BOEKHOUDKANTOOR DENYS

Divers


Dénomination : BOEKHOUDKANTOOR DENYS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 429.776.118

Publication

31/10/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onciernerningsnr : 0429.776.118

Benaming (voluit) : BOEKHOUDKANTOOR DENYS

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorrrt van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 5 bus 103

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING ONTBINDING EN VEREFFENING - ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 15:, juli 2014, geregistreerd te Brugge, "Pte kantoor 1 op 13 augustus 2014, Boek 284 Blad 89 Vak 1 Bladen Verzendingen 0 Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) P. BA(LLEUL, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte:: aansprakelijheid "BOEKHOUDKANTOOR DENYS", waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Henri: Lebbestraat 5 bus 103, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT - KENNISNAME STUKKEN

a) Voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passive van ; de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werden gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van een bedrijfsrevisor, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", niet zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de BVBA "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor:

- staat van activa en passive, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, de beer Piet Dujardin, vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BVBA BOEKHOUDKANTOOR DENYS heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een tussentijdse staat van actief en passief per 30 juni 2014 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 359.547,61 EUR en een netto-actief t.b.v. 359.547,61 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Blijkens de staat van activa en passiva opgemaakt overeenkomstig artikel 181 § 1 W. Venn. zijn er geen schulden ten aanzien van derden. Tevens werd ons door het bestuursorgaan van de vennootschap bevestigd dat er geen leveringen meer geweest zijn van goederen en diensten na 30 juni 2014 tot op heden, die nog niet werden betaald.

Op de liquidatiebonus dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten n.a.v. bodemsanering t.g.v. bodemverontreiniging gezien de bodemgesteldheid van het onroerend goed mij onbekend is.

ik dien tevens een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele BTW- en belastingcontroles.

Voormelde staat geeft, onder voormelde voorbehouden, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Wevelgem, 14 juli 2014

BVBA Bedriffsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin,

- -  - - " - .....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

NEERGELEGD

1 5 SEP. 2014

[Rechtbank van KOOPHANDEL GentnafffiLKORTRIJK

be a Br St

II

*14200120*

II

MONTE

24

BELGISCH

UR BLLL:,»

0- 2014 3TAATS8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

......

mod 11.1

vertegenwoordigd door dhr. Plat Dujardin."

b) Bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering verklaart in dit kader dat aan aile voorwaarden van voormeld artikel van het Wetboek van Vennootschappen is voldaan, zodat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan. Deze voorwaarden luiden als volgt:

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid.

2. Er zijn geen passive meer verschuldigd.

3. Alle vennoten dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen.

4. De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering neemt volgende besluiten:

1. De vergadering besluit om geen vereffenaar te benoemen.

2. De vergadering stelt op basis van de vereffeningsrekeningen, afgesloten op heden, vast dat de vennootschap geen openstaande schulden meer heeft.

3. De vergadering stelt vast dat beide vennoten van de vennootschap aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn en besluit om de procedure in één akte te voltrekken overeenkomstig de wet.

4. De vergadering besluit dal de terugname van het resterend actief zal gebeuren door de vennoten overeenkomstig het derde besluit hierna.

De vergadering besluit bijgevolg over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening, hetgeen door de hier aanwezige vennoten uitdrukkelijk wordt erkend.

DERDE BESLUIT - GOEDKEURING VERDELING NETTO LIQUIDATIESALDO EN TERUGNAME RESTEREND ACTIEF

De vergadering besluit om op basis van de vereffeningsrekeningen, afgesloten op heden, over te gaan tot toebedeling aan de vennoten van aile nog resterende activa welke zich thans in het patrimonium van de vennootschap bevinden, in verhouding met het aantal aandelen dat zij bezitten, onder last om elle eventuele nog opduikende vereffeningskosten en -lasten te dragen en te betalen in voormelde verhouding.

De vennoten hebben verzaakt aan de termijn voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen voor de neerlegging van voormelde rekeningen.

De toebedeling wordt tevens door de vennoten goedgekeurd.

De vergadering geeft vervolgens machtiging aan de zaakvoerder tot het indienen van de vereiste fiscale aangiften en de toebedeling aan de vennoten zoals voormeld, in voorkomend geval na inhouding door de vennootschap van de roerende voorheffing.

TOELICHTING MET BETREKKING TOT HET ONROEREND GOED

De vennootschap "BOEKHOUDKANTOOR DENYS" kocht ingevolge hierna vermelde akte het vruchtgebruik voor een duur van twintig (20) jaar, ingegaan op 20 november 2002, van het hierna beschreven goed:

GEMEENTE KNOKKE-HEIST

In een appartementsgebouw genoemd Residentie "Delphine I" en "Delphine II", Piers de Raveschootlaan 153, bekend op het kadaster onder Knokke-Heist/vierde afdeling/Knokke 1, sectie B, nummer 778/A, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van zeven are vijfendertig centiare (7a 35ca) :

1. Het APPARTEMENT genummerd "1.1" (één.één) gelegen kant Piers de Raveschootlaan 153-156 (Residentie Delphine Il) op de eerste verdieping (links van het gebouw) en begrijpende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom:

- op de eerste verdieping: inkom, woonkamer met terras, keuken met berging, cv, wc, stortbad,

slaapkamer 1 met badkamer, slaapkamer 2 met douchekamer en een doorlopend terras over de twee

slaapkamers;

- op de kelderverdieping: de privatieve KELDER "B 6" (B zes);

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

zevenentwintig/duizendsten (27/1 .000sten) in de gemeenschappelijke delen van het gebouw en van de

grond.

2. De AUTOSTANDPLAATS genummerd "11" (elf) gelegen kant Piers de Raveschootlaan 153/155: (Residentie Delphine li), op de kelderverdieping en begrijpende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke autostandplaats;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

vier/duizendsten (4/1.000sten) in de gemeenschappelijke delen van het gebouw en van de grond.

HERKOMST VAN EIGENDOM

Op de laatste blz. van Luik S vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Oblgisch

*Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig het voorgaande en in overeenstemming met de bepalingen opgenomen in: voormelde aankoopakte verleden voor notaris Vincent de Gheldere-Joos te Knokke-Heist op 25 november 2002, eindigt voormeld vruchtgebruik van rechtswege ingeval van ontbinding van de ; vennootschap.

Voorgaande heeft tot gevolg dat voormeld onroerend goed thans toebehoort aan de echtgenoten Denys  Planckaert, elk voor de helft in voile eigendom, met beding van aanwas ten voordele van de langstlevende onder hen.

VIERDE BESLUIT  BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER -KWIJTING

Ingevolge de ontbinding en sluiting van de vereffening van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van voornoemde zaakvoerder.

De vergadering besluit om hem kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat als zaakvoerder tot op heden.

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE DEFINITIEVE SLUITING VAN DE VEREFFENING De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zil besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden door de heer DENYS Jacques Georges, geboren te Waregem op achttien oktober negentienhonderd eenenvijftig (identiteitskaartnummer 591-2777439-43, ; nationaal nummer 51.10.18-233.77), die gelast wordt met de bewaring ervan, en dit op hierna vermeld adres, zijnde te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 6 bus 0103.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder en verslag van de

, bedrijfsrevisor, staat van activa en passive.

.. ^ + ---------- n -1 " '111 -------

mod 11,1

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 12.06.2013 13172-0489-009
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.05.2012, NGL 15.06.2012 12179-0034-009
10/04/2012 : KO111393
20/06/2011 : KO111393
11/06/2010 : KO111393
18/06/2009 : KO111393
19/06/2008 : KO111393
28/06/2007 : KO111393
27/06/2007 : KO111393
27/06/2005 : KO111393
23/06/2004 : KO111393
07/07/2003 : KO111393
01/01/1993 : KO111393

Coordonnées
BOEKHOUDKANTOOR DENYS

Adresse
Zetel: 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 5 bus 103

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande