BIO OIL RECYCLING

CVBA


Dénomination : BIO OIL RECYCLING
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 465.868.927

Publication

12/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Zetel : Dirk Martensstraat 12 8200 Brugge België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag

Door de Algemene Vergadering van 20 augustus 2013 werd volgende benoeming aanvaard met eenparigheid van stemmen:

Benoeming van de heer Tijssen Ronald, wonende te NL-3645 AP Vinkeveen, Vinkenkade 69 in Nederland als bestuurder vanaf heden tot de algemene vergadering van 2014, De heer Tussen wordt belast met het dagelijks bestuur als gedelegeerd bestuurder

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurders:

Bio 011 Holding, Dirk Martensstraat 12 te 8200 Brugge, vertegenwoordigd door de heer Vanhaecke

Christophe,

Vanhaecke Christophe, Groenstraat 30, te 8020 Ruddervoorde

De vergadering beslist dat de vennootschap slechts rechtsgeldig kan vertegenwoordigd worden door de handtekening van twee bestuurders.

Tijssen Ronald

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M~NlTEUR BELGE

~~,~~:,:>,~-

_ ~  09-2013 " ~,3'~cc~ ~ ~t~,an~

~ i, g

d

BEL ISCH STAI~TSBL~~~G~ ~ ~,~ Griffie 10~~`

Ondernemingsnr : 0465.868.927

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm : CVBA

IIN

Bio Oil Recycling

12/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.03.2013, NGL 06.09.2013 13576-0575-018
18/12/2012
ÿþ mod 77.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- flhIII I*111,11141101111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL. TE BRUGGE (Peen Brugge) op.. 0 6 DEC, /01Z

Grrefiee

Ondernemingsnr : 0465.868.927

Benaming (voluit) : BIO OIL RECYCLING

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschaAp met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dirk Martensstraat 12 8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Kapitaalvermindering - statutenwijziging

;: Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-j j Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op drieëntwintig november; :; tweeduizend en twaalf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met; het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone; i, algemene vergadering werd gehouden van de coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid « BIO OIL RECYCLING » te 8200 Brugge (Sint-Andries), Dirk Martensstraat 12,' waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen 1. De vergadering besloot het vast gedeelte van het kapitaal te verminderen met een bedrag; van vijfhonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 575.000,00), teneinde het te brengen van: zeshonderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 675.000,00) op honderdduizend euro (¬ 100.000,00); en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering besloot dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend als volgt:

1/ op de gehele vrijstelling van hun verplichting tot volstorting van de inbreng, voor een bedrag! van honderdentwaalfduizend driehonderdvierennegentig euro zevenenzestig cent (¬ 112.394,67),, verdeeld als volgt:

a/ BIO OIL HOLDING BVBA, waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge (Sint-Andries), Dirk' Martensstraat 12, B.T.W. nummer BE 0860.762,855 RPR Brugge, voor een bedrag van; twaalfduizend driehonderdeenenzestig euro tweeënzestig cent (C 12,361,62)

b/ VANHAECKE Christophe, geboren te Beernem op vijftien februari negentienhonderd zeventig,; wonende te 8020 Oostkamp, Groenstraat 30, voor een bedrag van zestien euro drieënvijftig cent; j; (C 16,53);

;; c/ RYDE Mandy, geboren te Brugge op drieëntwintig februari negentienhonderd negenenzeventig,, wonende te 8020 Oostkamp, Groenstraat 30, voor een bedrag van zestien euro drieënvijftig cent! (C 16,53);

!: d/ BIO OIL EQUITY GmbH, met zetel te 2294 Markthof (Oostenrijk), Markthof 10, vennootschap; naar Oostenrijks recht, voor een bedrag van honderdduizend euro (C 100.000,00);

;j 2/ op het werkelijk gestort kapitaal, voor het bedrag van vierhonderdtweeënzestigduizend? :; zeshonderdenvijf euro drieëndertig cent (C 462.605,33);

om ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de; huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering deels (voor punt 2/1 hierboven) zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag; van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders In evenredigheid tot hun huidig; aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde; ,; kapitaalvermindering van vijfhonderdvijfenzeventigduizend euro (C 575.000,00) daadwerkelijk; verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdduizend; euro (C 100,000,00).

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 426 § 1 en 2 van het Wetboek van Vennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is' voor de-bekendmakeing in de Bijiangen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, 'na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling of vrijstelling van verdere volstorting kapitaal in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

2. De vergadering besloot het aantal bestaande aandelen te vermenigvuldigen met vier (4). Het totaal aantal aandelen wordt gebracht op vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen, die elk één/ vierduizend vijfhonderdste (1/4.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

3. Om de statuten In overeenstemming tebrengen met de beslissing tot kapitaalverhoging en de vermenigvuldiging van het aantal aandelen die voorafgaan, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«Artikel 5. -Geplaatst kapitaal

Het kapitaal is deels vast en deels variabel en wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van waarde.

Het huishoudelijk reglement voorzien in artikel 30 zal het bedrag en de modaliteiten van volstorting van het in te schrijven kapitaal bepalen.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen behoeven geen statutenwijziging doch worden aangetekend in het register van aandelen.

Het vast gedeelte van het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00) vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd (4.500) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vierduizend vijfhonderdste (1/4.500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het vaste gedeelte van het geplaatst maatschappelijk kapitaal kan enkel worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften voor een Statutenwijzigingen en de wettelijke voorschriften terzake.

De vennoten kunnen de gestorte gelden op het vaste gedeelte van het kapitaal niet terugnemen.»

4. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Meester WEINAND Frank, wonende te 1190 Vorst, avenue Everard 16, advocaat aan de balie van Brussel met kantoor te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, evenals aan aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

Afschrift van de akte statutenwijziging

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

" ~ Voorbehouden aan het Belgisch _Staatsblad

22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.02.2012, NGL 17.02.2012 12040-0218-017
26/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.03.2011, NGL 21.09.2011 11550-0215-018
14/03/2011
ÿþRiad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondentemingsnr : 0465868927

Benaming Bio Oil Recycling

(voluit)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dirk Martensstraat 12

8200 Sint-Andries

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurders

Op 20 november 2010 heeft de vennootschap het ontslag ais bestuurder ontvangen van de BVBA Belle Art, vertegenwoordigd door de heer Jan Bellaert.

Er werd in zijn vervanging voorzien door het aanstellen van de heer Christophe Vanhaecke als bestuurder voor de betrokken aandeelhoudersgroep.

BVBA Bio Oil Holding, gedelegeerd bestuurder Vertegenwoordigd door de heer Christophe Vanhaecke

Op de [natste blz. van Luik E3 vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij via] persts(oin(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIlflII 11111 llII llhIIl 1ffI1llI ll

811039953*

MO

BELG SCH S

BEST

NfTEUR BELGi%['zfLEGD ter GRIFFIE der

_  RECHTBANK VAN KOC=F {ANLEL TE

BRUGGE (Afdeiing Brugge)

oIX 2 201t

a O~e pe griffier,

D 7 -03

- 2W1

TAATSBLAD

04/06/2009 : BG090384
22/12/2008 : BG090384
10/12/2008 : BG090384
25/09/2008 : BG090384
27/07/2007 : BG090384
07/09/2006 : BG090384
07/09/2006 : BG090384
29/09/2005 : BG090384
23/12/2004 : BG090384
21/11/2003 : BG090384
14/10/2002 : BG090384
03/10/2002 : BGA016009

Coordonnées
BIO OIL RECYCLING

Adresse
DIRK MARTENSSTRAAT 12 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande