BK PATRI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BK PATRI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 533.886.515

Publication

26/07/2013
ÿþmcd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NI



:urç tstupLz

NEERGELEGD

97, 2013

1 STAATSSi-EJ, 0 3. 07. 2013

RECHTa,9 ~00i~lANDEL

``ffCC RIJK

MONIT

19

BELGiSC

Ondernemingsnr : 0533.886.515

Benaming (voluit) ; BK PATRI

(verkort)

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Verbrandhofstraat 130

8800 Roeselare

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalverhoging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare', (standplaats Rumbeke), op 21 juni 2013, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten: van de vennootschap onder firma 'BK PATR?', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het: gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8800 Roeselare, Verbrandhofstraat 130, dat volgende besluiten genomen:, werden met algemeenheid van stemmen:

Eerste besluit

In het kader van de hierna geplande kapitaalverhoging door inbreng in natura verklaart de vergadering:

ermee in te stemmen dat er in casu, gelet op het ontbreken van enige verplichting daaromtrent in het: Wetboek van vennootschappen, neen bedriifsrevisoraal verslag werd aangevraagd, noch opgemaakt;

- kennis te hebben genomen van en bespreekt het bijzonder verslaq van het bestuursorgaan aangaande de hierna bepaalde kapitaalverhoging via inbreng in natura, de manier van waardebepaling en de effectieve vergoeding die daar tegenover wordt gesteld.

De vergadering aanvaardt voormeld verslag van het bestuursorgaan - van welk verslag elke vennoot erkent kennis genomen te hebben om er voorafgaandelijk een kopie van ontvangen te hebben - en sluit zich aan bij de; hierin vervatte verantwoording.

Een exemplaar van dit verslag zal, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal, worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit

a) Beslissing kapitaalverhoging

Op basis van voormeld verslag beslist de vergadering vervolgens het maatschappelijk kapitaal te verhogen met; een bedrag van zevenhonderd negenendertig duizend vijfhonderd euro (¬ 739.500,00) om het te brengen van? i" twintig duizend euro (¬ 20.000,00) op zevenhonderd negenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 759.500,00)! door de hierna beschreven inbreng in natura en mits creatie van zeven duizend driehonderd vijfennegentig, (7.395) nieuwe, volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zeven duizend vijfhonderd vijfennegentigste (117.5951 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

b) Gedetailleerde beschrijving van de inbreng in natura

Voor de gedetailleerde beschrijving van de inbreng in natura wordt alhier verwezen naar voormeld verslag van

;i het bestuursorgaan en naar het proces-verbaal van onderhavige buitengewone algemene vergadering.

d) vergoeding F'

De hierboven beschreven inbreng in natura ter waarde van zevenhonderd negenendertig duizend vijfhonderd< euro (¬ 739.500,00) zal volledig aangewend worden als volstorting van de zeven duizend driehonderd vijfennegentig (7.395) bij de geplande kapitaalverhoging nieuw uit te geven aandelen.

Als vergoeding voor voorschreven inbreng in natura worden er aldus aan voornoemde echtgenoten Erik; DEBAL-VERGOTE Maria toegekend, die aanvaarden: zeven duizend driehonderd vijfennegentig (7.395);E nieuwe, volledig volgestorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend?: van dezelfde rechten en voordelen ais de thans bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van;: het lopende boekjaar pro rata temporis et liberationis.

Voor het overige genieten de inbrengers niet van bijzondere voordelen ter vergoeding van de door hen verrichte;, inbreng.

Voornoemde echtgenoten Erik DEBAL - VERGOTE Maria verklaren deze vergoeding te aanvaarden.

Derde besluit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vervolgens vast dat deze kapitaalverhoging effectief gerealiseerd is, zodat het-maatschappelijk kapitaal thans zevenhonderd negenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 759.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zeven duizend vijfhonderd vijfennegentig (7.595) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering besluit dan ook tot aanpassing van artikel 5 der statuten door vervanging van de bestaande tekst van artikel 5 der statuten door de hierna volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd negenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 759.500,00) en is verdeeld in zeven duizend vijfhonderd vijfennegentig (7.595) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vierde en laatste besluit

Tot slot geeft de vergadering:

- opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten;

-- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van de nieuwe tekst der statuten, welke tekst tevens geldt als coördinatie van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura;

- gecoördineerde statuten.

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

r Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MO ITEUR BE

0 7 -05- 201 BELGI CH STAAT

Ondernemingsnr : Ç.33 8 ó6' Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Verbrandhofstraat 130 te 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Een vennootschap onder firma werd op heden, vijftien april tweeduizenddertien om 14.00 uur opgericht tussen de hierna genoemde vennoten die het maatschappelijk kapitaal volstorten als volgt:

1/ De heer DEBAL Bjom Odiel, geboren op 30/09/1976 en wonende te 8800 ROESELARE, Verbrandhofstraat 126, schrijft in op 100 aandelen ten bedrage van ¬ 10.000,00;

2/ De heer DEBAL Krist Remi, geboren op 21/09/1978 en wonende te 8800 ROESELARE, Meiboomlaan 1N003, schrijft in op 100 aandelen ten bedrage van ¬ 10.000 E.

Het onderschreven maatschappelijk kapitaal bedraagt aldus ¬ 20.000,00, is verdeeld in 200 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volledig volstort op de financiële rekening van de vennootschap.

STATUTEN

1. De vennootschap onder firma is genaamd "BK PATRI"

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze laten voorafgaan of volgen door

"vennootschap onder firma" ofwel de afkorting "VOF".

Il. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8800 ROESELARE, Verbrandhofstraat 130.

III, De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

IV. De vennootschap heeft als doel:

1.. Voor eigen rekening

Het verlenen van diensten-, advies-, hulp- en beheersbijstand, met het oog op de bevordering van de organisatie, de communicatie, de rentabiliteit, de commerciële strategie, de financiën, de productie, de marketing en in het algemeen het management van de opdrachtgevers.

De assistentie van de leiding op het administratief, commercieel en financieel vlak en de uitvoering van alle speciale opdrachten, meer bepaald van commerciële en financieringsstudies, interimmanagement, alsook op het domein van de Europese integratie van de opdrachtgevers.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

BK PATRI

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

AI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

BI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

CI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

DI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

E/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

3. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

V. De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De artikelen 39, 5° en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

VI. Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een vennoot of aan een derde, na vooraf aan alle vennoten de mogelijkheid te hebben geboden om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen de prijs waartoe de kandidaat-overnemer zich verbonden heeft, of, bij gebreke van kandidaat-overnemer tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord, tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel in het kapitaal dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap, of in een onderling overeen te komen verhouding.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

In geval het voorkooprecht niet uitgeoefend wordt op alle te koop aangeboden aandelen, kan een vennoot zijn aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, dan na het voorafgaand en geschreven eenparig akkoord van de overige vennoten.

Bij weigering van goedkeuring zijn de weigerende vennoten verplicht om de participatie zelf in te kopen aan de prijs zoals hiervoor vermeld, ieder naar evenredigheid van het aandeel in het kapitaal dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap of in een onderling overeen te komen verhouding, onverminderd het recht voor de weigerende vennoten om zelf een kandidaat-koper voor te stellen aan dezelfde voorwaarden. De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan deze derde overnemer te verkopen.

De afkoop dient tot stand te komen binnen de zes maanden na de dag van het aanbod of na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld in geval van prijsbepaling door een deskundige.

VU. Op voorwaarde dat er na het overlijden nog minstens twee vennoten zijn, geeft het overlijden van een vennoot geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden van een vennoot zullen zijn aandelen toekomen aan zijn erfgenamen, indien zij vooraf en met unanimiteit aanvaard worden door de overige vennoten.

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

indien zij niet ais vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de boeken van de vennootschap op datum van het overlijden.

Hun afkoopwaarde zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste beta-iling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlij-iden.

indien er slechts twee vennoten zijn, zal bij overlijden van één vennoot, de vennootschap, naar keuze van de overlevende vennoot, ofwel ontbonden worden, ofwel worden voortgezet door de overlevende vennoot, samen met de erfgenamen van de overleden vennoot, die alsdan gezamenlijk de plaats van hun rechtsvoorganger innemen en zich ten aanzien van de vennootschap verplicht moeten laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen en zal de vennootschap omgevormd worden in een commanditaire vennootschap.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

VIIL De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die verplicht een vennoot dient te zijn, Tot zaakvoerder-vennoot wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap, de heer DEBAL Krist voornoemd.

Zijn bevoegdheid gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De zaakvoerder kan slechts worden ontslagen wegens gewichtige redenen door een eenparig besluit van de vennoten.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

IX. Het boekjaar gaat in op 9 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het daarop volgende jaar.

X. De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige documenten, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering, Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenieders deelname in het kapitaal van de vennootschap.

Xl. De algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven, De jaarvergadering wordt gehouden op de 7de van de maand december om 14.00 uur. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden. De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), de commissaris of een vennoot.

De vergadering zal worden voorgezeten door de oudste der zaakvoerders.

Iedere vennoot beschikt over evenveel stemmen als dat hij aandelen bezit.

Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Een beslissing van de algemene vergadering vereist de meerderheid der aanwezige stemmen, behoudens voor statutenwijzigingen waarvoor unanimiteit van alle vennoten vereist is. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van het verloop van een algemene vergadering worden notulen opgemaakt. Deze notulen worden ondertekend door de voorzitter en de vennoten die het vragen. Zij worden bijgehouden in een speciaal daartoe op de zetel van de vennootschap bewaard register. Afschriften of uittreksels van de notulen worden ondertekend door ten minste één zaakvoerder.

De algemene vergadering treft besluiten in verband met alle onderwerpen die krachtens de wet en de statuten tot haar exclusieve bevoegdheid behoren en heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om de handelingen die de vennootschap aangaat te verrichten of te bekrachtigen in die aangelegenheden die behoren tot de bevoegdheid van andere organen wanneer deze niet tot een besluit kunnen komen.

Xii. In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

VERKLARINGEN  OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De vennootschap begint te werken op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 30 juni 2094.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Ob

x " p

,.

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

De heer Debat Krist, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en' verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

De oprichters:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge Debat Bjom Debal Krist



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BK PATRI

Adresse
VERBRANDHOFSTRAAT 130 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande