BILL & OLI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BILL & OLI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 507.830.830

Publication

12/01/2015
ÿþ Mod Ward 11.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITElJ

0 5 -01

ELG1SCH S

R BELGE NEERGELEGD

2C:5 2 8 On, 201E1

AATSBLAD Rechtbank van t:OGPti,aIVDEE.

Gen~ri afrf KORTRIJK i~

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : BILL & OLI (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Izegemsestraat 97, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 22 oktober 2014 dat:

De heer Olivier DUBAERE, geboren te Kortrijk, op 10 november 1989 (N.N. 89,11.10-265.23), wonende te 8760 Meulebeke, Gentstraat 158;

2. De heer Basiel JOYE, geboren te Roeselare, op 25 september 1991 (N.N. 91.09.25-303.48), wonende te 8800 Roeselare, Plaatsmolenstraat 49;

een vennootschap onder firma hebben opgericht onder de maatschappelijke benaming BILL & OLI, me maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, lzegemsestraat 97.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

1.VOOR EIGEN REKENING, ALS TUSSENPERSOON, VERTEGENWOORDIGER, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. De oprichting, de productie, het design, het stijlbureau, de advisering, de aankoop, de invoer, de uitvoer,

de commercialisering, de distributie, de verkoop in het groot en in het klein, de uitbating van een winkel, de

online verkoop, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de makelaardij, de agentuur en, in het algemeen,

de bemiddeling  met of zonder depot  in de handel, van alle kledij, textielartikelen, schoeisel, lederwaren en

alle toebehoren van alle aard.

Activiteiten van fotografen:

-vormgeving voor alle sectoren, conceptontwikkeling en marketingonderzoek;

-digitale opnames en fotografie op locatie en studio;

-doorverkoop van beeldmateriaal en websiteonwikkeling;

-ontwikkeling en verkoop van software;

-het omzetten van grote en kleine hoeveelheden topografische data in digitale vorm;

-het onwikkelen van relational database management systems;

-ontwikkelen van nieuwe vormen van outputs uit computers, zoals, doch niet gelimiteerd, plattegronden,

kaarten en grafieken;

-herwerken, verwerken en bewerken van grote hoeveelheden abstracte gegevens, zoals grote databases,

wetenschappelijke metingen of de uitkomst van simulaties;

-het ontwikkelen, beheren en op de markt brengen van computerapplicaties;

-het maken van 2D- of 3D-beelden, foto-realistische beelden, videomontages en animaties door middel van allerhande visualisatietechnieken;

-multimediadesign;

-het weergeven of visueel zichtbaar maken van gegevens en ontwerpen;

-gebruik maken, ontwikkelen en beheren van geocoding, projecties, coördinatenstelsels, symboliek,

typografie en kleurenleer;

-opslag, beheer, verwerking, bewerking, analyse, integratie en presentatie van geo-informatie; -film, video en fotografie;

050. . $ ,$3o

Bijlagen liij liet Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De communicatie en telecommunicatie en de verschillende middelen van communicatie en telecommunicatie, zoals bijvoorbeeld: internet, televisie, computers, fax, radio's, etc, en dit alles binnen de commerciële en vrijetijdsbesteding sectoren;

-Het ontwikkelen, uitbaten, kopen en verkopen, in licentie nemen en handel drijven in patenten, octrooien, intellectuele rechten en copyright, licenties en aanverwante duurzame immateriële activa;

- Het organiseren van events, beurzen en standenbouw.

2.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, het optreden als vereffenaar.

3.1-let verlenen van diensten en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

4.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen.

II.VOOR EIGEN REKENING

1. Het beleggen in liquiditeiten, roerende waarden en onroerende goederen, het stellen van alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, beleggen van eigen roerend en onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande al dan niet beursgenoteerde vennootschappen, beheren van eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, noch enige handelingen stellen waardoor zij onder het toepassingsgebied van voormelde wetgeving zou kunnen vallen.

2. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

3, Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...}, zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

5. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

6. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen,

IILBIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 3.000,00 EURO en is verdeeld in 100

aandelen, met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet. Zij hebben zich

onvoorwaardelijk verbonden tot de inbreng, welke als volgt zal gebeuren:

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 50 aandelen, voor een bedrag van 1.500,00 EURO;

De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 50 aandelen, voor een bedrag van 1.500,00 EURO,

Samen: honderd (100) aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

VENNOTEN

De heer Olivier Dubaere en de heer Basiel Joye zijn in hun hoedanigheid van vennoot hoofdelijk en

onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

ZAAKVOERDER-BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, Zij worden door de

algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De enige zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Eiij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer de meerderheid van haar leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een dee! van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door de zaakvoerder, wanneer er maar één is of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn,

ALGEMENE VERGADERING

Een algemene vergadering van de vennoten, gewone algemene vergadering genoemd, wordt ieder jaar

bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand juni om zestien uur.

BOEKJAAR - BESTEMMING RESULTAAT

Het boekjaar gaat in op één januari van ieder jaar en wordt afgesloten op eenendertig december van ieder

jaar.

De zuivere winst zoals deze uit de balans  en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling Kortrijk en zal eindigen op 31 december 2015.

Worden als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

-de heer Olivier DUBAERE, voornoemd;

-de heer Basiel JOVE, voornoemd;

Conform artikel 8 van de statuten zal de vennootschap, jegens derden en in rechte, worden vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend.

Gedaan te Roeselare op 22 oktober 2014

Getekend

De heer Olivier Dubaere De heer Basiel Joye

zaakvoerder zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Voor-

behouden aan het

1 # . Belgisch ,

Staatsblad

Coordonnées
BILL & OLI

Adresse
IZEGEMSESTRAAT 97 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande