BORRA LIONEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BORRA LIONEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.303.026

Publication

22/05/2014
ÿþM

L 1- _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

1

iu

V beh aa Bel Stag

s

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

13 MEI 2014

AftleURNE

14 4576

iii

Onderrtemingsnr : 0458.303.026

Benaming (voluit) : LIONEL BORRA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort):

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lichterveldestraat 36

8610 Kortemark

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Debbie Hebbelinck te Kortemark op vijfentwintig april tweeduizend veertien, geregistreerd te Oostende 1 op 30 april 2014, tien bladen, geen verzendingen, Boek 769, blad 100, vak 18, ontvangen: vijftig euro (¬ 50), getekend de Adviseur Heidi Gryson.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIONEL BORRA", volgende beslissingen heeft genomen met;, eenparigheid van stemmen.

EERSTE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat het kapitaal thans omgezet in euro achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist tot de opheffing van de nominale waarde van de aandelen.

DERDE BESLUIT

De vergadering erkent kennis te hebben genomen van de notulen van de bijzondere algemene; vergadering de dato 16 april 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds brutodividend ten belope van honderdachtenveertigduizend tweehonderdeenendertig euro tien cent (¬ ' 148.231,10), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij veertienduizend achthonderddrieëntwintig euro elf cent (¬ 14.823,11), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Alle vennoten verklaren het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (hierna WIB) te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 WIB.

VIERDE BESLUIT

Onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B, beslist de vergadering het kapitaal te; verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde; honderddrieëndertigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 133.407,99), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op, honderdtweeënvijftigduizend euro (¬ 152.000,00), mits creatie van drieduizend zevenhonderd (3.700) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden, met dien verstande dat later; doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt,; onder het regime van artikel 537 WIB,

Op deze aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, ten bedrage van zesendertig euro;, (¬ 36,00) per aandeel en zij zullen volledig volgestort worden bij de inschrijving.

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van honderddrieëndertigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 133.407,99) voorafgaandelijk aan de akte overeenkomstig artikel 311 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

nummer BE78 0882 5893 1286 bij Belfius Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd attest op 15 april 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderddrieëndertigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (¬ 133.407,99) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdtweeënvijftigduizend euro (¬ 152.000,00) vertegenwoordigd door vierduizend vierhonderdvijftig (4.450) aandelen zonder vermelding van waarde.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanneming van volledig nieuwe statuten als volgt rekening houdend met de bestaande kenmerken om deze aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de thans vigerende wetgeving en meer bepaald het wetboek van vennootschappen.

Houdende onder meer:

ARTIKEL 1  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "LIONEL BORRA".

ARTIKEL 2  ZETEL

De zetel is gevestigd te 8610 Kortemark, Lichterveldestraat 36.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL 3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1)Het beheer en verwerven van een roerend en onroerend vermogen voor de vennootschap en binnen dit kader alle verrichtingen doen die direct of indirect betrekking hebben op het beheer, de aankoop, verkoop, verhuring en financiering van roerende en onroerende goederen, met uitzondering van de handelingen van vastgoedhandelaar.

2)Het beheren van vennootschappen, optreden als bestuurder of vereffenaar,

3)1-let optreden als handelsagent, vertegenwoordiger, tussenpersoon of bemiddelaar inzake handelsaangelegenheden.

4)De studie, de organisatie en het verstrekken van advies en verlenen van bijstand inzake commerciële aangelegenheden, waaronder doch niet beperkend commerciële organisatie, verkoopstechnieken, marketing en promotie, reklamebureau, organistatie van beurzen, congressen en seminaries, public relations, secretariaats- en vertaalwerk.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij kan participeren in of op enige andere wijze samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

ARTIKEL 4  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting, De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdtweeënvijftigduizend euro (¬ 152.000,00) en is verdeeld in vierduizend vierhonderdvijftig (4.450) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ARTIKEL 9 -- BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de

u Voo behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voort.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn/haar afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Werd benoemd als statutair zaakvoerder voor de duur van vennootschap: de heer Barra Lionel, wonende te Kortemark, Lichterveldestraat 36.

Bij ophouden van zijn functie om welke reden ook zal hij opgevolgd worden door zijn niet van tafel en bed gescheiden echtgenoot als plaatsvervangend zaakvoerder,

ARTIKEL 10  BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Hij kan tevens bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte door iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL 15  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste woensdag van de maand november om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

ARTIKEL 16  STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot met stemrecht dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen,

ARTIKEL 19  BOEKJAAR

Het boekjaar begint ieder jaar op één juli en wordt op dertig juni van het daaropvolgend jaar afgesloten.

ARTIKEL 21  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 ' mod 11.1

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad



beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. ARTIKEL 24  VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventuele batig vereffeningssaldo zal naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen,

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

ZESDE BESLUIT: Volmacht coördinatie

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

ZEVENDE BESLUIT: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR GELIJKVORM1G ONTLEDEND UITTREKSEL

Debbie Hebbelinck

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie van de akte dd. 25 april 2014, gecoördineerde tekst der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013 : VE053528
24/12/2012 : VE053528
30/01/2012 : VE053528
26/01/2011 : VE053528
25/01/2010 : VE053528
30/12/2008 : VE053528
24/12/2007 : VE053528
19/12/2006 : VE053528
21/12/2005 : OO053528
23/12/2004 : OO053528
02/01/2004 : OO053528
06/12/2002 : OO053528
12/12/2000 : OO053528
22/12/1999 : OO053528
17/05/2018 : VE053528

Coordonnées
BORRA LIONEL

Adresse
LICHTERVELDESTRAAT 36 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande