BOSTOEN SARAH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOSTOEN SARAH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.463.248

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 18.02.2014, NGL 27.03.2014 14076-0396-011
27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.12.2012, NGL 22.03.2013 13070-0556-011
24/08/2011
ÿþ+11129766*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vaan de akte

NEERGELEGD

o

DIRECTION

G

~

gELCI

6 -08- -201

~~

s~üûÁSBtA

1 9, 07. 2G11

ECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Grittie

Ondernemingsnr : g38 Ges

Benaming : BOSTOEN SARAH

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Spijkerlaan 76

8791 Waregem (Beveren-Leie)

Onderwerp akte :OPRICHTING

, Uittreksel uit een akte (017057) verleden voor Dirk VAN HAESEBROUCK, geassocieerde notaris te KORTRIJK, op 18 juli 2011.

1. Rechtsvorm en naam :

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap, heeft de rechtsvorm van een besloten vennoot-

schap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "BOSTOEN SARAH".

2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Spijkertaan 76.

3. Duur "

De vennootschap is opgericht vanaf 18 juli 2011 voor een onbeperkte duur.

4. Nauwkeurige opgave van de identiteit van de oprichter - Nog niet volgestorte bedragen :

Mevrouw BOSTOEN Sarah Agnes Julia, geboren te Roeselare op 17 mei 1980, echtgenote van de heer BOSSUYT Tom Francis Laurent, met woonplaats te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Spijkerlaan 76 - ¬ 6.200,00.

5.A. Bedrag van het maatschangeliik kapitaal : ¬ 18.600,00.

5.B. Gestorte bedrag : ¬ 12.400,00.

6. Samenstelling van het kapitaal : volledig in geld.

7. Begin en einde van het boeklaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september

van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 18 juli 2011 tot 30 september 2012.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten

vennootschap hebben plaatsgehad.

8. Bepalingen betreffende:

A. het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst :

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze

afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van de ' zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld.

Bij gebrek aan dergelijke meerderheid wordt de helft van het saldo uitgekeerd en de andere helft gereserveerd.

B. de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo :

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

" Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

" Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

9.A. Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden : Is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : mevrouw Sarah BOSTOEN, voornoemd, die haar opdracht heeft aanvaard.

" 9.B. Omvang van hun bevoegdheid en wijze waarop zit deze uitoefenen :

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ieder zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de

" vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. Aanwijzing van de commissaris(sen) : geen.

11. Doel :

De vennootschap heeft tot doel in overeenstemming met de medische plichtenleer door middel van ' haar leden op het gebied van de genees-, heel- en verloskunde, met specialisatie in de " pneumologie, geneeskundige zorgen te verstrekken aan de patiënten, en te dien einde aile materiële voorwaarden te scheppen met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen. De geneeskunde wordt evenwel uitgeoefend door de geneesheren-vennoten, die voor de geneeskundige prestaties persoonlijk instaan. Zij oefenen de geneeskunde evenwel uit in naam en voor rekening van de vennootschap.

De geneesheren-vennoten oefenen hun volledige medische activiteit uit in het kader van de vennootschap.

Dit kan omvatten :

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van een geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten;

- het scheppen van de mogelijkheden om een geneesheer-vennoot of geneesheren-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijk uitoefening mogelijk te maken.

- het organiseren van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessencycli in verband met pneumologie.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, voor zover ze echter niet strijdig zijn met de burgerlijke aard van de

'-vennootschap: -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de Medische Plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

De vennootschap mag beleggen in roerende en onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan

" te tasten.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap kan bijgevolg investeringen en beleggingen uitvoeren die kaderen binnen het normaal patrimoniumbeheer van een burgerlijke vennootschap, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van . geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

12.A" Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten :

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden de laatste maandag van de maand januari om 21.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur." De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in de uitnodigingsbrieven.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

12.B. Voorwaarden van toelating : geen.

12.C. Voorwaarden uitoefening stemrecht :

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren of met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan moet de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon, die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, aangewezen is " om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

13. De essentiële persoonsgegevens en de door het Wetboek van vennootschappen bepaalde '

gegevens alsmede de relevante bepalingen uit de onderhandse of authentieke volmacht(en):

geen volmacht(en).

14. Deponering van het gestorte kapitaal :

De instrumenterende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), voorafgaandelijk aan de oprichting werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 645-1002760-09, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap Bank J. Van Breda, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 13 juli 2011 afgeleverd bankattest, dat aan de instrumenterende notaris werd overhandigd.

15. Bijzondere volmacht :

" Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Catherine DELECLUSE, met woonplaats te 8500 Kortrijk, Elzenlaan 37, bevoegd om alleen te handelen en met recht van in de plaatsstelling, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennoot-

" schap, bij één of meer erkende ondernemingsloketten, bij de btw-administratie, enzovoort.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van de akte oprichting.

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BOSTOEN SARAH

Adresse
SPIJKERLAAN 76 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande