BLAUWE TORENPOORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLAUWE TORENPOORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.814.408

Publication

08/09/2014
ÿþmod 11.1

1. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111iie111,11111,1MIEll

Voi behoi

aan

Belg Staat:

201it

ATSB

LAD

UrtncELEIG,

GeGriffie Rechtbank Koophandel

22 AUG 2.0111

Gent Afdgeffie ru g g e

De orient

13EL

ONITEUR

0 -09-

GISCH STA

5600144-08

Benaming (voluit) : BLAUWE TORENPOORT

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Fazantendreef 4

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting - statuten - benoeming zaakvoerder(s)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Katia Denoo te Oostkamp op 11 augustus 2014, BLIJKT, dat door:

Mevrouw VANWYNSBERGHE Suzy Martha Andrea, geboren te Kortrijk op 27 maart 1965, nationaal' nummer 65.03.27-174.14, wonende te 8200 Brugge, Fazantendreef 4, niet gehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

Een besloten venhootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als

NAAM : BLAUWE TORENPOORT

ZETEL :8200 Brugge, Fazantendreef 4

DUUR de vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00), verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen , alle onderschreven in geld, en volledig afbetaald ten belope van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00),

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij KBC Bank, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

BOEKJAAR Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo : De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van dé vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkcmstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun, benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene. machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze. bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende eed gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dient deze een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder, en die, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt, aansprakelijk is alsof hij zelf de opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor. eigen rekening zou vervullen. Wordt de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder in een vennootschap benoemd, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

-------- _

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr :

Op de laatste blz. van LiiJijB vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze ten alle tilde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Bezoldiging

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

bestuursbevoegdheid

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

vertegenwoordigingsbevoegdheid

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor aile handelingen de handtekening van minstens twee zaakvoerders vereist en/of voldoende zijn.

In aile akten die de vennootschap verbinden, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin de ondertekenende zaakvoerder optreedt, alsmede door de vermelding « voor de BVBA 'BLAUWE TORENPOORT" ».

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het bestuur der vennootschap waargenomen door aile vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk gavai binnen de kortst mogelijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zo in België ais in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van aile andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van aile roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

-aile administratieve dienstverlening;

-het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van aile managementbijstand en het uitoefenen van aile bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

-in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

-aile verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, aile roerende waarden verpanden en aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren;

-het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden.

Onderneming in onroerende goederen en bouwpromotie, het uitvoeren van alle immobiliere operaties, waaronder het bemiddelen, het beheren, het verkavelen, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen ,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

foor-15ahouclen aan het Belgisch Staatsblad

'Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

' van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen die daar betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het ruilen, het verkavelen, het bouwen, het oprichten, het uitrusten, het ' opschikken, het verbouwen, het restaureren, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

Zij mag evenwel niet de activiteit van vastgoedmakelaar uitoefenen.

Algemene bouwonderneming. Dit omvat, naast de bedrijvigheden van de hier onderstaande rubrieken, ook degene die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van aile bouw- en voltooiingswerken, of die betrekking hebben op de coördinatie van deze werken wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd. Onder andere de volgende bedrijvigheden worden bedoeld die worden verricht aan woningen. sleutelklare woningen, appartementen, en aile gebouwen en onroerende constructies in de ruimste zin van het woord

Algemene aannemingen van metsel- en betonwerken, grondwerken, wegeniswerken, rioleringswerken, aanplantingen, boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, bekistings- en ijzervlechtwerken, draineringswerken, voegwerken en reinigingswerken van gevels, slopingswerken, metalen en niet-metalen dakbedekkingen, plaatsen van afsluitingen, droogmaken van gebouwen, leggen van tegelvloeren en alle andere wand- en vloerbekledingen, warmte- en geluidsisolering, plafoneer-, cementeer- en aile pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen van sierschouwen, leggen van parketvloeren, plaatsen van chapes, timmer- en schrijnwerken, plaatsen van ijzerwerken en schrijnwerk in metaal of kunststof, schilderwerken, behangen en garnieren, plaatsen van installaties van centrale verwarming, van ventilatie en verluchting, van verwarming met warmtelucht, van luchtregeling en diverse leidingen van sanitaire installaties en gasverwarming, plaatsen van sanitaire installaties als loodgieter, plaatsen van lood- en zinkwerk, plaatsen van elektro-technische en elektro-mechanische installaties en verlichting, plaatsen van metaalconstructies en in het algemeen aile werkzaamheden van onroerende aard uit de bouwsector.

De vennootschap heeft tot doel het fabriceren, het monteren, het plaatsen, het automatiseren, het wijzigen, het onderhouden, het herstellen, de groothandel, de kleinhandel en elke handel van aile bovenstaande installaties, artikelen, produkten en materialen in verband met bovenstaande bedrijvigheden uit de bouwsector.

Het verlenen van dienstprestaties van administratieve en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenis zowel in eigen beheer als in deelname met derden, en steeds in verband met de bovenstaande bedrijvigheden. Daarin wordt onder andere begrepen:

-het uitvoeren van expertises;

-het verlenen aan bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze bedrijven van het beleid en het

beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak;

-het organiseren van de administratieve diensten van de ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

-het organiseren van het aankoop- en verkoopbeleid van de ondernemingen.

Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen en installaties.

De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, cornmerc.iële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn,

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opstorping, het bestuur en de centrale van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten, ze kan verder alle hulp verlenen aan natuurlijke of rechtspersonen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmac.htdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen inzake.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mite zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand november om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de oproepingsbrieven.

De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats In de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris

Benoeming zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

..

--------

Op de laatste biz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor- mod 111

aan het Belgisch Staatsblad



En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend ais algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire

zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat hun benoeming slechts uitwerking zal hebben

vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van

hat gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van

Vennootschappen:

- Mevrouw Vanwynsberghe Suzy, voornoemd;

Alhier aanwezig en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid

krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, en die verklaart de haar verleende opdracht te

aanvaarden.

Aan haar worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten,

Vergoedingen

Comparante, beraadslagende als algemene vergadering, besluit dat de opdracht van de zaakvoerder tot

latere andersluidende beslissing niet zal worden bezoldigd of vergoed.

- Eventuele benoeming van conimissaris(sen)

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de

wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 30 juni 2016.

3, Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand november 2016.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neeriegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel)

Notaris Katia Denoo, Oostkamp.

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte de dato 11 augustus 2014





Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/06/2015
ÿþ11I

MONITEUR BE

1 1 -O6-

BELGISCH STAA

*1508 71'

Griffie Rechtbank Koophandel

LGE

0 5 JUN 2015

15

Gent Afdeii ~rugge

S; ! ,~. De gr~~ere

NOd Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v. .de-akte

NEER Pl F(D

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwero akte :

0560.814.408

BLAUWE TORENPOORT

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fazantendreef 4 - 8200 Sint-Michiels Brugge

Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/04/2015 blijkt met éénparlgheid van'

stemmen het volgende :

Verpiaetsing van de maatschappelijke zetel naar Mareweg 9 te 8377 Houtave.

Suzy VANWYNSBERGHE Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BLAUWE TORENPOORT

Adresse
FAZANTENDREEF 4 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande