BOMA VASTGOED

Divers


Dénomination : BOMA VASTGOED
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 464.496.970

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 18.07.2014 14314-0050-026
21/11/2014
ÿþM

i .

1J fi :~1 ~

Modword 99.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE RGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

G nt AideWi&stende

De-griffier

Ondememingsnr : 0464.496.970

Benaming

(voluit) : BOMA VASTGOED in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Zandvoordestraat 362, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

(uittreksel uit de Notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 10 oktober 2014 om 10.00 uur op de maatschappelijke zetel)

1, Onderzoek van het verslag van de vereffenaar met het oog op de sluiting van de vereffening.

De voorzitter legt het verslag van de vereffenaar voor samen met de vereffeningsrekeningen en de stukken tot staving in het kader van de vereffening van de vennootschap, De vennoten verklaren uitdrukkelijk dal zij dit, verslag en de rekeningen hebben kunnen nakijken. De vergadering heeft geen opmerkingen op dit verslag.

2, Onderzoek van het verslag van de commissaris met het oog op de sluiting van de vereffening.

De voorzitter legt het verslag van de commissaris voor conform artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen. De vennoten verklaren uitdrukkelijk dat zij dit verslag en de rekeningen hebben kunnen nakijken. De vergadering heeft geen opmerkingen op dit verslag.

3, Kwijting aan de vereffenaar en aan de commissaris.

Bij afzonderlijke stemming en met unanimiteit beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de vereffenaar, de heer Mark Newman, wonende te te 1251 EC Laren, Hoog Hoefloo 35, voor de uitoefening van zijn mandaat van vereffenaar, alsook aan de commissaris, de BV ovv CVBA Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Robert Boons, voor de uitoefening van zijn mandaat met het oog op de sluiting van de vereffening.

4, Sluiting van de vereffening

De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en dat de vennootschap met ingang vanaf heden

heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen;

worden bewaard op het volgend adres: 8400 Oostende, Zandvoordestraat 362.

De vergadering verklaart dat er geen gelden of waarden dienen te worden geconsigneerd bij de Deposito en:

Consignatiekas,

5.Volmacht ter vervulling van de formaliteiten t.o.v. het Rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Adriaan De Leeuw, Brusselse Steenweg 66, 1785 Merchtem of Ad-Ministerie BVBA, Brusselsesteenweg 70A, 1860 Meise, vertegenwoordigd door Adriaan De Leeuw, met mogelijkheid elk afzonderlijk op te treden en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mark Newman

vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd: beschikking Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Oostende de dato 8 september 2014 inzake goedkeuring verdelingsplan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 12.07.2013 13298-0049-028
15/03/2013
ÿþVoor-behoude, aan het Belglsct Staatsbla

mad 17,1

Luik B .1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iveaergelegu ter yfir7iti. vrat

rechtbank van ko I

Brugge  te Oosten

OP 0 MAART 2013

Ondernemingsnr : 0464.496.970

immun

Griffie 0e grrffIer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : BOMA VASTGOED

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Zandvoordestraat, 362

8400 Oostende

Onderwerp akte :ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zestien januari tweeduizend dertien, door Meester Denis; DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met., handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondememingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), dragende aan het slot volgend registratierelaas

Geregistreerd vier bladen, zonder renvooien, op het eerste Registratiekantoor van Vorst, op zeventien , januari tweeduizend dertien, boek 91, blad 64, vak 14. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger (getekend) VAN MELKEBEKE,

dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "BOMA' VASTGOED", waarvan de zetel gevestigd is te 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 362, volgende beslissingen, genomen heeft :

1° Ontbinding van de Commanditaire vennootschap op aandelen "BOMA VASTGOED", met,; maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 362 en haar invereffeningstelling, te rekenen; vanaf zestien januari tweeduizend dertien.

2° Ingevolge de beslissing tot ontbinding, ontslag van de hiernavolgende statutaire zaakvoerder:

- de vennootschap naar Nederlands recht "Mainfreight Netherlands Cooperatief U.A,", met ais vaste,; vertegenwoordiger de heer Newman Mark Daniel.

3° Schrapping van de tweede zin van de tweede alinea van artikel 11 van de statuten.

4° Benoeming ais vereffenaar :

- de heer NEWMAN Mark Daniel, wonende te 1251 EC Laren, Hoog Hoefloo 35.

De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast ; , De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek

" ; van vennootschappen,

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere: belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de: Vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn; machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de Vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen;

door de vereffenaar. "

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van; vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde,- maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van:: koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te:; vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening' dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

Op de laatste blz, van LuiL6-vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dient de vereffenaar, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de Vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft, Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap.

5° Wijziging van de statuten als volgt:

- vervanging van artikel 1 door de volgende tekst :

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen is in

vereffening. Haar benaming luidt "BOMA VASTGOED, in vereffening".".

- vervanging van artikel 4 door de volgende tekst :

"De vennootschap bestaat met ingang van zestien januari tweeduizend dertien enkel nog voor haar vereffening."

- vervanging van artikel 11 door de volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar, zijnde de heer NEWMAN Mark Daniel, wonende te 1251 EC Laren, Hoog Hoefloo 35."

- schrapping van artikelen 12, 13, 14 en 16.

- vervanging van artikel 15 door de volgende tekst

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan a11e zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt."

vervanging van artikel 17 door de volgende tekst

"Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.".

- vervanging van de woorden `de zaakvoerder', `de zaakvoerders' en 'het college van zaakvoerders' doorheen de statuten door het woord `de vereffenaar,

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-Ministerie", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van het bestuursorgaan én het verslag van de commissaris opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Brugge de dato 7 februari 2013 ter bevestiging van de benoeming van de heer Marc NEWMAN als vereffenaar, de gecoördineerde tekst van statuten).

Denis DECKERS

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



23/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 17.07.2012 12313-0015-030
07/11/2011
ÿþMoi 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~" 4`,.ç tV zti

!el% r:Ü>7~.':...'S~vi

. .' Y .~,+... , ~U:1 : 1"';' ' ,3'ïa.ic.a~.~ ~

Va beha aan Bek Staat ~l llI II tI iii lIII l lI 1 111

+11167279*









Ondernemingsnr : 0464496970

Benaming

(voluit) : BOMA VASTGOED

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 362

Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING -GRENSOVERSCHRlJDENDE FUSIE TUSSEN BOMA VASTGOED COMM.VA EN WIM BOSMAN INTERNATIONAAL BVBA - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

-BgIagenliij liët Bélgisch StaáfsbleT= U?I177' Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tien oktober tweeduizend en elf, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "BOMA; VASTGOED", waarvan de zetel gevestigd is te 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 362, hierna de; "overnemende vennootschap", volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Kennisname van:

a) het gemeenschappelijk fusievoorstel van 20 juli 2011 met betrekking tot de grensoverschrijdende fusie tussen de overnemende vennootschap en de vennootschap Wim Bosman Internationaal, naar Nederlands recht een besloten vennootschap (B.V.), en naar Belgisch recht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (B.V.B.A.) aldus hierna in deze akte ook "Wim Bosman Internationaal BVBA" genoemd), statutair gevestigd te 's Heerenberg (Nederland) en met zetel te 8400 Oostende (België), Zandvoordestraat, 362, hierna de "overgenomen vennootschap", opgemaakt overeenkomstig artikel 719 en 772/6 van het: Wetboek van vennootschappen en de overeenkomstig 2:312 en 2:333 d van het Nederlandse Burgerlijk` Wetboek;

b) het verslag van de zaakvoerder van de overnemende vennootschap met betrekking tot de grensoverschrijdende fusie tussen de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap, opgemaakt in toepassing van artikel 772/8 van het Wetboek van vennootschappen.

2/ Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op negentien juli tweeduizend en elf door de respectievelijke bestuursorganen van de overgenomen vennootschap en van de overnemende" vennootschap en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oostende op twintig juli tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee augustus tweeduizend en elf onder nummer 119219 en 119218 en dat eveneens werd neergelegd ten kantore van het handelsregister: van de Kamer van Koophandel voor Centraal Gelderland, Nederland, op vijfentwintig juli tweeduizend en elf.

3/ Goedkeuring van de verrichting waarbij de overnemende vennootschap de overgenomen vennootschap; bij wijze van een grensoverschrijdende fusie en een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna "de Fusie°) overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zoals blijkt uit de: jaarrekening van 31 december 2010 zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel en met alle; rechten en plichten over op de overnemende vennootschap.

- Ruilverhouding - Uitreiking/toekenning van nieuwe aandelen (art. 772/6 (b) W. Venn. - art. 2:325 NBW) Aangezien de overnemende vennootschap alle aandelen van de overgenomen vennootschap bezit, werden er in toepassing van artikel 726 van het Belgisch Wetboek van Vennootschappen geen aandelen geruild. De; ' overnemende vennootschap moet ingevolge de Fusie dus geen nieuwe aandelen toekennen en er moet bijgevolg geen verdere informatie worden gegeven omtrent de wijze van toekenning van nieuwe aandelen, hun ' winstgerechtigdheid en de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de: over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben.

- Datum per wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap vanuit boekhoudkundig standpunt` zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (art. 772/6 (f) W. Venn. -; art. 2:312 lid 2 subf NBW)

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2011 geacht boekhoudkundig; te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

Voorbehouden aan flet Belgisch Staatsblad

4/ Bijzondere volmacht werd verleend aan AD-Ministerie vertegenwoordigd door Adriaan de Leeuw, eik individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Er blijkt uit een akte verleden op tien oktober tweeduizend en elf, voor Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

" dat:

- er op datum van 19 juli 2011 een gemeenschappelijk voorstel voor een grensoverschrijdende fusie werd

opgesteld door de bestuursorganen van de vennootschap Wim Bosman Internationaal (ten aanzien van "

" Nederlandse doeleinden een BV en ten aanzien van Belgische doeleinden een besloten vennootschap met ; beperkte aansprakelijkheid), met zetel ten aanzien van Nederlandse doeleinden statutair gevestigd te 's ' Heerenberg (Nederland) en ten aanzien van Belgische doeleinden, met zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 362, met als rechtspersonenregister nummer 0459.850.472 hierna de "Overgenomen Vennootschap° en de commanditaire vennootschap op aandelen "BOMA VASTGOED" Comm. VA met zetel te 8400 Oostende, Zandvoordestraat, 362, en met als rechtspersonenregister nummer 0464.496.970, hierna de ' "Overnemende Vennootschap", opgemaakt overeenkomstig artikel 772/6 van het Belgische Wetboek van vennootschappen en artikelen 2:312 en 2:333 d van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek;

- de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap overeenkomstig artikel 77218 van het Belgische " Wetboek van vennootschappen op datum van 29 juli 2011 een omstandig schriftelijk verslag heeft opgesteld met betrekking tot de grensoverschrijdende fusie;

- er geen deskundigenverslag overeenkomstig artikel 772/9 van het Belgische Wetboek van vennootschappen diende te worden opgesteld aangezien het hier een met grensoverschrijdende fusie ' , gelijkgestelde verrichting betreft;

- een Nederlandse notaris, mr. Francisca Theodora Henriëtte van Loon - Vercauteren, te Rotterdam, op 30 augustus 2011 met betrekking tot de Overgenomen Vennootschap een pre-fusie attest heeft opgesteld, in uitvoering van artikel 10 van Richtlijn 2005/56/EG van 26 oktober betreffende grensoverschrijdende fusies van , kapitaalvennootschappen, hierna "de Richtlijn", en artikel 2:333i lid 3 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek, waaruit blijkt dat de aan de fusie voorafgaande handelingen en formaliteiten correct zijn verricht (een kopie van dit pre-fusie attest met bijlagen zal tezamen met een uitgifte van onderhavige akte ter griffie worden ; neergelegd);

- zoals blijkt uit het voormeld pre-fusie attest, voor gezegde Nederlandse notaris, mr. Francisca Theodora Henriëtte van Loon - Vercauteren, notaris te Rotterdam, op 30 augustus 2011 de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap Wim Bosman Internationaal BVBA werd gehouden - ten behoeve van Nederlandse doeleinden genaamd Wim Bosman Internationaal B.V. - en dat deze vergadering het fusievoorstel heeft goedgekeurd en haar instemming heeft betuigd met de verrichting waarbij de Overnemende vennootschap de Overgenomen vennootschap bij wijze van een grensoverschrijdende fusie overneemt en dit overeenkomstig aile voorwaarden en modaliteiten zoals voorzien in het voormeld fusievoorstel.

- de buitengewone algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap gehouden op heden, voorafgaandelijk dezer, het gemeenschappelijk fusievoorstel waarvan hiervoor sprake heeft goedgekeurd en heeft beslist om de fusie ingang te laten hebben op 1 september 2011;

- de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap gemeenschappelijke voorstellen van grensoverschrijdende fusie met gelijke strekking hebben goedgekeurd;

- en dit op grond van verklaringen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap, er geen regelingen met betrekking tot de medezeggenschap van de werknemers dienden te worden vastgesteld overeenkomstig de maatregelen genomen in uitvoering van $artikel 16 van de Richtlijn.

Op grond van het voorgaande en gevolg gevend aan het verzoek van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap stelt ondergetekende notaris overeenkomstig artikel 772/14 van het Belgische Wetboek van vennootschappen de voltooiing van de grensoverschrijdende fusie tussen de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap vast en dit, overeenkomstig de beslissing heden genomen door de buitengewone algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap, met ingang van 10 oktober 2011 om nul uur.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal d.d. 10 oktober 2011,

twee volmachten, een uitgifte van de vaststellingsakte met een kopie van het pre-fusie attest).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1" bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Bijlugeii isiràet B-~lgfsch StaxtsblacY - -6`i/i 1/2011- Anntres-$u Montttar trelge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/10/2011
ÿþf mm 2.1

X81 ~J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NeQergtátegC? ter griTiiG -vent tee

rechtbank v ;= opttandei Brugge  aideitnc, te Gostencs

°p 2 6 SEP. 2011

Griffie dé Or

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

1111111111111111 fli

*11150830*



Ondernemingsnr : 0464.496.970

Benaming

(voluit) : BOMA VASTGOED

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Zandvoordestraat 362, 8400 Oostende

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de schriftelijke eenparige besluitvorming van de vennoten de dato 18 augustus 2011:

De aandeelhouders beslissen om de burgelijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, kantoor houdende te 2140 Borgerhout, Joe Englishstraat 52, vertegenwoordigd door de heer Robert Boons, bedrijfsrevisor, te benoemen als commissaris voor een termijn van drie jaar met Ingang van 16 juni 2011, eindigend onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van de aandeelhouders, met betrekking tot het boekjaar eindigend op 31 december 2013, die gehouden zal worden In 2014.

Mainfreight Netherlands Codperatief U.A.

Statutair zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door

Mark Newman

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0464.496.970

Benaming

(voluit) : Borna Vastgoed

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen Zetel : Zandvoordestraat 362, 8400 Oostende

Onderwerp akte : Voorstel van grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

i&eaergeiego ter griffa

rechtbank van ko ...mandei Brugge  afde g te °tem

ryo 20 JUL 2011

GriffieOe greffer

De zaakvoerder legt een voorstel van grensoverschrijdende met fusie door overneming gelijkgestelde: verrichting neer in toepassing van artikel 772/6 en 772/7 van het Belgische Wetboek van vennootschappen en', Titel 2.7, afdeling 3A van Boek 2 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek,

Dit fusievoorstel voorziet in de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; naar Belgisch recht 'Wim Bosman Internationaal", met maatschappelijke zetel te Zandvoordestraat 362, 8400 Oostende, België, en met ondernemingsnummer 0459.850.472, ingeschreven in het rechtspersonenregister van: Oostende en ingeschreven in het Nederlandse handelsregister van de kamer van koophandel onder nummer 09043844, door de Commanditaire Vennootschap op Aandelen naar Belgisch recht "Borna Vastgoed", met maatschappelijke zetel te Zandvoordestraat 362, 8400 Oostende, België, en met ondernemingsnummer; 0464.496.970 en ingeschreven in het rechtspersonenregister van Oostende.

Wim Bosman Internationaal BVBA is opgericht naar Nederlands recht. Het kantooradres van de, verdwijnende vennootschap is op 27 december 1996 verplaatst naar België en de vennootschap wordt sindsien' beschouwd als een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam: "Wim Bosman' Internationaal" naar Belgisch recht. De zetelverplaatsing leidt tot de bijzonderheid dat de verdwijnende: vennootschap wordt beschouwd als een zogenaamde hybride vennootschap. Aangezien Belgisch recht de leer van de werkelijke zetel aanhangt, maar Nederland de incorporatieleer kent, is de verdwijnende vennootschap, onderworpen aan zowel Belgisch als Nederlands recht. Om de fusie ook effectief te laten zijn volgens: Nederlands recht, dient voldaan te worden aan de bepalingen van de grensoverschrijdende fusie gebaseerd op: Nederlands en Belgisch recht

"

Overeenkomstig artikel 2:316 van het Nederlands Burgerlijk Wetboek moet ten minste een van de te fuseren rechtspersonen, op straffe van gegrondverklaring van een verzet als bedoeld in het volgende lid, voor ieder& schuldeiser van deze rechtspersonen die dit verlangt zekerheid stellen of hem een andere waarborg geven voor: de voldoening van zijn vordering. Dit geldt niet, indien de schuldeiser voldoende waarborgen heeft of de: vermogenstoestand van de verkrijgende rechtspersoon na de fusie niet minder waarborg zal bieden dat de' vordering zal worden voldaan, dan er voordien is.

Tot een maand nadat alle te fuseren rechtspersonen de nederlegging van het voorstel tot fusie hebben aangekondigd kan iedere schuldeiser door een verzoekschrift aan de rechtbank tegen het voorstel tot fusie in: verzet komen met vermelding van de waarborg die wordt verlangd.

Voordat de rechter beslist, kan hij de rechtspersonen in de gelegenheid stellen binnen een door hem. gestelde termijn een door hem omschreven waarborg te geven.

Indien tijdig verzet is gedaan, mag de akte van fusie eerst worden verleden, zodra het verzet is ingetrokken' of de opheffing van het verzet uitvoerbaar is.

Schuldeisers van de Overgenomen Vennootschap kunnen kosteloos bijkomende en volledige informatie, krijgen aangaande de regelingen volgens welke hun rechten kunnen worden uitgeoefend, op de maatschappelijke zetel van deze vennootschap, Zandvoordestraat 362, 8400 Oostende, België.

Overeenkomstig artikel 684 van het Belgische Wetboek van vennootschappen kunnen, uiterlijk binnen twee

" maanden na de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de akten houdende vaststelling van de fusie, de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan de fusie of splitsing wier vordering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch  Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

" ontstaan is vóór die bekendmaking en nog niet is vervallen, zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee " strijdig beding.

De Verkrijgende Vennootschap waaraan deze schuldvordering is toegescheiden, en, in voorkomend geval, de ontbonden vennootschap, kunnen elk deze rechtsvordering afweren door de schuldvordering te voldoen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Indien geen overeenstemming wordt bereikt ot indien de schuldeiser geen voldoening heeft gekregen, wordt het geschil door de meest gerede partij voorgelegd aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de schuldplichtige vennootschap haar zetel heeft. De rechtspleging wordt ingeleid en behandeld zoals in kort geding; hetzelfde geldt voor de tenuitvoerlegging van de gewezen beslissing.

Onverminderd de rechten in de zaak zelve bepaalt de voorzitter de zekerheid die de vennootschap moet stellen en de termijn waarbinnen zulks moet geschieden, tenzij hij beslist dat geen zekerheid behoeft te worden gesteld gelet op de waarborgen en voorrechten waarover de schuldeiser beschikt of op de gegoedheid van de Verkrijgende Vennootschap.

Indien de zekerheid niet binnen de bepaalde termijn is gesteld, wordt de schuldvordering onverwijld opeisbaar. In dit geval zijn bij splitsing de Verkrijgende Vennootschappen hoofdelijk gehouden tot nakoming van deze verbintenis.

Schuldeisers van de Verkrijgende Vennootschap kunnen kosteloos bijkomende en volledige informatie krijgen aangaande de regelingen volgens welke hun rechten kunnen worden uitgeoefend, op de maatschappelijke zetel van deze vennootschap, Zandvoordestraat 362, 8400 Oostende, Belgie.

De vennootschap naar Nederlands recht met de rechtsvorm van een Codperatie U.A. "Mainfreight

Netherlands Codperatief U.A.", met als vaste vertegenwoordiger de heer Newman Mark.

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Vcor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 29.06.2011 11217-0513-030
16/05/2011 : ANA058054
08/06/2010 : ANA058054
25/08/2009 : ANA058054
04/05/2009 : ANA058054
23/09/2008 : ANA058054
24/07/2008 : ANA058054
01/08/2007 : ANA058054
03/01/2007 : ANA058054
01/08/2006 : AN331993
27/12/2005 : ANA058054
03/11/2005 : ANA058054
13/07/2005 : AN331993
20/08/2004 : ANA058054
08/01/2004 : ANA058054
03/10/2003 : ANA058054
20/01/2003 : ANA058054
10/09/2002 : ANA058054
13/11/1998 : AN331993

Coordonnées
BOMA VASTGOED

Adresse
ZANDVOORDESTRAAT 362 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : Zandvoorde
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande