BOUWONDERNEMING NORRE-DEGRAEVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWONDERNEMING NORRE-DEGRAEVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.286.807

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 11.09.2014, NGL 23.09.2014 14597-0315-018
15/07/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be :

Ondernemingsnr : 0435.286.807

Benaming

(voluit) : BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Toevluchtweg 1, 8620 NIEUWPOORT

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming niet statutaire zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 12 juni 2013 blijkt:

de benoeming van NV DORO INVEST, met maatschappelijke zetel te 8620 NIEUWPOORT, Toevluchtweg 1, vast vertegenwoordigd door de heer Roland NORRÈ, als niet statutaire zaakvoerder met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur.

Roland NORRÉ

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 31.05.2013, NGL 31.05.2013 13153-0103-016
11/10/2012
ÿþr

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flhIl li IIIIIIIIIII III I li

Riaiees33,,

Ondernemingsnr : 0435.286.807

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Toevluchtweg 1, 8620 Nieuwpoort

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, Notaris met standplaats te De Panne, de dato NEGENENTWINTIG SEPTEMBER TWEEDUIZEND TWAALF, ter aanbieding op het registratiekantoor, dat volgende Buitegewone Algemene Vergaderingen werden gehouden, waarin met eenparigheid van stemmen het volgende werd beslist, alhier letterlijk geciteerd

EERSTE BESLUIT

1. De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT" door fusie overgenomen wordt door de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE".

2. De Algemene vergadering van de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT besluit de Vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de voorgenomen fusie met de voornoemde besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE".

TWEEDE BESLUIT

1. De Algemene Vergadering van de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE" besluit tot fusie door overneming van het vermogen VAN de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT" over te gaan.

Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "SIMAX CONSTRUCT', met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE",

Vermits de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT', worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "SIMAX CONSTRUCT' vernietigd

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan In hoofde van de overgenomen vennootschap "SIMAX CONSTRUCT', worden vanaf 1 april 2012 boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE".

2.Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT", zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE",

A/ ALGEMENE OMSCHRIJVING DER OVERGEGANE ACTIVA EN PASSIVA BESTANDELEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "S1MAX CONSTRUCT"

1. Voor wat betreft de algemene omschrijving van de activa- en passivabestanddelen van de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT', wordt verwezen naar de staat actieffpassief de dato 31 maart 2012, dewelke werd overgenomen in de hiervoor beschreven fusievoorstellen, waarvan een exemplaar werd neergelegd worden ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne op 17 augustus 2012.

Alle aanwezige comparanten verklaren voldoende kennis te hebben van de voormelde staat actieffpassief en ontslaan ondergetekende notaris Serge Van Damme ervan verdere melding van te maken in onderhavig proces-verbaal.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OVERGANG

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap de besloten Vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT", op de overnemende vennootschap besloten Vennootschap; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- 2 t. :T. 2C12

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

r met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE", bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliëntèle, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar (eventuele) handelszaak.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenstelbaar te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap, besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT', omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap, de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE", in haar zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap, treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

BIJZONDERE OMSCHRIJVING EN VOORWAARDEN VAN EIGENDOMSOVERGANG VAN GOEDEREN WAARVOOR BIJZONDERE PUBLICITEITSVOORSCHRIFTEN GELDEN

Deze zijn alhier niet van toepassing gezien de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen.

BI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

G VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP,

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, Notaris Serge Van Damme, vast te stellen dat vermits zowel de Algemene Vergadering van de overgenomen vennootschap, de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT", als de Algemene Vergadering van de overnemende vennootschap, de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE", voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT", op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT :

De Algemene Vergadering van de overnemende vennootschap, "B.V.B.A. BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE", besluit, na afzonderlijke beraadslaging, ontslag te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, "SIMAX CONSTRUCT", en verleent hem kwijting voor het door hem gevoerde beleid tijdens de uitoefening van zijn mandaat tot en met heden.

VIERDE BESLUIT : NAAMSWIJZIGING

De Algemene Vergadering besluit de bestaande benaming te vervangen door volgende nieuwe benaming "BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE"

Aldus neemt de Algemene Vergadering definitief afstand van het pré-fix "B,V.B.A" die in de oorspronkelijke maatschappelijke benaming opduikt.

VIJFDE BESLUIT : DOELSWIJZIGING

De Algemene Vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder, de heer Norré Roland, inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt (referentiedatum 30 juni 2012).

De Algemene Vergadering aanvaardt het voormeld verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording,

De Algemene Vergadering besluit dienvolgens:

- de bestaande tekst van het doel volledig op te heffen en te schrappen

- een nieuwe doelsomschrijving te aanvaarden, en dit zoals bepaald in het artikel 3 van de op heden aanvaarde statuten.

ZESDE BESLUIT : UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO

De algemene vergadering beslist het kapitaal van de ovememende vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE', dat nog is uitgedrukt in Belgische Frank om te zetten in Euro.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig Euro (18.592,00 Eur)

De Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE" besluit tot aanpassing van artikel 5 van haar statuten, zoals hierna beschreven in het elfde besluit.

ZEVENDE BESLUIT : AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE DER AANDELEN

De Algemene Vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

Aldus bepaalt de Algemene Vergadering dat het kapitaal vanaf heden wordt gevormd door kapitaalaandelen die een fractiewaarde vertegenwoordigen van het kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De fractiewaarde van een aandeel wordt uitgedrukt in een rekenkundige breuk, samengesteld ais volgt De teller van de breuk wordt onveranderd vastgelegd op één (1);

De noemer van de breuk wordt gevormd door het aantal aandelen, die het kapitaal samenstellen.

ACHTSTE BESLUIT : KAPITAALSVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES EN VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALSVERHOGING

De Algemene Vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met ACHT EURO (¬ 8,00) door incorporatie van beschikbare, reeds belaste reserves, om het maatschappelijk kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD TWEEENNEGENTOG EURO (¬ 18.592,00) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

NEGENDE BESLUIT : WIJZIGING BOEKJAAR

De Algemene Vergadering besluit dat het boekjaar van de overnemende vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE' voortaan zal beginnen op één april om te eindigen op éénendertig maart van het volgend jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopende boekjaar begonnen op één oktober 2011 te laten eindigen éénendertig maart tweeduizend en dertien.

TIENDE BESLUIT  WIJZIGING JAARVERGADERING

De Algemene Vergadering besluit de datum van de jaarvergadering van de overnemende vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE' aan te passen aan het gewijzigde boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand september om veertien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand september van het jaar tweeduizend en dertien.

ELFDE BESLUIT: ACTUALISATIE EN COORDINATIE DER STATUTEN

De Algemene Vergadering van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE', besluit ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten, alsook de statuten in volledige overeenstemming te brengen met het Wetboek Vennootschappen en de actuele wetgeving de bestaande statuten op te heffen en volledig nieuwe statuten aan te nemen overeenkomstig de op heden genomen besluiten en de vigerende wetgeving

In het bijzonder worden hiertoe tevens de bepalingen met betrekking tot kapitaalverhoging (oud artikel 7), de overdracht en overgang van aandelen (oud artikel 10), het bestuur (oud artikel 11), de bevoegdheden (oud artikel 12), de vergoeding van de zaakvoerder (oud artikel 13), de Algemene Vergadering (oude Titel vier), Ontbinding en vereffening (oud artikel 20), verlies van kapitaal (oud artikel 21) geactualiseerd enlof gedeeltelijk weggelaten.

Er vind een volledige hernummering plaats vanaf artikel (oud) 18.

Na opheffing van de tot op heden bestaande statuten en na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt : TITEL I. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

ARTIKEL EEN - NAAM :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid luidt: "BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE".

De naam, Franse, Nederlandse, volledige of verkorte, mogen samen of afzonderlijk gebruikt worden.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden 'besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' of door de afkorting BVBA, leesbaar weergegeven,

ARTIKEL TWEE - ZETEL :

De zetel is gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Toevluchtweg 1.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of in het Brussels Gewest, overgebracht worden,

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in Belgié en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE - DOEL:

De vennootschap heeft tot doel :

a) De onderneming van alle bouwwerken in hun verschillende stadia, ruwbouw en afwerking, herstellingen

" en afbraak, met inbegrip van het leggen en plaatsen van vloeren en muurtegels, bepleistering en alle werken in verband met de bouwnijverheid

b) Alle aannemingen van private of openbare gebouwen : het kopen, verkopen en ruilen van gronden en gebouwen. Het bouwen of laten bouwen van sleutelklare woningen. Zij mag als bouwpromotor handelen.

c) De onderneming voor het bouwen van stellingen alsmede voor het voegen en reinigen van gevels,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

d) Het leveren en plaatsen van alle sanitaire inrichtingen, keukeninstallaties, gasverwarmings- en andere

" verwarmingstoestellen, centrale verwarmingsinstallaties, airconditioning, elektrische en electrotechnische installaties.

e) De aan- en verkoop van alle bouwmaterialen evenals de handel in allerlei bomen, planten, bloemen en struiken in de meest ruime zin. De handel in teelaarde, meststoffen, bails, kasseien, tuinhuisjes en veranda's, elektrische en sanitaire artikelen.

f) De onderneming voor grondwerken, rioleringswerken, het aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; draineringswerken, funderingswerken, waterdichtmaken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, aile kraan- en delfwerken.

g) De onderneming in het plaatsen en de handel in allerlei afsluitingen

h) Algemene aanneming van wegenbouwkundige werken, zowel voor de openbare als voor de particuliere sector. Dit houdt tevens ondermeer in, zonder dat deze opsomming beperkend is :

- gewone rioleringswerken,

- watervoorziening en leggen van allerhande leidingen;

- niet elektrische verkeerstekens langs de verbindingswegen

- allerhande niet elektrische veiligheidsinrichtingen, afsluitingen en schermen;

- bitumineuze verhardingen en bestrijkingen,

- leggen van sterkstroom- en telecommunicatiekabels in sleuven, zonder aaneenkoppeling

- horizontale doorpersingen van buizen voor kabels en leidingen.

De vennootschap heeft tevens tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als

tussenpersoon, alle activiteiten ais holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op aile domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen,

Deze activiteiten betreffen onder meer:

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen merend patrimonium,

bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten

vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen;

het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in

België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren,

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

l }e algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Voormelde werkzaamheden mogen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland,

ARTIKEL VIER - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

TITEL Il. KAPITAAL.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (18.600,00 Eur), en is verdeeld in ZEVENHONDERD VIJFTIG (750) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder EEN/ZEVENHONDERD VIJFTIGSTE (9/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ZES  AARD VAN DE AANDELEN:

> De aandelen zijn altijd op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden die de nauwkeurige gegevens

betreffende de persoon van elke vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook

de aantekening van de gedane stortingen.

ARTIKEL ZEVEN  KAPITAALVERHOGING

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts besloten worden door de buitengewone

algemene vergadering ten overstaan van een notaris en in geval van agio moet dat volledig worden volgestort

bij de inschrijving.

Bij elke kapitaalverhoging wordt te werk gegaan als volgt :

1° Inbreng in geld :

2° Inbreng in natuur:

A" RTIKEL ACHT - KAPITAALVERMINDERING

Tot een kapitaalvermindering kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze

vereist voor de wijziging van de statuten.

TITEL III. AANDELEN.

ARTIKEL NEGEN  ONDEELBAARHEID VAN AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

ARTIKEL TIEN - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A) Overdracht onder levenden

O" vergang van aandelen bij overlijden

TITEL IV. BESTUUR - CONTROLE.

ARTIKEL ELF - BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden .herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden,

ARTIKEL TWAALF - BEVOEGDHEDEN :

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder afzonderlijk handelend, de meest uitgebreide bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel te verrichten met uitzondering van diegene die de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal/zullen de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL DERTIEN  VERGOEDINGEN ZAAKVOERDERS

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL VEERTIEN - KONTROLE

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zijn vergoeding komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding ten hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria, waardoor de aanstelling van een commissaris vereist is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERING.

ARTIKEL VIJFTEEN -_GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand september om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL ZESTIEN  BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE EN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn onder meer bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van: de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders, en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissarissen, het verlenen van kwijting in overeenstemming met de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de betreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot.

ARTIKEL ZEVENTIEN  BEVOEGDHEID VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de buitengewone algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

De buitengewone algemene vergadering is onder meer bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, en met name te besluiten tot : ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENROEPING  BEVOEGDHEID - VERPLICHTING.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

ARTIKEL NEGENTIEN - VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

ARTIKEL TWINTIG  BESLUITEN BUITEN DE AGENDA - AMENDEMENTEN.

ARTIKEL EENENTWINTIG - AANWEZIGHE1DSL1JST.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG  STEMRECHT,

Elk aandeel heeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.,

ARTIKEL DRIEENTWINTIG  SCHORSING VAN HET STEMRECHT.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  BESLUITVORMING IN DE GEWONE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

ln de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen,

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering warden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de aandeelhouders éénpang en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden, De datum van de aldus genomen besluiten is de datum waarop op de maatschappelijke zetel die ondertekende notulen ontvangen worden die als gevolg hebben dat alle aandeelhouders hun akkoord schriftelijk hebben gegeven,

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - STATUTENWIJZIGING.

~ . + De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechts-geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge " Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierden van de stemmen

verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

TITEL VI. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTBESTEDING.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - BOEKJAAR :

Het boekjaar begint ieder jaar op één april en wordt op éénendertig maart afgesloten.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - WINSTBESTEDING :

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van een uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan het geheel van het actief zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het netto-actief niet omvatten : het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding, behoudens In uitzonderingsgevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

TITEL Vil. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - ONTBINDING en VEREFFENING

Tenzij wordt geopteerd voor en de mogelijkheid bestaat om overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen over te gaan tot ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte zal de procedure van ontbinding en vereffening verlopen ais hierna omschreven,

ONTBINDING

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders wordt opgemaakt en dat vernield wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de zaakvoerder of het college van zaakvoerders wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Ver de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na cnderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. ln de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap, Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars ingevolge de beslissing van de algemene vergadering moet aan de Voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd. Vereffenaars wiens benoeming niet louter bevestigd maar tevens gehomologeerd moet worden treden pas in functie na het moment van de homologatie.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd,

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze

e }

y ~ ! Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de" baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa j onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Voormelde verplichtingen zijn niet van toepassing bij mogelijkheid tot ontbinding en afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG  VERLIES VAN KAPITAAL







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge TITEL VIII. ALGEMENE SCHIKKINGEN.

ARTIKEL DERTIG - GESCHILLENBESLECHTING:

ARTIKEL EENENDERTIG -WETTELIJKE BEPALINGEN

ARTIKEL TWEEENDERTIG - WOONSTKEUZE

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in Beigié geen aan de vennootschap geldig

betekende woonplaats gekozen heeft, wordt geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de

vennootschap, waar alle akten geldig aan hen kunnen betekend of aangezegd worden, waarbij de

vennootschap geen andere verplichting heeft dan de bovenvermelde akten ter beschikking van de

bestemmeling te houden.

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering van de ovememende vennootschap machtigt de zaakvoerder en/of de instrumenterende

notaris om

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting

deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de

overgenomen vennootschap

- alle aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd,

DIVERSE VERKLARINGEN

SLOTVERKLARINGEN

1. De voorzitter van de respectieve vennootschappen, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda's besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen elke algemene vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAX CONSTRUCT" door de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE" verwezenlijkt is en dat de besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT" definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4. Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723 van het Wetboek van vennootschappen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

(getekend) Notaris Serge Van Damme te De Panne

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- Afschrift proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering de dato 29.09.2012 (met gecoördineerde

statuten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijheid BOUWONDERNEMING NORRÈ-

DEGRAEVE

-verslag zaakvoerder m.b.t. doelswijziging

- staat actief passief met referte datum 30/06/2012









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

29/08/2012
ÿþMatl Wafd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l RECHTBANKYAVVAN TER

Eille L

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 06/0812012

A. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING NORRé-DEGRAEVE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Agnes Porters te Middelkerke op 14 september 1988, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 oktober 1988 onder nummer 881014-263. De statuten werden het laatst gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Serge Van Damme te 8660 De Panne, op 23 april 1993, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 mei 1993 onder nummer 930512-452,

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Brugge (afd Oostende) 0435286.807 BTW nummer: BE 0435.286.807

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar niet-statutaire zaakvoerder, overeenkomstig zijn benoeming algemene vergadering van 07 februari 2002 (BS 20020507-225 d.d. 0710512002):

B. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "SIMAX CONSTRUCT', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8620 Nieuwpoort, Toevluchtweg 1.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor akte verleden voor het ambt van ondergetekende Notaris Serge Van Damme te 8660 De Panne, op 2 april 2002, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad: van dertig april daarna, onder het nummer 2002.04.301364, gewijzigd (met; aanvaarding nieuwe statuten) bij akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, Notaris mets standplaats te 8660 De Panne, op

24 december 2009, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad:: van 11 januari 2010, onder het nummer 10005439, waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Veurne BE 0477.190.015 BTW nummer BE 0477.190.015

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar niet-statutaire zaakvoerder zoals aangesteld bij laatste statutenwijzingen (op 24 december 2009 bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad: van 11 januari 2010, onder het nummer 10005439):

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel  zetel - motivatie

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren,'waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

*iaiaeoo0

111

17 AR 2012

VEURNE

Griffie

Ondernemingsar : 0436.286.807 Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : TOEVLUCHTWEG 1

8620 NIEUWPOORT

BOUWONDERNEMING NORRÉ-DEGRAEVE

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.

Voor-bbhouden aan het Belgisch Staatsblad verplichtingen, van de BVBA "SIMAX CONSTRUCT", overgaat naar de BVBA "BOUWONDERNEMING " NORRé-DEGRAEVE" voormeld.

Alle aandelen van de BVBA "SIMAX CONSTRUCT' verenigen zich nu reeds, sinds 31 maart 2012, in handen van de BVBA "BOUWONDERNEMING NORRé-DEGRAEVE".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap.

De BVBA SIMAX CONSTRUCT heeft opeenvolgende boekjaren een overgedragen verlies. Het voortbestaan van deze vennootschap is slecht mogelijks mits investeringen in materiële vaste activa.

De BVBA BOUWONDERNEMING NORRé-DEGRAEVE beschikt over de vereiste investeringen en heeft hetzelfde bestuursorgaan als de BVBA SIMAX CONSTRUCT, De deelname aan openbare aanbestedingen

" kan zo met hogere omzet en verbeterde ratio's.

De onderlinge schuld tussen beide vennootschappen wordt door deze transactie aangezuiverd zodat de ; overnemende vennootschap een lager balanstotaal maakt en de ratio's verbeteren. De doelstelling van beide vennootschappen zijn gelijklopend en situeren zich op dezelfde maatschappelijke zetel. Door het i i samenbrengen van de activiteiten kan het verlies worden opgevangen en de investeringen optimaal gebruikt worden. Het personeelsbeleid, de administratie, het economaat van beide entiteiten evenals de financiering van het geheel, worden optimaler door de samenvoeging van beide vennootschappen.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten en haar doel voldoende ruim is opgesteld, zal de overnemende vennootschap haar doel niet moeten wijzigen.

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 31 maart 2012 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te

zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op

1 april 2012.

De boekhoudkundige verwerking van de fusie doet zich als volgt voor:

De participatie van ¬ 75.000,00 zal verdwijnen door de geruisloze fusie van Simax Construct BVBA.

De investeringsreserve 2006 ten belope van ¬ 21.290,99 komende van Simax Construct BVBA zal in mee opgenomen worden in het vermogen van de BVBA Bouwonderneming Norré-Degraeve en om aan de onaantastbaarheidsvoorwaarde te blijven voldoen zal vanuit de beschikbare reserve van BVBA Bouwonderneming Norré-Degraeve een overboeking gedaan worden tijdens de fusie naar een afzonderlijke rekening op de reserve.

De onderlinge schuld / vordering tussen beide vennootschappen wordt onderling opgeheven,

De participatie van ¬ 75.000,00 verdwijnt door innamen van een vermogen van ¬ 81.910,50 zodat een meerwaarde gerealiseerd wordt, deze meerwaarde zal door BVBA Bouwonderneming Norré-Degraeve bij haar overgedragen resultaat gevoegd worden."

De partijen verzoeken onderstaande het fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van

" Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

DECUPERE & NEUDT BV ovv BVBA

Jozef Cardijnlaan 38

8620 NIEUWPOORT

Tel: 058/23.62.42

Fax: 058123.87,06

Norré Roland ~ x. ~ -~ ^ ,~

-zaakvoerder u~a 1~.~~-" ~ `-' ~_"' . ~r`__ °L y``~.k.J1 ~ . cp"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.01.2012, NGL 27.01.2012 12021-0367-016
07/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 24.01.2011, NGL 28.01.2011 11022-0299-015
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 25.01.2010, NGL 20.04.2010 10095-0085-015
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 26.01.2009, NGL 12.02.2009 09045-0034-015
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 10.01.2008, NGL 21.05.2008 08150-0268-015
23/10/2007 : OO059714
10/08/2007 : OO059714
03/02/2006 : OO059714
02/05/2005 : OO059714
20/04/2004 : OO059714
15/07/2003 : OO059714
06/01/2003 : OO059714
08/02/2001 : VE031213
21/03/2000 : VE031213
01/01/1997 : VE31213
01/01/1993 : VE31213
01/01/1992 : VE31213
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 12.07.2016, NGL 20.07.2016 16349-0421-017

Coordonnées
BOUWONDERNEMING NORRE-DEGRAEVE

Adresse
TOEVLUCHTWEG 1 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande