernemingsloketten alsook jegens de diensten van de BTW, de diensten der Directe Belastingen en in het algemeen, alle andere nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen om de vennootschap toe te laten haar activiteiten op te starten,

Elke gevolmachtigde zal te dien einde alle verklaringen kunnen doen en alle documenten kunnen ondertekenen.

KOSTEN

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen of las-ten die ten laste van de vennootschap vallen ingevolge haar oprichting bedraagt duizend driehonderd zestien euro éénendertig eurocent (1.316,31¬ ), inclusief de belasting op de toegevoegde waarde,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van de akte "Oprichting-Benoeming" dd. 27.09.2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0320-016
21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 20.06.2016 16187-0399-015

Coordonnées
BIESEMANS-CORNILLE

Adresse
GENERAAL LEMANLAAN 78 8310 ASSEBROEK

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande