BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.155.358

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.12.2013, NGL 14.02.2014 14034-0562-017
17/12/2014
ÿþ Mo, WQdtij

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONiTE Q3-

BELGISCH

I1i!u~u~~wy1uu

92 3875

UR BELGE

'

NEERGELEGD

(2- 2614 - 7 ner. 2014

STAATSBLAC Rechtbank van KOOPHANDEL Gairifjiiefd KORTRIJK

Ondernemingsnr : 0888.155.358

Benaming

(voluit) : BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 8530 Harelbeke, Heerbaan 143

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING PARTIEEL SPLITSINGSVOORSTEL

Uittreksel uit het splitsingsvoorstel dd. 11 september 2014 houdende voorstel tot partiële splitsing van de BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY door inbreng van een deel van het vermogen in de nieuw op te richten BVBA SAVABO, in toepassing van artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent (afdeling Kortrijk).

De BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 8530 Harelbeke, Heerbaan 143, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Kortrijk) met ondernemingsnummer 0888.155.538, werd opgericht bij akte verleden voor notaris Frederic Maalfait te Harelbeke op 21 maart 2007, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 maart daarna onder nummer 07048486.

De statuten van de BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY werden sinds de cprichting niet gewijzigd

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend 1f 186ste van het kapitaal.

Ingevolge de partiële splitsing zal, zoals eerder uiteengezet de bedrijfstak bestaande uit het beheer van een grondbank, zowel de rechten als de plichten, zonder ontbinding overgaan op een nieuw op te richten vennootschap die de vorm zal aannemen van een BVBA met als naam SAVABO, waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 8530 Harelbeke, Heerbaan 143 en waarvan het doel ais volgt zal luiden

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING:

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot Immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

wijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

w r I. T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

I.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen

of ondernemingen.

3.1-let waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4.1-let onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en

technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen cf geven van

octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III, BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wgzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk dcel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld In de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

De aandeelhouders van de BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY zullen, ter vergoeding van de overdracht van een deel van haar vermogen 186 aandelen van de op te richten BVBA SAVABO verwerven in verhouding van één aandeel van de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SAVABO voor één aandeel van de BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY. Deze verrichting zal gebeuren zonder betaling van opleg in geld.

Deze aandelen van de BVBA SAVABO zullen worden ingeschreven in het register van aandelen van de op te richten vennootschap BVBA SAVABO op naam van de aandeelhouders van de BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY à rato van voormelde verhouding, mits voorlegging van bewijs van aandeelhouderschap van de BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY en dit onmiddellijk nadat de BVBA SAVABO rechtspersoonlijkheid heeft verworven door neerlegging van haar oprichtingsakte ter griffie.

De aldus uitgereikte aandelen in de BVBA SAVABO zullen recht geven op deelname in de winst vanaf de datum van hun uitgifte. Betreffende dit recht zal niet voorzien worden in enige bijzondere regeling,

De handelingen door de vennootschap BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY gesteld sedert 1 april 2014 met betrekking tot het deel van haar vermogen dat ze zal overdragen aan de BVBA SAVABO zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de BVBA SAVABO.

Alle contracten en vergunningen van de BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY met betrekking tot de af te splitsen bedrijfstak, namelijk het beheer van een grondbank, worden eveneens onder dezelfde geldende modaliteiten overgedragen naar de verkrijgende vennootschap BVBA SAVABO.

Er zijn In de partieel te splitsen vennootschap BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en geen andere effecten dan aandelen.

Aangezien alle aandeelhouders gemeld hebben aanwezig te zullen zijn op de algemene vergadering die over het voorstel tot partiële splitsing zal besluiten en dit met al hun aandelen, zal voorgesteld worden bij toepassing van artikel 749 van het wetboek van vennootschappen af te zien van de verslaggeving door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 745 en van de door artikel 748 voorgeschreven publiciteitsmaatregelen ten gunste van vennoten.

'

Aan het bestuursorgaan van de BVBA SAVABO worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De delen van de activa en passiva van het vermogen die aan de op te richten vennootschap, zijnde de BVBA SAVABO, zullen worden overgedragen ingevolge voormelde partiële splitsing, zoals die blijken uit de tussentijdse balans  en resultatenrekening van de BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY per 31 maart 2014, worden nader uiteengezet in de bijlagen aan dit voorstel.

Er wordt expliciet overeengekomen tussen de betrokken partijen dat de mogelijke financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de afgesplitste bedrijfstak integraal ten laste komen van de nieuw op te richten BVBA SAVABO.

De financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles die betrekking hebben op de overige activiteiten van de BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY en voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 april 2014, blijven integraal ten laste van de BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY.

Waar geen toewijzing kan gebeuren aan enige activiteit, komen de financiële gevolgen naar aanleiding van hangende geschillen, waarborgverplichtingen, fiscale en sociale controles enz ... die voortvloeien uit gebeurtenissen voor datum van 1 april 2014 zowel ten laste van de BVBA SAVABO ais van de BVBA BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY en dit in verhouding van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals blijkt uit de onderliggende sptitsingsstaat.

Aldus getekend:

De heer Sammy BERTH

Zaakvoerder

Mevrouw Vanessa DE PAEPE

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : voorstel tot partiële splitsing

Annexes dii 14Ïoniteur belge

' Voor-

,. behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III(uuiiioisiiilli

*1306356

liai

11

III

NEERGELEGD

10. 44. 7.413

teeNTGANif ~~

l~ ~ PIAte~li3El.

L

Ondernemingsnr : 0888.155.358

Benaming

(voluit) : Bouwonderneming Berth Sammy

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heerbaan 143, 85301-[arelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bijkomende zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 10 januari 2013 werd de volgende beslissing genomen:

-benoeming van De Paepe Vanessa ais zaakvoerder

zaakvoerder

Berth Sammy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 29.12.2012, NGL 21.02.2013 13042-0539-015
17/02/2015
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1

9

BELGISC

PEUR BELGE



_02_ 2015 NEERGELEGD :

20IAA.2Le

H STAATSBLAD Regt» van KOOPHANDEL

Gent, aid. KO TMK

AI

Voo behou aan. t Belgi: Staats

~

Ondernemingsar : 0888.155.358

Benaming

(voluit) : BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8530 Harelbeke, Heerbaan 143

(volledig adres)

Onderwerp akte : Partiële splitsing door oprichting nieuwe vennootschap

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Frederic Maelfait te Harelbeke op 24 december 2014, BLIJKT DAT

- De vergadering heeft beslist een deel van haar vermogen af te splitsen overeenkomstig het splitsingsvoorstel opgemaakt door de zaakvoerders op 11 september 2014, dat de gegevens bevat zoals vereisti

door artikel 743, alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in natura in de nieuw op tei "

richten vennootschap 'SAVABO'.

Dit voorste! werd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk, neergelegd op 7' oktober 2014, en bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 17 december daarna, onder nummer 14223875,

- Ingevolge de partiële splitsing werd het kapitaal van de vennootschap verminderd met 12.302,90 euro,, zodat het kapitaal van de vennootschap nog 6.297,10 euro bedroeg.

- De vergadering heeft daaropvolgend beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door incorporatie van beschikbare reserves tot beloop van 12.302,90 euro om het kapitaal te brengen van 6.297,10: euro op 18.600,00 euro, zonder creatie van nieuwe aandelen.

- De statuten werden aangepast aan de genomen besluiten.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel Frederic Maelfait, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte en de coördinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vernielden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 02.02.2012 12023-0088-015
02/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 31.01.2011 11018-0311-015
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.12.2009, NGL 28.01.2010 10025-0247-015
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 27.12.2008, NGL 29.12.2008 08870-0306-013
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 26.12.2015, NGL 26.02.2016 16050-0456-015
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 03.02.2017 17036-0433-016

Coordonnées
BOUWONDERNEMING BERTH SAMMY

Adresse
HEERBAAN 143 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande