BOBETON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOBETON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.023.083

Publication

05/10/2012
ÿþ raad 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RBELGE

NEERGELEGD

1' 2012 1 a. 09. 2012

TAATSBLAf 1 ~`

R ECHTBA~rKt]OPHANDE,-



Voor- tIIl1 11111 Ilt1l1I IflI 11lt1lHlU tII MUTE 28-p GISCH

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11 V hf ]lirJ

Ondernemingsnr : e o t3 083

Benaming

(voluit) : BOBETON

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Jan Borluutstraat 15 - 8790 Waregem

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van Meester Stephan MOURISSE, notaris met standplaats te Roesbrugge-Haringe, op 5 september 2012, aangeboden ter registratie op het registratiekantoor Poperinge, blijkt dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOBETON", met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/honderdste deel (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

1. rechtsvorm en naam: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "BOBETON".

2. zetel: De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te Waregem, Jan Borluutstraat 15.

3. duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

4. identiteit van de oprichters:

a/ De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JEMILA" met zetel te 8908 Vlamertinge (laper), Albrecht Rodenbachstraat 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister te leper onder nummer 0592.924.194, BTW-nummer BE0892.924.194,

opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Stephan Mourisse op 15 oktober 2007, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 oktober 2007, onder nummer 07157624,

alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door de heer Johan VANLOOT, hierna gemeld, handelend in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder, hiertoe benoemd in voormelde oprichtingsakte,

b/ De Heer VANLOOT Johan Jerome Gaston Cornelius, geboren te leper op 18 juni 1963, nationaal nummer 63.06.18-293.47, wonende te 8620 Nieuwpoort, Wolfsmelkweg 6,

Gehuwd met Mevrouw VERHAEGHE Christine Maria te leper op 30 augustus 1986 onder het gemeenschapsstelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor Meester Raymond DEEREN, destijds notaris te Roesbrugge-Haringe, op 28 augustus 1986, gewijzigd zonder wijzigingen aan te brengen aan het destijds gekozen stelsel ingevolge akte wijziging huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris op 9 juni 2005, sedertdien niet meer gewijzigd, aldus verklaard.

5.-6.-7. kapitaal  samenstelling  volstorting - bankattest

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één /honderdste deel (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volledig volstort door inschrijving in geld door voormelde oprichters ais volgt:

- De BVBA "JEMILA", voornoemd en vertegenwoordigd zoals voormeld, schrijft in op negenennegentig (99) aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00), hetzij honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel;

- De heer VANLOOT Johan, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, hetwelk hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 15.600,00).

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE23 0016 7854 5691 bij BNP Paribas Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 4 september 2012 afgeleverd bankattest, dat aan ondergetekende notaris werd afgeleverd en door here in zijn dossier bewaard zal blijven.

8, begin en einde boekjaar: Het boekjaar begint op één (1) januari van elk jaar en eindigt op éénendertig (31) december van hetzelfde jaar.

!.aanleggen reserves, verdeling vande winst en verdeling van het na vereffening. resterend saldo:

Op de laatste blz. van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

-) De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

-) Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

1 0.Bestuur:

-) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn "aandeelhouders, vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

-) De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk vcorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande,

-) Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, alsook kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

11.Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen,

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

12. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening ais in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen ais in samenwerking met derden:

1. De fabricatie van betonelementen en  producten, en in het algemeen, producten van de bouwnijverheid of aile materialen die door haar installaties kunnen worden geproduceerd, en alles wat er rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee heeft;

2. Vervaardigen van artikelen van beton voor gebruik in de bouw, zoals maar niet beperkt tot; bouwstenen, holle welfsels, betonklinkers, platen, buizen, palen, enzovoort;

3. De groot- en kleinhandel, de import en export, de levering en distributie van alle soorten betonproducten, bouwmaterialen en aanverwante artikels;

4, Algemene bouwonderneming, het plaatsen van scheidingswanden in beton of andere materialen, het uitvoeren van grond- en funderingswerken, het heien van palen en damplaten, versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes, betonboringen, trekken van sleuven en hakken van sleuven.

5. Onderneming voor betonpompwerken, het verpompen en verwerken van betonmortels en andere species, de productie en handel in diverse mortels, de vervaardiging van mortel;

6. Transport van alle bouwmaterialen en vervoer van stortklare beton, al dan niet zelf vervaardigd;

7. De studie, advies, bijstand en knowhow verlenen en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waar zij Competent is.

8. Vergunningen, octrooien, licenties, fabriekswerken en handelsfondsen aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen;

9. De aanneming en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, afwerkingen en voltooiingwerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen;

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, alsook het tot beschikking stellen van deze roerende of onroerende goederen aan haar zaakvoerder, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen,, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

13.Jaarvergadering

- De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om zeventien uur (17u); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

- De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

- Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

- Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere

vennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen, De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig

vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend, Hij kan die niet overdragen.

- De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

ALGEMENE BEPALING

Aile bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid,

OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist

OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt het artikel dienaangaande van het Wetboek van

vennootschappen toegepast.

OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend

door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid

van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van

de leg aten met betrekking tot deze aandelen.

KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van

toepassing en heeft de enige vennoot het voorkeurrecht.

ONTSLAG

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

CONTROLE

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in

de vennootschap.

ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot

worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze

formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar 2014.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de

vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

WOONSTKEUZE

Voor de uitvoering dezer verklaren de verschijners keuze van woonplaats te doen in zijn woonplaats.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur: de Heer Johan VANLOOT, voornoemd.

Is hier tussengekomen, de Heer Johan VANLOOT, voornoemd, die zijn voormelde aanstelling tot niet-

statutair zaakvoerder aanvaard en die verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het

uitoefenen van zijn mandaat.

BEZOLDIGING ZAAKVOERDER

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene

vergadering.

OVERGANGSREGELING ZAAKVOERDER

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat hij vanaf heden tot op de datum van

de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

i

Voor-

bejouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

 __\5.____

koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de enige vennoot en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

COMMISSARIS

Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, gezien de vennootschap er niet toe verplicht is. VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Titeca Henri Accountancy", met kantoor te 8800 Roeselare, Heirweg 198 en vertegenwoordigd door de Heer TITECA Emmanuel, geboren te Roeselare op 27 mei 1966, wonende te Roeselare, Claeyssensstraat 9.

FORMALITEITEN

Aan de zaakvoerder van onderhavige vennootschap wordt opdracht gegeven om een aandelenregister van de vennootschap aan te leggen waarin de gebruikelijke gegevens worden vermeld, als daar zijn de identiteit van de aandeelhouders van de vennootschap.

De inschrijvingen worden door de vennoot of zijn gevolmachtigde ondertekend. Van deze inschrijving worden aan de betrokken vennoot of zijn gevolmachtigde een certificaat overhandigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Stephan MOUR1SSE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Expeditie oprichtingsakte de dato 5 september 2012















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOBETON

Adresse
JAN BORLUUTSTRAAT 15 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande