BIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.459.546

Publication

28/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behot

aan Bergi Staats

NEERGELEGD

I Rechtbank van KOOPHANDEL

30 JUNI 2011i

MONITEUR BELGE

1 -07 2014

LGISCH rAATSBLAD GeGriflité KORTRIJK

111111R10)»1111101

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0810.459.546

Benaming (voluit) : BIT

(verkort):

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Zandbeekstraat 32

8554 Zwevegem (Sint-Deniis)

Onderwerp akte:

KAPITAALVERHOGING OMZETTING IN BVBA - ONTSLAG EN KWIJTINGi. ZAAKVOERDER-VENNOOT VASTSTELLING STATUTEN BVBA  BENOEMING ZAAKVOERDER

Bij notulen van buitengewone algemene vergadering van het ambt van Notaris: PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 27 juni 2014 werden volgende besluiten genomen

BESLUIT.

Beslissing :

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 17.600 EUR om het te brengen van 1.000 EUR op 18.600 EUR door inbreng in: natura van één of meerdere rekening-couranten ten bedrage van 17,600 EUR. Inbreng

De heer Lieven Vanden Bulcke, voornoemd, is alhier tussengekomen, die na: voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte: te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart de volle eigendom van zijn" credit rekening-courant in voormelde vennootschap "BIT", ten bedrage van 17.600 EUR, volledig in het kapitaal van de vennootschap in te brengen.

j: Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden 1760 nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden,

Deze 1760 nieuwe volledig volstortte aandelen, worden toegewezen aan de heer!' Lieven Vanden Bulcke, voornoemd, als vergoeding voor de gedane inbreng.

VAS STELLING.

!- De vergadering heeft hierop vastgesteld en heeft ons notaris verzocht akte ervan te, nemen dat het maatschappelijk kapitaal werkelijk gebracht werd op achttien ; duizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door 1860 aandelen.' zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd',

" zestigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

- DE OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP.

, Hierna geeft de voorzitter lezing van het verslag van de zaakvoerder/beherende'. vennoot met in bijlage een staat der activa en passiva bestanddelen van de vennootschap op 31 maart 2014 en van het verslag van BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd zoals voornoemd, kantoorhoudende te Wevelgem, Kortrijkstraat, 12 over deze staat, welk rapport' besluit als volgt:

"BESLUIT

Op de laatste blz. van kuik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11.1

werkzaamheden--Meri---- 4n ' er-e-rkel op deikhrti-dté gée-h de er enige --------------van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart'

2014 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld met een balanstotaal van 18.400,00 EUR en een netto-actief, na kapitaalverhoging ad 17.600,00 EUR ten belope van -6.481,74 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

De tussentijdse balans per 31 maart 2014 werd opgesteld in going concern. Uit de balans en resultatenrekening blijkt evenwel een belangrijk verlies, negatief eigen vermogen en negatief netto-bedrijfskapitaal en dit zelfs na de voorafgaande kapitaalverhoging.

De waardering in continuïteit is dan ook slechts gerechtvaardigd voor zover de onderneming voldoende krediet krijgt van haar schuldeisers dan wel additionele middelen ter beschikking krijgt en voor zover de onderneming erin slaagt op kortei termijn haar rentabiliteit te herstellen.

Vôôr de omzetting zal het maatschappelijk kapitaal verhoogd worden met 17.600,00 EUR door inbreng in nature van de schuldvordering in rekening courant op naam van de heer Lieven VANDEN BULCKE. Het maatschappelijk kapitaal zal bijgevolg', verhoogd worden van 1.000,00 EUR naar 18.600,00 EUR.

Het netto-actief (ad -6.481,74 EUR) ná kapitaalverhoging, van de Gewonei

,

Comm. V. BIT per 31 maart 2014 is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal, náï kapitaalverhoging, ten belope van 18.600,00 EUR. Het verschil bedraagt 25.081,74 EUR.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 18.600,00 EUR, ná het doorvoeren van de kapitaalverhoging, is weliswaar' voldoende als minimumkapitaal voor een BVBA, zoals werd vastgesteld binnen artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen op 18.550,00 EUR

Het bestuursorgaan is persoonlijk aansprakelijk voor het negatief verschil tussen enerzijds het wettelijk minimumkapitaal voor een BVBA ten belope van 18.550,00 EUR en anderzijds het netto-actief na omzetting (en na voorafgaande kapitaalverhoging) zijnde -6.481,74 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van omzetting van de Gewone Comm, V. BIT naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem, 25 juni 2014

BVBA Bedriffsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Voêr-behouden aan het Belgisch Staatgblacl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

BESLUIT.

De vergadering, na verklaard te hebben voldoende kennis te hebben van voorgemelde verslagen en staat, keurt deze eenparig goed, en besluit met éénparigheid van stemmen de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De activiteiten, naam, zetel, de duur, de vennoten, het doel blijven ongewijzigd. Het: maatschappelijk kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle passiva en activa, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het , ondernemingsnummer 0810.459.546 waaronder de gewone commanditaire vennootschap ingeschreven is evenals het B1W nummer BE 810.459.546 evenals ' om het even welke machtigingen en erkenningen welke aan de gewone commanditaire vennootschap haar door eender welke instantie werden verleend.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap

;.afgesloten maart-2014,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

14.

Vo6t-

behouden aan het Belgisch Staatiblad

Alle verrichtingéh die sinds deze datum werden gedaan déi-.6r dé gêwone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Door het feit van de omzetting wordt heel het vermogen van de gewone

" commanditaire vennootschap, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de

lopende contracten en dit alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud,

eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die

eenvoudig in de plaats wordt gesteld in al de rechten en verplichtingen van de

gewone commanditaire vennootschap.

Ieder aandeel van de gewone commanditaire vennootschap zal vervangen worden

door een nieuw aandeel zonder nominale waarde van de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

BESLUIT.

De vergadering geeft met eenparigheid van stemmen kwijting aan de beherende

vennoot/zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap; de omzetting

voorafgaand goedgekeurd stelt eveneens een einde aan zijn mandaat.

BESLUIT.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten van de

omgezette vennootschap te vervangen door volgende tekst die vanaf heden van

kracht zal zijn voor de vennootschap.

STATUTEN.

Benaming

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de naam van "Bir.

Zetel

De zetel is gevestigd te 8554 Zwevegem (Sint Denijs), Zandbeekstraat, 32.

Doel

De vennootschap heeft als doel: In België en in het buitenland voor eigen rekening,

als tussenpersoon, voor rekening van derden, of in deelneming met derden,

. prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Aile IT-activiteiten, netwerksystemen, programmatie, opmaak websites.

-Telecom en aanverwante diensten, consultancy in IT, IT- management.

-TV-h ifi-elektro-telefonie.

-Webdesign

-Consulting, opleiding, onderzoek, ontwikkeling, vervaardiging, de aan- en verkoop

(zowel groot- als kleinhandel), de exploitatie, commercialisatie en marketing, de in-

en uitvoer, het verhuren, leasen, installeren, onderhouden, bedienen en herstellen,

van electronicamaterieel, computers en standaardprogrammatuur,

computermaterieel (hardware en software, randapparatuur), kantoormachines en  materieel, muziekinstrumenten, audio-, video- en lichtinstallaties en alle bijhorende materialen en/of installaties.

. -De creatie, ontwikkeling, verbetering, update, installatie, verkoop en/of aankoop, ; distributie, commercialisering, programmering en support/onderhoud van allerlei : web applicaties, logo's, grafisch beeldmateriaal, publiciteit en databestanden; dit

alles zowel inzake hardware als software, van eigen ontwikkeling of voor derden.

-Het organiseren van cursussen, seminaries of elke andere vorm van opleiding of

training van hoger vermelde materies.

-Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en communicatie.

-Overige activiteiten i.v.m. administratie, n.e.g.

-Onderhoud en reparatie van computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software) : analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden.

-Computeradviesbureaus.

-Verhuur en operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder bedieningspersoneel : computerapparatuur, duplicators, fotokopieermachines, schijfmachines, tekstverwerkers, rekenmachines, telefoons.

Overige-activiteiten- in -vérband- met computers. - -------------- - - ; -- -

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staattblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" .:1-1-et ô-rida:1'61:a en de reparatie Van-COMI5ütéi'S-éri--iindâWârâtiit:if:

-De exploitatie en het onderhoud van elektronische communicatienetwerken voor

' algemeen gebruik of ten behoeve van bepaalde categorieën van gebruikers,

" -De uitbating van een kantoor voor mechanografische werken, het opmaken van computerprogramma's en de uitvoering van werken op computer, diensten inzake

" publiciteit, dactylografische- en vertaalwerken, dataverwerking.

-Volledig elektrische installaties, zowel voor particuliere als industriële gebruikers. -De uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz.

-De industriële vormgeving.

-Tussenpersoon in de handel.

, -Het waarnemen van alle bestuurders- en managementopdrachten of functies.  Het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van een roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van , deze onroerende goederen.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook in aile vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, " onclerschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel In te hebben, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van aile effecten.

Deze activiteiten kan de vennootschap uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor , rekening van derden of als tussenpersoon, dit alles in de ruimste betekening van het woord. De vennootschap kan aile financiële, commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

jpitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door 1860 gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

De aandelen zijn steeds op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

Is de eigendom ervan gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, ! dan zal de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voer-behouden aan het Belgisch Staattbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

k

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord ' van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, ' door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene , vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft ' toegekend,

Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van

" het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met '

" uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, , onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd,

moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni

om tien uur.

; Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende

" werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25/Bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht. Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen ' -of -aan een -rechtspersoon - met- een collegiaal -orgaan -van_ vertegenwoord iging.ç -dan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voer-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

kün-riéri-dë daaraan verbonden -rechten' ten aanzièn van de ïîehiiddtkhála-âféCht-s-ultgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

In afwijking van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

INVENTARIS JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

, Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 ' december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bestemming van de winst - Reserve.

; De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in acht name van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

ONTBINDING - VEREFFENING

Benoeming van vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van : de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van ' stemmen, één of meer vereffenaars benoemen, of ontslaan.

Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de het Wetboek van , Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

BESLUIT.

De vergadering besluit als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen voor de verdere duur van de vennootschap de Heer Vanden Bulcke Lieven, voornoemd, die aanvaardt..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte cld. 27/06/2014

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 59/B

8550 ZWEVEGEM

Op de laatste blz. van t_t_ILK.i3, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 25.08.2016 16484-0529-011

Coordonnées
BIT

Adresse
ZANDBEEKSTRAAT 32 8554 SINT-DENIJS

Code postal : 8554
Localité : Sint-Denijs
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande