BLEGAL CONSULT

Divers


Dénomination : BLEGAL CONSULT
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 844.015.707

Publication

20/05/2014
ÿþA

mad 11.1

14,

o~ 1`

------

ix ,i3:3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a t

111,111111

83*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

iii

HlI

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

0 8 MEI 2014

G nt Afdeling Brugge .,riff15e griffier

Ondernemïngsnr: 0844.09 5.707

Benaming (voluit) : BLegal Consult

(verkort);

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GANZESTRAAT 1

8020 OOSTKAMP

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZGING STATUTEN.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2140301) opgemaakt door Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 30 april 2014, blijkt dat de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de voornoemde vennootschap, onder meer besloten heeft :

1. het kapitaal van de vennootschap te verhogen met negenenzestigduizend, zevenhonderdvijftig euro (£ 69.750,00), teneinde het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) op achtentachtigduizend driehonderdvijftig euro (£ 88.350,00) door inbreng in geld en mits uitgifte van driehonderdvijfenzeventig (375) aandelen, zonder aanduiding van nomi-; nale waarde, met een fractiewaarde van één vierhonderdvijfenzeventigste (1/475ste) van het maatschappelijk kapitaal, uitgegeven en ingeschrevene' tegen de globale prijs van tweehonderdenzesduizend vierhonderd euro (£': 206.400,00), waarin begrepen een globale uitgiftepremie van honderdzesendertigduizend zeshonderdvijftig euro (£ 136.650,00).

De nieuwe aandelen delen in de winsten vanaf 30 april 2014 en genieten voor het overige dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Zij werden ingeschreven in geld en werden volgestort tot beloop van één vijfde (1/5de) per aandeel.

De ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van honderdvijftigduizend zeshonderd euro (£ 150.600,00), werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE43 0017 2635 7601, geopend op naam van de vennootschap bij de naamloze vennootschap "BNP Paribas Fortis", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 29 april 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de ondergetekende notaris werd overhandigd.

2. het verschil tussen het bedrag van de inbreng, hetzij tweehonderdenzesduizend vierhonderd euro (£ 206.400,00) en het bedrag van de voormelde kapitaalverhoging, hetzij negenenzestigduizend

zevenhonderdvijftig (£ 69.750,00), verschil dat aldus

honderdzesendertigduizend zeshonderdvijftig euro (£ 136.650,00) bedraagt, te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

3. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

~.

e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Tegelijk hiermee neergelegd ;

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging, en,

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Liesbet Degroote

Notaris

Voor-

' behouden

het

r Belgisch staatsblad

Bijlagen bij- hut Belgisch aatsblad -2010512014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

J

23/06/2014
ÿþmod 11.1

ondernemingsnr : 0844.015.707

Benaming (voluit) : BLegal Consult

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111M1110111

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

1 2 JUN 2014

Gent Aficielieeiffizigge

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

(verkort) :

Rechtsvorm BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: GANZESTRAAT 1

8020 OOSTKAMP

Onderwerp akte :WIJZIGING DOEL  GOEDKEURING VAN DE AANGEPASTE TEKST VAN DE STATUTEN.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2140301-1) opgemaakt door Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 28 mei 2014, blijkt dat de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de voornoemde Vennootschap, onder meer besloten heeft

1. het doel van de vennootschap te wijzigen en te herformuleren als volgt : "De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen, uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 ,§ 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zoals gewijzigd door het Koninklijk Besluit van 16 oktober 2010.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

10 het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

30 het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of herverlenen, yan_bijs.tand_ bij het vervullerivan bepaalde sociaairechtelijW

blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden jean het Belgisch Staatsbiad

mod 11,1

formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is' die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van bardis de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent, tot Stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgste Hing verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf ais voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of' auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast."

2. de statuten aan te passen aan het genomen besluit en aan de modelstatuten voor een professionele vennootschap van belastingconsulenten van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten en dientengevolge, na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, aangepaste statuten aan te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- een volmacht, aangehecht;

- het verslag van de zaakvoerder betreffende de wijziging van het doel van

de vennootschap;

- de staat van actief en passief, en,

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Liesbet Degroote

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

20/03/2012
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGILI UU ter t3R11-)-i1. dei BELGE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

BRUGGE (Afdeling Brugge,

op: 2 2re. 2012

ne_ ele, Griffie

015 707

EL

ONITEUR

12 -03-

GISCH STA

2012 ATSBLAD

'_~.~i,+" ,'~ t

L

tiaosesa9



Ondernemingsnr

Benaming (voluit) :BLegal Consult

(verkort)

'

Onderwerp akte :Oprichting.

Tekst : Uittreksel uit een akte (D.17303) verleden voor Dirk VAN HAESE_I BROUCK, geassocieerde notaris te KORTRIJK, op 17 februari 2012. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een burgerlijke vennootschap,; :heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid en draagt de naam "BLegal Consult".

2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Ganzestraat 1.

3. Duur : de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

!A. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichter - Nog niet ;volgestorte bedrag : de heer BOONE Steven, geboren te Brugge op 3

november 1982, echtgenoot van mevrouw lise Hubert Christine DEBEER,

wonende te 8020 Oostkamp, Ganzestraat 1.

,Nog niet-volgestorte bedrag : ¬ 6.200,00.

5.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door i honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een i fractiewaarde van één honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

5.B. Gestorte bedrag ¬ 12.400,00.

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

17. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat

in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

eerste boekjaar loopt vanaf 17 februari 2012 tot en met 31 december;

2013.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor reke

;hing van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

De vennootschap zal haar activiteiten starten op 1 maart 2012.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de

nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens

ijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze

afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds

één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

;j Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het

laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ganzestraat 1

8020 Oostkamp

Annexes du Moniteur belge

et

bE st;

u

et

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

modli,l

gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, Vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en

uitbreiding ; "

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeel(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer Steven BOONE, voornoemd, die zijn opdracht heeft aanvaard.

Zijn opdracht is bezoldigd.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals hierna toegekend aan het college van zaakvoerders. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders, overeenkomstig de wet, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er niet toe gehouden is.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks,

voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen-en buitenland

I. 1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale

verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vnpr- behotaden `a;.ln hei Belgisch Staatabiad,,

mod11.1

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of' onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen of de uitvoeringsbesluiten van deze wet en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de belastingconsulent,

II. 1° het verstrekken van alle vormen van adviezen van juridische aard in de meest ruime betekenis, welke niet door de wet voorbehouden zijn aan gespecialiseerde beroepen;

2° consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied;

3° het geven van colleges, cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken in verband met voornoemd gebied;

4° het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dat domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

III. Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar.

Binnen dit kader :

a) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

b) overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, opschikken, uitrusten, valoriseren, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

De vennootschap mag investeren in activa, dienstig voor eigen gebruik of ter verloning in natura van de zaakvoerders.

IV. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

V. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten :

de gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de laatste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene--eigenaars--to ebeho-ren, _.dan--heeft--de_vennootschap--het-recht--de-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

}toor- behouden '«aan he't Belgisch Staatsblad,

Annexes dü MoniteurTiëlgé

Bijïagen-bij'hetTlelgischSifáátióTet=20703/20r2-

Voorbehouden "aan hdt Belgisch Staatsblad

mod 11.1

uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal : de ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6641251-28, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "Fortis Bank", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 13 februari 2012 afgeleverd bankattest, dat hem werd overhandigd.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd

- een expeditie van de akte oprichting.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BLEGAL CONSULT

Adresse
8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande