BIS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BIS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 508.704.325

Publication

07/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR B iGL

17. 12, 2012

RECHTBANK h :=s~ p ~ GriffiraRTR.

Ondernemingsnr Benaming O 5C Z

(voluit) : (verkort) . BIS V.O.F.

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Pelikaanstraat 9, 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 26 november 2012 zijn bijeengekomen :

1) De Heer PLUY JOHAN , wonende te 8830 Hooglede, Pelikaanstraat 9 , als beherende en hoofdelijk aansprakelijke vennoot.

2) Mevrouw DENYS ELSJE, wonende te 8830 Hooglede, Pelikaanstraat 9, als stille vennoot

die een vennootschap oprichten onder de vorm van een "Vennootschap Onder Firma" in de zin van Art. 201 wetboek van vennootschappen en waarvan de statuten luiden als volgt:

Artikel 1: naam

De vennootschap heeft de vorm van een Vennootschap Onder Firma, kortweg V.O.F., aangegaan tussen De Heer PLUY JOHAN , hoger vermeld als beherende en hoofdelijk aansprakelijke vennoot, en Mevrouw

DENYS ELSJE, hoger vermeld als stille vennoot. De vennootschap draagt de naam " BIS V.O.F."

Artikel 2: zetel

De vennootschap heeft haar maatschappelijke zetel te 8830 HOOGLEDE , PELIKAANSTRAAT 9. Deze mag overgebracht worden naar iedere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder. De vennootschap mag bij beslissing van de zaakvoerder bijkantoren, bedrijfszetels, filialen, dochtervennootschappen en agentschappen oprichten in België,

Artikel 3: doel

De vennootschap stelt zich volgende zaken als doel, zowel creatief als uitvoerend :

Het verstrekken van onderzoek en begeleiding bij tinnitus.

Het verstrekken en preventie van gehoorbescherming in de ruimste zin van het woord,

Het aankopen en verkopen van goederen die verband houden met deze diensten in de ruimste zin van

het woord.

Het organiseren en verstrekken van voordrachten en lezingen in verband met bovenvermelde diensten.

Het organiseren van volwassenenonderwijs en opvoeding in gezondheidszorg en aanverwante sectoren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

IY

*13003991* BEL

2 $ -92- 2012

ISCH STAP T S{3C I,

NEERGELEGD

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en volgens alle modaliteiten de zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks en onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of die kunnen bijdragen tot het uitbreiden of verwezenlijken van haar activiteit in het kader van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4: inbreng van kapitaal

De Heer PLUY JOHAN , hoger vermeld verbindt er zich toe tot inbreng van 1.000,00 EUR. Hij verbindt zich tevens tot inbreng van zijn persoonlijke arbeid. De Heer PLUY JOHAN hoger vermeld, wordt aldus de beherende vennoot en is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Mevrouw DENYS ELSJE, hoger vermeld, treedt op als stille vennoot en is slechts aansprakelijk voor haar inbreng van 500,00 EUR.

Het kapitaal van de vennootschap wordt zodoende vastgesteld op 1.500,00 EUR (duizend vijf honderd euro) vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal alsmede de inbreng kunnen gewijzigd worden door beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 5: duur

De vennootschap is van onbeperkte duur.

Artikel 6: bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die slechts vervangen kan worden overeenkomstig de bepalingen met betrekking tot de wijziging van de statuten. Als zaakvoerder wordt aangesteld de heer PLUY JOHAN.

De stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

De zaakvoerder is bevoegd alle daden te stellen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap en alles te doen wat niet door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering is voorbehouden.

De beslissingen van de zaakvoerder worden vastgelegd in notulen door hem ondertekend. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register.

Artikel 7: vertegenwoordiging van de vennootschap tegenover derden

De vennootschap wordt voor het gerecht en in aktes, voor de welke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder. Hij is bovendien, binnen het kader van zijn mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Artikel 8: tegenstrijdig belang

Wanneer de zaakvoerder blj één of andere verrichting een tegenstrijdig belang heeft met dit van de vennootschap die hij vertegenwoordigt, moet hij onverwijld de algemene vergadering bijeenroepen. Deze zal overgaan tot de benoeming van een lasthebber ad hoc die voor deze verrichting de vennootschap zal vertegenwoordigen.

Hiervan wordt een speciaal verslag gemaakt dat bijgehouden wordt in de registers van de vennootschap.

Artikel 9: algemene vergadering

De algemene vergadering der vennoten is samengesteld uit alle vennoten.

Elk jaar op de eerste zaterdag van de maand februari om 17 uur vergadert de algemene vergadering om de rekeningen van het afgelopen boekjaar goed te keuren en om een bestemming te geven aan de winst.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur.

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders vermeld in de oproepingsberichten.

Zij worden geacht geldig bijeengeroepen te zijn, wanneer alle vennoten, beherende en stille vennoten, in , persoon aanwezig zijn.

Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze buitengewone algemene vergaderingen mogen bijeen geroepen worden door de zaakvoerder en moeten bijeengroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 10: boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de publicatie en eindigt op 30 september 2013.

Artikel 11: ontbinding

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden met eenparigheid der stemmen. De vennootschap wordt evenwel niet ontbonden door het uittreden of door het afsterven van één der vennoten.

In geval van overlijden van de zaakvoerder zal de andere vennoot aangesteld worden als bewindvoerder om de dringende daden van beheer en vereffening te verrichten.

De uittredende vennoot of hun rechthebbenden zullen geen verdeling of ontbinding van de vennootschap kunnen vorderen, noch de zegels doen leggen op de eigendommen van de vennootschap of deze op één of andere wijze doen blokkeren.

BESLISSINGEN van de BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap is de algemene vergadering der vennoten bijeen gekomen en heeft volgende beslissingen genomen:

Artikel 1

Het mandaat van de zaakvoerder, De heer PLUY JOHAN, hoger vermeld, is bezoldigd. De algemene

vergadering kan evenwel te allen tijde anders beslissen.

Artikel 2

Het mandaat van de zaakvoerder is van onbepaalde duur.

Artikel 3

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand februari 2014

om 17 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Teneinde de formaliteiten bij het ondernemingsloket, B.T.W.-registratie, e.d. te vervullen benoemt de zaakvoerder als lasthebber, die voor hem en in zijn naam alle pleegvormen dienaangaande kan vervullen, de , heer CASTELEIN RAPHAEL, Oude Torhoutstraat 2, 8830 Hoogrede.

In 3 exemplaren opgemaakt te Hooglede, op 26 november 2012, waarvan één exemplaar bestemd is voor de registratie en de overige 2 voor elk der vennoten.

De Heer PLUY JOHAN

Zaakvoerder

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD : oprichtingsakte



Voor-

" behouden aan het Belgisch

" Staatsblad

Bijlagen bij- het Belgisch Staatsblad - 07/0112013 Annexes du Moniteur be

Coordonnées
BIS

Adresse
PELIKAANSTRAAT 9 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande