BINI CHABLIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BINI CHABLIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.712.550

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 28.03.2014 14081-0409-012
22/12/2011
ÿþMod WOrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

y"

iI11I1//I1I//I1I//I1I1I1f/IfIIIIf/IfIIifflhfIiIIf

P

*11192263*

Ondernemingsn:: 9 41 7 1 2 5 5 0

Bertarrilng

(voluit) : BINI CHABLIS (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meensesteenweg 238, 8890 Moorslede

(volledig adres)

Onnie:usero 1..t e : OPRICHTING  VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 9 december 2011 dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters: 1. De heer MESSELIS Nielsen Chris, en zijn echtgenote, 2. Mevrouw VANLERBERGHE Birde Babse Faye, samenwonende te 8870 Izegem, Pieter De Coninckstraat 31.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming: "BINI CHABLIS".

Zetel: 8890 Moorslede, Meensesteenweg 238.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

Het verlenen van managementdiensten, hieronder begrepen, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland:

Het uitbaten van horecazaken, zoals tearooms, cafés, tavernes, restaurants, bistro's, frituren, ijssalons;

De verkoop van bereide gerechten, voedingswaren, snacks, ijsroom, dranken en aanverwante producten buiten de bovenstaande verkoopsinrichting.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: onbepaald vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: honderdduizend Euro (100.000,00 EUR), volledig volgestort in speciën. Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij de KBC Bank te Hoogfede.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelder.: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lEPE~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, de eerste maandag van de maand maart om 14 uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke _ afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Verefferungsafdo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen: 1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 september 2013. 2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2014. 3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. 4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit onder opschortende voorwaarde het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur : de heer Nielsen Messelis en zijn echtgenote, mevrouw Birde Vanlerberghe, beiden voornoemd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie akte dd. 9/12/2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

..

~ Voor-

behot:d®n aan het Belgisch Stams bled

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Rec:o Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 30.12.2015, NGL 26.01.2016 16031-0431-013

Coordonnées
BINI CHABLIS

Adresse
MEENSESTEENWEG 238 8890 MOORSLEDE

Code postal : 8890
Localité : MOORSLEDE
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande