BLANCKAERT MD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLANCKAERT MD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.494.225

Publication

17/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11 iIIN~II NI0I~III IB

1 018030*







Ondernemingsnr : 0472.494.225

Benaming

(voluit) : BLANCKAERT MD

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8900 leper, Vaubanstraat 77

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor de ondergetekende Notaris Michaël MERTENS te leper op 27 december 2013; 'Geboekt vier blad geen verzending te leper op 30 december 2013 boek 182 blad 25 vak 5. Ontvangen vijftig. euro nul cent (50,00 E). Jean-Pierre Lemaire (getekend) Eerst Aanwezend Inspecteur ad interim'

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLANCKAERT MD" gehouden ter studie van ondergetekende Notaris, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT - EERSTE KAPITAALVERHOGING

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153 bus 5 betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA BLANCKAERT MD, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de Burg. BVBA BLANCKAERT MD verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 643.500,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 643.500,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid ' en duidelijkheid;

o)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 978 aandelen van de Burg. BVBA BLANCKAERT MD, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA BLANCKAERT MD en mag' niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 16 december 2013.

Getekend

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

Verslag bestuurders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van het bestuursorgaan. Neerlegging verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IlijlagenTiirTïét BëIgisa Staatsbl d -111Ü1 1114 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderddrieënnegentigduizend en vierhonderd euro (¬ 293.400,00) om het kapitaal te brengen van zestigduizend euro (¬ 60.000,00) op driehonderddrieënvijftigduizend en vierhonderd euro (¬ 353.400,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-courant) ten belope van zeshonderddrieënveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 643.500,00), mits creatie en uitgifte van negenhonderdachtenzeventig (978) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van zeshonderddrieënveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 643.500,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van driehonderdvijftigduizend en honderd euro (¬ 350,100,00) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

inbreng

Volgende personen verklaren hetgeen volgt:

- de heer Johan Blanckaert verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van driehonderd eenentwintigduizend zevenhonderdvijftig euro (E 321.750,00);

-mevrouw Véronique Ghekiere, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die zij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van driehonderd eenentwintigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 321.750,00);

hetzij in totaal ten belope van zeshonderddrieënveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 643.500,00).

De inbrengers verduidelijken dat voornoemde ingebrachte credit-saldi van de door hen aangehouden rekening-courant tot stand zijn gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 2 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbrengen worden de verkregen netto-bedragen van voorbeschreven dividenduitkeringen onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbrengen, welke ter beschikking van de vennootschap zijn, worden uitdrukkelijk aanvaard door de vennoten/inbrengers en worden geschat op zeshonderddrieënveertigduizend vijfhonderd euro (E 643.500,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De beide vennoten/inbrengers, beslissen dat voormelde inbrengen in natura vergoed worden door toekenning, aan iedere inbrenger ervan, van vierhonderdnegenentachtig (489) aandelen, hetzij in totaal negenhonderdachtenzeventig (978) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van zeshonderddrieënveertigduizend vijfhonderd euro (¬ 643.500,00) inbegrepen een globale uitgiftepremie van driehonderdvijftigduizend en honderd euro (¬ 350.100,00) welke geboekt zal worden op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Deze negenhonderdachtenzeventig (978) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het topende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

Beide vorderingen in rekening-courant worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van driehonderdvijftigduizend en honderd euro (E 350.100,00) om het kapitaal te brengen van driehonderddrieënvijftigduizend vierhonderd euro (E 353.400,00) op zevenhonderd en drieduizend en vijfhonderd euro (¬ 703.500,00) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans zevenhonderd en drieduizend en vijfhonderd euro (¬ 703.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizendhonderdachtenzeventig (1.178) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

VIERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van de hiervoor genomen beslissingen, besluit de vergadering om de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen:

-artikel 5 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd en drieduizend en vijfhonderd euro (¬ 703.500,00). Het wordt vertegenwoordigd door duizendhonderdachtenzeventig (1.178) aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de iinschrijver op aandelen verbonden door het totaal bedrag van zijn aandelen.

De aandelen zijn op naam."

ViJFDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE  VOLMACHTEN

De vergadering geeft hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om de gecoördineerde statuten op te stellen en neer te leggen.

De hier aanwezige zaakvoerder stelt aan als bijzondere gevolmachtigden, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de

Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen ente dien einde ook alle stukken en akten  te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name BVBA Blanckaert Accountancy, te leper, Pilkemseweg 21 A.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd : de expeditie van de akte statutenwijziging 27 december 2013 +

geccërdineerde tekst van de statuten + verslag van de zaakvoerders + verslag van de revisor

Notaris Michaël MERTENS

4 Voor-bahIuden 'aan liet Belgisch Staatsblad



$ïjlagen "bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.11.2013, NGL 21.11.2013 13666-0373-009
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 28.08.2012 12474-0384-009
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 31.08.2011 11507-0472-009
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 29.09.2010 10560-0309-010
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 15.10.2009 09816-0013-013
15/09/2009 : IET000184
29/09/2008 : IET000184
10/10/2007 : IET000184
28/09/2006 : IET000184
01/12/2005 : IET000184
25/10/2004 : IET000184
09/09/2004 : IET000184
16/12/2003 : IET000184
29/10/2003 : IET000184
13/11/2002 : IET000184
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.09.2015, NGL 28.09.2015 15619-0279-009

Coordonnées
BLANCKAERT MD

Adresse
VAUBANSTRAAT 77 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande