BLUE ROCK INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUE ROCK INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.908.727

Publication

14/01/2015
ÿþ'"tnn MQd Wald 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voot

behoui

aan t

Belgis

Staatsti

MONIT

ar

EUR BELG;:

-01- 2015

STAAïL:lLc,r2

NEERGELEGD

- 2 1 EC, 20V1

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

BELGISCH

-gagea

Ondernemingsnr : Ç 9o' 9 9-

Benaming

(voluit) : Blue Rock International

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Holstraat 87 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit de akte verleden voor notaris Koen De Raeymaecker te Antwerpen op 26 november 2014 dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Blue Rock International, met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Holstraat 87 A.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

De import, export, commissiehandel, groothandel, aankoop en verkoop, van voedingswaren, dranken, wijnen, alcoholische dranken, agrarische producten, groenten en fruit, geschenken, glas-en aardewerk, kunststofartikelen, verpakkingsmateriaal, planten, uitrusting voor de horeca, machines, toestellen en benodigdheden voor de industrie, chemische en farmaceutische producten, textiel, kleding, schoeisel, Ieder, speelgoed, juwelen, huishoudartikelen, huishoudproducten, schoonmaakproducten, reinigingsproducten, cosmetica, bazaarartikelen, elektronica, kantoorbenodigdheden, papier, gereedschappen, bouwmaterialen, meubelen, tapijten, vinyl, vloeren, tegels, laminaat, parket, hout, metalen, motoronderdelen, vaartuigen, voertuigen, tropische producten, plastic, bloemen, en alles wat hiermede verband houdt .

Deze formulering omvat eveneens al wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn gebruikelijk is of zou worden en alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen zowel betreffende roerende ais onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het kapitaal bedraagt vijftigduizend euro en is vertegenwoordigd door honderd aandelen, elk met een gelijke fractiewaarde, die werden onderschreven en volstort ten belope van het bedrag van dertig duizend euro door de heer SAFI Homayon M, geboren te Kaboel op dertig september negentienhonderd zes en zestig, volgens verklaring wonende 18 Portico Ct., Great Neck, New York, 11021, USA, derwijze dat de som van dertig duizend euro ter beschikking staat van de vennootschap op de daartoe geopende rekening bij KBC Bank vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Indien een aandeel in onverdeeldheid aan meerdere eigenaars toebehoort of indien een aandeel in pand gegeven werd, worden de lidmaatschapsrechten verbonden aan dat aandeel geschorst, tot wanneer door alle betrokkenen een enkel persoon zal aangeduid worden om deze lidmaatschapsrechten uit te oefenen. Indien het eigendomsrecht van een aandeel gesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s). Zijn er meerdere zaakvoerders, dan; oefenen zij het bestuur gezamenlijk uit.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a, door haar zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b, door de zaakvoerders gezamenlijk, indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn,

c, door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp. Jaarlijks wordt op de eerste werkdag van de maand juni om twintig uur een algemene vergadering

gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste der aanwezige zaakvoerders en bij

ontstentenis van zaakvoerders, door de oudste vennoot. De agenda van de vergadering en de beslissingen

worden samen met de aanwezigheidslijst opgenomen in de notulen van de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse verte-genwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevol-machtigde, al dan niet vennoot.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een me-devennoot of een derde volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn plaats te stemmen.

De oproeping tot de algemene vergadering wordt meegedeeld aan iedere vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, obligatiehouder of houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. Deze mededeling geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met of op hetzelfde tijdstip ale voormelde mededeling, toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Geen enkele algemene vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaarde of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap verzonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen en behoudens anders gezegd in deze statuten, worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax of e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de dagorde en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile aandeelhouders, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met één en dertig december van elk kalenderjaar.

Van de nettowinst wordt jaarlijks één/twintigste gereserveerd ter aanleg van de wettelijk voorgeschreven reserve. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt,

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen om deze winst geheel of gedeeltelijk tilt te keren, ze te reserveren of ze over te dragen.

Er wordt toelating gegeven aan de zaakvoerder(s) om overeenkomstig de voorschriften, in de vormen en termijnen bepaald door het wetboek van vennootschappen, een voorschotdividend uit te keren.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in verhouding met hun respectievelijke aandelen. Elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot kan verplicht worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft gebracht. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op datum van de oprichting en eindigt op 31 december 2015.

Tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur:

de heer SAF1 Homayon M, geboren te Kaboel op dertig september negentienhonderd zes en zestig, volgens verklaring wonende 18 Portico CL, Great Neck, New York, 11021, USA.

De verschijner verklaart dat de vennootschap met ingang van 1 november 2014 alle verbintenissen die overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen tot op heden door hem werden aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting, bekrachtigt en overneemt en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt onder de opschortende voorwaarde van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij deze wordt aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Erwin Van Bever, in het kort "BEVABE", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0896.515.867, met zetel te 2910 Essen, Heyendlaan 60



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad en met bijkantoor te 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 42 bus 43, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B,T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispunt-bank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.



Voor eensluidend uittreksel

notaris Koen De Raeymaecker

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

i 6 FEB. 20i5

Rechtban'Ic -" , 0~ut1iANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

17

Ondememingsnr : 0507 908 727

Benaming

(voluit) : Blue Rock International

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Holstraat 87A te 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Ingevolge de unanieme beslissing, genomen door de buitengewone algemene vergadering van 12 februari, 2015 wordt er unaniem beslist het ontslag te aanvaarden als zaakvoerder van dhr SAFI Homayon M en dit vanaf heden, Zijn mandaat is onbezoldigd gebleven.

Er wordt unaniem beslist om ais nieuwe zaakvoerder vanaf heden aan te stellen de heer AZIMI Sayed Abdul Hady, wonende Baxmannweg 4 te 22117 Hamburg, Duitsland. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Waregem, 12 februari 2015

AZIMI Sayed Abdul Hady,

zaakvoerder

11111111111 VI VWIII~I~I~V~~V~

1503 17*

Op de laatste blz, van Guik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2015
ÿþ Mori Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







NEERGELEGD

iiidill11111011,t1L]l.1 i 2 if KART 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK



Griffie



Ondernemingsnr : 0507 908 727

Benaming

(voluit) : Blue Rock International

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hofstraat 87A te 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Ingevolge de unanieme beslissing, genomen door de buitengewone algemene vergadering van 19 maart ; 2015 wordt er unaniem beslist het ontslag te aanvaarden als zaakvoerder van dhr AZIMI Sayed Abdul Hady en dit vanaf heden, Zijn mandaat is onbezoldigd gebleven.

Er wordt unaniem beslist om als nieuwe zaakvoerder vanaf heden aan te stellen de heer SAFI Homayon M Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn.

Waregem, 19 maart 2015

SAFI Homayon M.,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 20.07.2016 16340-0285-008

Coordonnées
BLUE ROCK INTERNATIONAL

Adresse
HOLSTRAAT 87A 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande