BO TRADING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BO TRADING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.167.939

Publication

02/01/2014
ÿþMod Wortt 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0833.167.939 Benaming

(voluit) : BO TRADING (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : LEENBOSSTRAAT 6A TE 8830 HOOGLEDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING -- INVEREFFENINGSTELLING  SLUITING VEREFFENING

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op ZEVENTIEN DECEMBER TWEEDUIZEND DERTIEN blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BO TRADING, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8830 Hooglede, Leenbosstraat 6A, ondernemingsnummer BTW BE0833.167.939, RPR Kortrijk, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist geen lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato 3 december 2013 en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 16 december 2013, opgemaakt overeenkomstig artikel 181§1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, over de vervroegde ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BO TRADING.

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van voormelde verslagen.

Het besluit van de heer Bart Roobrouck, handelend in zijn hoedanigheid van bedrijfsrevisor, opgemaakt op 16 december 2013, luidt letterlijk als volgt:

"BESLUITEN

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA "BO TRADING" een boekhoudkundige staat afgesloten per 30 november 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 3.854,34 EUR en een netto-actief van 854,34 EUR.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld in discontinuiteit. De vermoedelijke vereffeningskosten werden voorzien.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 november 2013, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Dit verslag kan enkel worden gebruikt voor de verrichtingen in het kader van art.181. § 1. van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

u

1 0 95*

1\Ii ERGE;_EGD

1 8. 12. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL Griffi,eORrRI JK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangewend worden. Het werd getekend op datum van de beëindiging van onze controlewerkzaamheden.

Roeselare, 16 december 2013

(getekend)

"VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS"

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Om te voldoen aan artikel 181§4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt de instrumenterende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

In aansluiting daarbij worden de volgende documenten aan de instrumenterende notaris overhandigd om neergelegd te warden in het vennootschapsdossier en ter neerlegging op de bevoegde griffie

- het verslag van de zaakvoerder, met daarbij gevoegd de staat van activa en passiva waarvan hoger sprake;

- het verslag van genoemde bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BO TRADING te ontbinden met ingang vanaf heden, zodat deze vanaf heden nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van de vereffening. Derhalve komt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder van de vennootschap.

Er wordt kwijting gegeven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat gedurende het lopende maatschappelijk boekjaar.

DERDE BESLUIT.

De vergadering stelt vast dat er thans geen (vreemd) passief meer aanwezig is in de vennootschap.

De vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen en stelt vast dat alle aandeelhouders heden aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beschouwt de vereffening als beëindigd, en de vennootschap houdt definitief op te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tenminste vijf jaar neergelegd en bewaard worden ter woonplaats van mevrouw Vandekerckhove Tineke, thans 9830 Sint-Martens-Latem, Kraaiendonk 12.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Vkr-

beh4uden aan het i33elgisch

Staatsblad



NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal,

-verslag van de zaakvoerder betreffende de ontbinding-vereffening met staat van actief en passief,

-verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de ontbinding



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 28.11.2013 13674-0146-010
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 24.08.2012 12458-0382-010
07/02/2011
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leenbosstraat 6A, 8830 Hooglede

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Notaris Dominique VERHAEGHE te Oostende, op 18 januari 2011, neergelegd

i op de griffie van de rechtbank van koophandel voor registratie, blijkt wat volgt: "

1) Mevrouw VANDEKERCKHOVE Tineke Maria Marcella, geboren te Roeselare op tweeëntwintig november: negentienhonderd drieënzeventig, (NN: 73.11.22 084-90), wonende te 8830 Hooglede, Leenbosstraat 6A, heeft een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam : "BO TRADING'.

KAPITAAL bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) vertegenwoordigd door; honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde ad één'.. / honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De honderdzesentachtig aandelen (186) aandelen werden onderschreven door de mevrouw VANDEKERCKHOVE Tineke, voornoemd, voor'. honderdzesentachtig (186) aandelen, volstort ten belope van twaalfduizendvierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) en nog vol te storten ten belope van zesduizendtweehonderd euro (6.200,00 E). De vennootschap beschikt aldus: over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00).

ZETEL is gevestigd te 8830 Hooglede, Leenbosstraat 6A. Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, overgebracht worden.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening, van derden, of door deelname van dezen, :

-de aan- en verkoop van geschenkartikelen, klein meubilair, decoratiemateriaal, groot- en kleinhandel,', invoer en uitvoer in de meest uitgebreide zin van het woord,

-het verrichten van administratieve diensten in de ruimste zin van het woord.

Zij mag zich betrekken door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op elke: andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap is gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties aan; te kopen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie en consignatiehandel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen.

" De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op'; gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen.

Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle maatschappijen of ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel_ nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap zal aldus in het algemeen alle commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding van het doel te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of on-'recht- streeks kan bijdragen tot de verwezenlijking;

" van haar doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

Bbeha

af III

Staat

Ondememingsnr : g33 46 9 339 Benaming

(voluit) : BO TRADING

*11020226*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

.r De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

BEVOEGDHEDEN

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerders gezamenlijk optredend, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen onderstaande aangelegenheden slechts met een meerderheid van drie vierden van alle zaakvoerders genomen worden :

-het aanwerven of ontslaan van personeelsleden;

-alle transacties met betrekking tot onroerende goederen, inbegrepen het afsluiten van huur- of leasingcontracten;

-het aangaan van leningen in welke vorm ook; het geven van zekerheden;

-alle belangrijke investeringen; de verkoop van belangrijke activa;

-het nemen van participaties in andere vennootschappen;

-het aangaan van samenwerkingsverbanden, onder welke vorm ook.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, en dit op de eerste vrijdag van de maand juni am tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die éénlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

BOEKJAAR Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van het kalenderjaar.

WINSTBESTEDING De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens .de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR vangt aan op de dag van het verkrijgen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie der rechtbank van koophandel om te eindigen op éénendertig december tweeduizénd en O.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend en twaalf, overeenkomstig de statuten.

ZAAKVOERDER

De vergadering beslist te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur :

- Mevrouw VANDEKERCKHOVE Tineke, voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden.

COMMISSARIS wordt niet benoemd

VOLMACHT - geen volmachten

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Dominique Verhaeghe.

Tegelijkertijd neergelegd : uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch 'Staatsblad

Coordonnées
BO TRADING

Adresse
LEENBOSSTRAAT 6A 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande