BOULEVARD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOULEVARD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.739.497

Publication

06/03/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

NEERGELEGD

25. 02. 2014

p}C}-1Î1 POPHANDEL

Ondernemingsnr : 0849.739.497

Benaming

(voluit) : Boulevard

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Heyestraat 17, 8870 Izegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De aandeelhouders keuren met éénparigheid van stemmen de verplaatsing van de maatschappelijke zetel goed van Heyestraat 17 te 8870 Izegem naar Heyestraat 10 te 8870 Izegem, met ingang vanaf 0110112014.

Dhr. Bert Bogaert

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

IY

*1905 96

29/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONETEUF1:

22 -10 212 LGlSCH ST'AATSCUO

NEERGELEGD

~ 5, 10, 2012

RECHTBppI~}~pOK HANDÉL

I II11I îl 11111 lfl 1111111111 1III 1l I1 1111

*iai~~sea"

Ondernemingsnr: ((3 935 «99_

Benaming

(vont) BOULEVARD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8870 Izegem, Heyestraat 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op 3 oktober 2012 (geregistreerd, 7 bladen, gn renvooien te Izegem, op 4 okt. 2012 Reg. 5 Boek: 261 Blad: 9 Vak: 3. Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 euro). De eerstaanw. Inspecteur a.i. B. Planckaert) blijkt dat

1, De heer Bogaert Bert Ria Jef, geboren te Izegem op 19 april 1983, ongehuwd en wonende te 8870 Izegem, Heyestraat 17.

2. Mevrouw Nys Charlotte Sofie, geboren te Roeselare op 10 september 1985, ongehuwd en wonende te 8870 Izegem, Heyestraat 17.

3. De heer Bogaert Tom Wim Martine, geboren te Izegem op 19 april 1983, echtgenoot van mevrouw CARDOEN Melissa Simonne Franky, wonende te 8880 Ledegem, Tuileboomstraat 11,

4, Mevrouw Cardoen Melissa Simonne Franky, geboren te Izegem op 24 april 1981, echtgenote van de heer BOGAERT Tom Wim Martine, wonende te 8880 Ledegem, Tuileboomstraat 11.

Mij notaris, gevraagd hebben bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap.

Kapitaal - aandelen - volstorting

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vijftigduizend euro (50.000,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlvijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt ais volgt in geld ingeschreven:

- door de heer BOGAERT Bert, voornoemd sub 1), ten belope van honderd vijfentwintig (125) aandelen;

- door mevrouw NYS Charlotte, voornoemd sub 2), ten belope van honderd vijfentwintig (125) aandelen;

- door de heer BOGAERT Tom, voornoemd sub 3), ten belope van honderd vijfentwintig (125) aandelen;

- door mevrouw CARDOEN Melissa, voornoemd sub 4), ten belope van honderd vijfentwintig (125)

aandelen,

totaal: vijfhonderd (500) aandelen

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het

Wet-'boek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een

door voormelde financiële instelling op 1 oktober 2012 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is

tan belope van honderd ten honderd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR).

Het kapitaal is volledig volgestort

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij

draagt de benaming « BOULEVARD ».

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8870 Izegem, Heyestraat 17.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inacht-neming van de taalwetgeving.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft in België en ln het buitenland als doel, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

rekening:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- het verwerven van aile mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

- al de werkzaamheden niet betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz.; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz.;

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel ais mandataris ais voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende han-delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijftigduizend euro (50.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Artikel 12 - Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 14 - Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten ver'tegenwoord'igen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 15 - Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 19bis - Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

behoren. Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn,

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aange-stelde vertegenwoordiger.

Artikel 24 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27bis. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld,

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

+ Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbe-paalde duur;

- de heer BOGAERT Bert, wonende te 8870 Izegem, Heyestraat 17;

- de heer BOGAERT Tom, wonende te 8880 Ledegem, Tuileboomstraat 11

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december

2013.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

~.~

s/oor-

Jbehourden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan bvba verbofisc met zetel te 8560 Gullegem,

Heulekouter 34b, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

Tegelijk met hier meegestuurd:

-gelijkvormig afschrift notariële akte oprichting











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.09.2015, NGL 22.09.2015 15597-0544-013

Coordonnées
BOULEVARD

Adresse
HEYESTRAAT 10 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande