BOFIN

Divers


Dénomination : BOFIN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 434.450.924

Publication

03/06/2014
ÿþOndernemingsnr : 0434.450.924

Benaming

(voluit) : BOF1N

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Woumenweg 124 8600 Esen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging ! Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester William de Sagher, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4, ondernemingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 20 mei 2014, blijkt

dat de buitengewone algemene vergadering van naamloze vennootschap "BOFIN" met zetel te 8600 Esen, Woumenweg 124, ingeschreven in het rechtspersonen register te Veurne onder nummer 0434.450.924, met eenparigheid van stemmen beslist heeft

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge bijzondere algemene vergadering de dato 12 mei 2014 werd beslist tot een tussentijdse dividenduitkering ten bedrage van in totaal vijfhonderd drieënzestigduizend euro (¬ 563.000,00), welke dividenduitkering kadert in de tijdelijke regeling opgenomen in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting.

De algemene vergadering stelt vast dat naar aanleiding van voormelde bijzondere algemene vergadering eveneens werd beslist dat het kapitaal van de vennootschap zal worden verhoogd door inbreng in speciën ten bedrage van voormeld netto-dividend.

TWEEDE BESLUIT

Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, bevestigt de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap aldus te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van voormeld tussentijds dividend, zijnde van vijfhonderd en zesduizend zevenhonderd euro (¬ 506.700,00) om het van driehonderd vierennegentigduizend honderd vijftig euro zeventig cent (¬ 394.150,70) te brengen op negenhonderdduizend achthonderd vijftig euro zeventig cent (E 900.850,70), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT

Aan de huidige aandeelhouders werd de mogelijkheid geboden deel te nemen aan deze kapitaalverhoging.

Zijn alhier tussengekomen, persoonlijk, dan wel bij monde van hun voormelde vertegenwoordiger, volgende aandeelhouders, welke hebben verklaard als volgt in te tekenen op voormelde kapitaalverhoging, conform de bepaling van het huidige artikel 6 van de statuten:

- de Heer Van Hecke Jan, voormeld, ten belope van tweehonderd tweeënzestigduizend achthonderd tweeënvijftig euro vijf cent (¬ 262.852,05);

- de Heer Van Hecke Wouter, voormeld, ten belope van eenentachtigduizend tweehonderd tweeëntachtig euro vijfenzestig cent (E 81.282,65);

- de Heer Van Hecke Koen, voormeld, ten belope van eenentachtigduizend tweehonderd tweeëntachtig euro vijfenzestig cent (¬ 81.282,65);

- Mevrouw Van Hecke Annelies, voormeld, ten belope van eenentachtigduizend tweehonderd tweeëntachtig euro vijfenzestig cent (¬ 81.282,65);

Het bedrag van voormelde stortingen werd vôôr het verlijden van deze akte gedeponeerd op een rekening

nummer BE07 0017 2556 8766 bij BNP Paribas Fortis.

Een bewijs hiervan werd aan de instrumenterende notaris overhandigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

22 ME) 2014

P W

AfeilURNE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VIERDE BESLUIT

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat ingevolge het voorgaande de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat de vennootschap ingevolge deze kapitaalverhoging aldus beschikt over een kapitaal van negenhonderdduizend achthonderd vijftig euro zeventig cent (¬ 900.850,70), vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd dertien (2.213) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/tweeduizend tweehonderd dertiende (112.213de) van het kapitaal.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorgaande boekjaren.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanneming van een volledig nieuwe tekst van de statuten, rekening houdende met onder andere voormelde beslissing, de huidige zetel en het feit dat er thans geen aandelen aan toonder meer bestaan in deze vennootschap.

Na de artikelsgewijze bespreking en goedkeuring, beslist de vergadering dat de nieuwe tekst van de statuten letterlijk zal luiden als volgt, hierna bij uittreksel weergegeven:

HOOFDSTUK 1 NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming « BOFIN ».

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Esen, Woumenweg 124.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel :

1.- Het rationeel en oordeelkundig beheer en behoud, in de ruimste zin van het woord, van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen. De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden wanneer deze een maximale waarde vertegenwoordigen, of wanneer gebiedende omstandigheden hiertoe dwingen.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot de aankoop, het opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van alle roerende en onroerende goederen.

2.- Voor eigen rekening of voor rekening van derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

3.- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisa'tie-ondernemingen.

4.- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrecht-'streeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

5.- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarde door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezen-lijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbeheer.

6.- Het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrecht-streeks, met haar maatschappelijk doel verband houden.

7.- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennoot-schap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Zij mag rechtstreeks of onrecht-'streeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven.

Artikel 4 - Duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK 2 KAPSTAAL - AANDELEN - OBLIGATIES

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderdduizend achthonderd vijftig euro zeventig cent (¬ 900.850,70).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd dertien (2.213) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/tweeduizend tweehonderd dertiende (1/2.213de) van het kapitaal.

HOOFDSTUK 3 BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 14 - Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast Wordt met de uitvoering van de opdraoht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 17 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukKelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 19 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van De Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2' van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK 4 ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

Artikel 20 - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op dertig december van ieder jaar om tien uur (14u),

Indien deze dag een zondag is, heeft de jaarvergadering de daarop volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist,

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

Artikel 21 - Oproeping

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda.

Artikel 22 - Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

ledere aandeelhouder, obligatiehouder warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling

Artikel 23 - Deponering van de effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld,

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd,

Artikel -24 - Vertegenwoordiging

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322 al. 2 B.W.) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 228 1 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering,

De raad van bestuur mag evenwel eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

HOOFDSTUK V BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - DIVIDENDEN - WINSTVERDELING Artikel 35 - Boekjaar -jaarrekening - jaarverslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 " van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 36 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplioht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

HOOFDSTUK VI ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 41 - Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog neet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

(... )"

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen. De vergadering verleent in het bijzonder aan het bestuursorgaan de machtiging tot betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

RAAD VAN BESTUUR

Dadelijk zijn de bestuurders in raad bijeengekomen en hebben zij kennis genomen van het ontslag uit zijn functie van gedelegeerd bestuurder, aangeboden door de Heer Philippe Vanlander, voormeld, zoals blijkt uit voormelde brief de dato 13 mei 2014.

De Raad van Bestuur beslist dan ook met ingang vanaf heden een einde te stellen aan het mandaat,van gedelegeerd bestuurder van de Heer Philippe Vanlander.

Dit besluit werd aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher

Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging.

Voorbehouden aan h,et Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

u

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2014 : VE031671
01/02/2013 : VE031671
15/02/2012 : VE031671
01/04/2011 : VE031671
22/04/2010 : VE031671
02/03/2010 : VE031671
02/03/2009 : VE031671
16/01/2008 : VE031671
15/01/2007 : VE031671
27/01/2006 : VE031671
09/11/2005 : IE031671
12/01/2005 : IE031671
03/03/2004 : IE031671
27/02/2004 : IE031671
15/04/2003 : IE031671
15/03/2002 : IE031671
10/03/2001 : IE031671
20/04/2000 : IE031671
26/01/1999 : IE031671
01/01/1997 : IE31671
01/01/1993 : IE31671
01/01/1992 : IE31671
15/10/1991 : IE31671
01/01/1989 : IE31671
25/06/1988 : IE31671

Coordonnées
BOFIN

Adresse
Zetel : Woumenweg 124 8600 Esen

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande