BOUWBEDRIJF DE GRANDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWBEDRIJF DE GRANDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.663.765

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 30.09.2014 14619-0073-014
27/02/2014
ÿþ Mat Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0872.663.765

Benaming

(voluit) : BOUWBEDRIJF DE GRANDE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8750 Wingene, Leenmolenstraat 72

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 10 februari 2014, neergelegd: vóór registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWBEDRIJF DE GRANDE", gevestigd te 8750 Wingene,, Leenmolenstraat 72, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, met ondernemingsnummer! 0872.663,765.

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1. Verwijzing naar het verslag van de bijzondere algemene vergadering de dato 30 januari 2014, onder meer letterlijk luidend als volgt:

"De vergadering beslist op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening per 31 maart 2012 een tussentijds dividend van 102.098, 27 EUR te onttrekken aan de beschikbare reserves,

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de aandeelhouders/vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend. Elk van de aandeelhouders/vennoten verklaart afzonderlijk deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, In afwachting van de latere kapitaalverhoging, zal het verkregen bedrag op een afzonderlijke rekening worden gestort.

Het dividend wordt betaalbaar gesteld per 3 februari 2014,"

2. In toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbetastingen ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, verhoging van het maatschappelijk kapitaal met eenennegentig duizend achthonderd achtentachtig euro vierenveertig cent (91.888,44 EUR) door inbreng in speciën om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op honderd en tien duizend vierhonderd achtentachtig= euro vierenveertig cent (110.488,44 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Bevestiging dat de inbreng in speciën afkomstig is van uitgekeerde belaste reserves waarop 10% roerende voorheffing werd afgehouden.

3. Vaststelling realisatie kapitaalverhoging ten belope van eenennegentig duizend achthonderd

achtentachtig euro vierenveertig cent (91.888,44 EUR) door inbreng in speciën door de enige vennoot.

4, Wijziging van het artikel 5 van de statuten, als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en tien duizend vierhonderd:

achtentachtig euro vierenveertig cent (110.488,44 EUR). Het is verdeeld in zevenhonderd vierenveertig (744)

aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

5. Integrale vernieuwing van de statuten, aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen, aan de

"corporate governance" Wet en aan de hiervoor vermelde agendapunten en aanvaarding van deze nieuwe;

statuten, waarbij ondermeer het volgende ongewijzigd blijft; de rechtsvorm, de benaming, de duur, het doel, de

externe vertegenwoordiging, de datum van de algemene vergadering en het boekjaar.

Deze nieuwe statuten luiden als volgt:

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte:

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "BOUWBEDRIJF DE GRANDE".

ZETEL

8750 Wingene, Leenmolenstraat 72.

DOEL

Het doel van de vennootschap is:

In binnen en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

v'ONITEUR E`LeRGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

2 0 -02- 2 i BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

~. 12 FEB. x014

3ISCH STAR SBLAD Griffie

Vo behe

aan

Belç Staat

De griffier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de algemene bouwonderneming voor het bouwen, herbouwen, verbouwen en uitrusten van gebouwen en constructies in de breedste zin van het woord;

 aanneming van openbare en private bouw-, schrijn- en timmerwerken alsmede alle hout- en plastiekconstructie;

 plaatsen van keuken- en badkamerinrichting;

 onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten);

 onderneming voor het waterdicht maken en bezetten van gebouwen met asfalt en teer;

 onderneming voor het leggen van tegelvloeren, mozaiek en alle andere bedekkingen van vloeren en muren, met uitzondering van hout;

 voegwerken;

- isoleren van gebouwen (dakdekken en isolatie tegen vochtigheid);

 thermische en geluidsisolatie.

De vennootschap mag, zowel in binnen als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen aile ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en tien duizend vierhonderd achtentachtig euro vierenveertig cent (110.488,44 EUR), Het is verdeeld in zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, hierna "jaarvergadering" genoemd, wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand september om 14.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde al dan niet vennoot Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 9 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zat worden gereserveerd.

Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

BEPALINGEN IN GEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

r

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Evenwel indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 334 tweede lid Wetboek Vennootschappen toegepast.

indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele,

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perst(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vc:or-

>-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 31.10.2013 13650-0426-014
11/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 03.10.2012 12604-0452-013
12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.09.2011, NGL 05.09.2011 11539-0160-013
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 04.09.2009, NGL 28.09.2009 09779-0355-013
24/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 05.09.2008, NGL 18.11.2008 08817-0213-013
05/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 14.09.2007, NGL 31.10.2007 07789-0175-011
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 15.09.2006, NGL 29.09.2006 06826-2535-015
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 30.09.2015 15634-0418-014
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 02.09.2016, NGL 29.09.2016 16642-0029-014

Coordonnées
BOUWBEDRIJF DE GRANDE

Adresse
LEENMOLENSTRAAT 72 8750 WINGENE

Code postal : 8750
Localité : WINGENE
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande