BONWA, AFGEKORT : BONWA

Société en commandite simple


Dénomination : BONWA, AFGEKORT : BONWA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 632.761.583

Publication

29/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Datum van oprichting : 25 juni 2015

2. De naam van de vennootschap luidt Bonwa en de vorm is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Sint-Andries, Kosterijstraat 12

4. Het doel van de vennootschap is : de vennootschap heeft een handelsdoel.

Het voorstellen aan de directie van de Opdrachtgever van gegevens en adviezen met betrekking tot de marktsituatie en de producten, de concurrentie, de mogelijkheden voor het verwerven van een groter marktaandeel, de diversificatie, de verbetering van verkooptechnieken en de uitwerking van publiciteitscampagnes voor de onderneming.

Het organiseren van de operationele werking van de afdeling en zijn medewerkers: planning, verlofregeling, werkingsnormen, administratie.

Het stroomlijnen van de Sales afdeling: ontwikkeling van de gestandaardiseerde werkwijzen, het implementeren van een rapporteringstool en CRM-systeem.

Het voorleggen van strategische voorstellen en commerciële plannen voor de onderneming.

De uitvoering van de algemene beleidsopties aangenomen door de raad van bestuur, inzonderheid met betrekking tot de commerciële activiteiten.

Het verlenen van bijstand aan de directie van de Opdrachtgever met bettrekking tot de coördinatie van de verkoop politiek en de commercialisatie van de onderneming.

Het leggen van contacten en het zoeken naar nieuwe producten.

Het prospecteren van nieuwe markten.

Het verlenen van consultancy en advies.

Het plannen en ondersteunen van business development.

De vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

De vennootschap mag op treden als vereffenaar van andere vennootschappen;

I. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : BONWA

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : BONWA

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kosterijstraat 12

*15310727*

Luik B

8200

België

0632761583

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Brugge (Sint-Andries)

Griffie

Neergelegd

25-06-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. De duur van de vennootschap is onbeperkt.

6. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 1.000,00 euro.

7. De samenstellig van het kapitaal bestaat uit aandelen van 10,00 euro elk.

8. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt van de oprichting tot 31 december 2016.

9. De leiding van de vennootschap berust op een statutair benoemde zaakvoerder. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Als statutair zaakvoerder treedt op Dhr. Ward Bonduel.

10. Er worden geen commissarissen aangewezen.

Ward Bonduel.

Zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BONWA, AFGEKORT : BONWA

Adresse
KOSTERIJSTRAAT 12 8200 SINT-ANDRIES

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande