BONDUELLE NORTHERN EUROPE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BONDUELLE NORTHERN EUROPE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 413.074.894

Publication

11/07/2014
ÿþVoorbehouden

[

aan het Belgisch  Staatsblad

mod 11,1

Lie 215 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111111121.nall

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van K000handel Gent

-2 JULI 2014

AgereEuRNE

Ondernemingsnr : 0413.074.894

Benaming (voluit) : Bonduelle Northern Europe

(verkort): #

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Amersveldestraat 211A,

8610 Kortemark

Onderwerp akte : NV: kapitaalswiiziging

Tekst:

"Bonduelle Northern Europe"

Naamloze vennootschap

8610 Kortemark, Amersveldestraat 21A

Ondernemingsnummer 0413.074.894

STATUTENWDZIpING

Er blijkt uit een akte verleden op vijfentwintig juni tweeduizend veertien voor Mij, Frederic Van Cauwenbergh, notaris te Edegem,te Edegem, ten kantore, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BONDUELLE NORTHERN EUROPE" met zetel te 8610 Kortemark, Amersveldestraat 21A, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0413.074.894 en bij de diensten van de BTW onder nummer 6E0413.074.894.

Op deze vergadering zijn alle aandeelhouders, die samen het ganse kapitaal vertegenwoordigen, geldig vertegenwoordigd; aldus kon deze vergadering geldig beslissen over de punten van de agenda.

Weergave van de beslissingen van de vergadering.

De vergadering heeft volgende besluiten genomen :

Eerste besluit - Kapitaalvermindering.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het

maatschappelijk kapitaal te verminderen met vijfendertig miljoen euro (C 35.000.000,00) om het van zesentachtig miljoen vierhonderd

" drieëntwintigduizend euro (¬ 86.423.000,00) op eenenvijftig miljoen vierhonderd drieëntwintigduizend euro (C 51.423.000,00) te brengen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het _maatschappelijk v_ermaggn.._ .........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van vijfendertig miljoen euro (C 35.000.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en geeft de raad van bestuur opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht, door de terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613 en 614 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede besluit - Aanpassing statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt, ten einde ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing:

ARTIKEL 5 - KAPITAAL: om het te vervangen door de volgende tekst

"1-let kapitaal is vastgesteld op eenenvijftig miljoen vierhonderddrieëntwintigduizend euro (C 51.423.000) en is verdeeld in vijf miljoen vijfhonderd vijftien aandelen (5.000.515) zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één / vijf miljoen vijfhonderd vijftienste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Derde besluit - Machtiging raad van bestuur.

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan de raad van bestuur de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten, alsook om de statuten te coördineren.

Vierde besluit - Volmacht KBO.

De vergadering beslist ais bijzondere gevolmachtigde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk "AD-MINISTERIE", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A,, diens zaakvoerders, bedienden en aangestelden, elk met macht afzonderlijk te handelen, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die podig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

Stemming.

Aile voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Sluiting van de vergadering.

De vergadering wordt gesloten om 18 uur.

KOSTEN.

De kosten, verbonden aan deze statutenwijziging worden geraamd op

zesduizend tweehonderdnegentien euro acht cent (C 6.219,08).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (get. K. Ducatteeuw)

Mee neergelegd: - afschrift

- gecoördineerde statuten

- volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.12.2013, NGL 24.02.2014 14048-0411-035
12/07/2013
ÿþ~

mati 11.1

Benaming (voluit) : Bonduelle Northern Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Amersveldestraat 211A

8610 Kortemark

Onderwerp akte : NV: kapitaalvermindering

Tekst

Bonduelle Northern Europe

Naamloze Vennootschap

8610 Kortemark Amersveldestraat 21/A

RPR Veurne 0413.074.894 - BTW BE 0413.074.894

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Frederic Van Cauwenbergh te Edegem op 27 juni 2013 dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BONDUELLE NORTHERN EUROPE". met zetel te 8610 Kortemark, Amersveldestraat 21A - Ingeschreven in het rechtspersonenregister Veurne onder nummer 0413.074.894 en BTW BE 0413.074.894.

Op deze vergadering zijn alle aandeelhouders, die samen het ganse kapitaal vertegenwoordigen, geldig vertegenwoordigd; aldus kon deze vergadering geldig beslissen over de punten van de agenda.

Weergave van de beslissingen van de vergadering. De vergadering heeft volgende besluiten genomen 1. Kapitaalvermindering.

a) Kapitaalvermindering met VIJFENVEERTIG MIDOEN VIJFHONDERD

ZEVENENNEGENTIG EURO TIEN EUROCENT (45.000.597,10) om het kapitaal te herleiden van honderd eenendertig miljoen vierhonderd drieëntwintigduizend vijfhonderd zevenennegentig euro tien eurocent (131.423.597,10) tot ZESENTACHTIG MIDOEN VIERHONDERD DRIEENTWINTIGDUIZEND EURO (86.423.000) door terugbetaling in geld aan de aandeelhouders naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. Deze kapitaalverminderinq zal van het gestort kapitaal worden afgehouden.

b) de terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid

hebben._geëist_ voor. de. schuldvor.deringen. die. op_ het ogenblik .van_de__- _-........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1 108 19*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr 9 0413.074.894

~- 3 iai 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

J 1 mod 11.1



Voor- ..

behouden aan hete Belgisch bekendmaking nog niet zijn vervallen. Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van bestuur slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de aandeelhouders niet zijn terugbetaald zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt.

Staatsblad De gelden zullen worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op datum die de raad van bestuur aan de aandeelhouders zal bekendmaken. De uitbetaling zal gebeuren door overschrijving vanuit een rekening van de vennootschap Bonduelle Northern Europe naar een door de aandeelhouder aangeduide rekening.

c) Aanpassing van de statuten om het kapitaal in overeenstemming te brengen met de kapitaalvermindering.

Artikel 5 der statuten zal voortaan luiden als volgt :

"Het kapitaal is vastgesteld op ZESENTACHTIG MILJOEN VIERHONDERD DRIEENTWINTIGDUIZEND EURO (86.423.000) en is verdeeld in vijf miljoen vijfhonderd vijftien aandelen (5.000.515) zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één / vijf miljoen vijfhonderd vijftienste van het kapitaal vertegenwoordigen."

d) Opdracht wordt door de algemene vergadering verleend aan de raad van bestuur om voormeld besluit tot kapitaalvermindering tot uitvoer te brengen.

KOSTEN.

De kosten, verbonden aan deze kapitaalvermindering worden geraamd op zesduizend honderd vijftien euro vierentwintig cent te verhogen met BTW hetzij duizend tweehonderd twintig euro achtenzestig eurocent ; aldus in totaal : zevenduizend driehonderd vijfendertig euro tweeënnegentig eurocent (¬ 7.335,92).





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (getekend K. Ducatteeuw)

Mee neergelegd gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2013
ÿþLeaik B

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod WarE 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

nt,,CE ^sElà-n- :.s ~......

13 JUNI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0413.074.894

Benaming

(voluit) : Bonduelle Northern Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Amersveldestraat 21A, 8610 Kortemark (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag, bevestiging en (her) benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 15 mei 2013:

"De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de heer Daniel Vielfaure, wonende te 625 Boulevard Dollard, Outremont, Québec, Canada, H2V3G4, als bestuurder van de Vennootschap met ingang van heden.

De algemene vergadering aanvaardt unaniem het ontslag van de heer Daniel Vielfaure met ingang vanaf heden, 15 mei 2013.

De algemene vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen dat de heer Christophe Bonduelle, wonende te Rue d'Hem 118, 59650 Villeneuwe d'Ascq, Frankrijk als bestuurder van de vennootschap herbenoemd werd door de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 12 juni 2009. De algemene vergadering bekrachtigt alle handelingen die sinds 12 juni 2009 gesteld werden door de heer Christophe Bonduelle in zijn hoedanigheid van bestuurder. Het mandaat van de heer Christophe Bonduelle zal eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2015.

De algemene vergadering beslist unaniem de heer Philippe Carreau, wonende te 27 Rue Leon Gambetta, 59000 Lille, Frankrijk, te benoemen als bestuurder van de Vennootschap met ingang van heden, 15 mei 2013. Zijn mandaat zal een einde nemen na de gewone algemene vergadering van aandeelhouders te houden in 2018. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn."

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 15 mei 2013:

"De Raad van Bestuur bevestigt het ontslag, met ingang vanaf heden, 15 mei 2013, van de heer Daniel Vielfaure wonende te 625 Boulevard Dollard, Outremont, Québec, Canada, H2V3G4, als voorzitter van de Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur bevestigt de benoeming, met ingang vanaf heden, 15 mei 2013, van de heer Christephe Bonduelle, wonende te Rue d'Hem 118, 59650 Villeneuwe d'Ascq, Frankrijk, als voorzitter van de Raad van Bestuur van de vennootschap, tot aan de algemene vergadering te houden in 2018. Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn."

Arnoldus Van Dongen,

Gedelegeerd bestuurder







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

B In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-- r~ MI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0413.074.894

Benaming

(voiu;t) : Bonduelle Northern Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Amersveldestraat 21A, 8610 Kortemark

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 13 december 2012:

"De algemene vergadering benoemt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Bedrijfsrevisoren-Réviseurs d'Entreprises" met maatschappelijke zetel te 1200 Brussel, Marcel Thirylaan 77 bus 4, ingeschreven in RPR te Brussel, onder het nummer 0428.837,889 en die aanduidt als vertegenwoordiger dhr. Lieven Acke als commissaris van de vennootschap voor de boekjaren eindigend op 30 juni 2013, 30 juni 2014 en 30 juni 2015."

Arnoldus Van Dongen,

Gedelegeerd bestuurder

Vc

behç

aar

Bel l

Staa

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 13.12.2012, NGL 24.01.2013 13016-0216-033
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.07.2012, NGL 31.07.2012 12370-0396-041
21/11/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2009, GGK 10.12.2009, NGL 15.11.2011 11609-0184-040
17/11/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2010, GGK 02.04.2011, NGL 14.11.2011 11607-0293-041
29/06/2011
ÿþmod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van.de akte - - -- - - .1.-~





II " U1A0Y9I73 J116111,11111

17 JUNI 2011

v~~~... : Griffie -

Ondernemingsnr : 0413.074.894

Benaming : Bonduelle Northern Europe

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Amersveidestraat 21 A

8610 Kortemark

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING van NV La Corbeille Groep

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Frederic Van Cauwenbergh, geassocieerd notaris te Edegem, in zijn hierna gemelde hoedanigheid en vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F. VAN CAUWENBERGH & K. DUCATTEEUW, geassocieerde notarissen" op 1 juni 2011, dat zijn bijeengekomen :

1. de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van NV "BONDUELLE NORTHERN EUROPE",met zetel te 8610 Kortemark, Amersveldestraat 21A -- RPR Veurne 0413.074.894 - BTW BE 413.074.894. - Hierna genoemd de OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

2. de buitengewone algemene vergadering van de vennoten en van de houders van

winstbewijzen aan toonder van NV "LA CORBEILLE GROEP", met maatschappelijke

zetel te 2235 Hulshout (Westmeerbeek), Stationsstraat 92 - BTW BE 0403.557.414 - RPR

Turnhout 0403.557.414. - Hierna genoemd de OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

De vergaderingen waren zo samengesteld dat beide vergaderingen geldig konden

beslissen.

Fusievoorstel.

de gezamenlijke raden van bestuur van de betrokken vennootschappen hebben op 11

maart 2011 een fusievoorstel opgemaakt, dat werd neergelegd op de bevoegde

rechtbanken meer dan zes weken vóór de huidige algemene vergadering, meer bepaald :

- te Veurne op 23 maart' 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het belgisch staatsblad onder i;

nummer 11050575. "

- te Turnhout op 23 maart 2011 gepubliceerd in de bijlagen tot het belgisch staatsblad

onder nummer 11050560.

Verslag raden van bestuur.

Vervolgens heeft elke raad van bestuur van de betrokken vennootschappen op 19 april

2011 een omstandig verslag opgesteld waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake

in artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen.

!i Verslag Commissaris.

De vennootschap " Mazars Bedriifsrevisoren BV CVBA, met zetel te Brussel, Gachardstraat

88_, vertegenwoordigd door de Heer Lieven Acke, heeft in zijn hoedanigheid van

!i commissaris van de naamloze vennootschap "BONDUELLE NORTHERN EUROPE" én

van de naamloze vennootsch p "LA CORBEILLE GROEP één schriftelijk verslag

opgesteld op 12 mei 2011 zoals bepaald in artikel 695 van het Wetboek van

Vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt :

"Besluit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mcd 2.1

Wij hebben onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de Controle van Fusie- en Spitsingsverrichtingen van Handelsvennootschappen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De waarde van de in de fusie betrokken vennootschappen, die aan de basis lag voor de bepaling van de ruilverhouding, is gelijk de waarde bekomen op basis van het (gecorrigeerd) boekhoudkundig eigen vermogen.

Op basis van onze werkzaamheden kunnen wij verklaren dat :

- de voorgestelde ruilverhouding is vastgesteld op basis een waarderingsmethode die steunt op het gecorrigeerd eigen vermogen van de vennootschappen NV BONDUELLE NORTHERN EUROPE en NV CORBEILLE GROEP.

- Deze methode in de gegeven omstandigheden passend en redelijk zijn.

- De toegepaste waardering leidt, na de in dit verslag beoogde verrichtingen, in fine tot de uitgifte van 545.700 nieuwe aandelen van de NV BONDUELLE NORTHERN EUROPE aan de aandeelhouders van de NV LA CORBEILLE GROEP, tegen afgifte van de bestaande 425.849 aandelen.

We attenderen erop dat de financiële gegevens die aan de berekening van de ruilverhouding ten grondslag liggen, gebaseerd zijn op een voorlopige staat van actief en passief op datum 30 juni 2010. Op basis van de staat van actief en passief op 30 juni 2010 dewelke in het omstandig verslag van de Raad van Bestuur van beide vennootschappen is opgenomen zou de ruilverhouding bij gelijkblijvende waarderingsmethoden en waarderingsfactoren 1,285876 bedragen in plaats van 1, 281441.

Gent, 12 mei 2011.

MAZARS Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Lieven Acke, bedrijfsrevisor."

Geen belangrijke wijzigingen sinds datum fusievoorstel.

De Raden van Bestuur van de vennootschappen, betrokken bij de fusie voorwerp van deze akte, hebben er zich van vergewist dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van de huidige algemene vergadering er zich in de activa en passiva van haar vermogen neen belannriike wijzigingen hebben voorgedaan.

Mededeling stukken.

Het fusievoorstel en voornoemde verslagen werden in de agenda van de algemene vergadering vermeld en kosteloos aan de aandeelhouders verzonden samen met de bijeenroeping voor deze vergadering.

Het fusievoorstel, de voormelde verslagen, een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van alle vennootschap betrokken bij de geplande fusie met de bijbehorende verslagen, werden in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de aandeelhouders gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand vôôr de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Ieder aandeelhouder kon hiervan kosteloos een afschrift bekomen.

Voorbehouden aan het eolgisch Staatsblad

BESLISSINGEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Na beraadslaging en punt na punt, telkens met eenparigheid van stemmen, zijn volgende beslissingen:

1°) Behandeling van het eerste agendapunt : de wettelijke vereiste stukken en verslagen.

Aangezien de aanwezigen erkennen een afschrift van de verslagen zoals aangeduid op de agenda te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, ontslaan de vergaderingen met eenparigheid, de voorzitter van het voorlezen van deze verslagen. Het betreft :

a. het voormelde fusievoorstel de dato 11 maart 2011.

b. het verslag opgesteld door de Raad van Bestuur van elke vennootschap, betrokken bij de fusie, op 19 april 2011 in overeenstemming met artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin de vermogenstoestand van de te fuseren vennootschappen wordt opgegeven en waarin, vanuit een juridisch en economisch oogpunt, worden toegelicht en verantwoord :

- de wenselijkheid van de fusie;

- de voorwaarden ervan,

- de wijze waarop ze wordt doorgevoerd en de gevolgen ervan;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



- de methoden volgens dewelke de ruilverhouding der aandelen is vastgesteld;

- het relatief belang gehecht aan de toegepaste methoden;

- het waarderingsresultaat waartoe elke methode komt;

- de eventueel opgerezen moeilijkheden en

- de voorgestelde ruilverhouding.

c. het verslag opgesteld op 12 mei 2011 door de commissaris van de naamloze vennootschap "Bonduelle Northern Europe" en door de commissaris van de Naamloze Vennootschap "La Corbeille Groep", in overeenstemming met artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

In dit verslag verklaart de commissaris dat de voorgestelde ruilverhouding naar zijn mening redelijk is en geeft hij aan met welke methode de voorgestelde ruilverhouding is vastgesteld en tot welke waardering elke gebruikte methode leidt. In zelfde verslag spreekt hij zich uit over de gepastheid van de gebruikte methode en over het relatief belang dat is gegeven aan de toegepaste methode bij de vaststelling van de daaruit voortgekomen waardering. De bijzondere aandacht van de algemene vergaderingen wordt gevestigd op de opmerking van de commissaris met betrekking tot de financiële gegevens die aan de berekening van de ruilverhouding ten grondslag liggen, welke gebaseerd zijn op een voorlopige staat van actief en passief de dato 30 juni 2010.

Op basis van de staat van actief en passief op 30 juni 2010 dewelke in het omstandig verslag van de Raad van Bestuur van beide vennootschappen is opgenomen zou de ruilverhouding bij gelijkblijvende waarderingsmethoden en waarderingsfactoren 1,285876 bedragen in plaats van 1,281441.

De algemene vergaderingen verklaren hiervan kennis te hebben en verklaren uitdrukkelijk akkoord te gaan met de ruilverhouding zoals deze bepaald is in het fusievoorstel.

2°) Behandeling van het tweede agendapunt: verslag van de raad van bestuur van NV La Corbeille Groep, opgesteld overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de dertigduizend (30.000) winstbewijzen aan toonder, destijds door La Corbeille Groep (toen nog "La Corbeille" genaamd) uitgegeven.

2.1 - Voorafoaandeliike uiteenzetting met betrekking tot de dertigduizend winstbewijzen aan toonder.

Bij akte verleden voor notaris Pierre Honorez te Tienen op 30 januari 1971 (gepubliceerd in de bijlagen tot het belgisch staatsblad van 20 februari 1971 onder nummer 539-2 ) werd het toenmalig bestaande kapitaal van achtenveertig miljoen belgische frank herleid tot nul frank en werden de op dat ogenblik bestaande dertigduizend maatschappelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde omgevormd in winstaandelen die geen kapitaal vertegenwoordigen.

Bij akte verleden voor notaris Erik Adriaenssens te Edegem op 2 juli 1996, gepubliceerd in de bijlagen tot het belgisch staatsblad van 30 juli 1996 onder nummer 469, werden de rechten verbonden aan deze winstbewijzen gewijzigd, hetgeen geresulteerd heeft in de huidige tekst van de artikelen 5 en 39, punt 1 der statuten van de vennootschap La Corbeille Groep.

2.1  Verslag van de raad van Bestuur van de vennootschap LA CORBEILLE GROEP, opgesteld overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen. Overeenkomstig artikel 5 en artikel 39.1 van de statuten geven voormelde winstbewijzen recht op een uitkering bij de verdeling na vereffening van de vennootschap ten bedrage van vierenzeventig eurocent (0,74) per winstaandeel.

Teneinde te vermijden dat de overnemende vennootschap nieuwe winstbewijzen zou dienen uit te geven, bestemd voor de actuele houders van voormelde winstbewijzen, stelt de raad van bestuur voor tot uitbetaling van de in artikel 39 der statuten voorziene uitkering over te gaan, dit met het oog op vernietiging van de bestaande 30.000 winstbewijzen. De raad van bestuur heeft dit voorstel omstandig verantwoord in een verslag, opgesteld conform artikel 560 Wetboek van Vennootschappen.

3°) Behandeling van het derde agendapunt : Beslissing mbt de uitbetaling van de 30.000 winstbewiizen aan toonder en de wiize van vemietiging van de winstbewijzen. 3.1 De houders van de dertigduizend winstbewiizen van LA CORBEILLE GROEP, hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, bevestigen uitdrukkelijk volledige kennis te hebben van voormeld verslag. Ze keuren het voorstel van de raad van bestuur tot

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

uitbetaling, desgevallend consignatie bij de Deposito & Consignatiekas, zoals hierna vermeld, gevolgd door de vernietiging van de desbetreffende winstbewijzen, goed. 3.2 De houders van de kapitaalaandelen van LA CORBEILLE GROEP, hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, bevestigen uitdrukkelijk volledige kennis te hebben van voormeld verslag. Ze keuren het voorstel van de raad van bestuur tot uitbetaling, desgevallend consignatie bij de Deposito & Consignatiekas, zoals hierna vermeld,

gevolgd door de vernietiging van de desbetreffende winstbewijzen, goed.

3.3 Wijze van uitbetaling.

De algemene vergaderingen beslissen eenparig hetgeen volgt :

Een houder van winstbewijzen van La Corbeille Groep richt uiterlijk op eenendertig oktober tweeduizend en elf (31.10.2011), aan de raad van bestuur van Bonduelle Northern Europe een schriftelijk verzoek tot uitbetaling van de aan hem/ haar toebehorende winstbewijzen a rato van vierenzeventig eurocent per winstbewijs. Voormelde raad van bestuur zal met de desbetreffende houder afspreken op welke wijze . enerzijds de afgifte van de desbetreffende originele winstbewijzen door de houder en . anderzijds de uitbetaling van de tegenwaarde van de desbetreffende winstbewijzen door Bonduelle Northern Europe

zal gebeuren.

3.4 Consignatie bij de Deposito & Consignatiekas.

De vennootschap "Bonduelle Northern Europe" verbindt er zich toe om per winstbewijs waarvoor op 31 oktober 2011 geen schriftelijk verzoek tot uitbetaling is meegedeeld aan de raad van bestuur van Bonduelle Northern Europe, een bedrag van vierenzeventig eurocent (0,74) te consigneren op de Deposito & Consignatiekas. Door deze consignatie voldoet de vennootschap "Bonduelle Northern Europe" aan al haar verplichtingen ten overstaan van de desbetreffende houder van winstbewijzen.

3.5 Vernietiging van de desbetreffende winstbewijzen.

- Uitbetaling op voormelde wijze door de raad van bestuur van Bonduelle Northern Europe aan elke houder van winstbewijzen die zich heeft aangemeld uiterlijk op 31 oktober 2011 of

- consignatie op de deposito- en Consignatiekas zoals hierboven vermeld van het bedrag van vierenzeventig eurocent per winstbewijs,

heeft tot gevolg dat deze winstbewijzen vennootschapsrechtelijk als vernietigd beschouwd worden.

Na voormelde handelingen gesteld door "Bonduelle Northern Europe" kunnen de houders van de winstbewijzen ten aanzien van de vennootschap "Bonduelle Northern Europe" geen rechten of plichten putten uit voormelde winstbewijzen.

4°) Behandeling van het vierde agendapunt: fusiebesluit.

De vergaderingen keuren, elk voor zich, het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Veurne en te Turnhout en betuigen hun instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "Bonduelle Northern Europe" bij wijze van fusie de naamloze vennootschap "La Corbeille Groep" overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, de vennootschap "La Corbeille Groep" zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel, over op de overnemende vennootschap "Bonduelle Northern Europe.".

Aldus beslissen de algemene vergaderingen uitdrukkeliik hetgeen volgt :

4.1 - de ruilverhouding van de aandelen.

De ruilverhouding van de aandelen van de in te brengen vennootschappen tegen aandelen van de overnemende vennootschap wordt bepaald op basis van een waardering zoals vastgelegd in het fusievoorstel :

De ruilverhouding ziet er alsvolgt uit :

één (1) aandeel van de naamloze vennootschap "LA CORBEILLE GROEP" geeft recht op één komma twee acht één vier vier één(1,281441) nieuwe aandelen van de naamloze vennootschap "BONDUELLE NORTHERN EUROPE".

Bij deze ruilverhouding wordt aldus ter vergoeding van 425.849 aandelen LA CORBEILLE GROEP bijgevolg VIJFHONDERD VIJFENVEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD (545.700) nieuwe aandelen BONDUELLE NORTHERN EUROPE NV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

uitgegeven.

4.2 de datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt vastgesteld op 1 JULI 2010. (één juli tweeduizend en tien)

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen gedaan door de vennootschap "La Corbeille Groep", komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

4.3 de datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 JULI 2010.

4.4 De toekenning van de nieuw uitgegeven aandelen in de overnemende vennootschap aan de aandeelhouders van de in te brengen vennootschap, zal geschieden door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap.

De inschrijvingen in het aandelenregister van de naamloze vennootschap BONDUELLE NORTHERN EUROPE zullen ondertekend worden door de gedelegeerde bestuurder van de vennootschappen betrokken bij de fusie namens de respectievelijk inbrengende aandeelhouders.

4.5 Bijzondere rechten en voordelen : er worden geen bijzondere rechten, toegekend aan de aandeelhouders van de in te brengen of overnemende vennootschap of andere personen. Er wordt geen opleg in geld toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan leden van de raad van bestuur van de betrokken vennootschappen.

4.6 KAPITAALVERHOGING.

De algemene vergadering van de vennootschap "BONDUELLE NORTHERN EUROPE" beslist met eenparigheid om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van VIER MILJOEN VIERENDERTIGDUIZEND NEGENHONDERD TWEEENZEVENTIG EURO ZEVEN EUROCENT (¬ 4.034.972,07) om het aldus te brengen van HONDERD ZEVENENTWINTIG MILJOEN DRIEHONDERD ACHTENTACHTIGDUIZEND ZESHONDERD VIJFENTWINT1G EURO DRIE EUROCENT (127.388.625,03) op HONDERD EENENDERTIG MILJOEN VIERHONDERD DRIEENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD ZEVENENNEGENTIG EURO TIEN EUROCENT (¬ 131.423.597,10) door uitgifte van VIJFHONDERD VIJFENVEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD (545.700) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten als hierboven gezegd.

Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden aandeelhouders van LA CORBEILLE GROEP op de wijze zoals hierboven gezegd.

4.7 Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap.

De vergaderingen hebben de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, "La Corbeille Groep" vastgesteld van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en van de wijze waarop het overgaat.

4.7.1 Algemene omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschappen, de naamloze vennootschap "La Corbeille Groep" op de overnemende vennootschap, omvat al haar activiteiten, haar clientèle, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Ten slotte omvat de vermogensovergang, welke geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan. Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en tegenover haar eigen organen en vennoten/aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

.Belgisch

Staatsblad

motl 2.1

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij

wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende

vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen toegestaan door de overgenomen vennootschap blijven

onverkort behouden.

4.7.2. Bijzondere omschriiving van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere

publiciteitsvoorschriften gelden.

4.7.2.1 Beschrijving van de onroerende goederen . De overgenomen vennootschap, NV "LA

CORBEILLE GROEP", is eigenaar van de hierna vermelde onroerende goederen, die

krachtens de goedkeuring van het fusievoorstel op de overnemende vennootschap, namelijk

de naamloze vennootschap "Bonduelle Northern Europe", overgaan:

4.7.2.1.1 GEMEENTE WESTMEERBEEK,

De blote eigendom op :

GEMEENTE HULSHOUT, tweede afdeling / WESTMEERBEEK

Een nijverheidsgebouw te Westmeerbeek, Stationsstraat nummer 92, volgens titel

gekend sectie B deel van nummer 59/M en thans volgens kadaster gekend sectie B

nummer 591P met een oppervlakte van 16.883 m2

4.7. 2.1.2. GEMEENTE HULSHOUT, tweede afdeling 1 WESTMEERBEEK.

De nijverheidsgebouwen op en met grond en alle verdere aanhorigheden te

Westmeerbeek, Stationsstraat 92, volgens kadaster gekend sectie B nummers : - 59/N

groot zeven hectaren drieëndertig aren drieënnegentig centiaren;

- 44/L groot vier are vijfennegentig centiaren;

- 44/K groot zes are vijfentwintig centiaren;

- 50/D/2 groot tachtig are negenentwintig centiare;

- 44/T groot drie are vijfendertig centiare;

- 60/Y groot eenenzeventig centiare;

- 601Z groot één are acht centiare;

- 63/K groot twee hectare zevenenzeventig are vijf centiare;

- 681F/2 groot één hectare zeventien are achttien centiare;

- 50/V/2 groot achtentwintig are tweeëdertig centiare.

5° ) Behandeling van het vijfde agendapunt: Wijziging van de statuten van de naamloze vennootschap "BONDUELLE NORTHERN EUROPE".

De vergadering besluit, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemende vennootschap "BONDUELLE NORTHERN EUROPE" als volgt te wijzigen: Artikel 5 der statuten wordt vervangen door :

" Het kapitaal bedraagt HONDERD EENENDERTIG MILJOEN VIERHONDERD DRIEENTWINTIGDUIZEND VIJFHONDERD ZEVENENNEGENTIG EURO TIEN EUROCENT (¬ 131.423.597,10J en is verdeeld in vijf miljoen vijfhonderd vijftien aandelen (5.000.515) zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één / vijf miljoen vijfhonderd vijftienste van het kapitaal vertegenwoordigen."

6°) Behandeling van het zesde agendapunt:

Gezien ingevolge deze fusie de vennootschap "LA CORBEILLE GROEP" ophoudt te bestaan, hebben de vergaderingen het ontslag van de bestuurders en gedelegeerde bestuurder van "LA CORBEILLE GROEP" en het einde van het mandaat van de commissaris van "LA CORBEILLE GROEP" genoteerd.

7°) Behandeling van het zevende agendapunt:

Machtiging is verleend aan de raad van bestuur van de overnemende vennootschap "BONDUELLE NORTHERN EUROPE" voor de uitvoering van de besluiten over voorgaande punten en voor:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot de aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap "LA CORBEILLE GROEP" die van rechtswege zal ophouden te bestaan.

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het . Belgisch Staatsblad

mod 2.1

vennootschap, in overeenstemming met wat voorafgaat;

- het nodige te doen in verband met de aantekening van de nieuw uitgegeven aandelen in het aandelenregister van de naamloze vennootschap "BONDUELLE NORTHERN EUROPE", waarbij bepaald wordt dat de inschrijving zal ondertekend worden door de gedelegeerd bestuurder van de overnememde vennootschap en namens de respectievelijk aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

8°) Behandeling van het achtste agendapunt: verwezenlijking van de fusie.

De vergaderingen van de vennootschappen, betrokken bij deze fusie hebben de fusie en

de beslissingen die daarmee verband houden, genomen én goedgekeurd.

Aldus stellen zij vast dat de fusie waarbij de vennootschap "BONDUELLE NORTHERN

EUROPE" de vennootschap "LA CORBEILLE GROEP" overneemt, is verwezenlijkt.

De vennootschap "LA CORBEILLE GROEP" houdt aldus op te bestaan.

De verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikel 117 en 120 van het Registratiewetboek, aan de vereisten gesteld in artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen en aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het BTW-wetboek en artikel 18 van het BTW-Wetboek van toepassing.

WETTIGH EIDSVERKLARING.

Overeenkomstig de bepaling van artikel 723 van het Wetboek van Vennootschappen heeft ondergetekende geassocieerde notaris, na onderzoek, te hebben vastgesteld dat de rechtshandelingen en formaliteiten, nodig om te komen tot een zowel extern als intern wettige fusieverrichting door de vennootschap vervuld werden, bevestigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

F. VAN CAUWENBERGH

Geassocieerd notaris te Edegem.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift akte

uittreksel

gecoordineerde statuten.

verslag raad van bestuur conform artikel 694 Wb Venn.

verslag commissaris conform artikel 695 Wb. Venn.

+ Voor-

. behouden

aan het

" " Belgisch t Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/04/2011
ÿþOndernemingsnr : 0413.074.894

Benaming

(voluit) : Bonduelle Northern Europe

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Amersveldestraat 21A, 8610 Kortemark

Onderwerp akte : Benoeming ! Ontslag bestuurders - Benoeming/ontslag gedelegeerd bestuurders - Herbenoeming commissaris

Uittreksel uiit de notulen van de buitengewone algmene vergadering van aandeelhouders gehouden op 8 november 2010

""De vergadering beslist eenparig het mandaat van de Mazars Bedrijfsrevisoren BCV, vertegenwoordigd door de heer L. Acke te verlengen voor een nieuwe periode van drie jaar, ingaand op 1 juli 2009 (boekjaar 2009, - 2010).

De vergadering beslist eenparig bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Leo Peeters, advocaat, Alfons. Gossetlaan 54 b11 te 1702 Groot-Bijgaarden, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en aanpassingen te doen van de gegevens van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en het Belgisch Staatsblad. Dienvolgens alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en; neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van huidig mandaat met belofte van bekrachtiging."

Uitreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 9 december 2010:

' "De vennootschap neemt kennis van het ontslag aangeboden door de heer Pierre Deloffre, met ingang van.

1 januari 2011. Zij bedank hem uitvoerig voor de bewezen diensten. De vergadering neemt tevens kennis van het ontslag aangeboden door de heer Thierry Ponthieu. Zij bedankt hem eveneens uitvoerig voor de bewezen, diensten.

Bij afzonderlijke stemming wordt met eenparigheid de heer Amoldus van Dongen, als bestuurder benoemd, vanaf 1 januari 2011, voor een mandaat van zes jaar, om te eindigen op 31 december 2016.

Bij afzonderlijke stemming wordt met eenparigheid de heer Daniel Vielfaure als bestuurder benoemd, met ingang van 1 januari 2011, om aldus het mandaat van de heer Deloffre te volbrengen. Zijn mandaat loopt tot 12, juni 2015.

De vergadering beslist deze mandaten niet te bezoldigen.

Bijgevolg is de raad van bestuur op 1 januari 2011, als volgt samengesteld:

- de heer Christophe Bonduelle (tot 2015)

- de heer Daniel Vielfaure (tot 2015)

- de heer Amoldus van Dongen (tot 2016)

De vergadering beslist eenparig bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Leo Peeters, advocaat, Alfons Gossetlaan 54 bi 1 te 1702 Groot-Bijgaarden, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en aanpassingen te doen van de gegevens van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en het Belgisch Staatsblad. Dienvolgens alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

2 8 MAART 2011 vannier»

I IIUIHhI I IllhiIIIIflIllhI

'11052687"

II

IA

N~RGELEGD TER GRIFFIE RECHTBANK VAN HOOPIIAIHDII, 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

" ."

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van huidig mandaat met belofte van bekrachtiging."

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 3 januari 2011

"De Raad van Bestuur benoemt eenpang de heer D. Vielfaure tot voorzitter van de Raad van Bestuur, voor de duur van zijn mandaat als bestuurder. Hij aanvaardt. De voorzitter heeft de bevoegdheden zoals bepaald in de statuten.

De Raad van Bestuur benoemt eenparig de heer A. van Dongen tot gedelegeerd bestuurder, voor de duur van zijn mandaat als bestuurder. Hij aanvaardt. De gedelegeerd bestuurder is belast met het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap, overeenkomstig en binnen de bepalingen van de wet en de statuten van de vennootschap. Hij heeft de bevoegdheid zijn machten te subdelegeren.

De Raad van Bestuur beslist eenparig bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Leo Peeters, advocaat, Alfons Gossetlaan 54 t'Il te 1702 Groot-Bijgaarden, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en aanpassingen te doen van de gegevens van de vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en het Belgisch Staatsblad. Dienvolgens alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van huidig mandaat met belofte van bekrachtiging."

Bij volmacht

Pieter Merckx

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

04/04/2011
ÿþMad 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.1I5l5,5

Ill

Ondernemingsnr : 0413.074.894

Benaming

(voluit) : BONDUELLE NORTHERN EUROPE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Amersveldestraat 21 A, 8610 Kortemark

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

NEERGELEGD TER GRIF FEE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 MARI 2011

columer$

De Raad van Bestuur legt een voorstel van fusie door overneming neer in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel voorziet in de overname van de naamloze vennootschap "LA CORBEILLE GROEP", gevestigd te 2235 Hulshout, Stationsstraat 92 en met ondememingsnummer 0403.557.414, door de naamloze vennootschap "BONDUELLE NORTHERN

EUROPE", gevestigd te 8610 Kortemark, Amersveldestraat 21 A en met ondernemingsnummer 0413.074.894.

Daniel Vielfaure Arno van Dongen

Voorzitter en bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 09.12.2010, NGL 25.02.2011 11046-0008-040
24/02/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN>~rEi4.'JMEN TER C}14,Ii+`FIE RECHTBANK VAN IïOC3FIiANDEL

I 4 FEB. 2011

VietntirgE

.

Ondernemingsnr : 0413.074.894

Benaming

(voluit) : BONDUELLE NORTHERN EUROPE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Amersveldestraat 21 A, 8610 Kortemark

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

II~V~II~IIIIYIIIU~N

" 11030471"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2011- Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur legt een voorstel van fusie door overneming neer in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel voorziet in de overname van de naamloze vennootschap "LA CORBEILLE GROEP", gevestigd te 2235 Hulshout, Stationsstraat 92 en met ondernemingsnummer 0403.557.414, door de naamloze vennootschap "BONDUELLE NORTHERN

EUROPE", gevestigd te 8610 Kortemark, Amersveldestraat 21 A en met ondernemingsnummer 0413.074.894.

Daniel Vielfaure Arno van Dongen

Voorzitter en bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 10.12.2009, NGL 28.01.2010 10029-0160-033
22/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 11.12.2008, NGL 09.01.2009 09011-0157-036
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 13.12.2007, NGL 25.02.2008 08040-0381-039
12/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 14.12.2006, NGL 02.02.2007 07033-0142-032
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 08.12.2005, NGL 30.12.2005 05915-0277-027
13/07/2015
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I`

in III

*15099993*

Ondernemingsnr : 0413.074.894

NEERGELEGD TER GR1FF)E Rechtbank van K000h nrtel Gent

-2 JULI 2015

Griffie

eli, iy /e;1 gi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Bonduelle Northern Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Amersveldestraat 21/A

8610 Kortemark

Onderwerp akte :NV: kapitaalswijziging

Tekst :

"Bonduelle Northern Europe"

Naamloze vennootschap

8610 Kortemark, Amersveldestraat 21A

Ondernemingsnummer 0413.074.894

BTW BE 0413.074.894

STATUTENWDZIGING

Er blijkt uit een akte verleden op vierentwintig juni tweeduizend vijftien !voor Frederic Van Cauwenbergh, notaris te Edegem, ten kantore, dat is

bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de naamloze i vennootschap "BONDUELLE NORTHERN EUROPE" met zetel te 8610

Kortemark, Amersveldestraat 21A, ingeschreven in de kruispuntbank voor ',ondernemingen onder nummer 0413.074.894 en bij de diensten van de BTW i onder nummer BE0413.074.894.

Op deze vergadering zijn alle aandeelhouders, die samen het ganse kapitaal vertegenwoordigen, geldig vertegenwoordigd; aldus kon deze vergadering geldig beslissen over de punten van de agenda.

Weergave van de beslissingen van de vergadering.

De vergadering heeft volgende besluiten genomen

Eerste besluit - Kapitaalvermindering.

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verminderen met vijfendertig miljoen euro (¬ 35.000.000,00) om het van eenenvijftig miljoen vierhonderd drieëntwintigduizend euro (¬ 51.423.000,00) op zestien miljoen vierhonderd drieëntwintigduizend euro (¬ 16.423.000,00) te brengen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige

ma den -van.de:vennoojssrhap,__-__-- - --. __- ....

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 41.1

Voor

behoUlden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaal-verlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van vijfendertig miljoen euro (¬ 35.000.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en geeft de raad van bestuur opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht, door de terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613 en 614 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede besluit - Aanpassing statuten aan de genomen besluiten.

De vergadering beslist de statuten aan te passen als volgt, ten einde ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing:

ARTIKEL 5 - KAPITAAL: om het te vervangen door de volgende tekst :

"Het kapitaal is vastgesteld op zestien miljoen vierhonderd drieëntwintigduizend euro (¬ 16.423.000,00) en is verdeeld in vijf miljoen vijfhonderd vijftien aandelen (5.000.515) zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één / vijf miljoen vijfhonderd vijftienste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Derde besluit - Machtiging raad van bestuur.

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan de raad van bestuur de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten, alsook om de statuten te coördineren.

Vierde besluit - Volmacht KBO.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk "AD-MINISTERIE", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, diens zaakvoerders, bedienden en aangestelden, elk met macht afzonderlijk te handelen, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Sluiting van de vergadering.

De vergadering wordt gesloten om 18 uur.

KOSTEN.

De kosten, verbonden aan deze statutenwijziging worden geraamd op

zesduizend negenhonderd zesenzeventig euro zevenendertig cent (¬ 6.976,37).



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (get. K. Ducatteeuw)



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notariis, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Mee neergelegd: - afschrift

-

gecoördineerde statuten

- volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

Voors.

behotiden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

05/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 09.12.2004, NGL 30.12.2004 04885-0065-025
11/08/2004 : ME054515
08/04/2004 : ME054515
18/02/2004 : ME054515
23/01/2003 : ME054515
22/01/2002 : ME054515
22/01/2002 : ME054515
26/08/2000 : ME054515
13/07/2000 : ME054515
14/02/1996 : ME54515
08/07/1993 : ME54515
13/07/1991 : ME54515
12/07/1986 : ME54515
01/01/1986 : ME54515
15/03/1985 : ME54515

Coordonnées
BONDUELLE NORTHERN EUROPE

Adresse
AMERSVELDESTRAAT 21A 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande