BK-INOX-DESIGN

NV


Dénomination : BK-INOX-DESIGN
Forme juridique : NV
N° entreprise : 426.539.088

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.05.2014, NGL 30.06.2014 14245-0031-016
05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 02.07.2013 13257-0308-016
11/07/2012
ÿþMotl Worti 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

be

a,

Be

Sta

\\1I\l\l\1\1i\\I\\I\lU\\\1\lU\I\I\\11\

ixuoi



Bijlagen bifhet Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de iaytste

Ondernemingsnr 0426.539.088

Benaming

(voluit) BK-INOX-DESIGN NV

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel 8840 8840 Saten Vergeldermolenstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie door overname gelijkgestelde verrichting - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering van Notaris Ides Viaene dd 25/06/2012 dat volgende beslissingen werden genomen

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergadering van de ovememende vennootschap en van de oves te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

TWEEDE BESLUIT  FUSIE

AI FUSIEVERRICHTINGEN

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'INNO'X" en de naamloze vennootschap "BK-INOX-DESIGN NV" besluiten over te gaan tot de fusie door overneming en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap "'INNO'X" ter griffie van de rechtbank van koophandel te leper op dertien april tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig april daarna, onder het nummer 12079534, en door de overnemende vennootschap "BK-INOX-DESIGN NV" ter griffie van de rechtbank van koophandel te leper neergelegd op dertien april tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig april daarna, onder het nummer 12079535.

2/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'INNO'X" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "BK-INOX-DESIGN NV".

3/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BK-iNOX-DESIGN NV" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'INNO'X".

Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap INNO'X", zoals blijkt uit de jaarrekening per éénendertig maart tweeduizend en twaalf, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "BK-INOX-DESIGN NV".

4/ Vermits de overnemende vennootschap "BK-INOX-DESIGN NV" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "'INNO'X", worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "'INNO'X" ingetrokken en vernietigd overeenkomstig artikel 78 § 6 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen

Tevens zal de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de vernietiging van de aandelen ingevolge fusie, met vermelding van het fusiebesluit.

5/ Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één april tweeduizend en twaalf, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "BK-INOX-DESIGN NV"

B/ VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, Notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

2. Algemene voorwaarden van de overgang

biz van Luik B vermeden Recto Naam en hoorfa, , :; r var de Instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de r2çht%pe.rs. n i ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en hangt.:-.,(1.1.;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

9/ De hiervoor vermelde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "'INNO'X" gaan met aile rechten en plichten over op de overnemende vennootschap "BK-INOX-DESIGN NV". Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één april tweeduizend en twaalf met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

4/ Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid en haar aangestelden en jegens haar eigen organen en haar aandeelhouder, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

5/ ln overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst nr. 32bis, bekrachtigd door het Koninklijk Besluit van vijfentwintig juli negentienhonderd vijfentachtig, worden door de overnemende vennootschap de personeelsleden van de overgenomen vennootschap die op datum van de fusie gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met de overgenomen vennootschap of die de overgenomen vennootschap op die datum in gelijkaardige voorwaarden als deze eigen aan de arbeidsovereenkomst tewerkstelt, overgenomen. Deze overdracht van personeel impliceert derhalve de overdracht van alle bestaande arbeidsovereenkomsten en bijgevolg van rechtswege het behoud van anciënniteit en de arbeidsvoorwaarden in hoofde van de betreffende werknemers.

61 Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

71 De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

8/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

C/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden vernietigd.

D/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, Notaris, vast te stellen dat, aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT BEHOUD DOEL

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat het doel van de overnemende vennootschap voldoende omvangrijk is om de activiteiten van de over te nemen vennootschap te omvatten. VIERDE BESLUIT EINDE MANDAAT ZAAKVOERDERS - KWIJTING

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt, ingevolge de fusie, de beëindiging vast van het mandaat van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

De vergadering besluit tevens dat de goedkeuring door de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting van de zaakvoerders en hun eventuele vertegenwoordiger van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één april 2012 tot en met heden.

VIJFDE BESLUIT AANPASSING NAAM

De vergadering besluit in de naam van de overnemende vennootschap, zijnde "BK-INOX-DESIGN NV" de letters NV te schrappen zodat haar naam voortaan luidt als volgt: "BK-INOX-DESIGN", en dit zoals bepaald in het tiende besluit hierna.

ZESDE BESLUIT BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de raad van bestuur de dato eenendertig maart tweeduizend en tien (bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van tien mei daarna, onder nummer 10067290) om met ingang van één april tweeduizend en tien de zetel van de vennootschap te verplaatsen van Wevelgem, Vlamingstraat 23 naar Staden (Oostnieuwkerke), Vergeldermolenstraat 25.

ZEVENDE BESLUIT -- BEVESTIGING AARD AANDELEN

De vergadering stelt vast dat de raad van bestuur in december tweeduizend en elf op verzoek van de aandeelhouders heeft beslist om de bestaande aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam. De bestaande aandelen aan toonder werden onmiddellijk vernietigd en vervangen door een inschrijving op naam in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

het register van aandelen. De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het feit dat alle aandelen sinds

december tweeduizend en elf op naam zijn en dit zoals bepaald in het tiende besluit hierna.

ACHTSTE BESLUIT  WIJZIGING EXTERNE VERTEGENWOORD1GINGSBEVOEGDHEID

De vergadering besluit de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen in die zin dat de

vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk

optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging moet leveren.

NEGENDE BESLUIT -- (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van. zetelverplaatsing, uitoefening van voorkeurrecht bij

kapitaalverhoging in geld, aflossing van het kapitaal, ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten,

bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, bevoegdheid commissaris(sen),

benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en

toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, winstbesteding, ontbinding, vereffening en omzetting te

(her)formuleren en dit zoals bepaald in het tiende besluit hierna.

TIENDE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de

voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden

be-'palingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van

de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt.

STATUTEN

TITEL I  RECHTSVORM -- NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt

de naam "BK-INOX-DESIGN".

ARTIKEL TWEE , ZETEL

De zetel is gevestigd te Staden (Oostnieuwkerke), Vergeldermolenstraat 25.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of

Brussels gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en

stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE -- DOEL

De vennootschap heeft tot doel: de fabricatie, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle materialen,

benodigdheden en toestellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de luchtbehandeling en dit

in zijn ruimste betekenis.

En daarin begrepen onder meer: een onderneming voor het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme

lucht, luchtconditionering en industriële pijpleidingen.

De vennootschap heeft ook tot doel:

- fabricage van artikelen van gesmeed ijzer;

- fabricage van kunstvoorwerpen van koper;

- fabricage van materialen in inox en roestvrij staal;

- fabricage van kunstvoorwerpen van andere nonferrometalen en non-ferrolegeringen dan koper en tin; - fabricage van machines, toestellen en uitrusting voor de voedings  en tabaknijverheid;

- fabricage van machines, toestellen en uitrusting voor bakkerijen, banketbakkerijen, spekslagerijen, slagerswinkels, hotels en aanverwante activiteiten;

- fabricage van machines, toestellen en uitrusting voor scheikundige nijverheid en de behandeling van

water;

- fabricage van landbouwmachines;

- onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk;

- groot- en kleinhandel in artikelen van gesmeed ijzer, rekken en metalen meubelen;

- groot- en kleinhandel in materialen in inox en roestvrij staal;

- elektrische motoren;

- keukens en grootkeukens;

- binneninrichting.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, met inbegrip van de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen, alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag eveneens persoonlijke of zakelijke borg verlenen in het voordeel van derden.

ARTIKEL VIER -- DUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

TITEL II  KAPITAAL

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) en is verdeeld in honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

TITEL 111 AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

ARTIKEL ZEVEN  UITGIFTE VAN EFFECTEN

De vennootschap kan aandelen, winstbewijzen, obligaties, warrants en andere effecten uitgeven.

ARTIKEL ACHT  VORM VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

ARTIKEL NEGEN  ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De effecten zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld en bij uitgifte van converteerbare obligaties en warrants in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging of tot uitgifte van converteerbare obligaties en warrants wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

TITEL IV  BESTUUR  CONTROLE

ARTIKEL TIEN -- SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

ARTIKEL ELF -- VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

ARTIKEL TWAALF  VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

ARTIKEL DERTIEN  NOTULEN RAAD VAN BESTUUR

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder af door twee bestuurders.

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

ARTIKEL VIJFTIEN -- OPDRACHTEN

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt.

Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden ais auditcomité in de zin van het Wetboek van Vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

TITEL V  ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de vierde zaterdag van de maand mei om zeventien (17) uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van het bewijs van effecthouder, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. ARTIKEL NEGENTIEN  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING -- STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

ARTIKEL TWINTIG  TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

ARTIKEL EENENTWINTIG  BUREAU ALGEMENE VERGADERING

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen zoals aangeduid hiervoor.

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de aandeelhouders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering kiest, indien gewenst, één of meerdere stemopnemers.

Deze personen vormen het bureau.

TITEL VI  BOEKJAAR  WINSTBESTEDING

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vôôr de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

TITEL VII  ONTBINDING  VEREFFENING  OMZETTING

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Indien aan de wettelijk voorgeschreven voorwaarden voldaan is, kan tot de ontbinding van de vennootschap en de sluiting van de vereffening besloten worden in één en dezelfde notariële akte. In dit geval worden geen vereffenaars benoemd,

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder ai de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

ELFDE BESLUIT  MACHTIGINGEN

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren en onder meer de nodige vermeldingen aan te brengen in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap aangaande de intrekking en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de ondergetekende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te Leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 66d0 Roeselare, Kwadestraat 151:

-Mevrouw Eveline Christiaens;

-Mevrouw Christine Cootjans.

Voor beredeneerd uittreksel

Voor-

behouden

àan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie proces verbaal dd 25106/2012

Gecoordineerde statuten met historiek

Op Je Laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedarigre-ld tan de instrwmenterende rotans hetzij van de perso(o)n(eni

bevoegd de rect,' soc aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handlek =rmg

25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.03.2012, NGL 20.06.2012 12192-0570-016
25/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0426.539.088

Benaming

(voiuit) : BK-INOX-DESIGN NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8840 Staden, Vergeldermolenstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Het fusievoorstel de dato 6 april 2012 opgesteld door de zaakvoerders van de BVBA "'INNO'X", met zetel te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Vergeldermolenstraat 25, BTW BE 0463.535.977, RPR leper en de raad van bestuur van de NV "BK-INOX-DESIGN NV", met zetel te 8840 Staden, Vergeldermolenstraat 25, BTW BE 0426.539.088, RPR leper, betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de BVBA "'INNO'X", voornoemd, wordt overgenomen door de NV "BK-INOX-DESIGN NV", voornoemd, luidt als volgt:

"De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'INNO'X" en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BK-INOX-DESIGN NV" zijn in gemeen overleg overgegaan tot het opstellen van het voorstel van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie) overeenkomstig de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de tekst hierna volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

L De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'INNO'X"

De vennootschap zal door de naamloze vennootschap "BK-INOX-DESIGN NV" overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP". De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, te weten:

1/ de heer Kurt BUFFEL, wonende te 8210 Zedelgem, Frederik Moddestraat 19;

2/ de naamloze vennootschap "BK-INOX-DESIGN NV", met zetel te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Vergeldermolenstraat 25, BTW BE 0426.539.088, RPR leper, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Isabelle FLAMÉE, wonende te 8210 Zedelgem, Frederik Moddestraat 19.

Il. De naamloze vennootschap"6K-INOX-DESIGN NV"

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken vennootschap overnemen en wordt hierna genoemd de

"OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP",

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

1/ de heer Kurt BUFFEL, voomoemd;

2/ mevrouw Isabelle FLAMÉE, voornoemd.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'INNO'X" en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BK-INOX-DESIGN NV" beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 en volgende Wetboek van Vennootschappen zowel de rechten als de verplichtingen van de overgenomen vennootschap, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van aile effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

UII II I 11 IIIIIIIII II

*12079534*

vw

behi aat Bek Staa

Bijlagen-brr het-Belgisch-Staatsblad -25/04/2012 Armere dü"Móiiiteu belgé

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

Op laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

A, DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'INNO'X", met zetel te 8840 Staden

(Oostnieuwkerke), Vergeldermolenstraat 25, BTW BE 0463.535.977, RPR leper heeft volgens artikel drie van

haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald,

"Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- bijzondere werkplaats voor metaalverwerkende nijverheid;

metalen constructies (35611)  voornamelijk inox;

- laswerken;

- zelfstandige werkplaats voor algemene mechaniek;

- fabricage en plaatsing van sanitaire artikelen en geëmailleerd vaatwerk;

- fabricage van arikelen van plaatijzer voor niet-industrieel gebruik, van niet-elektrische huishoudelijke

toestellen, van artikelen van plaatijzer voor industrieel of professioneel gebruik; van klein timmerwerk en van

klein ketelwerk;

- fabricage van kleine metalen artikelen voor kleding, huishouding, handel en nijverheid;

- onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk;

- onderneming voor het installeren van werkplaatsen voor het bereiden van voedsel;

- onderneming voor grootkeukeninrichtingen, wasserijinrichtingen, slachthuisinrichtingen en

waterzu ive ri ngstations;

- fabricage van machines, toestellen en uitrusting voor de voedings- en tabaksnijverheid; voor bakkerijen,

spekslagerijen en slagerswinkels, hotels en aanverwante activiteiten;

- fabricage van machines, toestellen en uitrusting voor de scheikundige nijverheid en de behandeling van

water;

- tussenpersoon in de handel;

- borgstelling tegenover derden.

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkwaardig of aanverwant doel nastreven, of de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken. De vennootschap mag in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel."

2. De overnemende vennootschap:

De naamloze vennootschap "BK-INOX-DESIGN NV", met zetel te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Vergeldermolenstraat 25, BTW BE 0426.539.088, RPR leper, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

"ARTIKEL 3_

De vennootschap heeft tot doel: de fabricatie, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van aile materialen,

benodigdheden en toestellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de luchtbehandeling en dit

in zijn ruimste betekenis.

En daarin begrepen onder meer: een onderneming voor het plaatsen van ventilatie, verwarming met warme

lucht, luchtconditionering en industriële pijpleidingen.

De vennootschap heeft ook tot doel:

- fabricage van artikelen van gesmeed ijzer;

- fabricage van kunstvoorwerpen van koper;

- fabricage van materialen in inox en roestvrij staal;

- fabricage van kunstvoorwerpen van andere nonferrometalen en non-ferrolegeringen dan koper en tin;

- fabricage van machines, toestellen en uitrusting voor de voedings  en tabaknijverheid;

- fabricage van machines, toestellen en uitrusting voor bakkerijen, banketbakkerijen, spekslagerijen,

slagerswinkels, hotels en aanverwante activiteiten;

- fabricage van machines, toestellen en uitrusting voor scheikundige nijverheid en de behandeling van water,

- fabricage van landbouwmachines;

- onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk;

- groot- en kleinhandel in artikelen van gesmeed ijzer, rekken en metalen meubelen;

- groot- en kleinhandel in materialen in inox en roestvrij staal;

- elektrische motoren;

- keukens en grootkeukens;

- binneninrichting.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, met inbegrip van de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag aile commerciële, industriële-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend is, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen, alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen en afstaan; aile plaatsingen verrichten in roerende waarden; belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag eveneens persoonlijke of zakelijke borg verlenen in het voordeel van derden."

Het doel van de overnemende vennootschap zal aangevuld worden met de activiteiten van de over te nemen vennootschap.

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten als verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 maart 2012 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 april 2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE VENNOOT VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige vennoot van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden gëen bijzondere voordelen toegekend.

E. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET

Op 13 februari 2012 werd door de OVAM een bodemattest afgeleverd met betrekking tot het onroerend goed te 8840 Oostnieuwkerke, Vergeldermolenstraat 25, bekend ten kadaster onder sectie B, nummer 00651008002, eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INNO'X".

De inhoud van het bodemattest luidt als volgt:

"1. Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01.01.2012

Afdeling: 36014 STADEN 2 AFDJOOSTNIEUWKERKEI

Straat + nr.: Vergeldermolenstraat 25

Sectie: B

Nummer 0065/00B002

Verder 'deze grond' genooemd.

2. Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.11 Nieuwe verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd warden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 20.01.2012, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond_

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Nieuwe verontreiniging

DATUM: 20.01.2012

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend bodemonderzoek, `INNO'X, Vergeldermolenstraat 25, 8840 Oostnieuwkerke

Auteur: A+e Consult BVBA

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4 De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

5 Voor inzage van de bovenstaande documenten: www.ovarn.be/inzage

Te Mechelen, 13.02.2012"

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de raad van bestuur en de zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders/vennoot aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar wanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden aile kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van eik der betrokken vennootschappen en bekendgemaakt overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen en dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Opgemaakt en getekend te Oostnieuwkerke, op de zetel van de overnemende vennootschap, op 6/04/2012, in zoveel exemplaren als er partijen met een onderscheiden belang zijn, waarvan iedere partij erkent zijn exemplaar te hebben ontvangen.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens enerzijds de raad van bestuur van de overnemende vennootschap en anderzijds de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen."

Kurt BUFFEL

afgevaardigd bestuurder

Tegelijk hiermede neergelegd: fusievoorstel de dato 6 april 2012 betreffende de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij de BVBA "'INNO'X" wordt overgenomen door de NV "BK-INOX-DESIGN NV".

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 05.07.2011 11261-0503-017
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.05.2010, NGL 07.06.2010 10150-0409-017
10/05/2010 : KO106976
03/08/2009 : KO106976
28/08/2008 : KO106976
04/09/2007 : KO106976
01/09/2006 : KO106976
05/10/2005 : KO106976
14/10/2004 : KO106976
03/08/2004 : KO106976
07/08/2003 : KO106976
10/08/2002 : KO106976
23/07/1999 : KO106976
13/03/1999 : KO106976
19/07/1994 : KO106976
16/04/1988 : KO106976
01/01/1986 : KO106976
12/01/1985 : KO106976
12/01/1985 : KO106976

Coordonnées
BK-INOX-DESIGN

Adresse
VERGELDERMOLENSTRAAT 25 8840 OOSTNIEUWKERKE

Code postal : 8840
Localité : Oostnieuwkerke
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande