BLUE STAR SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUE STAR SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.600.936

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 12.07.2013 13292-0185-014
10/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 09.08.2012 12393-0144-014
12/08/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

`f _isf_r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GR1F~1E der RECHTBANK VAN KOOPWI, E9e)

TE

BRUGGE (Afdeling

op: 0 2 te. 6 Di griffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0460.600.936

Benaming

(voluit) : BLUE STAR SERVICES

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 8300 Knokke-Heist (Westkapelle), Boomgaarden 2A

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge op 29.06.2011, dragende; de melding "Geboekt te Brugge Registratie 4, bevoegd voor registratie op 5 juli 2011, zes bladen, één verzending, boek 220, blad 98, vak 13. Ontvangen : vijfentwintig Euro (¬ 25,00). De eerstaanwezend, inspecteur (get.) LAGA E. G." blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de, naamloze vennootschap "BLUE STAR SERVICES ", besloten heeft:

1) Het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Vincent Koopman te 8300 Knokke  Heist, 't Walletje 18de, dato 30/04/2011, houdende de staat van activa en passiva van de vennootschap per eenendertig maart, tweeduizend en elf, opgesteld overeenkomstig ondermeer artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen,, besluit letterlijk wat volgt :

"4. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2011 die onder de verantwoordelijkheid van: het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren' inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaats gehad.

Het netto-actief per 31 maart 20011 bedraagt EUR 747.101,96 ¬ te verminderen tot EUR 640.701,96 omwille van de geplande kapitaalverlaging van EUR 106.400,00 , en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 18.600,00.

Onderhavig verslag behelst uitsluitend de vereisten van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Knokke-Heist, 30 april, Vincent Koopman, bedrijfsrevisor."

2) De rechtsvorm van de vennootschap werd gewijzigd zonder verandering van de rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd aangenomen.

De activiteit van de vennootschap en haar maatschappelijk doel, blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangeraakt, alsmede alle bestanddelen van het actief en passief; vermogen, de afschrijvingen, de minderwaarden en meerwaarden. De besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid zal de maatschappelijke geschriften en de boekhouding van de naamloze vennootschap; voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal het inschrijvingsnummer van de naamloze vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van de samenvattende staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen verwezenlijkt te rekenen van deze laatste datum door de naamloze vennootschap worden. geacht verwezenlijkt te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder meer in verband met het opmaken van de jaarrekening.

3) Het ontslag werd aanvaard van de bestuurders en gedelegeerd bestuurder , met name :

1° de heer John De Vogelaere, (identiteitskaartnummer 590 7120293 34, rijksregisternummer 67.08.09-

357.60), wonende te 8300 Knokke  Heist, Boomgaarden 2 A.

2° Mevrouw Katrien Peeters (identiteitskaartnummer 590 5037128 41, rijksregistemummer 75.04.27-

180.31), wonende te 8300 Knokke  Heist, Boomgaarden 2 A.

Decharge voor hun bestuur van de vennootschap sedert 01/01/2011 tot 31/12/2011 zal hen verleend.

worden door de jaarvergadering van tweeduizend en twaalf.

Werd benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur : de heer John De Vogelaere. Zijn mandaat zal

onbezoldigd zijn, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

i

Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



tiiiaassi*

ol

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

4) Het kapitaal werd verminderd ten bedrage van honderd en zes duizend vierhonderd euro (106.400,00 EUR), om het kapitaal te herleiden van honderd vijfentwintig duizend euro (125.000,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), door terugbetaling aan elk van de zeshonderd vijfenzeventig (675) aandelen van een som in geld ten bedrage van 157,63, hetzij in totaal een bedrag van honderd en zes duizend vierhonderd euro (106.400,00 EUR).

Deze kapitaalvermindering geschiedt overeenkomstig de artikelen 613 van het Wetboek van vennootschappen en is integraal aan te rekenen op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

5) De statuten werden als volgt aangenomen (een uittreksel volgt):

Artikel één - NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BLUE STAR SERVICES".

Artikel twee - ZETEL.

De zetel is gevestigd te 8300 Knokke-Heist (Westkapelle), Boomgaarden 2 A.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel drie - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, het beheer, de valorisatie, de verkaveling, de aan- en verkoop, de ruil, de verhuring, de inrichting, de bouw, de verbouwing en alle verrichtingen die in het beheer van een patrimonium kaderen. De studie, de verwezenlijking, de vertegenwoordiging, het verlenen van adviezen in alle sectoren van marketing, van in- en uitvoer, handel, engineering, verwezenlijking van de afgewerkte onroerende complexen, alles rechtstreeks of onrechtstreeks. De vennootschap heeft eveneens tot doel voor eigen rekening het beheer van roerende waarden in de ruimste zin. Zij mag alle handels- en nijverheids, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Bovendien mag de vennootschap advies en dienstenprestaties verlenen inzake management, bedrijfsbeheer, bedrijfsbeleid, bedrijfsorganisatie, financiële en administratieve zaken, fiscaliteit (directe en indirecte belastingen en taksen) en deze zowel voor privé-personen als vennootschappen; het bestuderen van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van alle aard, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer en het ter beschikking stellen van goederen en personeel tegen vergoeding; het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen; het organiseren van openbare veilingen, tentoonstellingen, modeshows, seminaries en dergelijke; studiebureau met betrekking tot inrichting en decoratie van alle private en publieke gebouwen inclusief de ontwerping ervan.

Daarenboven mag de vennootschap alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of zelfs daarbuiten en verwezenlijking ervan bevorderen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel, en dit door inbreng, fusie of hoe dan ook.

Zij zal ook funkties van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het wetboek van vennootschappen. Artikel vier - DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Artikel vijf - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro.

Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd vijfenzeventig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één / zeshonderd vijfenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel negen - BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels' van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder ! zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN.

- Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij afwezigheid van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een

vergadering van dit college. "

- Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap, elk afzonderlijk vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als

eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

- Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand mei om vijftien

uur dertig.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de

eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

Artikel zeventien - BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De jaarrekening en

inventaris worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel achttien - VERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de gewone algemene vergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

i

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd: afschrift van de akte en de gecoördineerde tekst van de statuten

Notaris Jean-Louis Sabbe te Blankenberge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.03.2011, NGL 28.04.2011 11091-0209-013
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.05.2010, NGL 28.06.2010 10240-0330-013
10/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.05.2009, NGL 03.07.2009 09377-0207-013
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 16.06.2008 08240-0129-014
04/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.04.2007, NGL 30.05.2007 07170-0028-015
04/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.05.2005, NGL 01.07.2005 05404-4087-013
20/06/2005 : BG086485
03/06/2004 : BG086485
13/06/2003 : BG086485
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.09.2015, NGL 24.09.2015 15595-0435-015
14/07/2001 : BG086485
08/06/2001 : BG086485
03/06/2000 : BG086485
15/05/1997 : BG86485

Coordonnées
BLUE STAR SERVICES

Adresse
BOOMGAARDEN 2A 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande