BK TRANS

Société en commandite simple


Dénomination : BK TRANS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 505.618.438

Publication

25/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1: rechtsvorm firma en naam

De gewone commanditaire vennootschap heeft als naam: BK Trans, gevolgd of vooraf gegaan door de term

Comm.V.

Artikel 2: zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Middelkerke, Snipgatstraat 7 en kan verplaatst worden naar elke

andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 3: doel

Het maatschappelijk doel omvat :

- aannemen van alle loon en landbouwwerken, met o.m. het bewerken, zaaien, planten, wieden, sproeien, oogsten en vervoeren van alle landbouwproducten; het spreiden en vervoeren van mest, water en dergelijke en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; grondwerken, draineringwerken, nivelleringswerken, aanleggen van tuinen, vijvers, wegen en terrassen; onderneming voor mestverwerking in de ruimste zin van het woord;

- onderneming voor varkensteelt, paardenteelt, runderteelt, schapen- en geitenteelt, pluimveeteelt en andere dierenteelten, met o.a.: het kopen, kweken, verhandelen, verzorgen, zowel in pension als voor eigen rekening. Verder de handel (groot en kleinhandel) en het vervoer van deze dieren. Kweek en handel van alle mogelijke huisdieren. Handel in slachtafval. Centrum van kunstmatige inseminatie;

- vervoer in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

- kweken, zaaien, planten, kopen, verkopen, verhandelen, bewerken, stockeren, triëren, verwerken, fabriceren en vervaardigen van alle landbouwproducten alsmede van hun afgeleiden;

- handel en fabricage van voeders, medicamenten, zaden, graszoden, sproeistoffen, meststoffen, granen, bloem en aanverwante landbouwproducten of toebehoren;

- handel in en kweken van alle soorten bloemen, bomen, struiken en planten; bereiden van compost, meststoffen, teelaarde, humus en andere bodemverbeteraars;

- vervaardigen, montage en plaatsing van metalen constructies; smeedwerk, ijzerwerk en alle mogelijke laswerken, metaalwerken, inox en andere; fabricatie, herstelling, onderhoud en plaatsing van machinetoebehoren; handel in tractoren, machines en landbouwmateriaal;

Op 1 oktober 2014 werd tussen ondergetekenden,

1. Dhr Baeteman Kristof, wonende te Middelkerke, Snipgatstraat 7, geboren op 5 augustus 1981; en

2. Dhr Baeteman Dirk, wonende te Middelkerke, Snipgatstraat 7, geboren op 20 september 1951;

overeengekomen tussen hen een gewone commanditaire vennootschap op te richten.

De statuten van de vennootschap worden als volgt vastgesteld:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : BK TRANS

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Snipgatstraat 7

*14311235*

Luik B

8432

België

0505618438

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Middelkerke (Leffinge)

Griffie

Neergelegd

21-11-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

- handel in producten van visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt, voedingsbedrijven;

- handel in voeding en tabakswaren; schoeisel, textielwaren en kleding; artikelen voor meubilering, onderhoud en

huishoudelijke uitrusting; kunstvoorwerpen en fantasieartikelen; papierwaren, boeken, kantoorbehoeften;

sportartikelen, speelgoed en kinderartikelen; neerhofdieren, kleine huisdieren, siereenden, tuingereedschap;

- vervaardigen en plaatsing van afsluitingen en afsluitsystemen;

- onderneming voor waterzuivering en voor milieuzorg in het algemeen;

- tussenpersoon in de handel;

- consulting op het gebied van milieu,

- consulting op gebied van bedrijfsbeheer, management, marketing en kwaliteitszorg;

- milieucoördinator,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan tevens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten delen te vergemakkelijken.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welk aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm, het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. En dit voor eigen rekening , voor rekening van derden of in deelneming met derden.

Zij mag deelneemster worden, bij wijze van inbreng, van samensmelting, van onderschrijving, van participatie, van tussenkomst, hetzij financieel hetzij anders, in alle welkdanige maatschappijen of ondernemingen reeds bestaande of op te rechten, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het voorwerp soortgelijk of samenhangend zou zijn met het hare.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennoot mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken, ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met begrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De activiteiten van consultant met betrekking tot alle voorgaande genoemde activiteiten, zowel als hoofdaannemer, als onderaannemer.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4: duur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Artikel 5: kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal is vastgesteld op ~ 10.000,00 (tienduizend Euro) en is verdeeld in honderd

aandelen die elk één honderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op 1 oktober 2014.

De inbreng van de vennoten is als volgt bepaald:

- Dhr Baeteman Kristof, voornoemd, brengt in speciën 9.000,00 Euro in waarvoor negentig aandelen worden toegekend.

- Dhr Baeteman Dirk, voornoemd, brengt in speciën 1.000,00 Euro in waarvoor tien aandelen worden toegekend. De inbreng wordt ten belope van 1/5 volstort, zijnde 2.000 Euro, waarvan 1.800 Euro door dhr Baeteman Kristof en 200 Euro door dhr Baeteman Dirk. Derhalve werd 2.000,00 Euro gestort op een rekening op naam van de vennootschap. De werkende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen aangegaan door de vennootschap. De stille vennoten zijn aansprakelijk ten belope van hun inbreng.

Dhr Baeteman Kristof treedt op als werkend vennoot. Dhr Baeteman Dirk is stille vennoot, tenzij het tegendeel wordt bewezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6: overdracht van de aandelen

De aandelen kunnen overgaan bij leven of bij overlijden. Hiervoor wordt verwezen naar het intern reglement dat

door de algemene vergadering wordt opgesteld.

Artikel 7: bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, werkende vennoten, die de meest uitgebreide bevoegdheid hebben om namens de vennootschap op te treden en haar te verbinden, uitgezonderd de handelingen die door de wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan voeren zij gezamenlijk het bestuur van de vennootschap. Voor handelingen van het dagelijks bestuur is elke zaakvoerder apart bevoegd om de vennootschap te verbinden.

Artikel 8: boekjaar - overgangsbepaling.

Het boekjaar begint op een 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar begint op 1 oktober 2014

om te eindigen op 31 december 2015.

Artikel 9: jaarvergadering

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om 18.00 uur. De eerste

vergadering wordt in 2016 gehouden.

Artikel 10: winstverdeling

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto winst van de vennootschap uit. De winstverdeling behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering die een deel kan reserveren of als dividend uitkeren aan de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Artikel 11: statutenwijziging

Onderhavige statuten kunnen slechts gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met

drie vierde meerderheid van de stemmen.

Artikel 12: ontbinding en vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap is (zijn) de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie zijn, van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Artikel 13: volmacht

Aan kantoor Huyghe, hierbij vertegenwoordigd door dhr Veracx Marnix, Diksmuidsesteenweg 333A te Roeselare, met macht tot indeplaatsstelling, wordt een volmacht gegeven teneinde alle formaliteiten te vervullen bij één of meerdere ondernemingsloketten, teneinde alle verrichtingen uit te voeren, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en in het algemeen, de aansluiting bij sociale kassen en BTW administratie en alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Opgemaakt en ondertekend in vier exemplaren, waarvan ieder der partijen verklaart één exemplaar ontvangen te hebben, het derde exemplaar is bestemd om bewaard te blijven op de zetel van de vennootschap en het vierde exemplaar bestemd is voor de registratie.

Na de oprichting zijn de vennoten samen gekomen en hebben als zaakvoerder: dhr Baeteman Kristof aangesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Gedaan te Middelkerke op 1 oktober 2014.

Baeteman Kristof Werkend vennoot

Coordonnées
BK TRANS

Adresse
SNIPGATSTRAAT 7 8432 LEFFINGE

Code postal : 8432
Localité : Leffinge
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande