BMC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BMC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.526.096

Publication

22/01/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend temaken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

1111111

14 22182*

Ondernemingsnr : 0806.526.096

Benaming (voluit) BMC

(verkort) :

Rechtsvorm vennootschap onder firma

Zetel (volledig adres) : Vaubanstraat 52 - 8900 leper

Onderwerp(en) akte : Omzetting  Statuten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door de ondergetekende notaris Patrick DONCK met standplaats te Reninge (Lo-Reninge) op eenendertig december tweeduizend en dertien,, dragende als melding van registratie "Geregistreerd twaalf blad(en) geen verzendingen te VEURNE, Registratiekantoor op 06' JAN. 2014. Boek 5/444. Blad 52. Vak 4. Ontvangen : VIJFTIG EURO,, (50,00 EUR). De ontvanger (getekend) Rudy RYCX Adviseur".

Dat op zijn kantoor te 8647 Lo-Reninge (Reninge) Dorpplaats 22, is bijeengekomen de buitengewone algemene; vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma; "BMC", met zetel te 8900 Ieper, Vaubanstraat 52,: ondernemingsnummer BTW BE 0806.526.096, RPR Ieper.

En dat de vergadering, na beraadslaging, de volgende besluiten met eenparigheid van stemmen genomen heeft.

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig het kapitaal te verhogen met achttienduizend vierhonderd euro (18.400,00 EUR) om het te brengen van tweehonderd euro (200,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), door incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ,EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd (200)

aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke

fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig de voorzitter vrij te,

stellen van de lezing van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht, van de eraan gehechte staat alsook van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief van de vennootschap op 30 september 2013, hetzij minder dan drie maanden voordien, zoals opgelegd door de artikelen 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter - Saey & Co", met zetel te 9300 Aalst Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de Burgerlijke BVBA Jan Degryse - bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, zaakvoerder, bedrijfsrevisor, besluit als volgt :

"VII. CONCLUSIES:

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa- en passiva bestanddelen, afgesloten per 30 september 2013 van de V.O.F. BMC aan een controle onderworpen overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

wij hebben kennis genomen van het verslag van de zaakvoeder zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden waren er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad.

Het netto actief volgens deze staat van 30 september 2013, bedraagt ¬ 91.2 65,12 en is hoger dan het volstort kapitaal. Het is hoger dan het minimum kapitaal van ¬ 18.550,00 vereist voor een BVBA.

De omzetting kan doorgaan onder het voorbehoud van het uitvoeren van de vooropgestelde kapitaalverhoging.

Gedaan te Staden Oostnieuwkerke, op 17 december 2013 (getekend)

Burg BVBA Van Cauter -- Saey & Co,

Vertegenwoordigd de Burg. BVBA Jan Degryse-bedrijfsrevisor, Vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, zaakvoerder ".

De vergadering keurt eenparig de verslagen en de staat goed.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig de vennootschap onder

firma om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de vennootschap onder firma, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 september 2013, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle

î

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn

in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de vennootschap onder firma gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven was in het rechtspersonenregister te Ieper.

De tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette vennootschap onder firma.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de aandelen aan de vennoten, is de vennootschap onder firma omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering verleent eenparig ontslag op zijn verzoek aan de heer Benoit Mottrie als zaakvoerder van de vennootschap onder firma.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Deze STATUTEN luiden als volgt :

Artikel 1 : Vorm -- Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BMC".

Artikel 2 : Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting.

Artikel 3 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 Ieper, Vaubanstraat 52

Artikel 4 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

1. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen. Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, vereffenaar of aanverwante functies.

2. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

4. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

5. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés en concepten.

6. Het uitbaten van toeristische informatiediensten, het voeren van activiteiten van reisbegeleiders en gidsen, exploitatie van monumenten en dergelijke toeristenattracties, exploitatie van overige toeristische bezienswaardigheden.

7. Het verlenen van administratieve diensten en bijstand aan vrije beroepen.

8. Binnenhuisinrichting, decorateur, adviesverlening met betrekking tot binnenhuisinrichting.

9. Tussenpersoon in de handel in raamdecoratie, meubilair, vloerbekleding, enzovoort.

10. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin. Het patrimonium van de vennootschap beheren, in de ruimste zin van het woord, oordeelkundig uitbreiden, alle beschikbare middelen beleggen zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen dit kader kan men overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of vereniging eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen en het aankopen, verkopen, opschikken, valoriseren, bouwen, huren, verhuren, of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd.

11. Het beheren van roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

12. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

13. De vennootschap mag zich in haar voordeel borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze. Het toestaan, in haar voordeel, van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmandaten en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen, als bedoeld in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake, de secundaire markten, het staat en het toezicht op de

beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de

beleggingsadviseurs en in alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.

14. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen en/of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen. De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen aan andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten ter zake toestaan.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan or de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag alle werkzaamheden en

rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of

onrechtstreeks in verband slaan met haar doel of die van aard zijn dat ze de verwezenlijking ervan bevorderen.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger, op die wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 5 r Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen zonder vermelding van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Artikel 13 : Intern bestuur - Beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

De (iedere) zaakvoerder alleen vertegenwoordigt in en buiten rechte de vennootschap.

Artikel 15 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17 : Gewone vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand september om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 21 : Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 23 : Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel 24 : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst.

Artikel 28 : Boekjaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 29 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisie en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de netto-winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om het wettelijk reservefonds te vormen; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De beslissing over de bestemming van het saldo van de netto winst wordt overgelaten aan de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

Artikel 33 : Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 39 : Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 43 : Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig met ingang van heden als zaakvoerder aan te stellen : de heer Benoit Mottrie, voornoemd, wonende te 8900 Ieper, Vaubanstraat 52, die hier aanwezig is en zijn mandaat aanvaardt.

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Vermits de vennootschap geen commissaris behoeft, wordt er ook geen commissaris aangesteld.

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de zaakvoerder met omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap, waarbij de staat gevoegd is met de balans-toestand van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013 en die in bijlage opgenomen is in voormeld revisoraal verslag.

NEGENDE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig het doel van de vennootschap met volgende activiteiten uit te breiden :

- Uitbating van hotel, vakantiewoning, B&B, incluis alle activiteiten die hiermee verwant zijn.

- Handel in vastgoed, huur en verhuur.

- Aanneming, verbouwingen.

TIENDE BESLUIT.

De vergadering besluit eenparig de statuten aan te passen

aan het hierboven genomen besluit tot uitbreiding van het doel

Luik B - Vervnin

van de vennootschap door in artikel 4 van de statuten omtrent het doel de volgende tekst toe te voegen na het punt 14. :

"15. Uitbating van hotel, vakantiewoning, B&B, incluis alle activiteiten die hiermee verwant zijn.

16. Handel in vastgoed, huur en verhuur.

17. Aanneming, verbouwingen.".

ELFDE BESLUIT.

De vergadering verleent eenparig :

a) bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande besluiten uit te voeren;

b) alle machten aan de ondergetekende notaris om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen 'en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank, van koophandel.

VOOR GELZJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Patrick DONCK, notaris te Reninge (Lo-Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte van omzetting,

_- verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de omzetting,

- verslag van het bestuursorgaan betreffende de omzetting,

- verslag van het bestuursorgaan betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap,

- gecoordineerde tekst van de statuten - historiek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bhouden

aan het

Btigisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

27/01/2015
ÿþ~ "b

111111 11111 101

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0806.526.096

13enaming (voluit) : BMC

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VAUBANSTRAAT 52

8900 IEPER

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGINGEN - WIJZIGING STATUTEN.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D.2140904) opgemaakt door Liesbet Degroote, notaris te Kortrijk, op 31 december 2014, blijkt dat de enige vennoot, handelend als buitengewone algemene vergadering van de voornoemde vennootschap, onder meer besloten heeft :

1. het kapitaal te verhogen met negenhonderdtweeënzestigduizend en

vijfentachtig euro (£ 962.085,00) teneinde het te brengen van

achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op

negenhonderdtachtigduizend zeshonderdvijfentachtig euro (¬ 980.685,00) door inbreng in natura van een aandelenpakket ter waarde van twee miljoen ' vijfenvijftigduizend tweehonderdvierentachtig euro veertien cent (E 2.055.284,14) en dit mits uitgifte van tienduizend driehonderdvijfenveertig (10.345) nieuwe volledig volgestorte aandelen, zonder aanduiding van nomi-, nale waarde, met een fractiewaarde van één tienduizend'.; vijfhonderdvijfenveertigste (1/10.545ste) van het kapitaal, uitgegeven tegen'

de globale prijs van twee miljoen vijfenvijftigduizend

tweehonderdvierentachtig euro veertien cent (E 2.055.284,14), waarin begrepen een globale uitgiftepremie van één miljoen drieënnegentigduizend, honderdnegenennegentig euro veertien cent (£ 1.093.199,14).

De nieuwe aandelen delen in de winsten vanaf 31 december 2014 en genieten voor het overige dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

2. het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met één miljoen drieënnegentigduizend honderdnegenennegentig euro veertien cent? (¬ 1.093.199,14) teneinde het te brengen van negenhonderdtachtigduizend;, zeshonderdvijfentachtig euro (¬ 980.685,00) op twee miljoen drieënzeventigduizend achthonderdvierentachtig euro veertien cent (E 2.073.884,14), door incorporatie bij het kapitaal van een bedrag van één: miljoen drieënnegentigduizend honderdnegenennegentig euro veertien cent (£ 1.093.199,14) dat werd afgenomen van de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt zonder creatie van nieuwe aandelen.

3. de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

Conclusies van het verslag van de bedriifsrevisor met betrekking tot de

inbreng in natura:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

"8. Besluit

De inbreng in natura tot verhoging van het kapitaal van BVBA BMC, bestaat uit de inbreng van een aandelenpakket door de heer Benoit MOTTRIE, zijnde in totaal 1.1.079 aandelen welke hij aanhoudt in de NV BARISEA U-MOTTRIE voor een totale waarde van 2.055.284,14 EUR.

De inbreng in natura zal vergoed worden door toekenning aan de heer Benoit MOTTRIE van 10.345 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 93,00 EUR per aandeel van BVBA BMC.

Daarnaast zal een uitgiftepremie gecreëerd worden voor een bedrag van 1.093.199,14 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

2. Onder voorbehoud van de realisatie van de inbreng in natura in BVBA BARISEAU-MOTTRIE van een gedeelte van UNITED MOTORS NV ingevolge de splitsing door overneming van UNITED MOTORS NV voorafgaandelijk aan geplande onderhavige verrichting van inbreng in natura in BVBA BMC, de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. Onder voorbehoud van 2, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is in de gegeven omstandigheden en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenstemt met het aantal, de fractiewaarde en de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat

een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,

Opgesteld te goeder trouw

te Kortrijk, op 23/12/2014

(getekend)

BV BVBA BOES & CO BEDRIJFSREVISOREN,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,

de heer Joseph-Michel BOES,

bedrijfsrevisor"

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor

tot de inbreng in natura, en,

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Liesbet Degroote

Notaris

met betrekking

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

Vbehoucten

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 25.09.2015, NGL 17.10.2015 15652-0275-012

Coordonnées
BMC

Adresse
VAUBANSTRAAT 52 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande