BOTANICA INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOTANICA INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.519.260

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 02.07.2014 14262-0080-010
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 24.06.2013 13199-0110-010
30/08/2012
ÿþVo<

behoi

aan I

Belgi

Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 11.1

; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

«iaiae4s3

NEERGELEGD

-3. 08. 2012

FleyF~~AN~OOkHANDEL1

MoNITE ~U ~.I~'r

23

BELGISCh

1

`d$- 2s,;2

STAATS,,,-,

Ondernemingsnr : 0893.519.260

Benaming

(voluit) : BOTANICA INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Armoedestraat 63 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overname van de vennootschap "'T GEMET" - kapitaalsvermindering - statutenwijziging - ontslag

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOTANICA INVEST', ondememingsnummer 0893.519.260, RPR Kortrijk - met BTW-nummer BE 893.519.260, met maatschappelijke zetel te Armoedestraat 63 te 8800 Roeselare, gehouden en afgesloten voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 25 juli 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat met éénparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden:

EERSTE BESLUIT  GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL - FUSIE

a - Vaststelling dat aan de voorafgaande wettelijke vereisten voldaan werd

De comparanten verklaren :

1.Op 30 april 2012 werd een fusievoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de bvba "BOTANICA

INVEST" en van de bvba "'T GEMET'.

2.Het fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 21 mei 2012.

3.De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 31 mei 2012 onder nummer 12098133 (voor wat betreft de overnemende vennootschap) en nummer 12098134 (voor wat betreft de overgenomen vennootschap).

4.Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap heeft op 30 juni 2012 een omstandig schriftelijk verslag opgesteld overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen.

5.Overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen werd een bedrijfsrevior aangesteld, die op 11 juli 2012 een schriftelijk verslag heeft opgesteld over het fusievoorstel.

6.De stukken bedoeld in artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen lagen minstens één maand voor de datum van deze vergadering in de zetel van de vennootschap ter inzage, en een afschrift van de stukken bepaald in dit artikel werd aan de aandeelhouders toegestuurd overeenkomstig de voornoemde wettelijke bepaling,

7.Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden, hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van ieder der betrokken vennootschappen. Verslagen

A.De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, te weten het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan voor elke vennootschap overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen op datum van 30 juni 2012, alsook het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, aangeduid door het bestuursorgaan van de vennootschap, zijnde BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor DUJARDIN, met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujarçlin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, de dato 11 juli 2012, waarvan het besluit luidt als volgt:

"7. BESLUITEN

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de BVBA 'T GEMET. door de BVBA BOTANICA INVEST, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat:

1.Op basis van een waardering gebaseerd op een eigen vermogensbenaderende waarde, zoals deze blijkt uit de staat van actief en passief per 31 december 2011, voor de BVBA 'T GEMET en de BVBA BOTANICA INVEST een waarde per aandeel bekomen wordt van respectievelijk 144,00 EUR en 300,00 EUR. Op basis van de voormelde waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld: 12 aandelen van de BVBA BOTANICA INVEST voor 25 aandelen van de BVBA 'T GEMET. De gehanteerde waarden voor de bestaande aandelen van

betrokken. yepno tsohappen.zijn_njet,gesteurid op.larijfsecor3onlisç aanyaardbgre_waarderingsn]etjlode[l, op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

aangezien voor de BVBA BOTANICA INVEST rekening houdend met de aanschafwaarde van de onroerende goederen, de geboekte afschrijvingen en de evolutie van de vastgoedprijzen heel waarschijnlijk een latente meerwaarde rust op het inbegrepen onroerend, bijgevolg rust er waarschijnlijk een latente meerwaarde op de deelneming van de BVBA BOTANICA INVEST bij de BVBA 'T GEMET rekening houdend met de voormelde latente meerwaarde op het onroerend eigendom van de BVBA BOTANICA INVEST. Aangezien evenwel de eigendomsstructuur van de beide bij de verrichting betrokken vennootschappen gelijklopend is, zodat de respectievelijke rechten van de aandeelhouders niet worden beïnvloed, kan ik mij akkoord verklaren met de toegepaste waarderingsmethode.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een inningsrisico bij de BVBA 'T GEMET met betrekking tot voormelde toegestane lening ten belope van 42.000,00 EUR enerzijds en de lopende rekening ten belope van 100.000,00 EUR anderzijds aangezien ik geen zicht heb op de financiële situatie van de heer Bert Donck, de heer Joseph Donck en mevrouw Maria De Muynck.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten naar aanleiding van bodemsanering ingevolge mogelijke bodemverontreiniging, gezien de huidige bodemgesteldheid van de aanwezige onroerende goederen mij niet gekend is.

Verder dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een inningsrisico bij de BVBA BOTANICA INVEST met betrekking tot de lopende rekening ten belope van 100.000,00 EUR aangezien ik geen zicht heb op de financiële situatie van de heer Joseph Donck en mevrouw Maria De Muynck.

Ik dien tenslotte een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen van eventuele fiscale controles.

2.Er geen bijzondere problemen zijn geweest bij de waardering,

3.De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, bevestigd werden door de ingewonnen inlichtingen. Wevelgem, 11 juli 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

B.De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen. Zij verklaren dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat. Aile voormelde verslagen worden aan deze akte gehecht, na door de notaris ne varietur te zijn getekend. Na vorenstaande inleidende verrichtingen, gaat de algemene vergadering over tot de behandeling van de agenda op volgende wijze:

b - besluit tot fusie

De vergadering keurt de aangekondigde fusievoorstellen goed, Zij besluit aldus met unanimiteit dat op onderhavige vennootschap "BOTANICA INVEST, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de bvba "'T GEMET, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, dit onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring door de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap bvba "'T GEMET".

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer.

a.de ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleggen worden bepaald ais volgt voor de

inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de bvba "'T GEMET" zullen de aandeelhouders van de bvba "'T GEMET" voor hun drieduizend (3.000) aandelen duizend vierhonderd veertig (1.440) nieuw te creëren aandelen van de bvba "BOTANICA INVEST' ontvangen, zonder dat een opleg voorzien is. De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen ln het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012.

b.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "BOTANICA INVEST", wordt vastgesteld op 1 januari 2012, Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de overgenomen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden,

c.De datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari 2012.

d.Het bestuursorgaan van de bvba "BOTANICA INVEST' zal, onmiddellijk na onderhavige notariële fusieakte, duizend vierhonderd veertig (1.440) nieuwe aandelen creëren van de bvba "BOTANICA INVEST', die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap pro rata van hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap, te weten 12 nieuw te creëren aandelen van de bvba "BOTANICA INVEST' per 25 aandelen van de bvba "'T GEMET'. Tegen voorlegging van bewijs van aandeelhouderschap van de bvba "'T GEMET" zal een inschrijving gebeuren in het register van de aandelen op naam van de bvba "BOTANICA INVEST" a rato van de voornoemde ruilverhouding.

c - Kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de overnemende vennootschap "BOTANICA INVEST' verhoogd wordt met vierhonderd achtentwintig duizend euro (¬ 428.000,00) om het aldus te brengen van één miljoen vijfenveertig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.045.500,00) op één miljoen vierhonderd drieënzeventig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.473.500,00), door uitgifte van duizend vierhonderd veertig (1.440) nieuwe aandelen, zodat er in totaal vijfduizend vierhonderd negenenvijftig (5.459) aandelen zullen zijn, De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoren gezegd. Zij zullen toegekend worden aan de onderscheiden aandeelhouders van de bvba "'T GEMET" op de wijze als hierboven gezegd,

te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLUIT; OVERGANG VAN HET VERMOGEN

1. Algemene beschrijving

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris te notuleren dat ingevolge voormelde besluiten, het gehele vermogen van de bvba "'T GEMET" ten algemenen titel over gaat op de overnemende vennootschap "BOTANICA INVEST'. Het vermogen van de bvba "'T GEMET" is uitvoerig beschreven in voormeld verslag van de zaakvoerders, dat aan deze akte gehecht blijft. Daarin werd het overgedragen vermogen van de bvba "'T GEMET" beschreven als volgt:

ACTIEF 205,97 286.000,00

IV. Financiële vaste activa 142.000,00

VII. Vorderingen op ten hoogste één jaar 1.670,79

B.Overige vorderingen 142.000,00 - 523,24

IX, Liquide middelen

X. Overlopende rekeningen

Totaal activa 429.876,76 PASSIEF

I. Kapitaal 428.000,00

A.Geplaatst kapitaal 428.000,00

IV, Reserves 2,400,00

A.Wettelijke reserves 2.400,00

V. Overgedragen winst ! verlies

Totaal passiva 429.876,76

Voor een uitvoerige beschrijving wordt verwezen naar voormeld verslag van de zaakvoerders,

2. Voorwaarden

A. ALGEMEEN

1° De activa en passiva elementen gaan over zoals zij voorkomen op de staat van actief en passief van 31 december 2011.

2° De overnemende vennootschap moet de lopende huurcontracten en gebruiksrechten eerbiedigen, zoals de overgenomen vennootschap ertoe gehouden of gerechtigd was, en moet rechtstreeks de eigenaars en bezetters aanspreken voor alles wat het bestaan van eventuele huurcelen, de wijze en voorwaarden van hun gebruik betreft, de te geven opzeggingen en voorwerpen waarvan zij zouden kunnen beweren dat ze hen toebehoren.

3" De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van aile rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, en meer bepaald:

a) de overnemende vennootschap moet aile overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en alle derden, en ook nog alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de overgenomen vennootscháp gehouden is, uit welke hoofde ook, met betrekking tot de overgegane goederen, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk of lastig gevallen worden,

b) de overnemende vennootschap moet aile overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer aansprakelijk gesteld kan worden of lastig gevallen worden.

4° Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgangen voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

B. LASTEN VAN DE OVERGANG

Deze overgang wordt aanvaard door de overnemende vennootschap, die tevens aanvaardt al de schulden van de overgenomen vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, haar te vrijwaren van elke vordering en alle kosten, lasten en belastingen van welke aard ook met betrekking tot de fusie te dragen en te betalen.

DERDE BESLUIT  VERNIETIGING EIGEN AANDELEN - KAPITAALSVERMINDERING

Aangezien de overgenomen vennootschap "'T GEMET" aandeelhouder was in de overnemende vennootschap "BOTANICA INVEST" ten belope van duizend en negentien (1.019) aandelen, heeft de overnemende vennootschap "BOTANICA INVEST" duizend en negentien (1.019) eigen aandelen verworven.

De vergadering beslist bijgevolg om over te gaan tot vernietiging van deze eigen aandelen, met een boekwaarde van tweehonderd zesentachtig duizend euro (¬ 286.000,00), welke vernietiging toegerekend wordt als volgt:

-Beschikbare reserves 50.000,00 ¬

-Wettelijke reserves 106.950,00 ¬

-Overgedragen resultaat 24.500,00 ¬

-Vermindering kapitaal 104.550,00 ¬

Terzeifdertijd zal het maatschappelijk kapitaal van onderhavige vennootschap met een bedrag van honderd en vier duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 104.550,00) worden verminderd, waardoor het kapitaal gebracht wordt van één miljoen vierhonderd drieënzeventig duizend vijfhonderd euro (¬ 1.473.500,00) op één miljoen driehonderd achtenzestig duizend negenhonderd vijftig euro (¬ 1.368.950,00).

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsvermindering ten belope van honderd en vier duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 104.550,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal gebracht werd op één miljoen driehonderd achtenzestig duizend negenhonderd vijftig euro (¬ 1.368.950,00), vertegenwoordigd door vierduizend vierhonderd veertig (4.440) aandelen,

VIERDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALSVERMINDERING  UITKERING AAN AANDEELHOUDERS

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00), teneinde het te brengen van één miljoen driehonderd achtenzestig duizend negenhonderd vijftig euro (¬ 1.368.950,00) op één miljoen achtenzestig duizend negenhonderd vijftig euro (¬ 1.068.950,00), zonder vernietiging van aandelen. De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit. De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van driehonderd duizend euro (¬ 300.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen achtenzestig duizend negenhonderd vijftig euro (¬ 1.068.950,00), vertegenwoordigd door vierduizend vierhonderd veertig (4.440) aandelen.

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 317 - 318 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering is ontstaan voor de bekendmaking in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van huidige besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerders

De vergadering verleent de zaakvoerders alle bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

VIJFDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de overnemende vennootschap te wijzigen, meer bepaald wat betreft het kapitaal. Zij geeft opdracht tot coördinatie.

ZESDE BESLUIT ONTSLAG

De vergadering beslist met unanimiteit om de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap te ontslaan, met name:

-De heer DONCK Joseph, wonende te 8800 Roeselare, Armoedestraat 63, nationaal nummer 49.11.04149-

61,

-Mevrouw DE MUYNCK Maria, wonende te 8800 Roeselare, Armoedestraat 63, nationaal nummer 49.07,01 276-93.

ZEVENDE BESLUIT- BEVOEGDHEDEN

Aan het bestuursorgaan worden de nodige bevoegdheden verleend voor de uitvoering van de besluiten over voorgaande punten van de agenda, en meer bepaald de bevoegdheid om alle formaliteiten van doorhaling en overbrenging te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten en desgevallend om elke toevoeging of rechtzetting aan deze akte van inbreng te doen.

ACHTSTE BESLUIT- COÖRDINATIE

Opdracht wordt gegeven aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten,

III, SLOT  BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1.De voorzitter van de algemene vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2.Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'T GEMET" door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOTANICA INVEST" verwezenlijkt is, en dat de vennootschap "'T GEMET" opgehouden heeft te bestaan.

3.De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

SCHORSING

Vooraleer de vergadering af te sluiten wordt onderhavige vergadering geschorst teneinde te kunnen vaststellen of de opschortende voorwaarde van goedkeuring van onderhavige fusie door de algemene vergadering van de bvba "'T GEMET", overgenomen vennootschap, werd vervuld.

VASTSTELLING VAN DE REALISATIE DER OPSCHORTENDE VOORWAARDE.

De algemene vergadering stelt vast dat het fusievoorstel werd aanvaard door de algemene vergadering van de bvba "'T GEMET", overgenomen vennootschap, zodat onderhavige fusie definitief is.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 25/07/2012, verslag zaakvoerders, verslag

bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor. behouden

aan het Belgisch .Staatsblad

20/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 18.06.2012 12175-0390-010
31/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IUI 11111 I1 111 OI

" iaoseisa*

NEERGELEGD

21. 05, 2012

dergBANK KOOPHANDEL

KORTRIJK

Ondememingsnr : 0893.519.260

Benaming

(voluit) : BOTANICA IN VEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ARMOEDESTRAAT 63, 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onc[erwejp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd, 30 april 2012 houdende voorstel tot fusie door overneming van de BVBA 'T GEMET door de BVBA BOTANICA INVEST, in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk:

De overnemende vennootschap:

De BVBA BOTANICA INVEST, met maatschappelijke zetel te Armoedestraat 63 te 8800 Roeselare, RPR Kortrijk, ondernemingsnummer 0893.519.260, werd opgericht blijkens akte dd. 8 november 2007 verleden voor notaris Kathleen Van Den Eynde, gepubliceerd In de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 november daarna onder nummer 07170713. De statuten werden voor het laatst gewijzigd, inhoudende onder andere kapitaalverhoging, blijkens proces-verbaal dd. 19 augustus 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 september 2010 onder nummer 10134725.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.045.500,00 EUR vertegenwoordigd door 4.019 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1I4.019ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De overgenomen vennootschap:

De BVBA 'T GEMET, met maatschappelijke zetel te Armoedestraat 63 te 8800 Roeselare, RPR Kortrijk, ondernemingsnummer 0893.519.953 werd opgericht blijkens akte dd. 8 november 2007 verleden voor notaris Kathleen Van Den Eynde te Rumbeke, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 november 2007 onder nummer 170715. De statuten werden sinds de oprichting niet gewijzigd.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 428.000,00 EUR vertegenwoordigd door 3.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1I3.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ruilverhouding

Voor de inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de BVBA T'GEMET zullen de aandeelhouders van de BVBA 'T GEMET voor hun 3,000 aandelen 1.440 nieuw te creëren aandelen van de BVBA BOTANICA INVEST ontvangen, Er is geen opleg voorzien.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 12 nieuw te creëren aandelen van de BVBA BOTANICA INVEST voor 25 aandelen van de BVBA T'GEMET,

Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden toegekend

Het bestuursorgaan van de BVBA BOTANICA INVEST zal, onmiddellijk na de notariële akte van fusie, 1.440 nieuwe aandelen creëren van de BVBA BOTANICA INVEST (op de manier cfr Infra), die zullen toekomen aan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2O12 -A.nnexee duMoniteir_helge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap pro rata hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap, waarbij navolgende ruilverhouding wordt in acht genomen:

12 nieuw te creëren aandelen van de BVBA BOTANICA INVEST voor 25 aandelen van de BVBA `T GEMET.

Tegen voorlegging van bewijs van eigendom van de aandelen van de BVBA 'T GEMET zal een inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de BVBA BOTANICA INVEST à rato van de voornoemde ruilverhouding.

Het kapitaal van de BVBA BOTANCIA INVEST ten belope van 1.473.500,00 EUR zal vertegenwoordigd zijn door 5.459 aandelen (1) zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1f 5.459ste van het maatschappelijk kapitaal.

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA BOTANICA INVEST gerealiseerd vanaf 1 januari 2012.

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

Aile handelingen vanaf 1 januari 202 verricht door de BVBA `T GEMET worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA BOTANICA INVEST.

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de beide te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend:

Joseph Donck

zaakvoerder

Maria De Muynck

zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)nteni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 20.06.2011 11174-0188-009
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 21.06.2010 10187-0121-009
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 22.06.2009 09254-0144-010

Coordonnées
BOTANICA INVEST

Adresse
ARMOEDESTRAAT 63 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande