BONNEUX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BONNEUX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.302.523

Publication

22/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : oSEp â , ,

Benaming

(voluit) : "BONNEUX"

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

8510 Kortrijk (Marke), Cannaertstraat 56

Oprichting - Vaststelling statuten - Benoeming zaakvoerder

MONfTEL

11 -fl.

ELGISCN STANT;T,!

2 4, 12, 2012

RECI~~K KOOPHANDEL Ot-tTRIJK

R BEI CE

- 2073

*130 2733*

Hill

B

V( behc aar Belt Staa

r

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Uit een akte verleden voor Notaris Marleen VANDEWALLE te Wortegem-Petegem op 21 december 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat een Burg. Venn. ow BVBA werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTER : Dokter BONNEUX Roland Michel Paul Joseph, geneesheer-specialist anesthesie-reanimatie, wonende te 7760 Celles (Pattes), Sebles 28.

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap is een Burg. Venn. ow. BVBA met de naam "BONNEUX ".

3. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk (Marke), Cannaertstraat 56.

4. DOEL : ln binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van de anesthesie, reanimatie en pijnbestrijding dit door de enige vennoot rekening houdend met de Medische Plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, mats alle uit de medische activiteit voorvloeiiende uitgaven door de vennootschap warden vereffend.

Het doel kan onder meer bevatten:

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit; het organiseren van vervanging door confrater geneesheren met specialiteit; anesthesie, reanimatie en pijnbestrijding wanneer de geneesheer-vennoot onbeschikbaar is.

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief; gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot.

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken. - het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake anesthesie, reanimatie en pijnbestrijding en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten, in geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid, te worden bepaald.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen; afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden. De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De' vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandefijke goedkeuring door de Provinciale Raad van' de Orde van Geneesheren.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor 4tjehouden áan;tet Belgisch Staatsblad 5. DUUR ; De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6. KAPITAAL : Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op 18.600,00 EUR en is vertegenwoordigd door 1.200 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1200ste van het kapitaal vertegenwoordigen, De aandelen zijn op naam. De aandelen zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar ten titel. De uitoefening van de aan het aandeel verbonden rechten zijn geschorst zolang niet één enkel persoon ten opzichte van de vennootschap als eigenaar van de aandelen wordt aangeduid. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde eigendom of in gesplitste eigendom, namelijk in bloot-eigendom en vruchtgebruik, worden geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden. Deelbewijzen mogen ° slechts worden overgedragen aan een doctor in de geneeskunde, die in het kader van de vennootschap zijn geneeskunde zal uitoefenen. Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

7, SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL ; Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort als volgt; Dokter Bonneux Roland heeft ingeschreven op alle 1.200 aandelen voor een bedrag van 18.600,00 euro, volgestort ten belope van 12,400,00 euro, waardoor hem 1.200 aandelen als volgestort ten belope van 12.400,00 euro werden toegekend.

8. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is. De duur van het mandaat van zaakvoerder is niet onbeperkt. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht. De zaakvoerder. vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder, De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

Als niet-statutair-zaakvoerder voor de duur van haar medische activiteiten werd aangesteld: Dokter Bonneux: Roland die verklaard heeft te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

9.BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 april en wordt op 31 maart van het daaropvolgende kalenderjaar afgesloten. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 maart 2014.

10. JAARVERGADERING : Ieder jaar, de laatste donderdag van de maand september om achttien uur, heeft de jaarvergadering plaats op de zetel van de vennootschap, Indien de hierboven vermelde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

11. WINSTAANWENDING : Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden : 1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's; 2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd : expeditie; uittreksel.

(getekend) Marleen Vandewalle, Notaris











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 24.09.2015, NGL 29.09.2015 15610-0072-009

Coordonnées
BONNEUX

Adresse
CANNAERTSTRAAT 56 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande