BN CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BN CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.491.873

Publication

27/05/2013
ÿþmodli.1

~ ln de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~ J g bij g~ p

na neerlegging ter griffie van de akte

r

II i 1,11931 i

Ondernemingsnr : 0534 ,

Benaming (voluit) : BN Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SLEKKESTRAAT 3

8510 KORTRIJK-MARKE

Onderwerp akte :OPRICHTING.

Tekst : Uittreksel uit een akte (D.2130226) verleden voor Dirk VAN HAESE-,BROUCK, geassocieerde notaris te KORTRIJK, op 26 april 2013.

;1. Rechtsvorm en naam : de vennootschap is een handelsvennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BN Consult".

:2. Zetel : de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk, Slekkestraat(Mar) 3.

3. Duur : de vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

.4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichter  Nog niet-volgestorte bedrag : de heer BRYSSE Noel Freddy Charles, geboren te Oudenaarde op 25 december 1952, echtgenoot van mevrouw Nadine Magdalena NAERT, wonende te 8510 Kortrijk, Slekkestraat(Mar) 3.

Nog niet-volgestorte bedrag : e 6.200,00.

S.A. Bedrag van het maatschappelijk kapitaal : het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één honderdzesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 12.400,00.

6.A. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boekjaar : het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 26 april 2013 tot en met 31 december 2013. Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst : van de nettowinst, zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd (5 %) afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD

I 4. 05, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

KOWeffié

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van' het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

I. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding ;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo : na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige ,gelden om die te voldoen, verde(e)I(t)(en) de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

In geval van ontbinding en vereffening in één akte, gebeurt de terugname van het resterend actief door de vennoten zelf.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer Noel BRYSSE, voornoemd, die zijn opdracht heeft aanvaard.

Zijn opdracht wordt vergoed.

9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zij deze uitoefenen : ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : er wordt geen commissaris benoemd daar de vennootschap er niet toe gehouden is.

11. Doel : de vennootschap heeft tot doel :

- het verlenen van (maar niet beperkt tot) advies, consultancy, begeleiding van kleine en middelgrote ondernemingen in het integreren, het optimaliseren of implementeren van een oplossing voor veiligheidssystemen, camerabewakingsystemen, tijdregistratiesystemen, personeelsplanning,

toegangscontrole- en parkeerbeheersystemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Bptgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

gehouden

aan het

, Bplgisch

Staatsblad

4. 1

A

~

r ~

- het optreden als tijdelijk of begeleidend zaakvoerder, bestuurder, vennoot of aandeelhouder in bedrijven, vennootschappen in herstructurering in zowel verkoops-, administratieve of bestuurlijke daden.

- het adviseren, consulteren en, begeleiden van kleine en middelgrote ondernemingen bij het starten van exportactiviteiten, het begeleiden op beurzen in binnen- en buitenland.

- het opzetten, uitbouwen van een dealernetwerk in binnen- en buitenland.

- de verkoop voor derden van technische systemen van alle aard.

- het begeleiden van startende bedrijven in de verkoop en de verko o padministratie.

- het ontwikkelen van een verkoopnetwerk voor buitenlandse bedrijven die op de Benelux-markt willen starten.

- het verkopen of verhuren, installeren en onderhouden van technische installaties, -systemen en - producten.

- het importeren van producten om die op de Benelux-markt te verdelen of te verkopen in eigen naam.

- het ontwikkelen, installeren en onderhouden van software.

- het verkopen, installeren en onderhouden van computernetwerken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken, zelfs door vertegenwoordiging, in- en uitvoer.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, in huur nemen, verhuren en ruilen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel, alle fabriekmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan, alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, leningen geven en nemen en over het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke roerende en onroerende handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het doel van de vennootschap aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag participaties verwerven in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten vennootschappen, stimuleren en coördineren van de ontwikkeling en investeren in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

De vennootschap mag adviezen verlenen van financiële, technische en commerciële of financiële aard in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

12.A. Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten : de gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden de derde vrijdag van de maand mei om 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht : indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de

uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ii

f ~ Q

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte oprichting.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en): geen volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal : de ondergetekende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer IBAN BE40 7310 3090 3363, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap "KBC Bank", zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 april 2013 afgeleverd bankattest, dat hem werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht :

Bijzondere volmacht werd verleend aan de vereniging zonder winstoogmerk "SECUREX ONDERNEMINGSLOKET", in 't kort "GO START", met zetel te 1040 Brussel, Tervurenlaan 43, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0480.270.952, met onder andere een exploitatiezetel te 8500 Kortrijk, Conservatoriumplein 21, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw-administratie, enzovoort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BN CONSULT

Adresse
SLEKKESTRAAT 3 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande