BOO SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOO SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.556.880

Publication

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 13.12.2013 13688-0077-013
23/10/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

lu bier = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dor RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AfdMing Brugge) op:

,12 OKT. 2012

Grif íi

11\9119eAel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : u u () y o

Benaming (valut) : BOO SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Zeedijk 606 bus 6 te 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op elf oktober; tweeduizend en twaalf, blijkt hetgeen volgt:

1) De Heer Blommaert Dirk Remi Aimé (Identiteitskaart nummer 590-6910745-06 - Rijksregister nummer,; 64.07.09-099.54), geboren te Sint-Niklaas op negen juli negentienhonderd vierenzestig, wonend te 9100;, Sint-Niklaas, Parklaan 65, heeft een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder;! de benaming "BOO SERVICES", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist, ;i Zeedijk 606 bus 6.

;; 2) De vennootschap heeft tot.doel:

;i I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VÀN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN';

1. Alle activiteiten die samenhangen met de landbouw, bosbouw en onderhoud van tuinen. Die activiteiten ;; omvatten onder meer (niet beperkend opgenoemd): het huren en verhuren van gronden voor de land-, tuin- en:; bosbouwactiviteiten. De exploitatie van bossen, tuin- en landbouwbedrijven. Het telen van hout, aanplanten,; beplanten, verplanten, uitdunnen en in stand houden van bossen, tuinen en andere. Het ontwerpen, aanleggen; en onderhouden van tuinen, velden, pleinen, parken en vijvers. Het kweken, selecteren, aankopen en verkopen t van zaden en planten, het snijden en snoeien van planten en bomen en het uitvoeren van alle land-, bos- en;, tuinbouwwerken. Het kopen, verkopen, huren en verhuren van aile land- bos- en tuinbouwmachines. De handel;;

Il in zaden, bloemen en planten, tuingereedschap, tuinuitrusting, in land- en tuinbouwmachines en materieel. 3I

2. Renovatie van en projectontwikkeling in onroerend goed en afgeleide werkzaamheden. Het toestaan van,; zakelijke rechten op haar onroerende goederen. Projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van en de :! renovatie van: woningbouw, residentiële appartementsbouw, commerciale, en industriële centra, hotels,;; industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra en dergelijke. Het voeren van alle,; diensten inzake promotie en renovatieprojecten en dit in de meest ruime zin van het woord.

3. Algemene aanneming van bouwwerken met inbegrip van coördinatie van onderaannemingen. Het,; aannemen, uitvoeren of laten uitvoeren van: grondwerken, wegenwerken, rioleringswerken, aanplantingen,;, boringen, peilingen en uitdiepingen, funderingswerken, draineringswerken, niet-metalen kunstwerken,;; algemene bouwwerken, bekisting- en ijzervlechtwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van;; gevels, slopingswerken, plaatsen van afsluitingen, dakbedekkingswerken met asfalt en teer, droogmaken van;; gebouwen, leggen van tegelvloeren en mozaiek en alle andere muur- en vloerbekledingen, warmte-

I! geluidsisolering, plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken, steenhouwen, marmerwerken, plaatsen! I van sierschouwen, leggen van parketvloeren, timmer -en schrijnwerken, bedekken van gebouwen, plaatsen van,; ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, idem in diverse kunststoffen, plaatsen van ruiten, glas en;= gekleurde ramen, schilderwerken, behangen en garneren, plaatsen van centrale verwarming, elektrische.; installaties, metaalconstructies, de coördinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord.

; 4. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

15. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen oft ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen l?

ondernemingen. 6. Net waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

voor-

behrvuden aan het Belgisch

Staatsblad



7, Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

8, De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen,

TI. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten,

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan Ieningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

3) De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

4) Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénentwintig miljoen honderd en achtduizend euro (¬ 21.108.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door éénentwintigduizend honderd en acht (21.108) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/éénen-twintigduizendhonderd en achtste (1/21.10851) van het kapitaal vertegen-woordigen.

5) Op de kapitaalaandelen wordt als volgt a pari ingeschreven:

Inbreng in natura van aandelen

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng door de heer Dirk Blommaert van de hierna vermelde aandelen:

27.877 aandelen van categorie A en 1.900 aandelen van categorie B in de Nv O. BLOMMAERT -- VAN

GOEY, met zetel te 9140 Temse, Wilfordkaai 43, ondernemingsnummer 0408.342.779, RPR Dendermonde

(waarvan de werkelijke waarde £ 6.960.100,00 bedraagt).

Het kapitaal van de Nv O. Blommaert  Van Goey bedraagt TWEE MILJOEN



Bijlagen1ii liet Relgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

beiyouden aan het Belgisch

Staatsblad

Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

"lejlagenTi j Tiëïgëlgiscli

mod 11.1

VIERHONDERDTACHTIGDUIZEND EURO (E 2.480.000,00) en wordt vertegen-woordigd door vijfduizend zevenhonderd (5.700) preferente aandelen van categorie B op naam zonder vermelding van nominale waarde en door drieëntachtigduizend zeshonderdéénendertig (83.631) aandelen van categorie A op naam zonder vermelding van nominale waarde;

3.179 aandelen van categorie A en 200 aandelen van categorie B in de Nv BELGOMINE, met zetel te 9140 Temse, Wilfordkaai 43, ondernemingsnummer 0405.004.890, RPR Dendermonde (waarvan de werkelijke waarde E 11.831.900,00 voor de aandelen categorie A en £ 372.000,00 voor de aandelen categorie B bedraagt).

Het kapitaal van de Nv Belgomine bedraagt VIERHONDERDDUIZEND EURO (E 400.000,00) en wordt vertegenwoordigd door 15.500 aandelen van categorie A met een nominale waarde van VIJFENTWINTIG EURO (E 25,00) per aandeel en 1.000 aandelen van categorie B met een nominale waarde van TWAALF EURO VIJFTIG EUROCENT (E 12,50);

88 aandelen in de NV TRANSPORT LAMBIN, met zetel te 9140 Temse, Wilfordkaai 43, ondernemingsnummer 0406.174.830, RPR Dendermonde (waarvan de werkelijke waarde £ 810.900,00 bedraagt).

Het kapitaal van de Nv Transport Lambin bedraagt VIIFHONDERDZEVENEN-VIJFTIGDUIZEND

ZEVENHONDERDZESTIG EURO DRIEËNVEERRTIG EUROCENT

(E 557.760,43) en is verdeeld in 400 aandelen zonder vermelding van waarde en met een fractiewaarde van éénlvierhonderdste (11400"`);

280 aandelen in de NV BELGOTRANS, met zetel te 9140 Temse, Cauwerburg 115, ondernemingsnummer 0442.826.378, RPR Dendermonde (waarvan de werkelijke waarde £ 145.100,00 bedraagt).

Het kapitaal van de Nv Belgotrans bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 61.500,00) en is verdeeld in 1.250 aandelen zonder vermelding van waarde en met een fractiewaarde van één/duizend tweehonderdvijftigste (Iii.2505 e);

8.527 aandelen in de Nv ETABLISSEMENTEN DESIRE VAN RIET, met zetel te 9140 Temse, Wilfordkaai 43, ondernemingsnummer 0400.784,303, RPR Dendermonde (waarvan de werkelijke waarde E 988.000,00 bedraagt).

Het kapitaal van de Nv Etablissementen Desire Van Riet bedraagt DRIEHONDERDTACHTIGDUIZEND EURO (E 380.000,00) en is verdeeld in 78.450 aandelen zonder vermelding van waarde en met een

fractiewaarde van één/achtenzeventigduizend vierhonderdvijftigste (1/78.45051)

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de Heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Ansprakelijkheid "J. Degryse-Bedrijfsrevisoren", zaakvoerder van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Ansprakelijkheid "VAN CAUTER  SAEYS EN C°", met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"7. CONCLUSIES

Ondergetekende, de Burg. BVBA Van Canter  Saeys & C° met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse steenweg 55 vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door dhr J. Degryse - zaakvoerder, werd aangesteld door de oprichter van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOO SERVICES om overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v. de inbreng in natura van een aantal participaties.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 21.108 aandelen van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid BOO SERVICES zonder vermelding van nominale waarde, zijnde het

maatschappelijk kapitaal ten bedrage van ¬ 21.108.000,00 en toegekend aan de heer Dirk BLOMMAERT.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

Op 11 oktober 2012.

Getekend

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse  Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer J. Degryse  vaste vertegenwoordiger."

V oorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij

zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf één juli tweeduizend en twaalf.

2. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaart hij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in zijn hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de voornoemde vennoot-schappen en/of in de aandeelhoudersovereenkomsten.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van éénentwintig miljoen honderd en achtduizend euro (E 21.108.000,00), worden aan de Heer Dirk Blommaert, voornoemde oprichter, éénentwintigduizend honderd en acht (21.108) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

6) In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

« Artikel 27. Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, aI dan niet vennoten.

De heer Dirk Blommaert wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt.

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, onbekwaamheid of handels-onbekwaamheid van voornoemde zaakvoerder, zaI zijn echtgenote, Mevrouw Veerle Craeymeersch van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur. De onbekwaamheid, tijdelijk of permanent, dient vastgesteld te worden door twee geneesheren.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard, Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 28. Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht

B jIagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

fi

opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 29 Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Afdeling 3 - controle

Artikel 30 Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap."

7) Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en dertien.

8) De jaarvergadering zal ,gehouden worden op de eerste maandag van de maand december om veertien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand augustus tweeduizend dertien om veertien uur.

9) Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de Naamloze Vennootschap "SURE-INVEST", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaac, Parklaan 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dender-monde, met ondernemingsnummer 0434.357.288. Hier vertegenwoordigd door Mevrouw Craeymeersch Veerle Antoinette Jozef (Rijksregister nummer 59.12.14320.01), wonend te 9100 Sint-Niklaas, Parklaan 65, in haar hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger; dewelke hier is medeverschenen en verklaard heeft het mandaat van niet-statutair zaakvoerder te aanvaarden.

10) De comparanten verklaren, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf één juli tweeduizend en twaalf,

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

11) De comparanten-oprichters verklaren, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Jan Muller,

Geassocieerde notaris

Bijlagen-hij liet llelgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

A

Voor-

lïehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato elf oktober tweeduizend en twaalf.

2 Bijzonder verslag van de oprichter.

3. Verslag van de bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

wijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 14.01.2016 16014-0077-015

Coordonnées
BOO SERVICES

Adresse
ZEEDIJK 606, BUS 6 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande