BOUWONDERNEMING DELAMEILLEURE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWONDERNEMING DELAMEILLEURE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.063.390

Publication

09/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERCELECD

Griffie Rechtbank Koophandel

25 JUN 2014

Gentàffiligng Brugge

De griffier

40,

Ondernerningsnr 0437063390

Benaming

(voluit): BOUWONDERNEMING DELAMEILLEURE

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8750 Wingene (Zwevezele), Hoogstraat 8

Onderwerp akte: ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING

Uit een akte verleden voor Caroline Vanlerberghe, notaris plaatsvervanger te Roeselare (Beveren) op 1 1 juni 2014, nog niet geregistreerd BLIJKT DAT de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING DELAMEILLEURE", met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 Eur), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen, die elk één / zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en waarvan de zetel gevestigd is te 8750 Wingene (Zwevezele), Hoogstraat 8, opgericht onder de maatschappelijke benaming "BVBA Bouwonderneming Gebr. Delameilleure" met zetel te 8750 Wingene (Zwevezele), Veldsprietstraat 15 ingevolge akte verleden voor notaris Alain Delahaye te Diksmuide op 30 maart 1989, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 april 1989 onder nummer 890427-96, waarvan de maatschappelijke zetel werd verplaatst naar de Hoogstraat 8 te Wingene (Zwevezele) bij beslissing van de zaakvoerder en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 oktober 1993 onder nummer 931021-202 en waarvan de statuten waaronder de maatschappelijke benaming het laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezele op 27 september 2005, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 oktober 2005 onder numrner 05146429, de volgende beslissingen heeft genomen:

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN.

Er wordt lezing gegeven van het verslag voor van de zaakvoerder de dato 6 mei 2014 houdende toelichting bij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, welk verslag voorgeschreven is door artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; alsook van de bij dit verslag gevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014, en van het verslag, opgesteld door de heer Jurgen Sinnaeve, extern accountant te Zedelgem, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van het bestuursorgaan en opgemaakt op 6 mei 2014

Het besluit van het verslag van de externe accountant luidt als volgt

"11. BESLUIT

De staat van activa en passiva van de bvba Bouwondememing Delameilleure waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te Hoogstraat 8 8750 Wingene, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de vennootschap, afgesloten per 31/03/2014, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van zevenhonderdtweanzeventigduizend, zestig euro en vierenveertig eurocent (772060.44 EUR).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Ik maak wel voorbehoud voor eventuele navorderingen van vennootschapsbelasting, btw of andere kosten die kunnen voortvloeien uit de defmitieve afsluiting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de ' aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Opgemaakt te Zedelgem 06/05/2014"

Voormeld verslag van het bestuursorgaan, gedagtekend op 6 mei 2014, met de aangehechte staat van activa en passiva per 31 maart 2014 en voormeld controleverslag van de bedrijfsrevisor of externe accountant, gedagtekend op 6 mei 2014, worden onderzocht door de vergadering en zij zullen aan onderhavig procesverbaal gevoegd blijven om er samen mee geregistreerd te worden.

Op de laatste blz van Luik R vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

III

*14132784*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een afschrift van voormelde verslagen en van de staat van activa en passiva per 31 maart 2014 werd overgemaakt aan alle aandeelhouders, hetgeen de aanwezige aandeelhouder bevestigt.

Bij toepassing van artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is in verband met deze invereffeningstelling.

BERAADSLAGING.

Na lezing gehoord te hebben van voormelde verslagen van de zaakvoerders en van de bedrijfsrevisor, na onderzoek en bespreking ervan neemt de algemene vergadering de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING.

De algemene vergadering stelt vast dat er op voornoemde verslagen geen opmerkingen werden gemaakt door de aandeelhouder en beslist met eenparigheid van stemmen ze goed te keuren en zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap.

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van de heer Wim Delameilleure voornoemd nit zijn functie van zaakvoerder van de vennootschap en dit omwille van de vervroegde ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap.

Bovendien beslist de vergadering hen kwijting te verlenen voor het door hem gevoerde beleid gedurende de periode vanaf de 1 januari 2014 tot op heden.

DERDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de benoeming van de heer Wim Delameilleure tot vereffenaar, onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming door de rechtbank van Koophandel ingevolge artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. De heer Wim Delameilleure verklaart zijn opdracht te aanvaarden. Deze benoeming geschieden onder voorbehoud van de bevestiging of homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

De Rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaar alle waarborgen van rechtschapenheid biedt.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de heer Wim Delameilleure voornoemd dat hij

niet werden veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen;

als enige bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige geenszins niet tijdig rekening en verantwoording hebben gedaan en geenszins niet tijdig hebben afgerekend.

- niet failliet werden verklaard (zonder rehabilitatie te hebben verkregen);

- geen gevangenisstraf, zelfs met uitstel, hebben opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

De Rechtbank van Koophandel te Brugge zal aangezocht worden bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat zal worden ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de machten en vergoeding van de vereffenaar, die de vennootschap zal kunnen vertegenwoordigen in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder - weliswaar onder voorbehoud van de bevestiging door de Rechtbank van Koophandel te Brugge vast te stellen als volgt

De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten hebben voor de uitvoering van zijn opdracht en onder meer deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering, in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. Hij zal onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, kunnen overdragen aan een of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de Vennootschap.

Hij zal in het bijzonder in naam van de vennootschap de nodige stukken kunnen ondertekenen in verband met de wijziging eniof doorhaling van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsook in verband met de schrapping van het ondernemingsnummer.

Het mandaat van de vereffenaar zal kosteloos worden uitgeoefend.

VIJFDE BESLISSING.

Vo

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r---

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot aanpassing van de statuten aan de

genomen beslissingen en wijzigingen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand

van de vennootschap en geeft machtiging aan de vereffenaar tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering

van de genomen beslissingen.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de benoeming van de heer Wim

Delameilleure voornoemd, als lasthebber ad hoc ter indiening van een verzoekschrift bij de Rechtbank van

Koophandel te Brugge, ter bevestiging van de benoeming van de vereffenaar en ter bevestiging van de door

deze laatste gestelde handelingen v66r de bevestiging van hun aanstelling.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist ten slotte, voor zoveel als nodig, bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te

verlenen aan de BVBA Boekhondkantoor Acfibota" Eemegem evenals diens aangestelden, alleen handelend

en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de wijziging van de inschrijving en alle noodzakelijke

formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van

Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe

Belastingen, de sociale verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het

Belgisch Staatsblad.

Caroline Vanlerberghe

Notaris  plaatsvervanger te Roeselare (Beveren)

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte wijziging van de statuten;

- aanwezigheidslijst;

- verslag van zaakvoerder met erbijgevoegde staat van actief en passief;

- verslag van de extern accountant;

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bavoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/11/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch-Stal fc htad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akteNEERGELEGD

Griffie Rechtbank Keepilandel

18 NOV 2014

Gent Afdeling Brugge Dier

IIIMIII1J11(11.111

v H1I1

bek

aa

Be Sta

Ondememingsnr : 0437.063.390

Benaming

(voluit) : Bouwonderneming delameilleure

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Hoogstraat 8, 8750 Wingene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

ln de bijzondere algemene vergadering van vennoten van de BVBA Bouwonderneming Delameilleure, gehouden op de zetel van de vennootschap op 15/11/2014 inzake sluiting van de vereffening werden volgende besluiten genomen:

Eerste beslissing: Verzaking aan wettelijke termijn artikel 194 wetboek van vennootschappen

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaren de vennoten elk ten individuele titel te= verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het: wetboek van vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stukken.

Tweede beslissing: kennisname vereffeningsrekeningen en akkoord-vonnis

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de vereffeningsrekeningen en het akkoord-vonnis en hebben hier geen opmerkingen op.

Derde beslissing: goedkeuring van het vereffeningsverslag, de vereffeningsrekeningen

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag vereffeningsrekeningen goed te keuren.

Vierde beslissing: kwijting vereffenaar

en de'

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve de kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hun vervulde vereffeningsopdracht.

Vijfde beslissing: sluiting vereffening

De vergadering beslist tot de definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap.

" Vervolgens stelt de vergadering vast dat de bvba 'bouwonderneming delarneillieure' definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zesde beslissing: bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en:

bewaard gedurende de bij wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres : Hoogstraat 8 8750 Wingene '

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Zevende beslissing: volmachten

De vergadering verleent volmacht aan Actibota Bvba Stationsstraat 70 8480 Eernegem om de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van onderneming alsook de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

Slotverklaring

De vennoten stellen vast dat alle punten van de agenda besproken en goedgekeurd werden, De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om 21 uur.

Opgemaakt te Oostende op 15/11/2014

Delameilleure Wim

Vereffe naarizaakvoerder

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 20.06.2013 13196-0291-015
11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 06.06.2012 12152-0364-015
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 14.06.2011 11161-0463-015
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 09.06.2010 10164-0297-015
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 09.06.2009 09209-0088-015
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.05.2008, NGL 30.05.2008 08174-0202-015
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.05.2007, NGL 07.06.2007 07204-0100-017
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 13.05.2006, NGL 26.06.2006 06337-4359-013
19/10/2005 : BG069310
13/06/2005 : BG069310
07/07/2004 : BG069310
16/06/2003 : BG069310
04/07/2001 : BG069310
13/07/2000 : BG069310
27/04/1989 : BG69310

Coordonnées
BOUWONDERNEMING DELAMEILLEURE

Adresse
HOOGSTRAAT 8 8750 ZWEVEZELE

Code postal : 8750
Localité : Zwevezele
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande