BLIJF ACTIEF

Association sans but lucratif


Dénomination : BLIJF ACTIEF
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 820.566.748

Publication

25/01/2012
ÿþm

MOD 2.2

!_C_~: ~_i] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging n de akte ter griffie

~NITEI'!R g~~G~ E

EF3GELEGD

11111,1tIlj,1j11311j1t! h

b~

E St

18 01- 2012 BELGISCH TAATSJ!_.^..F,

Ondernemingsnr : 0820.566.748

Benaming

(voluit) : Blijf Actief

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Vlamingstraat 4 - 8560 Wevelgem

Onderwerp akte : Statutenwijziging - zetelwijziging

Uittreksel uit de akte:

De algemene vergadering van 19 december 2011, geldig bijeengeroepen en beraadslagend conform de procedures voor een statutenwijziging, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen ais volgt:

Artikel 2 wordt gewijzigd als volgt:

De zetel van de vereniging is gevestigd te Rue d'Arenberg 30/4, 1000 Brussel en ressorteert onder het. gerechtelijk arrondissement Brussel.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht: ; neemt zoals vereist voor een statutenwijziging en beschreven in deze statuten.

Artikel 5 wordt gewijzigd als volgt:

Het aantal leden is onbeperkt maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kan effectieve en. toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene. vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Hun naam is vermeld in het ledenregister dat op de: zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden; toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze. hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden, warden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Artikel 18 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd bestuurder of directeur benoemen' die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover bpost, de openbare en private bankinstellingen en alle andere instellingen.

Te Brussel, op 19 december 2011

Lefebvre Jean-Paul Gheldof Catherine

Voorzitter Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BLIJF ACTIEF

Adresse
VLAMINGSTRAAT 4 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande