BOFISC WEST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOFISC WEST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.513.247

Publication

04/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

verenigingen zonder winstoogmerk, groepspraktijken, zelfstandigen, privépersonen en instellingen, voornamelijk op het vlak van organisatie, administratie, financieel beheer, productie, ontwikkeling en processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiders en werknemers.

- De organisatie van onder meer seminaries, opleidingen, studiedagen, conferenties, stages, ateliers, webinars, uitwisselingen en ontmoetingen betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- De productie, het opstellen, de redactie, het drukken, de verdeling, het uitgeven, het verspreiden en promoten van publicaties, documenten en informatiedragers betreffende de onderwerpen vervat in het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- Het ter beschikking stellen aan derden van lokalen, materiaal en personeel.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop, de verkoop, het ter beschikking stellen, de bouw, verbouwingen, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkavelingen, en, in het algemeen het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken en die in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de erkende boekhouder-fiscalist.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van het doel. De vennootschap kan ten gunste van vennootschappen borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp en die in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de erkende boekhouder-fiscalist.

5/ Kapitaal.

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op twintigduizend euro nul cent (20.000,00 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één tweehonderdste (1/200ste) het maatschappelijk kapitaal. Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie.

6/ Maatschappelijk vermogen.

Volledig onderschreven en volledig volgestort in geldspeciën, als volgt : - de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Günther Mullier, voornoemd, tekent in op honderd (100) aandelen, hetzij voor tienduizend euro (10.000,00 EUR), - de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ROBAM, voornoemd, tekent in op honderd (100) aandelen, hetzij voor tienduizend euro (10.000,00 EUR). Zij volstorten deze aandelen volledig, zodat de vennootschap bijgevolg uit dien hoofde de beschikking heeft over een som van twintigduizend euro

(20.000,00 EUR).

7/ Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

8/ Bestuur - controle.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn. De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De zaakvoerders en meer in het algemeen alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor rekening van de vennootschap dienen te voldoen aan de voorwaarden die volgen uit de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen alsook de uitvoeringsbesluiten ervan.

§1.-Bestuursbevoegdheid.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist en behoudens de wettelijke bepalingen en (uitvoerings)besluiten betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouder-fiscalist, en behoudens deze bevoegdheden die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van boekhouder of met het voeren van de titel van boekhouder en/of boekhouder-fiscalist. In voorkomend geval bepaalt (bepalen) de zaakvoerder(s) de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies. §2.-Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van TIENDUIZEND EURO NUL CENT (10.000,00 EUR) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist.

Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2 van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

9/ Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde zaterdag van de maand november, om veertien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen. De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde zaterdag van de maand november van het jaar 2015 om veertien uur.

10/ Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgend jaar. Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

wordt afgesloten op 30 juni 2015.

11/ Bestemming van de winst - reserves.

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het overschot van de winst. In geval van verdeling, geeft elk aandeelrecht op een gelijk dividend.

12/ Verdeling van het netto - actief.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen ten laste van de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

13/ Benoeming van zaakvoerder(s).

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee (2).

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

1) " Günther Mullier ", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8890 Moorslede, Kouterweg 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent (Afdeling Ieper), onder nummer 0478.795.265.

Het bestuursorgaan van " Günther Mullier ", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, heeft de Heer MULLIER Günther aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van zaakvoerder door laatstgenoemde vennootschap in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " BOFISC WEST ".

De Heer MULLIER Günther, handelend in zijn gezegde hoedanigheid van enige en niet-statutaire zaakvoerder van " Günther Mullier ", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, verklaarde het voormelde mandaat van zaakvoerder in naam en voor rekening van de vennootschap " Günther Mullier " te aanvaarden.

2) " ROBAM ", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8800 Roeselare, Tasscheweg 1 B, ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent (Afdeling Kortrijk), onder nummer 0896.033.936.

Het bestuursorgaan van " ROBAM ", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, heeft de Heer VANDERPER Brecht, aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat van zaakvoerder door laatstgenoemde vennootschap in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " BOFISC WEST ".

De Heer VANDERPER Brecht, handelend in zijn gezegde hoedanigheid van enige en niet-statutaire zaakvoerder van " ROBAM ", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, verklaarde het voormelde mandaat van zaakvoerder in naam en voor rekening van de vennootschap " ROBAM " te aanvaarden.

De aldus benoemde zaakvoerders en vaste vertegenwoordigers verklaarden niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Philippe STOCKMAN.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

26/05/2015
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

ni

iuu

" 150739

Benaming : BOFISC WEST

Rechtsvorm : BV ovve BVBA

Zetel : R. Colaertplein 21 bus 3 8900 - leper

Ondernemingsnr : 0567513247

Voorwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van de BV ovve BVBA BOFISC WEST de dato 28/03/2015 blijkt de benoeming, met ingang vanaf 01/04/2015, als zaakvoerder van de vennootschap, van BV

ovve BVBA Bofisc Nieuwpoort, met als vaste vertegenwoordiger Günther Mullier.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Mutiler Günther

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

15/06/2015
ÿþ 7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111111111 í~NI~IIII~V~IWMIIW

" 15~eA1,1.

Benaming : BOFISC WEST

Rechtsvorm : BV ovve BVBA

Zetel : R, Colaertplein 21 bus 3 8900 - leper

Ondernemingsnr : 0567513247

Voorwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 0110812015 blijkt dat er werd beslist met, éénparigheid van stemmen dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst wordt naar 8900 - leper, Brugseweg 179

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Mullier Günther

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en haridteKening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BOFISC WEST

Adresse
RENE COLAERTPLEIN 21 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande