BLOEMEN VERMANDERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLOEMEN VERMANDERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.883.021

Publication

25/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

Z 2, 03. 2014

*1406662

III

G TBANK KOOPHANDEL iiejsnanue

Ondernemingsnr : O SL-( S8 ~ " o .

Benaming

(voluit) BLOEMEN VERMANDERE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8760 Meulebeke, Kasteelstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 11 maart 2014, neergelegd voor registratie, inhoudende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. VENNOTEN

1. De heer VERMANDERE, Robby Thierry, geboren te Tielt op 1 november 1979, echtgenoot van mevrouw TAILLIEU Anne-Laure, hierna genoemd, wonende te 8760 Meulebeke, Kasteelstraat 34;

2. Mevrouw TAILLIEU, Anne-Laure Evelynn Maria, geboren te Izegem op 16 januari 1985, echtgenote van de heer VERMANDERE Robby, voornoemd, wonende te 8760 Meulebeke, Kasteelstraat 34, RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BLOEMEN VERMANDERE".

ZETEL

8760 Meulebeke, Kasteelstraat 34,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-de aan- en verkoop in groot- en kleinhandel, ambulante handel, de distributie, import en export, de ontwikkeling, vervaardiging, verpakking of uitbating van een handel van bloemen, planten, bomen, struiken, zaden, pootgoed, plantgoed, graan en bloem, teelaarde, humus, meststoffen, sproeistoffen, kunstbloemen, decoratieartikelen in het algemeen, bloembollen, tuinmaterialen en  gereedschappen, potterie, glaswerk en producten die verband houden met tuin, decoratie en hobby;

-kwekerij, opslag en vervoer van bovenvernoemde artikelen;

-het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, aanplantingen, vijvers, zwembaden, terrassen, paden, opritten, sportvelden en aanverwante werken;

-het organiseren en realiseren van workshops en tentoonstellingen;

- het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen,; prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken,

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vierenveertigste van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Volgende vennoten hebben hun inbreng niet volledig volstort:

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

1, De heer VERMANDERE Robby, voornoemd, verklaart inbreng geld te hebben gedaan van achttienduizend vijfhonderd vijfenzeventig euro (18.575,00 EUR), volstort ten belope van zesduizend honderd eenennegentig euro zevenenzestig cent (6.191,67 EUR), waarvoor hem zevenhonderd drieënveertig (743) aandelen werden toegekend;

2. Mevrouw TAILLIEU Anne-Laure, voornoemd, verklaart inbreng geld te hebben gedaan van vijfentwintig euro (25,00 EUR), volstort ten belope van acht euro drieëndertig cent (8,33 EUR), waarvoor haar één (1) aandeel werd toegekend.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van vennoten (hierna genoemd de "jaarvergadering") wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem.. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voerschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Ne betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan ais bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, het boekhoudingskantoor CLAEYS te Passendale, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

OVERGANGSBEPALINGEN

De eerste jaarvergadering za! gehouden worden in de loop van 2015, overeenkomstig de statuten.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2014.

BENOEMINGEN

Worden benoemd als gewone zaakvoerder voor onbepaalde duur

- de heer VERMANDERE Robby, voornoemd;

- mevrouw TAILLIEU Anne-Laure, voornoemd;

- de heer VERMANDERE, Guido Maria Jozef, geboren te Izegem op 2 september 1953, wonende te 8750 Wingene, Schaapbrugstraat 2/A;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 19.07.2016 16334-0474-011

Coordonnées
BLOEMEN VERMANDERE

Adresse
KASTEELSTRAAT 34 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande