BOFISCAD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOFISCAD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.992.790

Publication

07/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsrnr : Benaming

(voluit) :

(verkuf}

Reciitsvorrn : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP MET DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel NIEUWE LANDING 12, 8908 IEPER (VLAMERTINGE)

(volledig adres)

Orderwar akte : OPRICHTING

Tekst

53fi992790

Bofiscad

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van de Putte te Poperinge op achttien juli tweeduizend dertien, geboekt te Ieper -- Kantoor POPERINGE De 19 JULI 2013. zeven blad(en) geen verz. Boek 5/450 blad 45 vak 09. Ontvangen : vijftig euro (50,00 ¬ ) De Ontvanger, DE EA INSPECTEUR AI (get.) LUDO ENGELS, blijkt

Oprichters-Vennoten :

- De Heer Depuydt Willy, wonende te Ieper (Vlamertinge), Nieuwe Landing nummer 12.

- Mevrouw Victoor Veerle, wonende te Ieper (Vlamertinge), Nieuwe Landing nummer 12.

Benaming :

Een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bofiscad".

Zetel :

Ieper (Vlamertinge), Nieuwe Landing 12.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van boekhouder en of boekhouder/fiscalist uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderdnegenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals alle werkzaamheden die ermee verenigbaar zijn en die inzonderheid verenigbaar zijn met het Reglement van Plichtenleer en deontologie vastgelegd door het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, en onder meer doch niet uitsluitend :

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het opénen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle belastingaangelegenheden;

Op de laatste blz. ven Luik B Ver17iE!ûeïi Recto l ;s3lli &r: P7ed3.^.~t,}`neid ven ce ir,sirvriienierende notaris, hetzij van de perSo(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : %am en har<dtecer.ng.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor. behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11; [ - vervolg Riad POF 11.1

- studie- organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden;

- juridische adviesverlening, in het bijzonder clan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen;

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;

- de vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist;

- het geven van onderwijs, seminaries en voordrachten, het publiceren van artikels en boeken dit alles binnen de in het doel vermelde vakgebieden;

- de vennootschap mag uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening het uit haar activiteiten voortkomende patrimonium in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden. Zij mag haar patrimonium uitbreiden door alle onroerende goederen, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, alle onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en alle roerende goederen als investering te verwerven, beheren, in stand houden en valoriseren; beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop, verhuring, uitrusting, verbouwing en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of

bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het vennootschapspatrimonium. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en fmanciële handelingen verrichten, zoals ondermeer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen. Dit alles met inachtneming van het voorgaande en in overeenstemming met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder en boekhouder-fiscalist.

De .vennootschap mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake. Duur :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) ieder.

Inbreng in geld :

- De Heer Willy Depuydt, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van negenduizend honderd euro (9.100,00 EUR), waarvoor hem éénennegentig (91) aandelen worden toegekend met een fractiewaarde van honderd euro (100,00 EUR).

- Mevrouw Veerle Victoor, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld voor een bedrag van negenduizend vijfhonderd euro (9.500,00 EUR),

~-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.



V Voor- Lit U- vervotg Mod P6F 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

waarvoor haar vijfennegentig (95) aandelen worden toegekend met een fractiewaarde van honderd euro (100,00 EUR).

De comparanten verklaren dat op ieder aandeel afgerond drieëndertig euro drieëndertig cent (33,33 EUR) gestort is, hetzij afgerond zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Bedrag van de nog niet volgestorte inbreng : twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE27 0017 0235 7373 bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis (kantoor Vlamertinge), zoals blijkt uit een door voormelde fmanciële instelling op zestien juli tweeduizend dertien afgeleverd attest, dat aan de akte werd gehecht.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering of door de oprichters in de oprichtingsakte benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Mevrouw Victoor Veerle, voornoemd, wordt benoemd tot statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie haar niet verboden is en verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel van de vennootschap, mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van boekhouder, boekhouder-fiscalist, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderdnegenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten, en behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder(s) kan (kunnen) volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van boekhouder, boekhouder-fiscalist.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van boekhouder, boekhouder-fiscalist.

In voorkomend geval bepaalt het bestuur de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die zijn verbonden aan deze functies.















4,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

gevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Voor- ttittr - vervolg Maa PAF 71.7

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. De algemene vergadering kan echter, bij eenvoudige meerderheid der stemmen, het bedrag der vaste of evenredige vergoedingen of zitpenningen vastleggen die zullen worden toegewezen aan de zaakvoerder(s) en die in voorkomend geval dienen te worden ingebracht in de algemene kosten onafhankelijk van alle eventuele vertegenwoordiging-, reis- en verplaatsingskosten.

Jaarvergadering :

De derde zaterdag van de maand december om negentien uur in de zetel van de vennootschap, en voor de eerste maal in tweeduizend veertien. Indien deze dag een feestdag is, zal de algemene vergadering plaatsvinden op de eerstvolgende werkdag.

Het recht tot deelname aan de algemene vergadering hangt af van de inschrijving van de houder van aandelen in het register der aandelen van de vennootschap, ten laatste drie dagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering.

Alle stemgerechtigde vennoten kunnen zelf of per volmacht, al dan niet gegeven aan een vennoot, stemmen.

De zaakvoerders) kan (kunnen) de vorm van de volmachten vastleggen en eisen dat ze worden neergelegd, op de door haar bepaalde plaats, en dit drie dagen voor de algemene vergadering.

Elke vennoot kan stemmen per brief door middel van een formulier met volgende vermeldingen: de voornamen en naam of de maatschappelijke benaming van de vennoot, zijn woonplaats of zijn maatschappelijke zetel, het aantal aandelen waarvoor hij per brief deelneemt aan de stemming, de agenda van de algemene vergadering, de stem zelf (voor of tegen elk van de besluiten) of de onthouding bij elk van de punten ervan en eventueel de geldigheidstermijn van het formulier. De handtekening onderaan dit formulier dient voorafgegaan te worden door de vermelding "gelezen en goedgekeurd".

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan tijdens de vergadering verdaagd worden voor drie weken door het bestuursorgaan, zelfs indien het niet om een uitspraak gaat over de jaarrekening. De tweede vergadering zal zich uitspreken over dezelfde agendapunten.

De formaliteiten waaraan werd voldaan om de eerste vergadering bij te wonen gelden eveneens voor de tweede.

Nieuwe volstortingen van aandelen kunnen worden uitgevoerd met het oog op de tweede vergadering, tijdens dewelke definitief uitspraak wordt gedaan.

Geen enkele algemene vergadering kan zich uitspreken over punten die niet vermeld staan op de agenda, behalve indien alle vennoten daar anders unaniem over beslissen.

Behoudens andersluidende bepaling in de wet worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat vertegenwoordigd is tijdens de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem. In geval van verwerving of het in pand geven door de vennootschap van haar eigen aandelen, wordt het stemrecht dat aan deze aandelen is verbonden, geschorst.

Wanneer de besluiten een statutenwijziging of een vervroegde ontbinding van de vennootschap als voorwerp hebben, dan kan de algemene vergadering slechts rechtsgeldig beraadslagen indien de voorgestelde wijzigingen uitdrukkelijk vermeld werden in de oproeping en indien de



























Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lu e, a - vervolg Mot Pte 11,1

aanwezige of vertegenwoordigde vennoten minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Geen enkele wijziging kan aangebracht worden indien deze niet goedgekeurd werd door minstens drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Onder voorbehoud van bijzondere regels, bepaald in deze statuten, beraadslaagt de algemene vergadering volgens de bepalingen zoals voorzien in de artikelen 275 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Ingeval het gaat om een benoeming waarbij geen enkele kandidaat de meerderheid der stemmen behaalt, wordt er overgegaan tot een tweede stembeurt tussen die kandidaten die de meeste stemmen behaalden. Bij staking van stemmen tijdens de tweede stembeurt wordt de oudste kandidaat verkozen.

De beslissingen van de algemene vergadering zijn verplicht voor alle vennoten, zelfs voor de afwezigen of dissidenten.

Boekjaar :

Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig juni tweeduizend veertien.

Reserves - Winstverdeling :

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Op deze winst wordt jaarlijks minstens één twintigste afgehouden dat is

bestemd voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds.

Deze heffing is niet meer verplicht indien het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal uitmaakt. Ze dient te worden hernomen indien de wettelijke reserve wordt aangetast.

De algemene vergadering die bij meerderheid van stemmen beslist, op voorstel van de zaakvoerder(s), zal een bestemming geven aan het saldo. Wijze van vereffening :

Na het vereffenen van alle schulden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houden de vereffenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het evenwicht door aile aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten laste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van de aandelen die in een hogere mate werden volstort.

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder alle maatschappelijke aandelen. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte oprichting en bankattest

WIM VAN DE PU1.f.

notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perse(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Befgisch

Staatsblad

26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 15.01.2016 16023-0020-010
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 17.12.2016, NGL 30.01.2017 17034-0337-012

Coordonnées
BOFISCAD

Adresse
NIEUWE LANDING 12 8908 VLAMERTINGE

Code postal : 8908
Localité : Vlamertinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande