BOCKET THUISVERPLEGING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOCKET THUISVERPLEGING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.381.774

Publication

08/10/2014
ÿþ Mod Ward S1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beha

aan

Belç

Staat

Iu11u1~u~imiig~~

1 1 3325

Ondernemingsnr : 0473.381.774

Benaming

(voluit) : BOCKET THUISVERPLEGING

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een BVBA

Zetel : 8940 Wervik, Nieuwstraat 40

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 30 augustus 2014

(neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

- het verslag van het bestuursorgaan met een toelichting over het voorstel tot ontbinding, waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd die niet meer dan 3 maanden voordien is vastgesteld, namelijk op 31 mei 2014.

- het verslag van de bedrijfsrevisor over de vermelde staat en met de melding of de toestand van de vennootschap op een volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de staat van activa en passiva en over de in de agenda aangekondigde verslagen. Elke vennoot erkent een kopie ontvangen te hebben van deze: documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 181, § 1, van: het Wetboek van Vennootschappen door de bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap! onder de rechtsvorm van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), de: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel te: 8560 Wevelgem, Kortrljkstraat 12), vertegenwoordigt en die aangeduid werd door het bestuursorgaan. Het: verslag dateert van 23 augustus 2014 en de conclusies luiden als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BV ovv BVBA BOCKET THUISVERPLEGING heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een tussentijdse staat van actief en passief per 31 mei 2014 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van' 437 596,66 EUR en een netto-actief t.b.v. 410.478,43 EUR.

Uit de ccntrolewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, onder voorbehoud van de niet-geboekte voorziening voor de kosten verbonden aan de beëindiging van de werkzaamheden zoals ereloon bedrijfsrevisor, ereloon vereffenaar, ereloon accountant, publicatiekosten, afrekening verzekerings- en andere contracten en werkingskosten tijdens de vereffening, t.b.v. 4.000,00 EUR én de niet aangelegde voorziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting over de periode lopende van 1 januari 2014 tot en met 31 mei 2014, ten belope van afgerond 10.000,00 EUR.

De realisatiewaarde van het rollend materieel is ons evenwel onbekend, doch zeker hoger dan de weerhouden boekwaarde ten belope van 0,00 EUR.

Rekening houdend met het netto-actief én de grootorde van de openstaande schulden van de vennootschap is de positieve afloop van de vereffening afhankelijk van het innen van een deel van de vordering in lopende rekening ten opzichte van de aandeelhouder (ten belope van minimaal 35.621,12 EUR, te verhogen met de roerende voorheffing op de liquidatiebonus) en/of het niet opvorderen door de schuldeisers van hun tegoeden op de vennootschap.

Ik dien verder een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele belastinglatenties naar aanleiding van eventuele fiscale controles.

Op de liquidatie-uitkering dient een roerende voorheffing ten belope van 10 % ingehouden te worden. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders.

Voormelde staat geeft, onder voormelde voorbehouden en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Wevelgem op 23 augustus 2014

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt de notaris-

minuuthouder, na onderzoek en vooraleer de algemene vergadering beslist tot ontbinding, het bestaan en de

externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181, §

1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

De notaris-minuuthouder neemt de volgende documenten in ontvangst

- het verslag van het bestuursorgaan, waaraan toegevoegd de bijhorende staat van activa en passiva,

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit dat de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een BVBA

"Bocket Thuisverpleging", met zetel in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen, afdeling leper, te 8940

Wervik, Nieuwstraat 40, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0473.381.774, ontbonden

wordt en in vereffening treedt vanaf heden.

De vennootschap bestaat vanaf heden enkel nog voor haar vereffening.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan

niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap moeten thans vermelden dat de vennootschap in

vereffening is.

DERDE BESLUIT  AANSTELLING VEREFFENAAR

1. De algemene vergadering besluit als enige vereffenaar te benoemen:

- mevrouw BOCKET Marie Bernadette Rita Isidore, geboren te Wijtschate op 18 augustus 1958, wonende te 8940 Wervik, Nieuwstraat 40.

De benoemde vereffenaar is alhier aanwezig en aanvaardt deze functie.

Deze benoeming gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van zijn benoeming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Kortrijk, overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Mevrouw Marie Bocket verklaart het volgende:

- zij werd niet veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen.

- zij is geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend.

zij werd niet failliet verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen.

- zij heeft geen gevangenisstraf, zelfs met uitstel, opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

De opdracht zal niet worden vergoed. De benoeming is voor onbepaalde duur.

De algemene vergadering benoemt bovendien, voor zoveel ais nodig, tot lasthebber ad hoc voor het indienen en ondertekenen van het verzoekschrift tot het bekomen van de bevestiging door de voorzitter van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de benoeming tot vereffenaar.

- mevrouw BOCKET Marie Bernadette Rita Isidore, geboren te Wijtschate op 18 augustus 1958, wonende te 8940 Wervik, Nieuwstraat 40.

2. Voor zover de benoeming tot vereffenaar van mevrouw Marie Bocket door de voorzitter van de rechtbank van koophandel niet zou bevestigd worden, besluit de algemene vergadering in subsidiaire orde om de heer LEROY Luc Esther Oscar, geboren te Wervik op 12 februari 1957, wonende te 8940 Wervik, Nieuwstraat 40, te benoemen tot vereffenaar (vervanger) van mevrouw Marie Bocket. De heer Luc Leray is hier aanwezig en aanvaardt deze functie.

Deze benoeming gebeurt tevens onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van koophandel te Kortrijk, overeenkomstig de bepalingen van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen,

De heer Luc Leroy verklaart tevens het volgende:

- hij werd niet veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen.

- hij is geen bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend,

- hij werd niet failliet verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen.

- hij heeft geen gevangenisstraf, zelfs met uitstel, opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailieerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

De opdracht zal niet vergoed worden. De benoeming is voor onbepaalde duur.

VIERDE BESLUIT  BEVOEGDHEDEN VEREFFENAAR

Voor- behouden aanvet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Al dan niet afzonderlijk handelend, heeft iedere vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van xijn mandaat. Meer bepaald kan iedere vereffenaar de rechtshan-delingen stelten zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaars, al dan niet afzonderlijk handelend, hebben de bevoegdheid om de ba-'ten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitsta% en rentevoet te loe'palen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen , van elle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle von-missen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en , te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door één vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaars worden ervan ontslagen inventaris op te maken, en mcgen zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer een plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de overblijvende vereffenaar voorlopig in de vacature voorzien, en de algemene vergadering der vennoten zal in haar eerstkomende zitting deze keuze bekrachtigen, of overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

VIJFDE BESLUIT  ONTSLAG BESTUURSORGAAN

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag onder opschortende voorwaarde dat de voorzitter

van de rechtbank van koophandel de benoeming van de voornoemde vereffenaar, bevestigt, van

- mevrouw BOCKET Marie Bernadette Rita Isidore, geboren te Wijtschate op 18 augustus 1958, wonende te

8940 Wervik, Nieuwstraat 40,

1 De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het voorbije boekjaar geldt als kwijting voor alle uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het voorbije boekjaar.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopende boekjaar geldt als kwijting voor alle uittredende zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar gestart op 1 januari 2013 tot op heden.

ZESDE BESLUIT OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN.

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan, met recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen besluiten en orn alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel,

_ aan de vereffenaar, met recht om afzonderlijk te handelen, tot uitvoering van de genomen besluiten en om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de vennootschap "Vandecasteele  Daels & Co, Accountants", met zetel te 8940 Wervik, Wervikstraat 15, vertegenwoordigd door de heer Luc Daels, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel

Opgemaakt te Menen op 26 september 2014.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

- vonnis van de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Ieper dd. 19 september 2014 dat de

aanstelling van de vereffenaar bevestigt.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2014 : IET000198
23/08/2012 : IET000198
05/09/2011 : IET000198
26/08/2010 : IET000198
28/07/2009 : IET000198
08/01/2009 : IET000198
13/08/2008 : IET000198
06/08/2007 : IET000198
12/07/2006 : IET000198
20/07/2005 : IET000198
28/09/2004 : IET000198
01/10/2003 : IET000198
03/09/2002 : IET000198
08/12/2000 : IEA004845

Coordonnées
BOCKET THUISVERPLEGING

Adresse
NIEUWSTRAAT 40 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande