BOUCKAERT 84

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOUCKAERT 84
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 426.952.032

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 07.07.2014 14276-0451-015
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 25.06.2013 13244-0425-027
15/01/2013
ÿþ Mod Woed 11.1

Fie I 1 In de Dijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie 0 4 JAN. 201,

11111 01111101111

*13009324*

u

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit de notulen van de raad van bestuur de dato 1 november 2012 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 1000 Brussel, Paviastraat 39, naar 8800 Roeselare, Veldstraat 166, en dit niet ingang van 1 november 2012.

De gedelegeerd bestuurder,

De NV 'TOURTEX",

vertegenwoordigd door de heer Cédric BOUCKAERT,

vaste vertegenwoordiger

0426.952.032

BOUCKAERT 84

Naamloze vennootschap 1000 Brussel, Paviastraat 39

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 06.07.2012 12271-0088-027
24/04/2012
ÿþOndernemingsnr : 0426.952.032

Benaming

(voluit) : Bouckaert 84

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Paviastraat 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : doelwijziging - verplaatsing tijdstip algemene vergadering - statutenwijziging

Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BOUCKAERT 84", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Paviastraat 39, opgemaakt door Meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris te Roeselare op zesentwintig maart tweeduizend en twaalf, ter registratie neergelegd, blijkt dat onder meer volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen werden: 11 Na kennisname van het vereiste verslag van de raad van bestuur en een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt: wijziging, uitbreiding en herformulering van het doel door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst hierna sub 5/.

2/ Herformulering van de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid in die zin dat de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging moet leveren.

3f Wijziging van datum en uur van de jaarvergadering die voortaan zal gehouden worden op de derde maandag van de maand mei om zesien (16) uur.

4/ (Her)formulering van de modaliteiten betreffende: zetelverplaatsing, uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld; aflossing van het kapitaal; ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten, voorkoopregeling, goedkeuringsregeling; bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, bevoegdheid commissaris(sen), benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstbesteding; ontbinding, vereffening en omzetting.

5/ Aanneming van volledig nieuwe statuten, waarvan het uittreksel luidt ais volgt:

ARTIKEL ÊÈN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "BOUCKAERT 84".

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel is gevestigd te Brussel, Paviastraat 39.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten:

1.Import, export, aankoop, verkoop, fabricatie, herstelling, verwerking, commissiehandel, consignatie en groot- en kleinhandel van:

-Alle meubelstoffen, tapijten, jute, bont, leder, textielwaren in het algemeen;

-Alle meubelen en mobilaire voorwerpen, siervoorwerpen voor interieurinrichting, zetels en zitmeubelen, alsmede keukeninrichtingen;

-Alle elektrische benodigdheden, huishoudtoestellen, televisie- en radiotoestellen, kunstvoorwerpen, klein materiaal, outillering, machines en allerlei optische en fotomateriaal;

-Kleding en kiedingaccessoires voor dames, heren, baby's, kinderen, alle schoenen, schoeisel en gereedschappen, tuinartikelen, planten, bloemen en knollen, alle voedingswaren en dranken, alle voeder voor huisdieren, alle sportartikelen en toestellen, sportkledij en hun toebehoren, alle toestellen voor sanitair en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

LeCi'ike;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Worc! 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111

*iaova3a,0

1 2 "011- 2012 `

BRtIS~

Griffie

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

verwarming met inbegrip van radiatoren, het inrichten en uitbaten van drankgelegenheden en caravans en kampeermateriaal;

-Computers en randapparatuur, videospelconsoles, software en alle elektronica in de ruimste zin van het woord;

-Machines, apparaten en werktuigen voor de industrie, scheepvaart en luchtvaart.

2.Het terbeschikking stellen van personeel.

3.Het vervoeren van personen over zee-, kust- en binnenwateren, alsmede de verhuur en exploitatie van zeevaartuigen, al dan niet met bemanning, bestemd voor personenvervoer over zee-, kust- en binnenwateren,

4.De ontwikkeling van land-, tuin- en bosbouwactiviteiten, onder meer fruitteelt, boomkwekerijen, teelt van groenten, knollen, noten, vruchten, graan, landbouwgewassen, alsmede klein- en groothandel in groenten, fruit, planten, bomen en granen.

Il. Algemene activiteiten

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

13/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handei.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van eigen roerend en eigen onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL VIJF -- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) en is verdeeld in zeshonderd en vier (604) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ARTIKEL TIEN  SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn,

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen,

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan, De opdrachten eindigen onmiddellijk.na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar,

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldiging en of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde-'lijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL ZEVENTIEN  CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde maandag van de maand mei om zestien (16) uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden,

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL NEGENTIEN  VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING  STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

ARTIKEL TWINTIG  TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door leder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan; het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en cie datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - VERDELING LIQUIDATIESALDO

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt In gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

6/ De vergadering heeft opdracht en volmacht gegeven aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hierna genoemde personen werden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake'

inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen

alsmede bij de Administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook

alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde

instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die

woonstkeuze doen op het kantoor te Roeselare, Kwadestraat 151:

-Eveline Christiaens;

-Christine Cootjans.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dd, 26.03.2012.

-coördinatie dd. 26.03.2012.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 5 PZ 2.. D11

II

" 111081;5"

V fseh aa Be; Staz

~

Ondernernirzgsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel : 0426.952.032

BOUCKAERT 84

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP 1000 BRUSSEL, PAVIASTRAAT 39

Onderwerp akte : HERBENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDER(S) - VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN

Uit de notulen van de jaarvergadering en van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 21 juni 2011 blijkt :

I. de herbenoeming tot bestuurder voor een periode ingaand op 21 juni 2011 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017, van : :

" de naamloze vennootschap TOURTEX met zetel te 1000 Brussel, Paviastraat 39, BTW BE 0866.630.860, RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Cédric BOUCKAERT, 8340 Damme, Zeedijk 4;

" de naamloze vennootschap JANOR met zetel te 1000 Brussel, Eedgenotenstraat 1, BTW BE 0404.111.205, RPR Brussel, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Delphine BOUCKAERT, 8500 Kortrijk, Sint-Denijseweg 79;

" de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap EVERBO met zetel te 8301

Knokke-Heist, Duinbergenlaan 125 bus C10, BTW BE 0427.911.045, RPR Brugge, vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger mevrouw Delphine BOUCKAERT, 8500 Kortrijk, Sint-Denijseweg 79

Il. dat, ingevolge de niet herbenoeming van NV LYCENES met zetel te 8301 Knokke-Heist, Duinbergenlaan

125 bus C 10, 0447.744.080, RPR Brugge, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Monica BLOMME, 8800

Roeselare, Veldmolenstraat 6 als bestuurder, haar mandaat van bestuurder teneinde gekomen is.

III de herbenoeming voor een periode ingaand op 21 juni 2011 en eindigend onmiddellijk na de

jaarvergadering van 2017, van :

- de naamloze vennootschap TOURTEX met zetel te 1000 Brussel, Paviastraat 39, BTW BE 0866.630.860,

tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur;

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt :

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid :

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte;

Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de

vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door één onder de bestuurders indien hij

de titel draagt van "gedelegeerd bestuurder" of door twee bestuurders.

De gedelegeerd bestuurder

De NV TOURTEX

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Cédric BOUCKAERT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Cp aa iaatsze clz. 'dan Lu:K 3 ,errneeden Rauto . i àaarn en doeaar:gne:d dan de ins runenterende notaris, herzij van de perso(o)n(en; bevoegd de rechtsperson^ ter aariz'.er. " van-,arden. te vertegenwoordigen

Verso " °daarn er hardtekening

12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.06.2011, NGL 30.06.2011 11269-0080-026
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.06.2010, NGL 09.07.2010 10298-0177-026
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 04.02.2009, NGL 12.02.2009 09045-0055-013
07/05/2015
ÿþ Mod Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van ID akte

ec tbank van KOOPHANDEL

(e. tV,

Gent,

2it AN, 2015

afd. KORTRIJK

Griffie

Ondernemingsnr : 0426.952.032

Benaming

(voluit) : BOUCKAERT 84

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8600 ROESELARE, VELDSTRAAT 166

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uit de notulen van de raad van bestuur de dato 2 maart 2015 blijkt de verplaatsing van de zetel van de

vennootschap om deze te brengen van 8800 Roeselare, Veldstraat 166 naar 8380 Zeebrugge, Rederskaai 18 en

dit met ingang van 31 maart 2015.

De gedelegeerd bestuurder

Voor de NV TOURTEX

Cédric Bouckaert - vaste vertegenwoordiger

'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 26.11.2007, NGL 17.01.2008 08015-0295-011
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 27.11.2006, NGL 19.12.2006 06916-4404-012
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 28.11.2005, NGL 26.01.2006 06028-3226-010
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 08.07.2015 15286-0063-015
26/04/2005 : KO105914
13/04/2005 : KO105914
28/01/2005 : KO105914
10/03/2004 : KO105914
13/10/2003 : KO105914
10/03/2003 : KO105914
10/03/2003 : KO105914
10/03/2003 : KO105914
17/05/2001 : KO105914
07/06/2000 : KO105914
25/01/2000 : KO105914
21/11/1997 : KO105914
01/01/1997 : KO105914
21/01/1995 : KO105914
28/11/1992 : KO105914
15/01/1988 : KO105914
01/01/1986 : KO105914

Coordonnées
BOUCKAERT 84

Adresse
REDERSKAAI 18 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande