BOETIEK TREND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOETIEK TREND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.304.360

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 01.08.2014 14383-0545-015
19/02/2014
ÿþmod 11.1

v beh

aa

Bel staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE ,VEEf7Gl;l,EGGIEft vAN I~t

12 -02" 2014

'ECHTBANK ~GGr~( F~ ~ ~RhANDf:17E

op: ~XMI4

LGISCH " :M. A"' Griffie Degrlffïer,

Ondernemingsnr : 0442.304.360

Benaming (voluit) : BOETIEK TREND

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Maalsesteenweg 317 GLV

8310 BRUGGE (Sint-Kruis)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING - NIEUWE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 29 januari 2014:

II De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de nominale waarde der aandelen af te schaffen zodat vanaf heden elk aandeel een breukwaarde van het kapitaal vertegenwoordigt,

I l/ De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten waarbij:

* besloten werd over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van negentigduizend euro (¬ 90.000,00);

* de vennoten het engagement aangingen om het netto-dividend, zijnde het uitgekeerd bedrag van negentigduizend euro (¬ 90.000,00) verminderd met de roerende voorheffing van 10% of negenduizend euro (¬ 9.000,00) hetzij netto éénentachtigduizend euro (¬ 81.000,00), onmiddellijk in te brengen in het kapitaal via een kapitaalverhoging door middel van inbreng in geld.

Voormeld stuk wordt door de voorzitter overhandigd aan de instrumenterende notaris die dit zal neerleggen en bewaren in zijn dossier.

I I II De vergadering beslist unaniem, ingevolge het voorgaande en onder de voorwaarden en bepalincten van nieuw artikel 537 WIB92, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van éénentachtigduizend euro (¬ 81.000,00), zijnde het netto-tussentijds dividend, om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 18.592,01) naar negenennegentigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (¬ 99.592,01).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch door het optrekken der fractiewaarde van de bestaande aandelen en dit gelet op intekening der bestaande enige vennoot in dezelfde verhouding als aandelenbezit vóór kapitaalverhoging,

Notariële verklaring_

Ondergetekende notaris heeft voorafgaand dezer gewezen op het Wetboek van vennootschappen inzake kapitaalverhogingen door inbreng in speciën en de vergoeding door aandelen conform zelfde Wetboek. Ondergetekende notaris acteert dan ook dat de algemene vergadering, heeft beslist geen nieuwe aandelen op naam te creëren, gezien de vennoten intekenen in compleet dezelfde verhouding zoals zij reeds vóór de kapitaalverhoging deel in het kapitaal hadden en bijgevolg enkel de fractiewaarde wordt opgetrokken per aandeel.

IV) Alle aanwezige vennoten, vertegenwoordigend de totaliteit van de momenteel in omloop zijnde aandelen, verklaren expliciet door het bestuursorgaan op de hoogte te zijn gebracht van de geplande kapitaalsverhoging via inbreng van geldspeciën en van het wetteliik voorkeurrecht dat zij terzake genieten inzake onderschrijving van deze kapitaalverhoging.

Zij verklaren, voor zoveel als nodig, ieder individueel te verzaken op uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze om hun wettelijk recht van bevoorrechte inschrijving uit te oefenen.

Dit echter voor zoveel als nodig gezien de hierna vermelde intekening volgens het huidig

1W1.0111111

3

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.i

VehoL c eUt' aan het Eeigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

nn

aandeelhoudersbezit.

VI Onderschrijving en kwijting.

A. INBRENG

De ONDERSCHRIJVING EN KWIJTING.

INSCHRIJVING

11 Mevrouw Isabelle Maréchal, geboren te Brugge op 24 maart 1975, echtgenote van de heer

Bart Vanquathem, wonende te Beernem, Beverhoutsveldstraat 54, verklaart in de vennootschap in te schrijven op tachtigduizend achthonderd tweeënnegentig euro (¬ 80.892,00) en behoudt haar zelfde aantal aandelen op naam, doch met verhoogde fractiewaarde.

21 Mevrouw Roza Vandierendonck, geboren te Brugge op 20 februari 1950, echtgenote van de heer Luc Beeckmans, wonende te Knokke-Heist, De Wielingen 23 bus 25, verklaart in de vennootschap in te schrijven op honderd en acht euro (¬ 108,00) en behoudt haar zelfde aantal aandelen op naam, doch met verhoogde fractiewaarde.

BI VERGOEDING

Deze inschrijving wordt bijgevolg niet vergoed door toekenning van nieuwe aandelen, doch vergoed door verhoging der fractiewaarde der in bezit zijnde aandelen der inschrijver.

Cl AANVAARDING

De hiervoor beschreven inschrijving wordt door de comparant, zijnde eveneens inschrijvende partij, aanwezig als gezegd, aanvaard en de vergadering besluit dienvolgens dat gezien er geen uitgifte nieuwe aandelen is, de fractiewaarde der reeds in bezit zijnde aandelen telkens wordt verhoogd zodat de huidige twee vennoten in dezelfde verhouding, als voordien het zelfde aantal aandelen bezitten, als volgt :

Mevrouw Isabelle Maréchal, voornoemd, behoudt haar zevenhonderd negenenveertig (749) aandelen op naam; en Mevrouw Roza Vandierendonck, voornoemd, behoudt haar één (1) aandeel op naam.

VI/ De vergadering stelt vast met algemeenheid van stemmen dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal thans gebracht is op NEGENENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN EUROCENT (¬ 99.592,01) vertegenwoordigd door zevenhonderd en vijftig (750) aandelen op naam, met een fractiewaarde van één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal.

VII/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het (oud) artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst om het in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhoging (zelfde artikel zal wel in gevolge het achtste besluit van huidige ° buitengewone algemene vergadering hernummerd worden):

ARTIKEL VIJF  Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal thans gebracht is op NEGENENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EEN EUROCENT (¬ 99.592,01) vertegenwoordigd door zevenhonderd en vijftig (750) aandelen op naam, met een fractiewaarde van één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal.

VIII/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de statuten aan te passen aan vorige beslissingen en aan de Euro, het Wetboek van Vennootschappen en de Wet op het Deugdelijk Bestuur en aanneming volledig nieuwe hemummerde statuten ais volgt;

STATUTEN

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de benaming "BOETIEK TREND".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8310 Brugge, Maalsesteenweg 317 GLV.

De vennootschap heeft als doel :

1. De kleinhandel in damesconfectie, in uitzet voor dames en meisjes, dameshoeden en . toebehoren voor dameshoeden, mercerie-artikelen;

2. Textielproducten, ongeacht de aard van de vezel, kledingstukken en linnengoed, schoenen, lederwaren, namaakjuwelen niet vervaardigd uit of met behulp van edele metalen, artikelen in metaal, glas, aardewerk, ceramiek, schilderijen, prenten, steendrukken, kaders, huishoudartikelen, elektrische apparaten en toebehoren;

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening en in naam van derden in de hoedanigheid van commissionair. Zij mag al deze verrichtingen doen, zowel in België, als in het buitenland.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, inschrijving, fusie, versmelting, of hoe dan ook.

Tevens mag de vennootschap het mandaat van bestuurder of vereffenaar in andere

Op de laatste biz van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

f&Voor- tLrt t ehoutdo

aan het aaelgisch Staatsblad

vennootschappen uitoefenen,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het kapitaal thans gebracht is op NEGENENNEGENTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EÉN EUROCENT (¬ 99.592,01) vertegenwoordigd door zevenhonderd en vijftig (750) aandelen op naam, met een fractiewaarde van één/zevenhonderdvijftigste van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Intern bestuur - collegiaal

De zaakvoerders zijn bevoegd om gezamenlijk alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een vergadering.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de zaakvoerders de taken onder elkaar verdelen.

De zaakvoerders kunnen gezamenlijk inzonderheid aan één of meer onder hen het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordiging - individueel

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van ' beschikking over de goederen van de vennootschap en om aile akten en daden te stellen en alle ; verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap, Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen gezamenlijk bepaalde machten overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoerder voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van zijn hoedanigheid.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen terzake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering

Op de laatste blz van LOKB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen*oordteien

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanweziaheidsliist bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het maatschappelijk jaar begint de eerste ianuari en eindfat de één en dertigste december van ieder jaar.

De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de eerste zondag van de maand juni. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar warden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 enfof 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

VOLMACHT

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, in algemene vergadering, verklaren hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan bvba ACCOUNTANTSKANTOOR VAN HOECKE, met zetel te 9880 Aalter Bosheide 51 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B,T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad,

Gert De Kesel, geassocieerd notaris

Neergelegd ; expeditie van de buitengewone algemene vergadering

`foor-

t ohoûder%

an het

:elgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tert aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam err handtekening

04/09/2013 : BG072739
01/08/2012 : BG072739
25/08/2011 : BG072739
09/09/2010 : BG072739
10/05/2010 : BG072739
02/10/2009 : BG072739
08/09/2008 : BG072739
03/09/2007 : BG072739
29/08/2006 : BG072739
05/10/2005 : BG072739
08/10/2004 : BG072739
16/06/2004 : BG072739
06/08/2003 : BG072739
26/07/2002 : BG072739
25/12/1990 : BG72739

Coordonnées
BOETIEK TREND

Adresse
MAALSESTEENWEG 317 8310 SINT-KRUIS

Code postal : 8310
Localité : Sint-Kruis
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande