BILLIAU INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BILLIAU INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.067.276

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.08.2014, NGL 12.08.2014 14419-0561-007
26/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.09.2013, NGL 23.09.2013 13589-0531-007
18/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.08.2012, NGL 13.09.2012 12563-0205-007
03/02/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

mod 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ING1;E OMEN TER GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 4 JAN. 2011

VEU$je

JII IIU 11111 IIII 11111 iii III IIiI I1I IJI

" 11018951"

Ondernemingsnr : o833 D 2-36

Benaming : Billiau Invest

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elf Juliwijk 5

8620 Nieuwpoort

Onderwerp akte :Oprichting ingevolge partiële splitsing

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Bruno VAN DAMIVIE te Nieuwpoort op één december tweeduizend en tien, geregistreerd te Nieuwpoort, zestien bladen, geen renvooien op 16 december 2010, boek', 5/109, blad 47, vak 16. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). De e.a. inspecteur (getekend) Rudy RYCX, houdende partiële splitsing van de naamloze vennootschap Garage Billiau met oprichting van de' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Billiau Invest", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Elf Juliwijk 5:

1) Dat ingevolge de partiële splitsing van de naamloze vennootschap Garage Billiau, met maatschappelijke, zetel te 8620 Nieuwpoort, Jozef Cardijnlaan 34C, ingeschreven in het rechtspersonenregister Veurne onder nummer 0422.251.886, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

a) de heer BILLIAU Joseph Julien, geboren te Middelkerke op drie juni negentienhonderd tweeënveertig, echtgenoot van mevrouw Hosten Francine, wonende te 8620 Nieuwpoort, Elf Juliwijk 5;

b) de heer BILLIAU Marc Adhemar Alice, geboren te Nieuwpoort op negen oktober negentienhonderd[ zevenenzestig, echtgenoot van mevrouw Theunynck Ann Marianne Irma, wonende te 8620 Nieuwpoort, Jozef, Cardijnlaan 29;

c) de heer BILLIAU Pascal Gerard, geboren te Oostende op eenendertig oktober negentienhonderd drieënzeventig, echtgenoot van mevrouw Vanneuviile Els Rita Maria Helena, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Koekoekweg 4 ;

d) de heer BILL1AU Danny Marcel, geboren te Oostende op vierentwintig mei negentienhonderd' zesenzeventig, wonende te 8620 Nieuwpoort, Jozef Cardijnlaan 61

2) de vennootschap de naam «BILLIAU INVEST» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Elf Juliwijk 5.

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van heti uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft:

zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding,; patrimoniumvennootschap, beheersmaarschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake; beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig; ij en later uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter' uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere' tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en/of inschrijving werd bekomen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één' maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, alle bemiddeling dienstverlening en service bij vemchtmgen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of  verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

2. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

3. Het toestaan van alle waarborgen, het zich borg stellen, het verpanden van alle roerende goederen, het met hypotheek bezwaren van alle onroerende goederen ten voordele van derden, bestuurders, aandeelhouders en vennootschappen, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, uiteraard behoudens de wettelijke beperkingen en/of uitsluitingen terzake.

4. Het verwerven, opbouwen en beheren van deelnemingen en belangen, in welke vorm ook, in allerlei bestaande of op te richten- al dan niet beursgenoteerde  vennootschappen, verenigingen en instellingen die industriële, financiële, onroerende, commerciële of burgerlijke activiteiten uitoefenen, die recurrente inkomsten genereren en die tevens gezonde groeiperspectieven op lange termijn bieden.

5. Het beheren en valoriseren van deze deelnemingen en belangen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt, onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, rechtspersonen en/of verenigingen. De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) bedraagt, verdeeld in tweehonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd vijftigste (1/25051) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven als volgt:

a) deels ingevolge de partiële splitsing voor een bedrag van twaalfduizend en één euro vijf cent (12.001,05 EUR).

Als gevolg van de partiële splitsing is het eigen vermogen van de nieuw opgerichte vennootschap in toepassing van de boekhoudkundige continuïteit als volgt samengesteld:

- kapitaal: 12.001,05 £

wettelijke reserves: 1.200,11 £

belastingvrije reserves: 5.870,44 £

- reserves: 148.345,77 E

- overgedragen verlies: - 26.143,78 E

- verlies van het boekjaar: - 10.315,83 E

Totaal: 130.957,76 E

Deze oprichting met inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cleppe, Kennen en Partners, Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19, bus 1, vertegenwoordigd door de heer Vandewalle Peter, bedrijfsrevisor, opgemaakt op twaalf augustus tweeduizend en tien.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"... 6. CONCLUSIES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

" Staatsblad



Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen uitvoerden ter gelegenheid van een geplande niet geldelijke inbrengbij de besloten vennootschap met beperkte aansprkelijkheid BILLIAU INVEST, Elf Juliwijk 5, 8620 NIEUWPOORT, laat de volgende conclusies toe:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedr jfsrevisoren.

2. De oprichter is verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

3. De beschrijving van de active die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid

4. De waardering van de overgenomen actief- en passiefbestanddelen gebeurt tegen boekwaarde in toepassing van artikel 78, §2 van het KB van 30 januari 2001.

5. De voorgestelde waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het maatschappelijk doel, en de waarde waartoe de methoden van waardering leiden, komt niet overeen met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De inbrengwaarde komt wel overeen met het aandeel in het eigen vermogen dat wordt overgedragen aan de BVBA BILLIAU INVEST ingeolge de partiële splitsing van de NV GARAGE BILLIAU en dat bijgevolg door deze aandelen wordt vertgenwoordigd, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

6. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 250 aandelen.

7. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Brugge, 12 augustus 2010.

(getekend) BVBA CLEPPE, KEUNEN EN PARTNERS, Bedrjsrevisoren

Peter Vandewalle, zaakvoerder".

Als vergoeding voor voormelde inbrengen ingevolge de hiervoor vermelde partiële splitsing werden de

aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Billiau Invest aan de oprichters

toegekend als volgt:

- aan de heer Billiau Joseph: tweehonderd twintig (220) aandelen

- aan de heer Billiau Marc: tien (10) aandelen

- aan de heer Billiau Pascal: tien (10) aandelen

- aan de heer Billiau Danny: tien (10) aandelen

b) deels ingevolge een kapitaalverhoging voor een bedrag van zesduizend vijfhonderd achtenveertig euro

vijfennegentig cent (6.548,95 £), door incorporatie van beschikbare reserves en zonder creatie en uitgifte van

nieuwe aandelen, teneinde te voldoen aan het minimumkapitaal.

Bijgevolg wordt als gevolg van deze beslissing het wettelijk minimumkapitaal ten belope van achttienduizend

vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) bereikt.

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd: de heer BILLIAU Marc, wonende te 8620 Nieuwpoort, Jozef Cardijnlaan 29, die bevestigde dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaarde de hem verleende opdracht te aanvaarden. De niet-statutaire zaakvoerder zal pas zijn taak kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken van de vennootschap op de griffie.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand mei om tien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste woensdag van de maand mei tweeduizend en twaalf om tien uur.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend en elf.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd..

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aarr het

Belgisch

' Staatsblad



volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Bruno Van Damme

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd :

- eensluidend afschrift van oprichtingsakte

- revisoraal verslag



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.09.2015, NGL 07.10.2015 15643-0289-007

Coordonnées
BILLIAU INVEST

Adresse
ELF JULIWIJK 5 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande