BOERHAVE MANAGEMENT & CONSULTING SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : BOERHAVE MANAGEMENT & CONSULTING SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.739.166

Publication

26/01/2012
ÿþ.1` Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



~1:"'.r:,!f1.1%s~~::ü':r~" . ~ ._.

i~~1''~~ti~i5_ Y ~yç~" .L~rC" L~dyY~5.~~11QR1~77

~/i11:s~rYiVJla : :1 yy~ ilV 4Y`51.~1~~SJdl 16 JAN. 2012

veorit%

101

u

II

ber

aa

Be Star

08i `1-3.9 ,1b

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Boerhave Management & Consulting Services (verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Rousdammestraat 8, 8600 Diksmuide

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsakte van de gewone commanditaire vennootschap "Boerhave Management & Consulting Servicest" dd. 4 januari 2012.

Op 4 januari 2012 wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht. Haar naam luidt "Boerhave Management & Consulting Services".

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Rousdammestraat 8, 8600 Diksmuide. De vennootschap begint vanaf datum van oprichting en is opgericht voor onbepaalde duur.

De onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijke beherende vennoot is:

Boerhave Bart, Rousdammestraat 8, 8600 Diksmuide.

De gewone commanditaire vennootschap heeft als doel:

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het leveren van diensten onder de vorm van beheer (management), bestuur en advies, in de meest ruime betekenis, aan vennootschappen en alle andere ondernemingen en organisaties.

- Het verlenen van diensten inzake informatisering, het ontwikkelen, begeleiden, realiseren en opvolgen van informatieprojecten.

- De ontwikkeling, de aanpassing, de implementatie, de assemblage, het beheer en onderhoud, het herstel, de aankoop en verkoop, de distributie, de huur en verhuur, het in leasing geven en nemen van softwaretoepassingen en computer-, multimedia- en telecommunicatieprogrammatuur en apparatuur. - De ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van websites.

- De aankoop en verkoop, de distributie, de huur en verhuur, het in leasing geven en nemen van licenties, octrooien en auteursrechten.

- Het inrichten, uitgeven en distribueren van cursussen en het lesgeven in het algemeen.

- Onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven en nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht, erfpacht en vruchtgebruik, het doen bouwen en verbouwen en de renovatie evenals alle onroerende handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

- Onderneming in lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen, wat onder meer vervat de verwerving, de vervreemding, het beheer, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling in enerzijds installaties, machines, uitrusting, meubilair en rollend materieel en anderzijds concessies, octrooien, licenties, knowhow, merken en soortgelijke rechten, evenals alle andere roerende handelingen in de meest ruime betekenis.

- De vennootschap kan haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden.

- De vennootschap kan samenwerken met en participeren in ondernemingen van allerlei aard, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings en alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie-ervan.

Als zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur:

- Boerhave Bart, Rousdammestraat 8, 8600 Diksmuide.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer

zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij in college de vennootschap in en buiten rechte. "

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 3.000,00 EUR en dit door middel van inbreng in geld.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 01 januari tot op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en eindigt op 31 december 2013.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat. De jaarvergadering van vennoten wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni op de maatschappelijke zetel en dit voor de eerste keer in 2014.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Kurt Vandenberghe, SBB Accountants en Belastingconsulenten BV-CVBA, Kasteelstraal 30, 8600 Diksmuide, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te doen met betrekking tot het aanvragen van het ondernemingsnummer bij het ondernemingsloket.

Boerhave Bart.

Zaakvoerder-beherend vennoot

Voor-

behouden

aàn het

'Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOERHAVE MANAGEMENT & CONSULTING SERVICES

Adresse
ROUSDAMMESTRAAT 8 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande