BOB VAN REETH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOB VAN REETH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.729.836

Publication

09/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

05-02-2015

Griffie

*15302462*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597729836

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

bOb Van Reeth

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op vier februari tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde personen een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  bOb Van Reeth .

2. De vennootschap is gevestigd te 8420 De Haan, Fierens  Gevaertlaan 2.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert vier augustus tweeduizend veertien namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

4. De vennoten/oprichters zijn:

- de heer VAN REETH, Robert Georges Jozef Louis Leo, wonende te 8421 De Haan-Vlissegem,

Fierens-Gevaertlaan 2.

- mevrouw GEUDENS, Maria Anna Hortense Maurits, wonende te 8421 De Haan-Vlissegem,

Fierens-Gevaertlaan 2 .

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro bedraagt. Het is

tot beloop van zesduizend tweehonderd euro gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen

bij te storten:

- de heer Robert Van Reeth, voornoemd, zesduizend tweehonderd euro;

- mevrouw Maria Geudens, voornoemd, zesduizend tweehonderd euro.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot dertig juni tweeduizend zestien.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer VAN REETH, Robert Georges Jozef Louis Leo, voornoemd.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- Als plaatsvervangende zaakvoerder aangesteld werd: mevrouw GEUDENS, Maria Anna Hortense Maurits, voornoemd.

Zij volgt van rechtswege de voormelde zaakvoerder op ingeval van diens ontslag of overlijden en vervangt hem als "lasthebber ad hoc" ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen de zaakvoerder en de vennootschap of ingeval de zaakvoerder in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

- Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: de besloten vennootschap

Onderwerp akte :

Fierens-Gevaertlaan 2 8421 De Haan

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

met beperkte aansprakelijkheid  Accountantskantoor J. Van Loon & C° met zetel te 2960 Brecht, Schotensteenweg 49, alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTWbelastingplichtige.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft, zowel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

- Het verlenen van dienstprestaties van administratieve, technische en bedrijfseconomische aard in de meest uitgebreide betekenins, zowel in eigen beheer als in deelname met derden. Daarin wordt onder andere begrepen:

* Het verlenen aan openbare instellingen en bedrijven van advies en bijstand en het voeren voor deze openbare instellingen en bedrijven van het beleid en het beheer op technisch, commercieel, administratief en bedrijfseconomisch vlak en meer bepaald in de sector van bouwkunde, architectuur, interieur en vormgeving;

* Het organiseren van de administratieve diensten van de openbare instellingen en ondernemingen, evenals de consult inzake deze organisatie;

* De organisatie van en/of deelname aan conferenties, meetings, seminaries, voordrachten en lezingen van alle aard en meer bepaald in de sector van bouwkunde, architectuur, interieur en vormgeving;

* Het uitbrengen en verspreiden van publicaties in de meest ruime zin en meer bepaald in de sector van bouwkunde, architectuur, interieur en vormgeving;

* Het organiseren van het aankoop  en verkoopbeleid van openbare instellingen en ondernemingen; - Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan openbare instellingen, ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

- Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle andere topfuncties die door de openbare instelling of vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

- Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden, met dien verstande echter dat de vennootschap op geen enkele manier aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen als bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van deze wetgeving, of elke latere wet en/of uitvoeringsbesluiten die deze wet en/of uitvoeringsbesluiten zouden komen te vervangen.

- Het beheer, het in stand houden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen-rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het K.B. van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelarij.

- Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. Zo mag de vennootschap onder andere eveneens:

- Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in samenhang is met haar eigen doel.

- De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Eveneens kan zij participaties nemen onder welke vorm ook in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het bestuur van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben, zij mag eveneens alle bestuurders  en vereffeningsmandaten uitoefenen. - zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

11. Jaarlijks op de derde dinsdag van de maand december om zestien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het

stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ELLEN VERHAERT - GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : expeditie van de akte

Coordonnées
BOB VAN REETH

Adresse
FIERENS-GEVAERTLAAN 2 8421 VLISSEGEM

Code postal : 8421
Localité : Vlissegem
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande