BLOEMEN VANDENDRIESSCHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLOEMEN VANDENDRIESSCHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.122.508

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 26.06.2014 14223-0298-013
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 25.06.2013 13221-0371-013
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 19.07.2012 12316-0481-013
04/02/2011
ÿþ º%mdao

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llI VII III I I 1111 Ill II I VI II

*11019602"

Vc behr

aar Bey Staat

NJeaergetegd ter griffie van rechtbank van koophandel Brugge - afdeling te Oostende

Op 25 JAN. 2011

rtftrer

a ./PQ.5019

BLOEMEN VANDENDRIESSCHE

Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 8810 Lichtervelde, Kortemarkstraat 94

Ondernemingsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Bij akte verleden voor notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op één en twintig januari twee duizend en

elf, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht:

OPRICHTERS:

1. Heer VANDENDRIESSCHE Francky Willy, zelfstandige, geboren te Roeselare op drie en twintig mei negentien honderd vier en zestig, echtgenoot van Mevrouw De Bever Ingburg, wonende te 8810 Lichtervelde, Kortemark-straat 94.

2. Mevrouw DE BEVER Ingburg Antoinette Margariet Leona, bediende, geboren te leper op één en twintig

juli negentien honderd acht en zestig, echtgenote van Heer Vandendriessche Francky, wonende te 8810'

Lichtervelde, Kortemarkstraat 94.

RECHTSVORM - BENAMING: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam

luidt: "BLOEMEN VANDENDRIESSCHE".

ZETEL: 8810 Lichtervelde, Kortemarkstraat 94

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden of deelneming

met derden:

-Kleinhandel in bloemen en planten, porselein en glaswerk;

-Kleinhandel in artikelen van hout, kurk of vlechtwerk;

-Kleinhandel in kunstbloemen en decoratieartikelen;

-Kleinhandel in zaden, kunstmeststoffen, sproeistoffen, enz.;

-Kleinhandel in een uitgebreid gamma van tuinbouwproducten en tuin-bouwbenodigdheden voor particulier:

gebruik in gespecialiseerde tuincentra;

-Gespecialiseerde kleinhandel in geschenken met betrekking tot de wo-ninginrichting;

-Verhuur van bloemen en planten;

-Detailhandel in bloemen, planten, zaden en kunstmeststoffen in gespecialiseerde winkels;

-Groothandel in bloemen en planten;

-Tussenpersoon in de handel

-Verhuur van roerende goederen

-Borgstelling tegenover derden

-Beheer en verhuur van onroerende goederen

Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als: vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die. hetzelfde, een gelijkwaardig of aanverwant doel nastreven, of de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.:

De vennootschap mag in het algemeen aile daden stellen van burgerlijke, commerciële of financiële aard,: die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en vol-gens de wijzen die haar het best: geschikt lijken.

KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op veertig duizend euro (40.000,- euro) en is vertegenwoordigd door vier honderd (400) aandelen, zon-der vermelding van nominale waarde, die elk één/vier honderdste (1/400ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle vier honderd (400) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Op het kapitaal werd ingeschreven en werd volstort door inbreng in natu-ra door :

De echtgenoten Francky Vandendriessche-De Bever Ingburg brachten de volle eigendom in van roerende: goederen voor een waarde van twee en vijftig duizend negen honderd zes en veertig euro zes en zestig cent, (52.946,66 ¬ ), zijnde veertig duizend euro vergoed door aandelen en het saldo of twaalf duizend negen honderd': zes en veertig euro zes en zestig eurocent door creatie van een rekening-courant.

.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Verslag van de bedrijfsrevisor.

De burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & C°" bedrijfsrevisorenkantoor, Gentse Steenweg 55 te 9300 Aalst, vertegenwoordigd door de Burgerlijke ven-nootschap onder de vorm van een BVBA J. Degryse  Bedrijfsrevisor, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Degryse, zaakvoerder, aangewezen door de oprichter, heeft het verslag opgesteld zoals voorgeschreven in artikel 219 van het wetboek van vennootschappen.

De besluiten van dit verslag de dato tien januari twee duizend en elf, luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA Bloemen Vandendriessche be-staat uit de boven beschreven eenmanszaak van de heer Vandendriessche.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat :

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebe-palingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste over-eenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 400 aandelen zonder nomi-nale waarde met een totale waarde van ¬ 40.000,00 zijnde het maatschappelijk kapitaal, toegekend aan huwgemeenschap Vandendriessche-De Bever ver-hoogd met een vordering in rekening courant van ¬ 12.946,66.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Staden - Oostnieuwkerke,

op 10 januari 2011

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co

Bedrijfsrevisorenkantoor,

vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse - Bedrijfsrevisor

met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Degryse,

zaakvoerders.

Bovendien heeft de oprichter zelf een bijzonder verslag opgesteld aan-gaande de gedane inbreng in natura zoals voorgeschreven door artikel 219 van het wetboek vennootschappen.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten bij gewone meerderheid, die hun bevoegdheid en de duur van hun mandaat zal bepalen.

MACHTEN: De zaakvoerder(s) heeft (hebben) afzonderlijk de meest uit-gebreide machten om namens de vennootschap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden van beheer en beschikking, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, uit te voeren of toe te laten, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden, voor het geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten be-treffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent, tenzij er bij de benoeming anders wordt beslist.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar de bepalingen van het wetboek vennootschappen.

De zaakvoerder mag zich door mandatarissen naar zijn keus laten verte-genwoordigen op voorwaarde dat hiermee geen algemene volmacht wordt gegeven.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens voor ieder ge-val afzonderlijk, andersluidende beslissing van de algemene vergadering geno-men bij gewone meerderheid.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

COMMISSARISSEN: De controle op de financiële toestand, op de jaarre-ke .... .... ... ....

Hing en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbe-paling voorzien in het wetboek vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING: derde donderdag van de maand juni om twintig uur in de zetel van de `. vennootschap of elke andere overeen te komen plaats.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvol-gende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De algemene vergadering zal beraadslagen en besluiten volgens de regelen voorzien bij het wetboek vennootschappen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: vangt aan op één januari en eindigt op één en dertig de-cember van elk jaar. WINSTVERDELING: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de net-towinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

Het overschot van de winst zal tussen de vennoten verdeeld worden vol-gens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijkwaardig recht. Evenwel, mogen de vennoten in algemene vergadering beslissen dat geheel of een deel van het overschot van de winst op het volgend boekjaar zal worden overgedragen of dienen zal voor het aanleggen van een buitengewoon reservefonds of bij wijze van extrabezoldiging aan de zaakvoer-ders zal worden uitbetaald.

OVERGANGSBEPALINGEN.

1) De vennootschap wordt geacht te bestaan vanaf de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige'. oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en het eerste boekjaar zal eindigen op één en dertig december twee duizend en elf.

2)De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee dui-zend en twaalf.

Alle verrichtingen en/of verbintenissen aangegaan door de oprichters van de vennootschap vanaf twee januari laatst voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden geacht te zijn aangegaan in naam en

" voor rekening van de vennootschap vanaf die datum in toepassing van het wetboek vennootschappen.

Zo wordt tevens beslist dat alle gedane kosten of baten vanaf twee januari laatst ten bate of ten laste vallen van de vennootschap in oprichting.

Conform het wetboek vennootschap, worden alle voormelde gestelde handelingen geldig verklaard. BENOEMINGEN

De statuten van de vennootschap opgemaakt en de vennootschap aldus opgericht zijnde, is de enige aandeelhouders in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en heeft met eenparigheid van stemmen beslist dat er twee zaakvoerders voor onbepaalde duur wordt aangeduid, namelijk de voornoemde 1. Heer Vandendriessche Francky en Mevrouw De Bever Ingburg, voornoemd.

Zij verklaarden te aanvaarden.

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT.

De vergadering stelde aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de

macht verleend wordt om al het nodige te doen ter vervulling van alle formaliteiten tegenover de KBO (Kruispuntbank Ondememingen) via het ondememingsloket Zenito agentschap Roeselare, te 8800 Roeselare, Arme Klaren straat 55, vertegenwoordigd door de Heer Franky Deblauwe.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de oprichtingsakte.

-Verslag van de bedrijfsrevisor.

-Verslag van de oprichters.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

, aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 08.07.2015 15284-0553-013

Coordonnées
BLOEMEN VANDENDRIESSCHE

Adresse
KORTEMARKSTRAAT 94 8810 LICHTERVELDE

Code postal : 8810
Localité : LICHTERVELDE
Commune : LICHTERVELDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande