BOUWPROMOTING G.E.L.D.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWPROMOTING G.E.L.D.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.199.741

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 25.06.2014 14220-0014-014
27/01/2014
ÿþmod 11.1

13I In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

A

ii!IMIJJ11.11

BEL

BELG NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRU~O~(A~~~IiVL~R`f GCîE)

2014 op: f

De griffier.

ATS LAr. Griffie

IONITEUR

2 0 -01-GISCH STA

Ondernemingsnr : 0431,199.741

Benaming (voluit) : BOUWPROMOTING G & E

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetei : Kalvekeetdijk 201 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Naamwijziging - doelwijziging - omzetting NV

IN HET JAAR TWEEDUIZEND EN DERTIEN.

OP ACHTTIEN DECEMBER

OM NEGEN UUR

Voor Meester MICHEL VAN DAMME, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-! Andries), lid van de maatschap `Notaris Michel VAN DAMME - Notaris Christian VAN DAMME Notaris Sophie DELAERE", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).

Ten kantore. Is bijeengekomen :

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ;:"Bouwpromoting G & E", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8300 Knokke-Heist,! Kalvekeetdijk 201.

;? 0431.199.741 RPR Brugge.

B.T.W. nummer BE 0431.199.741.

De zitting wordt geopend om tien uur onder voorzitterschap van nagenoemde heer SiRuaae Geert. Gezien het gering aantal aanwezigen op de vergadering wordt afgezien van een verdere samenstelling van het bureau.

Zijn alhier aanwezig de volgende aandeelhouders, die verklaren titularis te zijn van het achten hun naam vermeld aantal aandelen in volle eigendom:

1/ De heer STRUBBE Geert Gilbert, geboren te Knokke op zevenentwintig februari!

negentienhonderd zevenenzestig, echtgenoot van mevrouw MEES Caroline, wonende te 8300; Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 201.

Titularis volgens verklaring van vierduizend driehonderd (4.300) aandelen. 2/ Mevrouw MEES Caroline Mariette, geboren te Gent op zeven mei negentienhonderd eenenzeventig, echtgenote van de heer STRUBBE Geert, samenwonend te 8300 Knokke-Heist,; Kalvekeetdijk 201.

!!Titularis volgens verklaring van vierduizend driehonderd (4.300) aandelen.

Totaal vertegenwoordigde aandelen : achtduizend zeshonderd (8.600) aandelen, hetzij de; totaliteit van de bestaande aandelen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten.

1-De vergadering besloot tot de wijziging van de maatschappelijke benaming in `Bouwpromoting;

2.De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van; ij activa en passiva afgesloten per dertien november tweeduizend en dertien.

De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van! activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en dertien te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede van de staat van active en passiva zullen; neergelegd worden ter griffie.

3.De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden door vervanging van het; betrokken artikel door de tekst verder vermeld.

4. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de; _raad _vin __kies uur, _dit_ hit voorstej,tot om eisi ing _vare _ de __v_er nootsçhap toe ttl=, en_ dan _het;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 1 i.1



verslag opgemaakt door BVBA Piet DU3ARDIN, kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per dertig september tweeduizend en dertien.

De aandeelhouders erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

Het verslag van de raad van bestuur, de staat van activa en passiva afgesloten per dertig september tweeduizend en dertien.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de aandeelhouders individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, luiden als volgt :

" 8. BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 september 2013 die de raad van bestuur van NV BOUWPROMOTING G & E heeft opgesteld met een balanstotaal van 563.892,79 EUR en een netto-actief van 556.696,68 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

Het netto-actief (ad. 556.696,68 EUR) is groter dan het maatschappelijk kapitaal ten belope van 213,188,43 EUR.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 213.188,43 EUR is voldoende als minimumkapitaal voor een BVBA, vastgesteld overeenkomstig artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het doorvoeren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging op de o enomen +ercelen rond aangezien mi' hieromtrent on'5>" egyieevoldoende informatie beschikbaar is.

Tlfi ed r" ! - . lda eor.6Yril)T dY Y f í ~J i! 11s

Wevelgem, 16 december 2013

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

5. De vergadering besloot de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0431.199.741 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en dertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de naamloze vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betrefDe vergadering beslist een volledig nieuwe tekst van statuten van de naamloze vennootschap aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt, met volgende te publiceren kenmerken :

1.De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Bouwpromoting G.E.L.D.".

2.De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 201. 3. De vennootschap heeft tot doel:

a/ de bouwpromotie, zijnde aankoop, verkoop, huur, verhuring, immobiliënagentschap, doen oprichten, coördinatie en bemiddeling inzake allerhande onroerende goederen en de tot standkoming/oprichting ervan; alles voor eigen rekening en voor rekening van derden; b/ de aanneming van algemene bouwwerkzaamheden, timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk, zoals afbreken, herstellen en oprichten van gebouwen, oprichten van sleutelklare gebouwen, alle grond- en draineringswerken, alles voor eigen rekening of voor rekening van derden, niets uitgezonderd.

c/ de aan-en verkoop, import en export van voeding, dranken, voedingsupplementen en verzorgingsproducten, en dit in de meest uitgebreide zin van het woord; d/ coaching, begeleiding, vorming aan en van klanten en distributeurs;



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

e/ het organiseren en stimuleren van initiatieven en bijeenkomsten in verband met het bijbrengen en uitwisselen van ervaringen op het vlak van gezonde voeding en algemene levenswijze;

f/ het inrichten/organiseren van evenementen;

g/ het sponseren van andere clubs en organisaties en individuen.

h/ interieurinrichting in de meest ruime zin

Zij mag alle verrichtingen doen en alle goederen bezitten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en betrokken zijn in of samenwerken met alle ondernemingen die een gelijksoortig of een aanvullend doel hebben of die haar ontwikkeling zouden kunnen bevorderen.

4. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderddertienduizend honderdachtentachtig euro drieënveertig cent (¬ 213.188,43).

Het wordt vertegenwoordigd door achtduizend zeshonderd (8.600) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/achtduizend zeshonderdste (1/ 8.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om negentien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volrnachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen

Op de laatste blz. van Luik _12 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r mcd 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

g. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. 10.Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

11.De vergadering aanvaardt het ontslag van de de raad van bestuur van de naamloze vennootschap, te weten:

1/ De heer STRUBBE Geert Gilbert, geboren te Knokke op zevenentwintig februari

negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 201.

2/ Mevrouw MEES Caroline Mariette, geboren te Gent op zeven mei negentienhonderd

eenenzeventig, samenwonend te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 201.

De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting voor hun mandaten.

12. De vergadering besloot te benoemen als zaakvoerders van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur:

1/ De heer STRUBBE Geert Gilbert, voornoemd.

2/ Mevrouw MEES Caroline Mariette, voornoemd.

Die aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

De zaakvoerders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

9. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de bestuurder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ACCOUNTANTSKANTOOR VERBEKE-SANDERS, kantoor houdende te 8301 Knokke-Heist, Heldenplein 20, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

De voorzitter stelt vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover telkens een beslissing genomen werd met eenparigheid van stemmen.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering gesloten om negen uur vijfenveertig minuten.

Fiscale verklaring.

Deze opzetting geschiedt met toepassing van de voordelen van het artikel 121, 10 van het Wetboek op de Registratierechten en van het artikel 214, § 1 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen.

Ingevolge de omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, wijst ondergetekende notaris de vergadering op het artikel 326 van het Wetboek van vennootschappen.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt en verleden te Brugge (Sint-Andries).

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de leden van het bureau en de

aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als vermeld, getekend met ons Notaris.

(volgen de handtekeningen)

Geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor registratie elf bladen geen verzendingen op 24

december 2013, boek 279 blad 94 vak 2. Ontvangen vijftig euro (50 C). De adviseur  ontvanger

a.i. (getekend) B. Billiau.

Voor letterlijk uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Bijzonder verslag van de raad van bestuur inzake de omzetting in BVBA

Bijzonder verslag van de bestuurders mbt de doeiswijziging

Staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde statuten

Notaris Christian Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme -- Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.07.2013, NGL 27.08.2013 13463-0433-009
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 19.06.2012 12190-0480-009
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 26.08.2011 11463-0264-010
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 09.06.2010 10164-0201-012
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 26.06.2009 09315-0090-010
03/06/2009 : BG065088
18/06/2008 : BG065088
02/07/2007 : BG065088
09/06/2015
ÿþMad Wad tt" 1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad beke na neerlegging ter griffie van " a te NEERGELEGD handel

pie

loua

2 g MEI 2415

lon I 1 1 1 1 1 1

Voor

behoude aart het Belgiscl

Staatsbic

Gent Afdeling Brugfile

rlffier

BOUWPROMOTING G.E.L.D.

Ondernemingsnr : 0431.199.741 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kalvekeetdijk 201, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 8 mei 2015 houdende voorstel tot fusie van de BVBA HERBALLINE, vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 201, ondernemingsnummer 0821.964.736, RPR Gent (afdeling Brugge) door overneming van de BVBA BOUWPROMOTING G.E.L.D., vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 201, ondernemingsnummer 0431,199.741, RPR Gent (afdeling Brugge), in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen:

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De BVBA HERBALLINE vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 201, ondernemingsnummer 0821.964.736, RPR Gent (afdeling Brugge), werd: opgericht blijkens akte dd, 5 januari 2010 verleden voor meester Michel Van Damme, notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 7 januari daarna onder: nummer 10300079.

De statuten van de BVBA HERBALLINE werd sinds de oprichting niet meer gewijzigd. Volgens de laatst gecoördineerde statuten heeft de vennootschap tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN:

a)De aan  en verkoop, import en export van voeding, dranken, voedingsupplementen en verzorgingsproducten, en dit in de meest uitgebreide zin van het woord;

b)Coaching, begeleiding, vorming aan en van klanten en distributeurs;

c)Het organiseren en stimuleren van initiatieven en bijeenkomsten in verband met het bijbrengen en, uitwisselen van ervaringen op het vlak van gezonde voeding en algemene levenswijze;

d)Het inrichten / organiseren van evenementen;

e)Het sponseren van andere clubs en organisaties en individuen.

f)De bouwpromotie, zijnde aankoop, verkoop, huur, verhuring, immobiliën doen oprichten coördinatie en bemiddeling inzake allerhande onroerende goederen en de tot standkoming / oprichting ervan;

g)Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende: goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de. huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

h)De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie: en de uitvoering van binnen  en buitendecoraties;

i)Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

j)Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

k)Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

I)Al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas elektriciteit, enz.; de vaststelling en exploitatie van aile mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz.;

m)De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

n)De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als ais voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

o)De aanneming van algemene bouwwerkzaamheden, timmer  en schrijnwerk en metalen schrijnwerk, zoals afbreken, herstellen en oprichten van gebouwen, oprichten van sleutelklare gebouwen, alle grond  en draineringswerken;

ll. VOOR EIGEN REKENING

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDER BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en zij kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoel in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op welke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/ 100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De overgenomen vennootschap:

De BVBA BOUWPROMOTING G.E.L.D., met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Kalvekeetdijk 201, ondernemingsnummer 0431.199.741, RPR Gent (afdeling Brugge) werd opgericht onder de benaming "BOUWPROMOTING STRUBBE R. EN ZONEN" blijkens akte dd. 13 mei 1987 zoals verleden voor meester Jacques Bossuyt, destijds notaris met standplaats te De Haan, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 juni daarna onder nummer 870606-497

De statuten van de BVBA BOUWPROMOTING G.E.L.D. werden sinds de oprichting diverse malen gewijzigd en voor het laatst inhoudende o.a. naamswijziging en doelswijziging blijkens een proces-verbaal dd. 18 december 2013 opgesteld door notaris Michel Van Damme, voornoemd, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd. 27 januari 2014 ondér nummer 14026261.

Volgens artikel 3 van de gecoordineerde statuten heeft de vennootschap tot doel; "De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

a/ de bouwpromotie, zijnde aankoop, verkoop, huur, verhuring, immobiliënagentschap, doen oprichten,

coördinatie en bemiddeling inzake allerhande onroerende goederen en de totstandkoming/oprichting ervan;

alles voor eigen rekening en voor rekening van derden;

bl de aanneming van algemene bouwwerkzaamheden, timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk, zoals

afbreken, herstellen en oprichten van gebouwen, oprichten van sleutelklare gebouwen, alle grond- en

draineringswerken, alles voor eigen rekening of voor rekening van derden, niets uitgezonderd.

cl de aan-en verkoop, import en export van voeding, dranken, voedingssupplementen en

verzorgingsproducten, en dit in de meest uitgebreide zin van het woord;

d/ coaching, begeleiding, vorming aan en van.klanten en distributeurs;

e/ het organiseren en stimuleren van initiatieven en bijeenkomsten in verband met het bijbrengen en

uitwisselen van ervaringen op het vlak van gezonde voeding en algemene levenswijze;

fl het inrichtenforganiseren van evenementen;

gl het sponseren van andere clubs en organisaties en individuen.

h/ interieurinrichting in de meest ruime zin

Zij mag alle verrichtingen doen en alle goederen bezitten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband

staan met haar doel, en betrokken zijn in of samenwerken met alle ondernemingen die een gelijksoortig of een

aanvullend doel hebben of die haar ontwikkeling zouden kunnen bevorderen."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 213.188,43 EUR vertegenwoordigd door 8.600 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend 1/ 8.600ste van het kapitaal,

DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Voor de overdracht van het volledige actief en passief vermogen van de BVBA BOUWPROMOTING G.E.L.D, zullen de aandeelhouders van de BVBA BOUWPROMOTING G.E.L.D, voor hun 8.600 aandelen, 860 nieuw te creëren aandelen van de BVBA HERBALLINE ontvangen. Er is geen opleg voorzien.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 1 nieuw te creëren aandeel van de BVBA HERBALLINE voor 10 aandelen van de BVBA BOUWPROMOTING G.E.L.D..

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN TOEGEKEND

De zaakvoerder van de BVBA HERBALL1NE zal, onmiddellijk na de notariële akte van fusie, 860 nieuwe aandelen creëren van de BVBA HERBALLINE (op de manier cfr infra), die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, waarbij navolgende ruilverhouding wordt in acht genomen:

'I nieuw te creëren aandeel van de BVBA HERBALLINE voor 10 aandelen van de BVBA BOUWPROMOTING G.E.L.D..

Tegen voorlegging van bewijs van eigendom van de aandelen van de BVBA BOUWPROMOTING G.E.L.D. zat een inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de BVBA HERBALL1NE à rato van de voornoemde ruilverhouding.

Het kapitaal van de BVBA HERBALLINE ten belope van 231.788,43 EUR zal vertegenwoordigd zijn door 960 aandelen (1) zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/ 960ste van het maatschappelijk kapitaal.

DEELNAME IN DE WINST

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de BVBA HERBALLINE gerealiseerd vanaf 1 januari 2015.

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen vanaf 1 januari 2015 verricht door de BVBA BOUWPROMOTING G.E.L.D. worden bcekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA HERBALLINE,

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

6'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

<ti~

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

Y

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de beide te fuseren vennootschappen.

BIJZONDERE BEZOLDIGING

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor zal afhangen van de hoegrootheid van de door hem verrichte prestaties,

De BVBA BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, is overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen belast met de revisorale verslaggeving van de voorgenomen fusie bij de betrokken vennootschappen.

SLOTVERKLARINGEN

Ten einde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de bestuursorganen van de beide aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen en door de statuten.

De statuten van de overnemende vennootschap zullen aangepast worden inzake kapitaal en op voorstel van de bestuursorganen kunnen ook andere wijzigingen aan de statuten aangebracht worden en eventueel kunnen deze statuten geactualiseerd worden door aanneming van volledig nieuwe statuten,

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet warden geschonnen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Zowel in geval van goedkeuring van de verrichting als indien de fusie niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen, gedragen door de overnemende vennootschap, de BVBA HERBALUNE.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de respectieve algemene vergaderingen is de eerste helft van juli 2015.

Onderhavig fusievoorstel zal neergelegd worden ter griffe van de bevoegde Rechtbank van Koophandel door de bestuursorganen van de beide betrokken vennootschappen.

Elke bestuursorgaan van de betrokken vennootschappen erkent twee getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

Aldus getekend voor BVBA BOUWPROMOTING G.E.L.D.

de heer Geert STRUBBE

Zaakvoerder

mevrouw Caroline MEES

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 8 mei 2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2006 : BG065088
30/06/2006 : BG065088
29/06/2005 : BG065088
17/01/2005 : BG065088
02/07/2004 : BG065088
26/02/2004 : BG065088
02/07/2003 : BG065088
17/06/2000 : BG065088
01/08/1997 : BG65088
10/02/1996 : BG65088
30/10/1993 : BG65088
01/01/1992 : BG65088

Coordonnées
BOUWPROMOTING G.E.L.D.

Adresse
KALVEKEETDIJK 201 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande