BIF PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIF PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.965.090

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 25.04.2014 14100-0594-012
22/08/2012
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

-~----~~~

mod 1 t.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 08 47 9 6 5 0 9 0

Benaming (voluit) ; BIF PROJECTS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : MonseIgneut Reeter sstraat 20

8850 Ardooie

Onderwerp akte Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard MUYLLE te Middelkerke op drie augustus, tweeduizend en twaalf, geregistreerd « Geregistreerd te Oostende l op 8 augustus 2012. Zeven bladen geen verz. Boek 761 blad 42 vak 2, Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25) De E.a. Inspecteur-Ontvanger, Al (getekend) H. Gryson », houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « BIF PROJECTS» met zetel te 8850 Ardooie, Monseigneur Roelensstraat 20, dat

1) door volgende personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht :

a) De heer FILEZ Birgen Freddy Danny, ongehuwd, geboren te Roeselare op drie februari, negentienhonderd achtentachtig, wonende te 8800 Roeselare, Biezenhof E 9.

b) Mevrouw FILEZ Tracy Magdalena, ongehuwd, geboren te Roeselare op vijfentwintig september negentienhonderd eenennegentig, wonende te 8800 Roeselare, Pilkemstraat 57.

2) de vennootschap de naam «BIF PROJECTS» draagt.

3) de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8850 Ardooie, Monseigneur Roelensstraat 20.

4) de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte;

5) de vennootschap tot doel heeft, zowel in België als in het buitenland :

- Alle handels- en andere verrichtingen in verband met de media in het algemeen, reclame en publiciteit, marketing, public relations enzoverder.

- De organisatie van nationale en/of internationale seminaries, gesprekken, beurzen en alle manifestaties van die aard.

- Het advies, studie en vertegenwoordiging in verband met de hierboven vermelde activiteiten. - De ter beschikkingstelling van knowhow, brevetten, processen en andere intellectuele rechten of materialen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de hierboven vermelde activiteiten.

De vennootschap mag op elke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstof kunnen leveren of de afzet van haar diensten kan vergemakkelijken.

De vennootschap mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen. Meer bepaald mag de vennootschap, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde activiteiten, een eigen onroerend goed of onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstellingen verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor zichzelf als voor anderen. Zij zal ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende,-industriële of__f-tnanciële-aard, welke-rechtstreeksof-onrechtstreeks, _

NEERGELEGD ter GRIFFIE des

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brug.#e)

op:10 AU6, 2012

ree gfee

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

6) Het kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt. Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één /honderd zesentachtigste (1/186) ieder, onderschreven door ;

- de heer FILEZ Birgen, voornoemd, ten belope van achttienduizend vijfhonderd euro (18.500,00 EUR), waarvoor hem honderd vijfentachtig (185) aandelen worden toegekend;

- mevrouw FILEZ Tracy, voornoemd, ten belope van honderd euro (100,00 EUR), waarvoor haar één (1) aandeel wordt toegekend.

Alle aandelen zijn volstort ten belope van één/derde, hetzij in totaal ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6200,00 EUR).

7) De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Tot gewone zaakvoerders worden voor onbeperkte duur benoemd:

a) de heer FILEZ Birgen, voornoemd; zijn mandaat zal bezoldigd zijn;

b) mevrouw FILEZ Tracy, voornoemd; haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

8) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand maart om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart tweeduizend veertien.

9) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Het eerste bcekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uïtreksel van de oprichtingsakte tot dertig september tweeduizend dertien.

10) Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgende de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11) De vennootschap neemt, met toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

VOOR ONTLEDEND UiTREKSEL.

Notaris Bernard Muylle te Middelkerke.

x Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 31.03.2017, NGL 28.04.2017 17110-0306-013

Coordonnées
BIF PROJECTS

Adresse
KOOLSKAMPSTRAAT 103 A 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande