BL-HOLD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BL-HOLD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.891.963

Publication

02/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van techniek, productie, verkoop, administratie en financiën en algemeen bestuur;

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

III. BIJZONDERE BEPALINGEN:

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De zetel is gevestigd te 8540 Deerlijk, Oude Heerweg 1 (gerechtelijk arrondissement Gent, Afdeling Kortrijk).

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt: één miljoen honderdtweeëntachtigduizend negenhonderdzestig euro (¬ 1.182.960,00), samengesteld door inbreng in natura, volledig volstort. Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin , met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de vennootschap  Dujardin & Co , op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

 6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA BL-HOLD kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de vennootschap uit te geven aandelen;

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

3. De methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en de waarden waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zonder nominale waarde;

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit in globo 186 aandelen van de BVBA Belo Fluweelweefsels, wordt toegekend aan de heer Lourens Schouttetens, voor 93 aandelen, en aan de heer Bert Schouttetens, voor 93 aandelen, beiden voornoemd. Deze toekenningen doen geen afbreuk aan de huwelijksvermogensrechten, zoals deze voortvloeien uit het toepasselijk huwelijksvermogensstelsel.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Wevelgem, 24 juni 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

vertegenwoordigd ex ultimo door Dhr. Piet Dujardin.

- Als vergoeding voor voormelde inbreng te belope van in totaal vijfhonderd éénennegentigduizend vierhonderd tachtig euro (591.480,00 ¬ ) worden aan de heer Lourens Schouttetens, comparant sub

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1, drieënnegentig (93) volledig volgestorte aandelen van onderhavige vennootschap toebedeeld. - Als vergoeding voor voormelde inbreng te belope van in totaal vijfhonderd éénennegentigduizend vierhonderd tachtig euro (591.480,00 ¬ ) worden aan de heer Bert Schouttetens, comparant sub 2, drieënnegentig (93) volledig volgestorte aandelen van onderhavige vennootschap toebedeeld. Als niet-statutaire zaakvoerders zijn aangesteld voor onbepaalde duur, de heer Lourens Schouttetens en de heer Bert Schouttetens, beiden voornoemd.

Krachtens artikel 7.2. der statuten is hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van april om 10.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Volmacht :

De zaakvoerders verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan BMB Boekhouding BVBA, Kouterweg 18, 8870 Izegem  met ondernemingsnummer BTW BE0418.108.008 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de  Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijving/wijziging van een vestigingseenheid/aanvraag van een vestigingseenheidsnummer/schrapping van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte tot wijziging van registratie / aangifte van stopzetting van werkzaamheid).

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte.

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.04.2015, NGL 30.07.2015 15367-0431-011
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.04.2016, NGL 15.07.2016 16327-0012-011

Coordonnées
BL-HOLD

Adresse
OUDE HEERWEG 1 8540 DEERLIJK

Code postal : 8540
Localité : DEERLIJK
Commune : DEERLIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande