BIOPOWER STORAGE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BIOPOWER STORAGE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 835.080.621

Publication

14/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a



Ondernemingsnr: 0836.080.621

Benaming

(voluit): Electrawinds Storage

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: John Cordierlaan 9, 8400 Oostende (volledig adres)

Onderwerp akte: zetelverplaatsing

N EE W.24 L.-3 D

Griffie Rechtbank Koophandel

3 OKT 2014

111 111111ïql II

..... 1.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van 10 september 2014 blijkt het volgende:

De Raad van Bestuur van de Vennootschap belle unamiem om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van de John Cordierlaan 9 te 8400 Oostende (Zandvoorde) naar de Kuipweg 44 te 8400 Oostende en dit met ontniddelijke ingang.

Namens de Raad van Bestuur,

Luc Desender

vast vertegenwoordiger LDS nv

bestuurder

f

Paul Desender

vast vertegenwoordiger PDS Consulting bvba

bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 06.08.2013 13408-0464-031
06/03/2015
ÿþMod Word 11.1

in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

7

1I11 ui~r1*M" VI

 %aac: raas I'-%-anaa~

NEERGFI FC-)I-)

Griffie Rechtbank Koophandel

2 4 FEB 2015

- "'. i ;" " ende

De pri,fier 'l

Ondernemingsnr : o è S , 6 21

Benaming

(voluit) : Biopower Storage nv

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kuipweg 44, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering van 18 december 2014:

De algemene vergadering beslist om Emst&Young Audit BV CVBA, kantoorhoudende te Moutstraat 54, B9000 Gent, vertegenwoordigd door mevrouw Marleen Mannekens, te benoemen als Commissaris voor de' periode van drie jaar, eindigend op de algemene vergadering van 2017.

Electrawinds nv

Gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door PDS Consulting bvba

met als vast vertegenwoordiger Paul Desender

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

13/04/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8400 Oostende, John Cordierlaan, 9

Onderwerp akte : Oprichting-Statuten-Benoeming

Uit een akte verleden op 29.03.2011 voor Xavier De Maesschalck, geassocieerd notaris te Oostende, neergelegd ter publicatie voor registratie, blijkt dat:

1/ De Naamloze Vennootschap ELECTRAWINDS, met zetel te 8400 Oostende, Wetenschapspark 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, afdeling Oostende, onder het ondernemingsnummer BTW BE 0449.826.315;

2/ De naamloze vennootschap GREENCO, met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, John Cordierlaan 9. RPR Brugge (afd. Oostende) BTW BE 0880.938.162.

een naamloze vennootschap volgens Belgisch recht, met als naam "ELECTRAWINDS STORAGE nv", niet zetel te 8400 Oostende, John Cordierlaan 9 en met een kapitaal van achthonderd vijftig duizend euro (850.000 EUR) vertegenwoordigd door acht duizend vijfhonderd (8.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde hebben opgericht .

Op achtduizend vijfhonderd (8.500) aandelen werd in geld ingeschreven aan de inschrijvingsprijs van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel voor 100 %

Het kapitaal werd volgestort tot beloop van 25 % of tweehonderd en twaalf duizend vijfhonderd euro (212.500,00 EUR) bij de KBC Bank

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en voor rekening van derden:

- De distributie, de opslag, de overslag, de invoer en uitvoer, liet vervoer, de groot- en kleinhandel, aankoop en wederverkoop, van oliën en vetten van alle aard. de brandstoffen, biomassa, afvalmaterialen - van organische of niet-organische oorsprong-, en alle producten die als grondstof kunnen gebruikt worden voor de aanmaak van elektriciteit of andere energievormen, hetzij door verbranding, vergisting of anderszins;

- Het bouwen, verbouwen, huren en verhuren, kopen en verkopen van opslagruimten (i.e. silo's, tanks, en opslagcapaciteit in de ruimste zin)

- Het optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger, consignaris, agent of commissionair voor de bevoorrading van bovenvermelde producten, in gebruiksklare of niet gebruiksklare vorm;

- Het nemen van participaties in ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met bovenvermelde

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd naar keuze van de aandeelhouder.

111111111.11.11111,1,1(111,!11,11,11IIII

Neaergetegd ter griffie veo iae rechtbank van koophandel Brugge  afdeling te Oostente

01

Ondernemír;gsnr : o 35 . o . 6 a4

Benaming

(voluit) : ELECTRAWINDS STORAGE

Op de laatste blz. van Lull< B vermeiden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hatzil van de perso{a)n(en) bevoegd de rechtspersoon tea aanzien van aarden te vertege:nlefoc,,rdigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen en andere effecten zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die alle rechten kan schorsen verbonden aan een aandeel of ander effect waarover betwisting bestaat in verband met de eigendom, het vruchtgebruik of de blote eigendom.

De mede-eigenaars zijn er toe gehouden zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijk volmachtdrager en de vennootschap hiervan te verwittigen.

Ingeval van vruchtgebruik en, voor zover er geen gemeenschappelijke gemachtigde aangeduid is, moet, behoudens inzake het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, de blote eigenaar van het aandeel of andere effect ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders.

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan wanneer is vastgesteld dat de vennootschap slechts twee aandeelhouders telt, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. De bestuurders zijn herkiesbaar.

De duur van de opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directie-comité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon.

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte hetzij door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend, hetzij door twee bestuurders gezamenlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moeten leveren.

De gedelegeerd bestuurder aan wie deze algemene vertegenwoordigingsbevoegd-heden worden toegekend, wordt door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd.

Besluit de raad van bestuur tot het instellen van een directiecomité, dan wordt aan de leden ervan alle macht verleend om, gezamenlijk handelend met minstens twee van hen, de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor de termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen op zesentwintig april van elk jaar om acht uur dertig, in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, al dan niet aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Ieder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen aan toonder, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, het bewijs verstrekken waaruit blijkt dat zij hun aandelen minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaats in het bericht van bijeenroeping aangeduid, hebben neergelegd.

De houders van aandelen op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aan-tal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede ondertekend.

Het boekjaar begint ieder jaar op één januari en wordt op éénendertig december van hetzelfde jaar afgesloten.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend voor niet afgeloste aandelen ad één/honderdste van de kapitaalwaarde.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd mei het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vôôr de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat aan zijn jaarverslag wordt gehecht.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet lot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de houders van effecten van de vennootschap verdeeld worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen en rekening houdend met hun respectieve rechten.

De vennootschap begint te werken op datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar vangt aan heden, om te eindigen op éénendertig december tweduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

BENOEMINGEN -

Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt bepaald op DRIE :

Voor-behRUden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tot bestuurders worden benoemd voor de duur van zes jaar:

Al De naamloze vennootschap ELECTRAWINDS, voornoemd, hier vertegen-woordigd door de heer Luc Desender, als vaste vertegenwoordiger aangesteld bij beslissing van de raad van bestuur van diezelfde vennootschap de dato 0710512009.

BI De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Paul DESENDER Consulting in 't kort PDS Consulting , met zetel te Brugge Sint Michiels , Baron de Serretstraat, 61, Ondernemingsnr 0882.258.649

Opgericht bij akte van notaris Bart Vandeputte te Brugge op 30.06.2006, bekend gemaakt in de gezegde bijlagen op 12.07.2006 onder nr 06113174

, hier vertegenwoordigd door de heer Paul Desender, als statutaire zaakvoerder aangesteld in de statuten Cl De naamloze Vennootschap LDS met zetel te 8210 Zedelgem- Loppem , Notenbosdreef, 2

Ondernemingsnummer 0885-592-380

Opgericht bij akte verleden voor notaris Bart Vandeputte te Brugge op 08.012.2006, bekend gemaakt in de gezegde bijlagen op 20.12.2006 onder nr 06189843

, hier vertegenwoordigd door de heer Luc Desender, benoemd tot gedelegeerd bestuurder bij de oprichting De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechts-persoonlijkheid verkregen heeft.

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtings-akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurder op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

COMMISSARIS

Wordt als commisaris-revisor benoemd voor een periode van 3 jaar : de burgerlijke vennootschap tot revisoraat van bedrijven die de vorm aangenomen heeft van een Coöperatieve Vennootschap "Grant Thornton,

Lippens & Rabaey" met maatschap-pelijke zetel te 9000 Gent, Lievekaai 21, RPR Gent BTW BE

0431.161.436; vertegenwoordigd door Dhr Stefaan RABAEY.

Volmacht : aan de heer Jurgen Ackaert, wonende te Wevelgem, Veldstraat 131, die alleen kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, wordt de macht verleend wordt om alle inschrijvingen, wijzigingen en doorhalingen in het rechtspersonenregister en in de kruispuntbank der ondernemingen te vervullen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen.

Aldus aangesteld hebben de voornoemde bestuurders aangesteld :

11 tot voorzitter van de raad van bestuur:

de naamloze vennootschap ELECTRAWINDS, hiervoor genoemde oprichter;

2/ tot gedelegeerd bestuurder.

de naamloze vennootschap ELECTRAWINDS, voornoemd;

De gedelegeerd bestuurder zal  vertegenwoordigd als gezegd - de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel $zestien van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over de maatschappelijke handtekening, zonder beperking van bedrag, voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur. De gedelegeerd bestuurder kan namelijk, alleen optredend, alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen, rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag.

De gedelegeerd bestuurder zal, alleen optredend, de vennootschap kunnen vertegen-woordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie akte, volmachten, bankattest

Op de laatste b'z. van L ik_g verg e;der ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende natags, hetzij van de perso(o)níen; bevoegd :te rechtspersoon ter aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso biaam en handiakening

Coordonnées
BIOPOWER STORAGE

Adresse
KUIPWEG 44 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande