BOEKHOUDING COUDEVILLE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOEKHOUDING COUDEVILLE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.611.491

Publication

25/04/2014
ÿþ ;11-."Ter Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II III II III IIII

*14088603*

Vo behe aan Belg Staat

II

leitnete me* van de

lecteink vik,./.;Ww.441dtil of

Ondernemingsnr : D 5 5-0 . À" it Ltcm Benaming

(voluit) BOEKHOUDING COUDEVILLE (verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijheid

Zetel 8430 Middelkerke, Leopoldlaan 202

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damne, notaris met standplaats te De Panne, de dato 9 april 2014, ter registratie aangeboden, dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende gegevens:

1/ OPRICHTSTER: Mevrouw COUDEVILLE Tania Gerda, boekhoudster, geboren te Brugge op één november negentienhonderd negenenzestig (nationaal nummer: 69.11.01-032,09), ongehuwd, wonende te 8431 Middelkerke, Spermaliestraat 31 bus 0201.

2/ RECHTSVORM EN NAAM: De vennootschap heeft de vorm van een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam: "BOEKHOUDING COUDEVILLE",

3/ ZETEL: 8430 Middelkerke, LeopoIdlaan 202.

4/ DOEL: De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

* De organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

*Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

*Het bepalen van resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

*Het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingsplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

*Studie-, organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden; ijurdische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

*De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel

*De vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

5/ DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6/ KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 18.600,00 en is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het is volstort ten belope van 2/3den, hetzij ten belope van E 12.400,00, door storting op een bijzondere rekening bij KBC BANK. Mevrouw COUDEVILLE Tania dient bijgevolg van haar inbreng van ¬ 18.600,00 nog ¬ 6.200,00 te volstorten.

71 BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer, zaakvoerder(s) die bevoegd zijn voor aile handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud van de bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt,

De meerderheid van de zaakvoerders moeten zelfstandige mandatarissen zijn individueel erkend door het BIBF en beantwoorden aan de vereisten van het Koninklijk Besluit de dato vijftien februari tweeduizend vijf.

Iedere zaakvoerder is individueel bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn ' geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

8/ ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de bijeenroeping,

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

9/ BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

10/ RESERVES BESTEMING VAN DE WINST: Jaarlijks wordt van de netto-winst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

11/ VEREFFENINGSSALDO: Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

12/ OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

- Eerste jaarvergadering: de eerste vrijdag van juni 2015 om 18 uur, in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald werd in de oproepingsbrief.

- Eerste boekjaar: vangt aan op heden om te eindigen op 31 december 2014.

- Benoeming niet-statutair zaakvoerder Mevrouw COUDEVILLE Tania (nationaal nummer, 69.11.01032.09), wonende te 8431 Middelkerke, Spermaliestraat 31 bus 0201  Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Commissaris., De oprichters hebben beslist voorlopig geen commissaris te benoemen.

- Overname verbintenissen: De oprichtster verklaarde dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend) Meester Serge VAN DAMME, notaris te De Panne

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd, 91412014

Op de laatste blz. van LIU( B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 30.08.2016 16531-0012-016

Coordonnées
BOEKHOUDING COUDEVILLE

Adresse
LEOPOLDLAAN 202 8430 MIDDELKERKE

Code postal : 8430
Localité : MIDDELKERKE
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande