BOFISC HOUTLAND

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOFISC HOUTLAND
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.876.149

Publication

07/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15305972*

Neergelegd

02-04-2015

Griffie

0627876149

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Bofisc Houtland

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Meester Stefaan BUYLAERT, Notaris ter standplaats Torhout, vennoot en vaste vertegenwoordiger bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Notaris Stefaan Buylaert met zetel te Torhout, Oostendestraat 17, BTW 0845.061.030 RPR Gent (Oostende), op twee april tweeduizend en vijftien neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie.

Dat:

1) Er door:

1. De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROBAM, met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Tasscheweg 1B, BTW BE0896.033.936, RPR Gent (afdeling Kortrijk).

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Stefaan BUYLAERT te Torhout op 22 februari 2008, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 maart 2008 onder nummer 08037368. De statuten van de vennootschap werden voor het laatst gewijzigd blijkens akte verleden voor Stefaan Buylaert te Torhout op 29 september 2014, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 december daarna onder nummer 14222703.

Alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer VANDERPER, Brecht Joseph Alberik, geboren te Roeselare op 30 december 1980, wonende te 8800 Roeselare, Tasscheweg 1 B .

2. De heer VANDEWALLE, Jelle Arthur, geboren te Roeselare op 31 oktober 1988, ongehuwd, wonende te 8850 Ardooie, Rozenstraat 7.

Een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) Naam: Bofisc Houtland

3) Zetel: 8820 Torhout, Oude Gentweg 81

4) Doel:

De vennootschap heeft als burgerlijk doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden zowel in België als het buitenland de activiteiten vermeld in artikel 49 van de wet van 22 april 1999, zijnde: De organisatie van boekhouddiensten en raadgevingen daaromtrent.

Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen.

Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in door de wet bepaalde vorm. Het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingsaangelegendheden.

Studie, organisatie en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

Juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, kleine en middelgrote ondernemingen,

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Oude Gentweg 81

8820 Torhout

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

verenigingen zonder winstoogmerk, groepspraktijken, zelfstandigen, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van organisatie, administratie, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiders en werknemers.

De organisatie van ondermeer seminaries, opleidingen, studiedagen, conferenties, stages, ateliers, webinars, uitwisselingen en ontmoetingen betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De productie, het opstellen, de redactie, het drukken, de verdeling, het uitgeven, het verspreiden en promoten van publicaties, documenten en informatiedragers betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Het ter beschikking stellen aan derden van lokalen, materiaal en personeel.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop, de verkoop, het ter beschikking stellen, de bouw, verbouwingen, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkavelingen en, in het algemeen het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtsreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken en die in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de erkende boekhouder-fiscalist.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van het

doel.

De vennootschap kan ten gunste van vennootschappen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp en die in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de erkende boekhouder-fiscalist.

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5) Duur: onbeperkt

6) Kapitaal: twintigduizend euro (¬ 20.000,00) vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal werd volledig ingeschreven in geld en dit als volgt:

1/ De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROBAM, voornoemd, schrijft in op honderd (100) aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00);

2/ De Heer Vandewalle Jelle, voornoemd, schrijft in op honderd (100) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00).

7) Externe vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

8) Boekjaar:

Het boekjaar der vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar vangt aan zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, om te eindigen op eenendertig maart tweeduizend en zeventien.

9) De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van september om veertien uur en voor het eerst in tweeduizend en zeventien.

10) Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden

gereserveerd.

11) Vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

12) Aanstelling zaakvoerder:

Worden aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerders:

a/ De burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROBAM, voornoemd, alhier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer Brecht Vanderper, voornoemd, dewelke hierbij verklaart het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

b/ De Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap  VANDEWALLE JELLE met maatschappelijke zetel te 8850 Ardooie, Rozenstraat 7, BTW BE0556.836.517, RPR Gent (afdeling Brugge). Opgericht blijkens onderhandse akte de dato 11 juli 2014, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 augustus 2014, onder nummer 14149206.

Alhier vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger de heer Vandewalle Jelle, voornoemd, dewelke hierbij verklaart het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

13) Deponering van het gestorte kapitaal: ondergetekende notaris bevestigt dat de som van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis Bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 2 april 2015

Stefaan Buylaert

Notaris te Torhout

Coordonnées
BOFISC HOUTLAND

Adresse
OUDE GENTWEG 81 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande